svejednoje je napisao/la:
Vjerujem da rijetko koga to čudi, ali je svakako dobro znati što, tko, zašto, kada i kako. Pa tko zna i može neka se zaštiti. Jedina stvarna zaštita je : Start - isključi računalo. opcija + naravno wlan router, a često ni to, jer hej, tu je i mobitel, digitalni reciver (po nekima također mogući spy uređaj)... Zapravo kada malo bolje razmislimo, cijela današnja "zabavna" tehnologija (tako lijepog romantičnog naziva) zapravo je ŠPIJUNSKA PODVALA. Ma znali smo mi to oduvijek, hahahahahah, samo hej, čemu bježati od sebe samih i svoje potrebe za komunikacijom, razmjenom informacija... Ako nekom život u spilji čini se bolji, zašto ne, ali samoća većini toga nije vrijedna.
Što da jednog dana svatko svugdje može da zna sve što ste ikad igdje napisali...
Hahahahahahahaha, prvo bi uslijedio KAOS ,a nakon toga izdizanje na neki viši nivo shvaćanja sebe i drugih oko sebe, morali bi se suočiti svak sa svojom istinom, nakon čega bi ostalo malo prostora za osudu drugih.
S jedne strane, to bi možda više doprinjelo IZDIZANJU SVIJESTI čovječanstva na viši nivo, nego četa vanzemaljaca da se nacrta u TV studiju za vrijeme udarnih vijesti, hahahahahaha.
Ja tu špijunažu ne vidim samo kao napad od strane zlih World Management Team špijuna koji žele provesti svoju agendu porobljavanja čovječanstva pod svaku cijenu, već i kao IZAZOV cijelom čovječanstvu da se suoči, pozabavi mišlju o sebi samima i svim raznim - identitetima koje smo u međuvremenu kreirali i pronaći koji je onaj pravi, koji nas najbolje opisuje.
Tako da opet htjeli mi to ili ne, sve oko nas tjera nas na promjene razmišljanja i shvaćanja (granica) i o nama samima i o svijetu u kojem živimo i opstat će oni koji su se u stanju s tim nositi i s tim izazovima suočiti - (moje mišljenje).
Kako u nama, tako i oko nas. Najveći izazov , kako ga ja trenutno vidim, u ovim vremenima u kojima živimo i koja nam slijede je SAČUVATI RAVNOTEŽU/MIR U SEBI. Svakodnevno nas okolnosti vuku na sve strane i čini nam se na momente kako je sve upereno protiv nas, ali ako malo stanemo na loptu i zavirimo unutar sebe osjećamo da prava istina koja je vrijedila prije 1000 godina, vrijedila je i prije 100, vrijedi i danas, vrijedit će i za 1000 godina. I meni je osobno to putokaz. A ćuskije neka padaju...