a što se tiče tih ''izbjeglica'' koji ostanu bez svog matičnog planeta , to vjerovatno ima doticaja sa našim drugarima :
Citat:
Q: (L) razumjela sam! Hoćete da kažete da ste VI bili oni Arkturijanci, Plejadanci, a sada ste “Kasiopejci”, jer vi ste ono “gdje se nalazite! Vi putujete uz pomoć tog talasa. Da li je taj talas jedna ravna linija koja povezuje sva ta sazviježđa?
A: Ciklična ruta.
Citat:
Q: (L) Kada se javljamo sa Oriona mi smo “Orionci.” Kada se javljamo sa Plejada, mi smo “Plejadanci,” itd.
Citat:
A: Otprilike. Mi smo vam dali lokaciju vrha Talasa. Mi smo od tamo gdje se nalazimo i odakle se javljamo. Razumijete li? Mi smo tamo gdje jesmo
A
Valjda? se čudi :
Citat:
Mnaaah, nešto tu ne štima. Ako uzmemo lepo digitron i, čisto onako zezanja radi izračunamo sudbinu planete Zemlje, dobijemo da je:..... Đe je zapelo? Crkla kosmička veš mašina?
da , zaista , bića nivoa 6 , još zapravo posvećeni djelovanju da nam pojasne stvari , pomognu i asistiraju , a tako pogubljeni i nejasni oko najosnovnijeg pitanja : ko ste vi i konkretno odakle ste .
a tek ona pogubljena pitanja :
P: imaš li fizičko tijelo ?
O: imam , tj imao sam , nemam ali imat ću ....zapravo nlo objekat je mijenjao boje , nemojte me više pitat , maknite kameru, što bi rekao đuro u nadrealistima .
I ovo ''mi smo od tamo gdje smo trenutno'' . Takvi su na našoj planeti Romi.
Ja mislim da je to jato ''kasiopejanskih'' bića (to im je možda tek originalni sistem gdje su ili sami sebi ili im je neko drugi uništio matični sistem) upravo jedno od tih ''izbjeglica'' koje kruže dok ne znam sad šta im je cilj , ali svakako dok nešto ne....
takvo biće koje se razveže o distorzijama viših nivoa postojanja , i detaljnim opisima tunela ispod denverskog aerodroma, nadugo i naširogo govore o drugima , recimo tim sivima, te oni su klonirani, te bio-roboti, te sad ćemo vam pojasnit šta zapravo oni žele i koja im je funkcija , a vidimo da su i jako raspoloženi odgovarat na totalno nebitna i trivijalna pitanja Laure i kompanije smiju li jesti kupus i hoće li joj sestra dobiti ili izgubiti posao , zašto je nekome se ugasio auto (nestalo ti benzina glupi amerikanac, eto zašto !!) , ali totalno se pogube oko pitanja : ko ste i odakle ste m koji vam je MATIČNI SISTEM , gdje vam je jebeni DOM . Čuj mi smo ono odakle smo , imao sam tijelo (imali smo pripadajuču nama fizičku vrstu) , zapravo nisam , zapravo nemam ali imat ću , kakva su to baljezganja zaista.
O : Imamo na Kasiopeji i svoju fizičku vrstu , recimo također humanoide slične vama, nastanjuju je bića nivoa 3 i 4 , a mi 6 i drogo jato kaiopejana nivoa 5 smo nefizička bića te vrste , mi smo njihova ''glava'' , a oni su naše kolektivno ''tijelo'' u fizičkom realitetu naše matične planete na kasiopeji . Oni vam logično ne mogu doći pomoći tako brzo jer oni bi konkretno morali se uputiti materijalnim svemirskim brodovima ka zemlji, ali mi smo svakako nefizička bića i mi ne putijemo tako , nego baš ''nebeski'' poput vašeg pojma ''bog/anđeo'' i tako smo sada bliže vama , tj sa vama možemo i ''od kuće'' otvarati isti ili sličan info-kanal. Eto , kratko i jasno, ali to nikad od njih nije se čulo nego da su primorani da se drže Talasa / Vala koji ih zapravo održava u životu, i uopće se ne kreću tim svojim ''putanjama'' svojom ličnom voljom nego su izbjeglice koje su primorane kružiti po galaksiji na tom Valu . E sad , ko kad i kako im je razorio i sjebao matični sistem , koji god to bio , to su još manje rekli , a to bi također moglo biti jer su ga usrali sami sebi , jer takva stvar se krije i šuti , jer ''napali su nas reptili i uništili nam i sistem i planetu'' bi svakako jasno objavili. A upravo na našoj Zemlji smo svjedoci da su nas reptili porobili i poklopili ,ali ne i uništili , a ni kad je njima neko zviznuo dinoasure , sav sistem voda , zraka i prirode je ostao . Mi bi , da mi nekome tako transkriptujemo svakako znali ko smo i odakle , Zemljani , sistem taj i taj (kako se već negdje drugo naziva ovo naše sunce) , bili smo slobodni sad smo porobljeni pod Orioncima , ili obratno , bili smo pod njima ,sad smo prodisali , Zemlja fizička planeta nam diše i postoji i to je to. No ,od kasiopejana ni riječi o tome , a upravo se pogube ko dječurlija ovog našeg 3D svijeta kakav god da je kad ih pitaš nešto , pa se smuše , počnu kriti ili nemušto izvlače.
ja mislim da su oni neka vrsta izbjegličkog jata/grupe bića koja se čak ni ne kreće svojom voljom , mješavina nekih nomada ili čak nečijih zarobljenika ili potrčkala kurira , koji odavno nemaju pojam ''matični sistem - dom'' , a vjerovatno ni planeta ili više njih im je nalik marsu , a da su sami sebi to pojebali. Naravno , na njihova nefizička bića ne utiče gašenje fizičkog života na planeti , pa su oni svakako ''živi'' ili kako se kaže , nefizička svjesna energijaksa bića , stisnuta u preostalu grupu/kolektiv , tj koliko su ukupni i imali bića nivoa 6 , i otad nekad nomadski kruže i ovise o boravku u samom Valu , i tako ''vječito putuju sa Valom'' , a naravno nama se prave pametni , iako svakako nisu nedobronamjerni vjerujem ,ali malo ih odaju upravo te stvari oko kojih se Valjda? čudi , i sva ta petljanja imamo fizičku vrstu pa nemamo , odavde smo, ustvari odande ....ustvari pomijeramo se , ali vi ne bi sad shvatili to kako su naši uslovi kretanja ....
bilo bi možda ljepše da su to malo konkretno razjasnili , ali eto , šta je tu je .
Citat:
Valjda? : ...Tako da možda imaju još čitav krug da obrnu ...
vjerovatno , ako se nekako ne udome ovdje nama kako prilazi Val i koliko vremenski (našim linearnim vremenom mjereno) traje prolazak Vala preko naše MATIČNE JEBENE PLANETE . jebo mater ja ću uzet onu čipiranu ličnu i bar ću znat da sam Orionac po državljanstvu

,imat crno na bijelo ko sam ''po papirima'' , a ne kad slušam ovakve smušene izbjeglice koje zapravo ne smiju mrdnut van zone Vala koji kruži kroz sisteme Milky Waya , dokaz tome je što su navodno jako bitni u svemu oni i njihov kanal ,a vamo počeli sa tim Laurinim razglabati zašto se ugasio auto i smije li neki coca-cola boy jesti kupus . I još im se neko jako miješa u kanal , i još lože ove dole da su ni manje ni više presudni i najbitniji za sudbinu cijele ove priče vezane za cijelu planetu Zemlju , mislim da čovjek ne povjeruje . To su neki od razloga zašto im je zasad ukinut i zatvoren taj info-kanal .
Malo zbog toga što su im saveznici rekli ili se uozbiljite ili dosta kafenisanja sa coca-cola grupom jer to ipak prati dosta nekih ljudi po planeti i počeli ste ih zbunjivati, a djelomično jer su im zaista Orionci ometali i upadali u kanal i svakako se i oni trude da začepe usta takvima koji imaju volje asistirati u svemu na način kao što radi grupa bića koja nikad nije rekla ko su oni zapravo i kako to da su ''od svuda gdje su trenutno'' , šta to znači uopće. Lutalice , wanderersi , nomadi, izbjeglice , i zbog čega i od kada su to ?
Oni su 6 , a gdje im dio ''tijela'' ili ''naroda'' koji čine njihove petice , pa četvorke , pa fizičke rase ili rasa puput nas ljudi , pa nivo 2 životinje , do samog tla i vode opet . Nego ni pet ni šest , oni su šestice koje nama pomažu da pređemo sa 3 na 4 .
Fino ,ali na ličnom primjeru se najbolje pojasne stvari ili naučene kobne greške , a malo manje kupusa, ugašenog auta , distorzija koje je ''vama teško pojasniti vašim glasovnim jezikom'' i ložione da je coca-cola ekipica presudni faktor cijele operacije na planetarnom nivou , jer to je već sad malo bezobrazno ,tj već smatraju da su se ''udomili ovdje'' i vrlo brzo su zaboravili na pravu bitnost takvog kanala i počeli s njima tamo traćat i pit kafe , savjetovat kako da sestra od nekog dotičnog zadrži posao , ili kako da onaj popravi svoj elektro-motor jer mu je to hobi , pazi hobi !! . I to je ''planetarno bitna sesija'' .
Ko god da ih je začepio malo neka je , pošto su ovo otprilike razlozi malih ''poremećaja'' gkede održavanja tih kafenisanja Laure i njenih svemiraca , dok s druge strane razna zaista na teren rađana indiga i kristali se guše , nerijetko baš njih hoće ''neizlječive bolesti'' , tj snajperišu ih orionski čuvari , baulja se po ovakvim sajtovima itd , a oni se već raskomotili .
I tako onda , kako kaže Valjda?
Citat:
: ...Tako da možda imaju još čitav krug da obrnu ..
zapravo nije isključeno da je to zaista njihova ''sudbina'' , svakako nevezano za nas na Zemlji , jer su oni to što su , svakako od nekad dosta ranije , a je li kod nas tad bio Atlantis , Egipat , neki ''prvi originalni Eden'' ili donosauri ,ili još ništa , ili su upravo bile došle one ''izbjeglice sa Marsa'' i koji su oni zapravo od današnjih gena/naroda, to je sad ta ''linearna vremenska prošlost'' .
A opet spominje se da su Lire ''pradomovina'' ljudske vrste , i da ne postoje Liranski sistemi više u izvornom obliku ,ali ni to nisu fino pojasnili zašto ne postoje u prvobitnom obliku ,a ako su sistemi na Lirama sam korjen i početak nas kakvim se poznajemo, to je jedna od najbitnijih tema , cijelu godinu da sesije rade samo o tome ako treba . Tek da su bili nekad neki *liranski ratovi* , to se provuklo, ali iz drugih izvora .
nije da ta grupacija ''kasiopejana'' nema ni oblik malo špijunske grupe, tj prvo malo navuci coca-cola raju da imaju planetarno bitni kontakt sa svemircima , a onda poslije opleti i miješaj šta želiš , zbunjuj umove itd , mada mislim da nisu baš to , ali ako su im reptili ponudili da će ih udomiti ovdje , a da u zamjenu oni malo se uključe u dezinformacije i zbinjivanja , onda im je baš taraba što se tiče kanala, ali i ikakvog prilaska dalje Zemlji jer ni oni ,ni porobljeni ljudi ovdje , ni Orionci okupatori nisu ti koji će se pitati o budućem omjeru , broju i vrstama stanovništva planete, iako se svi oni naravno u punoj mjeri pitaju ili misle da se pitaju , i rade razne poteze i korake glede svojih planova.
Eto par mogućih varijanti glede tih pitanja o kasiopejanima , ili ko su već .
uz i te mogućnosti da bi to bilo to što se tiče njih , a razlog tome je šurovanje sa orioncima i već pomalo bezobtrazna neozbiljnost i dopuštanje da ih coca-cole zajebavaju sa trivijalnim ličnim stvarima.
jer ako već samo hoće da pomognu, ne pravi se budala , i kao oni samo odgovaraju šta ih se pita , nego se kaže nećemo odgovarat na takva pitanja , a u receptorskoj terenskoj ekipi ostavite tog tog i tu i tu , i ćao , a ne em ovih dole 15 , em ovi jadni ''samo odgovaraju šta ih se pita'' , pa šta su , debili i robovi nekoliko terenskih ljudi , ili su bića (navodno su to) šestog nivoa !?
šesti nivo su već poprilični pod-bogovi ,a oni su još cijela i to jako uvezana i čvrsta ''grupacija šestica'' kako kažu, tako da možda i nisu baš neki ''punopravni'' 6 , u svakom slučaju nemaju svoj matični sistem koji su očuvali ili ga nisu uspjeli odbraniti , i nisu ''slobodni i samostalni'' u svakom slučaju. I da nešto šute , kriju i zaobilaze da kaću , to u svakom slučaju je dosad jasno.
nego u takvom nekom slučaju , kad bi bi takav neki ''referendum'' , bi li udomili nomadsko - izbjegličku grupu koja se nazvala kasiopejci

ajmo OPD , to je otprilike to pitanje , nešto puput kad bi bi vam sad u kvart ili dvorište nadošlo par stotina roma ili kurda ,prvo malo sa komšinicom Laurom se zbližili a zapravo traže da ih primite u kuću da i oni ponovo dobiju noge/tijela/vozila , otprilike u tom rangu , pravi OPD test .
S tim da tad ne bi bili bezopasni u smislu ako se preorjeniraju jer bi se inkarnirali i ostali ovdje kao već dostigle ŠESTICE ,ako su to, dok mi tek koračamo na 4 , šta oko se usidre takva i slična jata/grupe i postanu nekad u budućnosti još gori od Orionaca , koji su ''većinom 4 , ima ih koji su 5 , i ponešto 6'' , a pazi ovih putujućih džindasa , mi smo složni kolektiv bića 6 . Fino ako su zaista dobronamjerni , ali šta ako su i sami osjetili glad za moći i vladavinom , naravno zbog tih stvari ako su već ranije razorili svoj matični sistem.
I da se ne zaboravi, dakako, oni su 6D OPD polariteta, nikako drugačije .
tako , ima dosta nejasnoća oko njih.