Sada je: uto maj 06, 2025 11:23 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2319 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 116  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: 22.12.2012. - Kraj vremena i ovog ciklusa
PostPostano: sub jul 09, 2011 1:07 pm 
Član foruma

SLIKA

Vrh

PostPostano: sri aug 24, 2011 6:24 pm 
Član foruma

"Prema njihovom tumačenju, izvanzemaljske civilizacije nude jedini izlaz iz kataklizme koja će zadesiti Zemlju. Nakon 15 godina istraživanja, zaključile su da je Zemlja u posljednjem stadiju razvoja organskog života i ljudske svijesti, te da će značajno slabljenje zemljinog magnetskog polja dovesti do kataklizme.

Tijekom svojeg dugotrajnog istraživanja pronašle su analogni i digitalni ključ za odgonetavanje simbola u poljima i drugih izvanzemaljskih crtarija na zemljinoj površini, kao što su Stonehenge, drevne građevine Azteka i Inka, te civilizacije koja je obitavala na Uskršnjem otoku.

Ti drevni simboli daju osnovne informacije o razvoju ljudske svijesti, a moderni simboli u polju daju precizne upute i upozorenja za predstojeće katastrofe. Posao ovom timu znanstvenika otežali su, žale se, brojni lažni 'krugovi u žitu' koji se pojavljuju s vremena na vrijeme.

Nakon dekodiranja stotina i stotina starih i novih simbola razasutih diljem Zemlje, zaključeno je da nas izvanzemaljci upozoravaju na tri katastrofe koje će prethoditi velikoj kataklizmi i čije je pravovremeno prepoznavanje jedini spas ljudske vrste.

No, tu se stvari kompliciraju. Tajna spasa navodno leži u kolektivnoj ljudskoj svijesti koja se mora ujediniti u prepoznavanju nadolazeće katastrofe i evoluirati jer, kažu ove znanstvenice, ne postoji individualno već samo kolektivno spasenje.

Pogubnom događaju prethode tri manje katastrofe koje bi trebale upozoriti i pripremiti čovječanstvo. Prva od njih će uzrokovati globalni prekid komunikacija.

Uzročnik prekida komunikacija bit će vjerojatno veliki potres čiji će epicentar biti zapadno od obale Perua. Kao rezultat toga, zapadnu obalu SAD-a progutat će veliki tsunami, a posljedice će osjetiti i Južna Amerika, te čak i Novi Zeland i Australija.

Sljedeća dva predznaka bit će puno snažnija, a dio su prirodnog procesa razvoja planeta. Dio razvoja je i evolucija ljudske svijesti koja će tada imati priliku preobraziti se u viši oblik postojanja. No, prozor za takav spasonosni skok bit će otvoren samo kratko vrijeme nakon prve velike katastrofe jer nakon druge i treće više neće biti dovoljno živih ljudi na Zemlji da se zadovolje mehanički uvjeti prelaska u viši stupanj svijesti, objašnjavaju znanstvenici u priopćenju za medije koje prenosi www.ourtransition.info.

Ako se ljudska svijest uspješno ujedini, ruski znanstvenici tvrde da nam predstoji budućnost u društvu visoko razvijenih izvanzemaljskih civilizacija međusobno povezanih sviješću. "

http://www.net.hr/planet-x/page/2011/08/24/0163006.html

Vrh

PostPostano: čet aug 25, 2011 6:32 am 
Član foruma

mikeš je napisao/la:
No, prozor za takav spasonosni skok bit će otvoren samo kratko vrijeme nakon prve velike katastrofe jer nakon druge i treće više neće biti dovoljno živih ljudi na Zemlji da se zadovolje mehanički uvjeti prelaska u viši stupanj svijesti,

Izem ti vic, Dule :roll:

Vrh

PostPostano: čet aug 25, 2011 9:47 am 
Početnik

noxten je napisao/la:
I jos jedna stvar. Da bilo kakva knjiga sada na netu koja je "top security" i/ili da bilo koja osoba tipa Icke-a govori nesto sto je fakat 100% istina i pravi put po danasnjem svijetu i "eliti" isti bi bili ASAP smaknuti i prikazani kao stagod. Mi, sacica ljudi koji bi tada rekli ovo nije u redu samo bi nas smrvili.

Stoga pitanje je da li takvi ljudi i sve sto mi citamo pocevsi od Kasiopejaca zavrsivsi na Icke-u, da li je to sve jedna laz ili napol-laz ili je to istina? Ako je istina, onda doslovce mozemo pitat rockerfellere i ostatke kompanije sta sve oni znaju i trebali bi nam rec zar ne?

Ovje svjet je SAPUNICA i glavni glumci smo MI. Ko da gledam santa barbaru....

A i uostalom. Di su svi ti ljudi koji mogu svasta i imaju paranormalne moci? Zasto ne postoji puno vise zapisa o tim osobama?

Sve je ovo jedan veliki kokosinjac kazem ja vama a vi kako cete...

To NOXTEN kru te jebo hahaha, uh covjece djelim tvoje misljenje od A-Z Uh covjece....

Vrh

PostPostano: čet aug 25, 2011 1:28 pm 
Član foruma

a ne, ne, ne radi se to više baš tako;
totalna kontrola tipa DDR ili CCCP se na duge staze pokazala neuspješnom jer ako ljudi šute to ne znači i da ne misle a u totalnoj kontroli lako je spoznati istinu jer ona je dijametralno suprotna onome što treba misliti tj. zna se što je zabranjeno.

Jedini način kontrole je kaos, tj.zamagljivanje. Bezbroj vjerojatnih mogučnosti s kojima se ljudski um psihološki ne može nosti.
Likvidirani Icke bi bio dokaz da isti govori istinu, ovako postoji mogučnost da je malo skrenuo ili svjesno izmišlja i lupeta ili je na drogama ili namjerno iznosti dezinformacije iz tko zna kojeg razoga.
Ako jednom i kaže više nego što je "podnošljivo" to će biti "odrađeno" na "prirodan" način npr.; saobračajka, lavina, pojeo ga medvjed, zagušio se knedlom i slično... :(

Vrh

PostPostano: uto okt 25, 2011 9:36 pm 
Član foruma

Vidim da ova tema baš i nije nešto aktualna u zadnje vrijeme. Možda bi bilo dobro da se na naslovnoj strani sajta ili foruma stavi nekakav brojčanik koji pokazuje koliko je vremena ostalo do 22.12.2012.? A nakon što brojčanik dođe do 00:00:00 da onda izlete nekakvi vatrometi i muzika, klasika po mogućnosti.

Vrh

PostPostano: uto okt 25, 2011 10:09 pm 
Član foruma

Sta mislite o 28.10.2011? Po nekima to je datum kada majanski kalendar prestaje. Nekako mi je ovo cudan period, mozda se nesto fakat desava sada i da ce kulminirati za tri dana.

Vrh

PostPostano: uto okt 25, 2011 10:27 pm 
Član foruma

Cartman je napisao/la:
Sta mislite o 28.10.2011? Po nekima to je datum kada majanski kalendar prestaje. Nekako mi je ovo cudan period, mozda se nesto fakat desava sada i da ce kulminirati za tri dana.

Ništa posebno mi ne miriši.

Vrh

PostPostano: sri okt 26, 2011 6:59 am 
Član foruma

Ma ne bi nikako valjalo, nek malo pričeka - 31.10. mi je rođendan :mrgreen:

Vrh

PostPostano: pet okt 28, 2011 11:57 am 
Član foruma

metuzalem je napisao/la:
a ne, ne, ne radi se to više baš tako;
totalna kontrola tipa DDR ili CCCP se na duge staze pokazala neuspješnom jer ako ljudi šute to ne znači i da ne misle a u totalnoj kontroli lako je spoznati istinu jer ona je dijametralno suprotna onome što treba misliti tj. zna se što je zabranjeno.

Jedini način kontrole je kaos, tj.zamagljivanje. Bezbroj vjerojatnih mogučnosti s kojima se ljudski um psihološki ne može nosti.
Likvidirani Icke bi bio dokaz da isti govori istinu, ovako postoji mogučnost da je malo skrenuo ili svjesno izmišlja i lupeta ili je na drogama ili namjerno iznosti dezinformacije iz tko zna kojeg razoga.
Ako jednom i kaže više nego što je "podnošljivo" to će biti "odrađeno" na "prirodan" način npr.; saobračajka, lavina, pojeo ga medvjed, zagušio se knedlom i slično... :(

Iskreno, ni u sta vise nisam siguran. Svi koji su nesto konkretno poduzeli a ne samo pricali bili su ubijeni. Pocevsi od 2PAC-a zavrsivsi na Kennedy-u. Mislim da Icke kao i ostali samo laprdaju ako ces iskreno. Cim se nesto konkrento pocne radit ta ista osoba/e postaju problem te su likvidirane. Tipa, stani pricat kako je svijet lose, stvori nesto i pocni nekakav pokret pa pogledaj na koliko ces zamki naletit. Probi te zamke kao neki fenomenalni pojedinci i ode tvoja glava.

Takodjer cisto sumljam da su isti bili ubijeni zato sto su govorili nesto sto ne smiju govorit ili radili nesto sto ne smiju radit jer se to protivi "agendi" vec tome da pojedinci na visokim pozicijama ne zele isto jer ce im donjest manje financijske dobiti u buducnosti. Smatram da je to sve. Da tu nema neke vece agende. Ako i tamo di agenda postoji, mi ljudi smo je fulali generalno. Dakle, ne znamo. Samo laprdamo. Pitanje je di je agenda zapravo. Tj. negje je ali di mamicu joj.

Svi kao imaju nekakve dokaze. Ok, recimo stvari poput Bohemian sranja postoje i Alex je to lijepo dokumentirao ali to opet ne znaci i ne uvjetuje da "veliki" dogovaraju stvari sa vecim silama. Mozda bi zeljeli ali ne mogu a mozda zele i mogu i rade. Potvrdit tu samu tezu je apsolutno nemoguce jer nitko od nas nemoze doci do takvih informacija a oni koji mogu te oni koji dodju, ne govore. Smatram da isti to ne govore ne zato da bi nama napakostili vec zato sto se nitko od nas nije dovoljno potrudio da sazna te informacije. Tipa. Koji si ti racku da ja tebi idem govorit tako nesto ako to fakat nisi konkretno zatrazio tako da si se potrudio doci do svih tih informacija te posvetio zivot pronalasku tih informacija.

S druge strane kao imamo te nekakve meditacije, ulaske u astrale i 100 mu bogova. TKO nama kaze da to opet nije jos jedna od zamki? Kasiopejci? Plejade? Transkripte? You gotta be jokin... Kao oni govore istinu. Otkud bilo kome pravo da govori da ima istinu u rukavu? Ljudski mozak je nesto sto mi, ljudi ne mozemo percepirat uopce. Mi samo "mislimo" da znamo tako da se navodimo intuicijom a sta je zapravo mozak, koliko on moze toga napravit te projecirat na nasu zelju to se nitko ne pita.

S trece strane, realno necu reci za druge ali ja NIKADA nisam vidio nista sto bi me izbezumilo.
Zelim to vidjet. Od kad znam za sebe cvrsto vjerujem i osjecam da postoje, da su tu, da ih ima ali ih NE VIDIM.

Nikako da se pojave. Nikako da nesto dodje na svoje i nikako da mi ama bas apsolutno ista uspije. Sve mi se shift-a u meni, percepcija mi se milion puta na dan promijeni i tako vec faking godinama. Probao sam od A do X. Vidio auru milion puta, vidio svasta ali NISTA od toga sto sam vidio ne moze se rec cinjenicom vec se sve moze povezat samo sa jednom stvari a to je apstrakcijom.

Zato i kazem, dokle god krutost ne postane realnost, sve je to samo jedan veliki jebivjetar di gubimo i na koncu konca trosimo svoju energiju.

Vama koji vidite, koji znate, svaka cast. Ostatak, mozda jednom nesto i vidi u svom zivotu.

Sto se tice, 2012. Ajmo se kladit da se nista nece desit. Ne da sam uvjeren, miliarda faking posto da nece doci do ama bas nicega. Nicega.

Vrh

PostPostano: pet okt 28, 2011 1:50 pm 
Član foruma

waax je napisao/la:
Iskreno, ni u sta vise nisam siguran. Svi koji su nesto konkretno poduzeli a ne samo pricali bili su ubijeni. Pocevsi od 2PAC-a zavrsivsi na Kennedy-u. Mislim da Icke kao i ostali samo laprdaju ako ces iskreno. Cim se nesto konkrento pocne radit ta ista osoba/e postaju problem te su likvidirane. Tipa, stani pricat kako je svijet lose, stvori nesto i pocni nekakav pokret pa pogledaj na koliko ces zamki naletit. Probi te zamke kao neki fenomenalni pojedinci i ode tvoja glava.

Takodjer cisto sumljam da su isti bili ubijeni zato sto su govorili nesto sto ne smiju govorit ili radili nesto sto ne smiju radit jer se to protivi "agendi" vec tome da pojedinci na visokim pozicijama ne zele isto jer ce im donjest manje financijske dobiti u buducnosti. Smatram da je to sve. Da tu nema neke vece agende. Ako i tamo di agenda postoji, mi ljudi smo je fulali generalno. Dakle, ne znamo. Samo laprdamo. Pitanje je di je agenda zapravo. Tj. negje je ali di mamicu joj.

Svi kao imaju nekakve dokaze. Ok, recimo stvari poput Bohemian sranja postoje i Alex je to lijepo dokumentirao ali to opet ne znaci i ne uvjetuje da "veliki" dogovaraju stvari sa vecim silama. Mozda bi zeljeli ali ne mogu a mozda zele i mogu i rade. Potvrdit tu samu tezu je apsolutno nemoguce jer nitko od nas nemoze doci do takvih informacija a oni koji mogu te oni koji dodju, ne govore. Smatram da isti to ne govore ne zato da bi nama napakostili vec zato sto se nitko od nas nije dovoljno potrudio da sazna te informacije. Tipa. Koji si ti racku da ja tebi idem govorit tako nesto ako to fakat nisi konkretno zatrazio tako da si se potrudio doci do svih tih informacija te posvetio zivot pronalasku tih informacija.

S druge strane kao imamo te nekakve meditacije, ulaske u astrale i 100 mu bogova. TKO nama kaze da to opet nije jos jedna od zamki? Kasiopejci? Plejade? Transkripte? You gotta be jokin... Kao oni govore istinu. Otkud bilo kome pravo da govori da ima istinu u rukavu? Ljudski mozak je nesto sto mi, ljudi ne mozemo percepirat uopce. Mi samo "mislimo" da znamo tako da se navodimo intuicijom a sta je zapravo mozak, koliko on moze toga napravit te projecirat na nasu zelju to se nitko ne pita.

S trece strane, realno necu reci za druge ali ja NIKADA nisam vidio nista sto bi me izbezumilo.
Zelim to vidjet. Od kad znam za sebe cvrsto vjerujem i osjecam da postoje, da su tu, da ih ima ali ih NE VIDIM.

Nikako da se pojave. Nikako da nesto dodje na svoje i nikako da mi ama bas apsolutno ista uspije. Sve mi se shift-a u meni, percepcija mi se milion puta na dan promijeni i tako vec faking godinama. Probao sam od A do X. Vidio auru milion puta, vidio svasta ali NISTA od toga sto sam vidio ne moze se rec cinjenicom vec se sve moze povezat samo sa jednom stvari a to je apstrakcijom.

Zato i kazem, dokle god krutost ne postane realnost, sve je to samo jedan veliki jebivjetar di gubimo i na koncu konca trosimo svoju energiju.

Vama koji vidite, koji znate, svaka cast. Ostatak, mozda jednom nesto i vidi u svom zivotu.

Sto se tice, 2012. Ajmo se kladit da se nista nece desit. Ne da sam uvjeren, miliarda faking posto da nece doci do ama bas nicega. Nicega.

Ja mislim da je vec doslo do neceg :D lijepo si izrazio misljenje rijecima, fina promjena na forumu :D

Vrh

PostPostano: pet okt 28, 2011 2:28 pm 
Član foruma

Takodjer mislim da je doslo do necega. Tj. realno gledajuci, svijet se mijenja pred nasim ocima. Na zalost, puno manje nego li mediji pokazuju. Medi voli to uvelicat no kad se spustis u grad i pocnes pricat sa civilizacijom vidis da je sve to isto, kao i prije. Kao nekakvi pomaci al blah, vecina tih pomaka je od straha za egzistenciju.

Ono katkad izgleda da se dosta ljudi "budi" zato sto vladajuce partije poticu isto sto bi opet znacilo da poticu OPS vibracije na veci nivo.

Koliko god lose, toliko je i dobro ali mi, ovdje, mozemo da zaboravimo na OPD. Svi do jednoga. No sto je najbolje, da se i odlucis krenut u OPD, kako krenut? Slusat intuiciju? A sta je sa cipovima ugradjenim u nama? Cija intuicija?

Ono prvo imas :?: pa onda dodjes do :help: pa onda shvatis da si :evil: na kraju pa onda dodje do :dontknow: pa onda krene ka :cry: pa krene ka #-o pa onda naveliko samoga sebe :^o i govoris si [-X pa u jednom momentu pocnes da se [-o< i postanes sam u svojim ocima samome sebi :offtopic: sa zeljom :ontopic: kako bi poceo :love5: i onda na kraju shvatis da je sve to skupa :love11: i pocnes da ](*,) i onda se opet vratis na :?: ali ovaj puta sa :rofl . S toga, ciklus br. 2 i tako i ciklus broj 120931209132019320 pa mozda jednom se svi skupa i prosvijetlimo.

Vrh

PostPostano: pet okt 28, 2011 2:46 pm 
Član foruma

Niko ne može očekivati da će se stvari popraviti same od sebe.Ne možemo otići na naredni stepen evolucije zato što još nismo spremni.Još se ubijamo međusobno,mrzimo druge ljude samo zato što su Srbi,Hrvati,Bošnjaci,Crnogorci,Turci,Amerikanci...itd.Znači ako stvarno želimo da napredujemo kao vrsta,onda moramo da radimo na sebi.Prvo promeniti sebe,pa onda menjati i ostale.Iskren da budem,ne verujem da će se 2012 desiti bilo šta značajno,zato sto postajemo sve agresivniji i sve licimerniji.Jedino važno u ćivotu su nam pare.A najgora stvar je ta što smo se okrenuli protiv naših kreatora,tj.Bogova.Naši preci su za svoje Bogove davali svoje živote,vodili ratove zbog njih,a mi smo se otuđili od njih.Ako neko uspe da progleda kroz njegove prave oči,videće da je ovaj svet zatrovan mržnjom i da se moramo menjati pod hitno!

Vrh

PostPostano: pet okt 28, 2011 2:57 pm 
Član foruma

Nikola je napisao/la:
Niko ne može očekivati da će se stvari popraviti same od sebe.Ne možemo otići na naredni stepen evolucije zato što još nismo spremni.Još se ubijamo međusobno,mrzimo druge ljude samo zato što su Srbi,Hrvati,Bošnjaci,Crnogorci,Turci,Amerikanci...itd.Znači ako stvarno želimo da napredujemo kao vrsta,onda moramo da radimo na sebi.Prvo promeniti sebe,pa onda menjati i ostale.Iskren da budem,ne verujem da će se 2012 desiti bilo šta značajno,zato sto postajemo sve agresivniji i sve licimerniji.Jedino važno u ćivotu su nam pare.A najgora stvar je ta što smo se okrenuli protiv naših kreatora,tj.Bogova.Naši preci su za svoje Bogove davali svoje živote,vodili ratove zbog njih,a mi smo se otuđili od njih.Ako neko uspe da progleda kroz njegove prave oči,videće da je ovaj svet zatrovan mržnjom i da se moramo menjati pod hitno!

Ne slažem se sa ničime što si izjavio! Smatram da se promjene već događaju... ali pomalo... i neće svugdje biti isto, ne u istom obliku, ne u isto vrijeme.... bit će mnogo mogućnosti.
Ne slažem se da nismo spremni, tko nije spreman, tko ubija i trči za novcem? Tko mrzi hrvata ili srbina? Eto ja se tu ne nalazim a ima još ljudi koji gledaju u "oči" - odnosno u dušu a ne odakle je tko jer je zaista nebitno. I ne slažem se da smo se okrenuli od Kreatora.... mada opet neki jesu neki nisi ali i tko je Kreator- ili misliš na boga i bogove? Koji god bog da od mene traži da ratujem ili ubijam - nek se goni od kud je i došao jer mi nije niko i niš.
tak da eto - ja sam sigurna da su promjene već ovdje i uzimaju maha jedino mi je datum... :?: fleksibilan :mrgreen:

Vrh

PostPostano: pet okt 28, 2011 3:10 pm 
Član foruma

Jesam li ja to prespavao ovaj današnji smak sveta? :oops: Malo sam kasnije ustao, pa nisam baš u toku ... A šteta, od svih tih dokumentaraca The Quickening i obrazloženje koje je izneto u njemu mi je delovalo najsmislenije. Hehe.

Što se tiče 2012te, meni izgleda da se ljudi dele u tri glavne kategorije. Totalne skeptike, one koji veruju da je predstojeći prelaz neka rupčaga, portal, koji će se metaforički otvoriti iznad nas pa će oni svesniji da propužu kroz nju u sledeću dimenziju ostavljajući ovce iza sebe (meni je to apsurdno).
Tu su oni koji veruju da će eto tako PAF! da nas zapljusne talas fotonske energije, koji će masovno probuditi ljude, koji svesno biraju hoće li da "iskuse" ( :rofl ) dalju Tamu na 4d OPS ili će zbog nečega (pitam se štooo) da izaberu "raj na zemlji (?)" u 4D OPD ...

Već duže vreme imam stav da je cela ta priča sa prelazom izuzetan paravan za ove domaće, i kontrolore sa sprata iznad da uvedu jednu totalitarnu kontrolu nad ljudskim bićima, upravo kroz tu priču sa svesnošću, i propagiranjem verzije svesnosti u kojoj su sve prave ljudske vrednosti totalno atrofirane i zanemarene. Jer, bože moj, to su samo ljudske vrednosti a mi smo multidimenzionalna intergalaktička bića koja su transcendentirala svaki miligram ljudskih ništavnih kvazi pozitivnih vrednosti, i tako niska vibracija ne priliči jednom osvešćenom građaninu ove sfere postojanja. Tako da me ni malo ne bi iznenadilo kada bi uspon u stvari bio zavlačenje jedne malo šire kurčine od strane kontrolora, i uspostavljanje jedne još gore vrste dominacije od ove trenutno aktuelne - naime, psihopatizaciju više ne bi kočio čak ni ovaj uveliko ozloglašeni "lažni moral" običnog smrtnika. Konverzija vrednosti i zamena teza je izvršena još poodavno, a ove priče o ascenziji, i uzdizanju su, bar kroz moje oči gledano, samo jako lepo upakovano uputstvo za " kako da ga primate a da vas pri tome ne zaboli!"

No, stav je samo stav, i ništa više od toga - a koliko vidim, ovo će postati realnost velike većine ljudi.
Kao i sve drugo vezano za metafiziku i dešavanja na ovoj planeti, tako i ta ascenzija 2012te ima više aspekata - a ove koje sam izneo gore su samo neki od njih,i kao takvi, primereni su za neke od nas, ali ni slučajno za sve. Postaće realnost velikog broja ljudi. Ali, pošto je zemlja ipak jedan kolektiv, u kojem smo prisiljeni/ili ne/ da budemo - izbori svesnih ljudi unutar kolektiva će nužno uticati i na spavače, svidelo se to nama ili ne. Ne znam zašto je to tolikom broju ljudi toliko daleko od pameti.

Međutim, ni slučajno ne podcenjujem faktor broj jedan u celoj ovoj priči - a to smo mi sami, individualno, i snaga svih ljudi, stanovnika ove planete zajedno. Za mene lično, trenutno - bilo kakva promena, bilo globalna, bilo individualna zavisi od NAS, od naših akcija, od toga šta ćemo mi učiniti - i šta ćemo tokom ovog perioda promena koji je uvek tu, zapravo promeniti, kao (in)direktnu posledicu promena unutar nas samih. Tako da - za mene, trenutno - talas te "kosmičke energije" je polje povećanog potencijala, a šta ćemo mi sa njime napraviti je pitanje naše slobodne volje, individualne, ali i kolektivne. Nikakvih promena neće biti, osim onih koje smo odabrali svesno, a ako odlučimo da prespavamo i da se ne priključimo projektu - promene koje će se dogoditi će biti negativne, jer če kontrolori ovog područja da ih naprave umesto nas, po svom ukusu - što ni slučajno neće biti dobro za neke, možda čak i večinu nas - računali mi sebe u uspavane, ili budne, potpuno je nebitno, posledice neće nikoga zaobići. Što ne znači da te posledice neće biti i nečija korist ... I zato je neophodna kritična masa pozitivno orijentisanih individua, koji imaju zajednićko razumevanja problematike. Negativno polarisanih već ima dovoljno, inače ovo mesto ne bi bilo to što jeste, i kontrola nad spavačima ne bi bila moguća. Sve sa ovom tamom i negativnošću - stvari zaista i jesu ispravne baš ovakve kakve jesu. Mora se priznati da univerzum ima smisla za demokratiju, hahahah. Ali bez snaga istinskog svetla - od svega ovoga će zaista i biti jedno ogromno ništa. ( (m)ezoterični krug ljudi?)
Potreban je impuls, "dodatni stres" - da bi stvari krenule da se razvijaju u pozitivnom smeru.

Bazu za ovo razmišljanje nalazim u G.ovoj priči o načinu delovanja svesnih uticaja na mehaničku populaciju, i kada pominjem kritičnu masu (koliko god nekompetentan tu bio) prvenstveno mislim na G.ovu definiciju toga, a ne na onu CP verziju. Gore navedeni stavovi su, u skladu sa mojim mogućnostima, proizvod posmatranja kroz tu prizmu.

No, možda sam i prevideo nešto bitno - priznajem da ni meni te stvari nisu baš najjasnije, pa tako ne isključujem mogućnost greške. Ovde sam u najkraćim crtama pokušao izneti svoj pogled na predstojeće događaje, ali zaista postoji previše varijabli da bi se bilo šta moglo sa sigurnošću tvrditi - osim da, kao što je bilo od pamtiveka, i kao što će ostati i posle ovog "kraja vremena :D" - sve zavisi od nas samih. Samih, pa zajedno ... ;)

Živeli!!! :love3: :occasion5: :occasion5: :love5: :love3: :love9:

Vrh

PostPostano: pet okt 28, 2011 3:24 pm 
Član foruma

Nikola je napisao/la:
Niko ne može očekivati da će se stvari popraviti same od sebe.Ne možemo otići na naredni stepen evolucije zato što još nismo spremni.

Slazem se premda sto se tice spremnosti, spremnost je relativan pojam. Tko od nas zapravo zna sta znaci biti spreman? Mislim, kad budemo znali cemo skocit right ili ne? Da li je spremnost povezana sa istinskom zeljom? Da li se skok desava u sekundi nakon iskrene odluke? Da li nam fali gena da skocimo? Da li za skok treba imat perfektno zdravo tijelo ili ne (logicno, tijelo nije upitno jer ne prenosimo isto sa sobom)?

Sta za tebe znaci napredan stepen evolucije?

Nikola je napisao/la:
Još se ubijamo međusobno,mrzimo druge ljude samo zato što su Srbi,Hrvati,Bošnjaci,Crnogorci,Turci,Amerikanci...itd.Znači ako stvarno želimo da napredujemo kao vrsta,onda moramo da radimo na sebi.Prvo promeniti sebe,pa onda menjati i ostale.Iskren da budem,ne verujem da će se 2012 desiti bilo šta značajno,zato sto postajemo sve agresivniji i sve licimerniji.

Zasto bi ja htjeo napredovat ko vrsta? Sta meni ova vrsta znaci u zivotu? Zasto bi mi ljudska vrsta ista znacila u zivotu? Smatram da je apsolutno nebitno da li ti "ljudska" vrsta u fizickoj formi znaci ili ne znaci vec njihove duse i ono sto oni zapravo jesu.

Sta znaci rad na sebi? Ucit, citat, postit, strasit se kako ovo treba, kako je ovo dobro, sam sebi govorit ne, ja ne smijem jest meso jer je to lose. Ne/da ja smijem/ne smijem ovo, ono, tamo dvadeseto? Po cemu mi znamo da ubijanje zivotinja, ljudi i svega ostalog je lose? Po cemu mi znamo da je nesto dobro sto radimo? Ako je postojanje jedan lunapark di kada te ubiju napravis "Whooooooooho! and here we go again" onda ubojstvo i ne mozemo klasificirat kao losu stvar. Da li se ti pitas da kad nekome nesto "lose" napravis da zapravo nisi lose napravio vec tocno ono sto je ta osoba trazila kao i ti. Dakle slobodna volja. Na koju foru, slobodna volja moze da bude losa?

Slazem se da 2012 nece da se desi nesto posebno. Smatram da godina upoce nije bitna te da se evolucija ne desava kolektivno vec individualno.

Nikola je napisao/la:
Jedino važno u ćivotu su nam pare.A najgora stvar je ta što smo se okrenuli protiv naših kreatora,tj.Bogova.Naši preci su za svoje Bogove davali svoje živote,vodili ratove zbog njih,a mi smo se otuđili od njih.Ako neko uspe da progleda kroz njegove prave oči,videće da je ovaj svet zatrovan mržnjom i da se moramo menjati pod hitno!

Boga mu krvavog sa oprostenjem, ako mi ikad u mojoj buducnosti neki "bog" dodje sa spikom da trebam ubijat za njega hocu majke mi pokojne, ali njega! Natamburat cu ga ko velikog! :love3:

To prije nije ama bas ikakve veze imalo sa bogovima vec sa religijama koje su tako postavile da naprave ovo sto danas imamo, svjetlosna bica sa dusom zatvorena u percepciji koju su ili odabrali ili si sami stvorili.

Svijet nije zatrovan mrznjom. Mi smo. Svaki od nas, individualno. Mi, bez obzira na stanje u svijetu moramo da pocnemo gledat na sve kroz dobrotu pa cak i na ubojstvo i smrt i glad i genocid i sve ostalo. Ne mozes biti negativan. Ne smijes biti negativan. Zvuci bolesno ali tako je. Ne mozemo mi reci da je ubojstvo lose. Te duse su to izabrale. Njihova slobodna volja. Tko smo mi da sudimo i govorimo drugima sta je slobodna volja te kakvu slobodnu volju oni mogu da realiziraju.

Govorimo kako je ubit covjeka lose a mi ubijamo zivotinje di god da stignemo i kako god da stignemo i onda ih jos pojedemo i na kraju podrignemo i zalijemo to pivom. Po kojim "shemama" mi mozemo procijenit da zivotinje su manje/debilnije od ljudi? To je sve nas jebeni ego. Ama bas faking sve.

Hajmo bit malo realisticni mislim.

Artemida je napisao/la:
Ne slažem se sa ničime što si izjavio! Smatram da se promjene već događaju... ali pomalo... i neće svugdje biti isto, ne u istom obliku, ne u isto vrijeme.... bit će mnogo mogućnosti.
Ne slažem se da nismo spremni, tko nije spreman, tko ubija i trči za novcem? Tko mrzi hrvata ili srbina? Eto ja se tu ne nalazim a ima još ljudi koji gledaju u "oči" - odnosno u dušu a ne odakle je tko jer je zaista nebitno. I ne slažem se da smo se okrenuli od Kreatora.... mada opet neki jesu neki nisi ali i tko je Kreator- ili misliš na boga i bogove? Koji god bog da od mene traži da ratujem ili ubijam - nek se goni od kud je i došao jer mi nije niko i niš.
tak da eto - ja sam sigurna da su promjene već ovdje i uzimaju maha jedino mi je datum... :?: fleksibilan :mrgreen:

:mrgreen:

Vrh

PostPostano: pet okt 28, 2011 3:28 pm 
Član foruma

Da skratim pricu, mislim da se stari kalendar danas zavrsio. mislim da ciklusi koje su maje otkrile nije uopce nista specijalno, vec normalna prirodna pojava u svemiru. new ageri su odavno preuzeli 2012 tematiku i poceli pricat bajke koje su mnogi (i na forumu i sire) upijali kao sundjer.
ne vjerujem covjeku koji mi kaze da ne vidi/osjeti promjene. one su itekako prisutne, mozda jos uvijek nismo svjesni sta se trenutno desava. uglavnom nema apokalipse, nema vanzemaljaca,plejade,kasiopeje postoji samo sada koje je perfektno. i ovo je doba u kojem to shvatamo. malo je cudno kako me taj njihov kalendar podsjeca na zen. na kraju shvatis da je sve besmisleno i krenes zivit zivot.

Vrh

PostPostano: pet okt 28, 2011 3:35 pm 
Član foruma

Cartman je napisao/la:
Da skratim pricu, mislim da se stari kalendar danas zavrsio. mislim da ciklusi koje su maje otkrile nije uopce nista specijalno, vec normalna prirodna pojava u svemiru. new ageri su odavno preuzeli 2012 tematiku i poceli pricat bajke koje su mnogi (i na forumu i sire) upijali kao sundjer.
ne vjerujem covjeku koji mi kaze da ne vidi/osjeti promjene. one su itekako prisutne, mozda jos uvijek nismo svjesni sta se trenutno desava. uglavnom nema apokalipse, nema vanzemaljaca,plejade,kasiopeje postoji samo sada koje je perfektno. i ovo je doba u kojem to shvatamo. malo je cudno kako me taj njihov kalendar podsjeca na zen. na kraju shvatis da je sve besmisleno i krenes zivit zivot.

Ma to Cartman! To se trazi! :occasion5: :thumbup:

Vrh

PostPostano: pet okt 28, 2011 3:36 pm 
Član foruma

Cartman je napisao/la:
na kraju shvatis da je sve besmisleno i krenes zivit zivot.

Ahahahahahhaahahha dooooooooobar :thumbup: :king: :king: :king: :king: :king: :rofl :rofl :rofl :rofl

:occasion5:

Zadnja izmjena: Valjda?; pet okt 28, 2011 3:43 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: pet okt 28, 2011 3:37 pm 
Član foruma

poslali mi link jucer pa hajde neka se nadje i ovdje..

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2319 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 116  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.