Sada je: sri maj 14, 2025 10:06 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 4399 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137 ... 220  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Alternativne Vijesti
PostPostano: pon okt 10, 2011 5:43 pm 
Član foruma

Tim znanstvenika iz šest zemalja je na ekspediciji u Sibir. Tvrde da su našli jetijevu špilju, krevet, otisak stopala te dlake koje bi mogle pripadati snježnom čovjeku

http://www.24sata.hr/news/istrazivaci-n ... oji-238069

Vrh

PostPostano: pon okt 10, 2011 8:39 pm 
Član foruma

Joyner je napisao/la:
Tim znanstvenika iz šest zemalja je na ekspediciji u Sibir. Tvrde da su našli jetijevu špilju, krevet, otisak stopala te dlake koje bi mogle pripadati snježnom čovjeku

http://www.24sata.hr/news/istrazivaci-n ... oji-238069

Da to nije Jezgrovic iz "Laku noc Hrvatska"... \:D/ :D

slika
slika

Vrh

PostPostano: uto okt 11, 2011 12:09 pm 
Član foruma

Ahhaahahahaa dobra usporedba :rotfl: :rofl , ali volio bi vidjeti i te snimke kreveta , stopala i dlaka .

Vrh

PostPostano: sri okt 12, 2011 2:30 am 
Početnik

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/282684/SA ... je-zlocina

Ovo je zalosno. Oce jos malo da napune svoje privatne zatvore, treba masina da odlucuje o ljudima...

Inace znam da nije ovo topic o tome ali zanima me vase misljenje o ovim wall street protestima, ako moze neko da mi ostavi link gde o tome da pisem, posto moje neko vidjenje situacije je da tamo ima ljudi koji zele promene i svesni su nekih stvari ali nisu svesni da je to sve izmanipulisano zarad nekog veceg cilja ovih zlikovaca zeljnih moci...A mozda sam i previse sumnjicav :-s

Vrh

PostPostano: sri okt 12, 2011 6:52 am 
Član foruma

slika
http://www.bitno.ba/vijesti/svijet/nijemci-spijuniraju-gradane-preko-racunala
http://www.dnevniavaz.ba/globus/eu/58642-njemacka-spijunira-privatne-racunare-gradjana.html

Vrh

PostPostano: sri okt 12, 2011 9:40 am 
Član foruma

Spiritual Healing je napisao/la:
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/282684/SAD-testiraju-tehnologiju-za-predvidjanje-zlocina

Ovo je zalosno. Oce jos malo da napune svoje privatne zatvore, treba masina da odlucuje o ljudima...

Inace znam da nije ovo topic o tome ali zanima me vase misljenje o ovim wall street protestima, ako moze neko da mi ostavi link gde o tome da pisem, posto moje neko vidjenje situacije je da tamo ima ljudi koji zele promene i svesni su nekih stvari ali nisu svesni da je to sve izmanipulisano zarad nekog veceg cilja ovih zlikovaca zeljnih moci...A mozda sam i previse sumnjicav :-s

Imaš ovu temu:

viewtopic.php?f=8&t=3404

Alf :blob:

Vrh

PostPostano: sri okt 12, 2011 10:30 am 
Član foruma

david icke povezao vođu srpskog otpora ivana marovića sa dešavanjima na wall street protestima:

4d portal

Vrh

PostPostano: sri okt 12, 2011 1:39 pm 
Član foruma

Grcka!!!???

slika

http://quakes.globalincidentmap.com/

Vrh

PostPostano: sri okt 12, 2011 2:08 pm 
Član foruma

svejednoje je napisao/la:

Vjerujem da rijetko koga to čudi, ali je svakako dobro znati što, tko, zašto, kada i kako. Pa tko zna i može neka se zaštiti. Jedina stvarna zaštita je : Start - isključi računalo. opcija + naravno wlan router, a često ni to, jer hej, tu je i mobitel, digitalni reciver (po nekima također mogući spy uređaj)... Zapravo kada malo bolje razmislimo, cijela današnja "zabavna" tehnologija (tako lijepog romantičnog naziva) zapravo je ŠPIJUNSKA PODVALA. Ma znali smo mi to oduvijek, hahahahahah, samo hej, čemu bježati od sebe samih i svoje potrebe za komunikacijom, razmjenom informacija... Ako nekom život u spilji čini se bolji, zašto ne, ali samoća većini toga nije vrijedna.

Što da jednog dana svatko svugdje može da zna sve što ste ikad igdje napisali...

Hahahahahahahaha, prvo bi uslijedio KAOS ,a nakon toga izdizanje na neki viši nivo shvaćanja sebe i drugih oko sebe, morali bi se suočiti svak sa svojom istinom, nakon čega bi ostalo malo prostora za osudu drugih.

S jedne strane, to bi možda više doprinjelo IZDIZANJU SVIJESTI čovječanstva na viši nivo, nego četa vanzemaljaca da se nacrta u TV studiju za vrijeme udarnih vijesti, hahahahahaha.

Ja tu špijunažu ne vidim samo kao napad od strane zlih World Management Team špijuna koji žele provesti svoju agendu porobljavanja čovječanstva pod svaku cijenu, već i kao IZAZOV cijelom čovječanstvu da se suoči, pozabavi mišlju o sebi samima i svim raznim - identitetima koje smo u međuvremenu kreirali i pronaći koji je onaj pravi, koji nas najbolje opisuje.

Tako da opet htjeli mi to ili ne, sve oko nas tjera nas na promjene razmišljanja i shvaćanja (granica) i o nama samima i o svijetu u kojem živimo i opstat će oni koji su se u stanju s tim nositi i s tim izazovima suočiti - (moje mišljenje).

Kako u nama, tako i oko nas. Najveći izazov , kako ga ja trenutno vidim, u ovim vremenima u kojima živimo i koja nam slijede je SAČUVATI RAVNOTEŽU/MIR U SEBI. Svakodnevno nas okolnosti vuku na sve strane i čini nam se na momente kako je sve upereno protiv nas, ali ako malo stanemo na loptu i zavirimo unutar sebe osjećamo da prava istina koja je vrijedila prije 1000 godina, vrijedila je i prije 100, vrijedi i danas, vrijedit će i za 1000 godina. I meni je osobno to putokaz. A ćuskije neka padaju...

Vrh

PostPostano: sri okt 12, 2011 2:30 pm 
Član foruma

Povodom priča o tome da nas prate preko ličnih karti, kamera od kompjutera, trte mrte.

Koga treba da brine to što je neko praćen? Samo onaj ko ima što da krije. Ako ja radim stvari kojih se ne stidim, a koje su ipak u okviru zakona, što se mene tiče, mogu i reality show da naprave sa mnom. Ako sam ja častan, pošten, moralan, nemam potrebe da se brinem nečije osude, jer sve što radim, dobro je.

A i kao da nas ne prate već preko mobilnih telefona, satelita i slično. Možda svako od nas ima nekog ko ga špijunira :D

Vrh

PostPostano: sri okt 12, 2011 9:04 pm 
Član foruma

Malo sam paranoik i zbog tog se nisam ranije prijavila na forum samo sam ga citala a sad mi svejedno neka spijuniraju koga hoce,samo se sjetim onih logora u SAD-u pa pomislim valjda nema kod nas takvih stvari da nebi clanovi foruma imali novo mjesto boravka ako elita uspije u svojim planovima,da nebude kao u orvelovoj knjizi :wink:

Vrh

PostPostano: sri okt 12, 2011 11:41 pm 
Član foruma

IMHO potpuno je nebitno što "elita" planira i kuje, čak i ako nas misli porobiti - oni koji će porobljivati neće biti ti "elitisti" već naš susjed koji radi u vojsci ili policij sl.
Elita i njihovi planovi ili logori su potpuno nebitni za nas, ne mogu nam ništa ako im ne dopustimo.
A dopuštamo :mrgreen:

A što se špijuniranja tiće - neka gleda ako mu je zanimljivo i ima vremena, dobar reality show.
Ne brinem se oko toga jer ionako vjerujem kako je internet pod potpunom kontrolom, a google zna sve :) i nek zna i hvala mu, dao mi dosta dobrih rezultata :!: :mrgreen:

Ne boj se logora lastavice, ne razmišljaj uopće o takvim "glupostima" :love12:

Vrh

PostPostano: čet okt 13, 2011 5:25 pm 
Član foruma

Jahra Stafari je napisao/la:
IMHO potpuno je nebitno što "elita" planira i kuje, čak i ako nas misli porobiti - oni koji će porobljivati neće biti ti "elitisti" već naš susjed koji radi u vojsci ili policij sl.
Elita i njihovi planovi ili logori su potpuno nebitni za nas, ne mogu nam ništa ako im ne dopustimo.
A dopuštamo :mrgreen:

A što se špijuniranja tiće - neka gleda ako mu je zanimljivo i ima vremena, dobar reality show.
Ne brinem se oko toga jer ionako vjerujem kako je internet pod potpunom kontrolom, a google zna sve :) i nek zna i hvala mu, dao mi dosta dobrih rezultata :!: :mrgreen:

Ne boj se logora lastavice, ne razmišljaj uopće o takvim "glupostima" :love12:

:thumbup:

Upravo tako, jedina moć koju imaju nad nama, je ona koju im mi dajemo. A glavna karta na koju igraju je lakomislenost, neznanje i neosvještenost ljudi...

Drugim riječima, koliko god nam mrski, oni imaju važnu ulogu u cijelom procesu, oni su nešto poput zrcala u koje čovječanstvo kada pogleda vidi svu vlastitu gadost, licemjerje, sebičnost... Dok si ne osvjestimo svatko sebe i svoju tamu ne osvjetlimo, ni kao grupa ne možemo biti istinski efikasni.

Tek osvještena i prosvijećena grupa pojedinaca koja djeluje za zajedničko dobro - cijele Planete, može i pravi istinske pomake, sve ostalo završava u ćorsokaku ili opet bude iskorišteno za nečije sebične ciljeve.

Problem nije u eliti, reptilima, Anunakima, ni ćevapima - problem je U NAMA. I ako ga otuda konačno krenemo rješavati, sigurna sam da ćemo promijeniti na bolje i svijet u kojem živimo, sve drugo čini da se vrtimo u krug ili padamo još niže.

NAŠA PODLOŽNOST MANIPULACIJI, lakomislenost, egoizam i sebičnost su naš stvarni problem koji kada rješimo, ostali će svi uljezi otići i sami jer od nas više neće imati koristi ili će da bi ostali i sami morati promijeniti svoje vibracije.

:love3:

Vrh

PostPostano: čet okt 13, 2011 6:53 pm 
Član foruma

Nije da se bojim logora,ne volim da me neko ogranicava.Kod mene vredi ono bolje grob nego rob da se ovako najkrace i najbanalnije izrazim. :wink:

Vrh

PostPostano: čet okt 13, 2011 10:17 pm 
Član foruma

lastavica je napisao/la:
Nije da se bojim logora,ne volim da me neko ogranicava.Kod mene vredi ono bolje grob nego rob da se ovako najkrace i najbanalnije izrazim. :wink:
Lastavice, oces reci da ti/mi u trenutnoj poziciji nisi ogranicena i da nisi rob!? Ograniceni smo i robovi, da neidem dublje, sustava, htjeli to ili ne!

Vrh

PostPostano: čet okt 13, 2011 10:36 pm 
Član foruma

Mi smo svi skupa u najvecem logoru mogucem. Mali logori po zemlji, naj manji su nam problem.

Vrh

PostPostano: čet okt 13, 2011 10:40 pm 
Administrator

Citat:
Povodom priča o tome da nas prate preko ličnih karti, kamera od kompjutera

Ma, samo malo crne izolir-trake ( za električne kablove ) rješava njihovo "sljepilo"... hehehe! Zaljepiti preko kamere...

:glasses7:

Ili... Linux Ubuntu... pa neka probaju "špijunirati" onda... baš me zanima kako će netko ući na tuđi kompjuter koji ima Ubuntu ( ili neku drugu distribuciju Linux-a )... :evil3:

:mrgreen: :wink:

Vrh

PostPostano: pet okt 14, 2011 8:07 am 
Član foruma

Papua New Guinea - tri potresa po svim mjernim centrima veci od magnitude 7 (7.5) spusteni na 6.7

http://quakes.globalincidentmap.com/
http://aslwww.cr.usgs.gov/Seismic_Data/heli2.shtml

Vrh

PostPostano: pet okt 14, 2011 9:40 am 
Član foruma

a zamisli da neko zna sve sto si ikad pomislio :notworthy: \:D/ :rofl

Vrh

PostPostano: pet okt 14, 2011 10:00 am 
Član foruma

Jack987 je napisao/la:
Citat:
Povodom priča o tome da nas prate preko ličnih karti, kamera od kompjutera

Ma, samo malo crne izolir-trake ( za električne kablove ) rješava njihovo "sljepilo"... hehehe! Zaljepiti preko kamere...

:glasses7:
:mrgreen: :wink:

Ovo je "zlocesto" dobra ideja :notworthy: I ja sam u sustini jako "zlocesta" kada mi neko podje oduzimati moja prava.
Putujuci ovdje po Izraelu, vidjela sam u zadnje vrijeme da su se na cestama pojavile kamere, visoko na rasvjetnim stubovima i ogorceno sam razmisljala kako se polako korak po korak dogadja ono o cemu smo bili upozoravani. No, rulja i dalje nehajno zivi i nije je briga sto postaje sve ozbiljnije, sve nas vise sabijaju u neke okvire koji se polako stezu oko nas. Pomislila sam, na koji nacin bi mogli onemoguciti da prate ljude preko tih kamera? Da svako uza se nosi spricu napunjenu tintom i pospricati po kameri. No sta raditi sa onim visokim rasvjetnim stubovima do kojih ne mozemo doci :?: Postoje agresivni nacini...npr jednostavno je skinuti zracnom puskom... no nemam tu pusku, a i da imam ideja i nije neka "zlocesto - dobra". Vise mi se svidjaju jednostavne ideje, nesto sto je svima dostupno. Ima li ko od vas kakvu ideju?
zlocesta saboterka
haha
:love9:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 4399 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137 ... 220  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.