Sada je: čet maj 08, 2025 4:41 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 816 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 41  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Kasiopejci - diskusije o materijalu
PostPostano: pet sep 16, 2011 5:03 pm 
Član foruma

Lampa je napisao/la:
Mala, ali značajna korekcija. Prilikom prijelaza iz jednog denziteta u drugi, neće se promjeniti namjera onoga koji prelazi,već će ostati sukladna njegovim/njezinim mislima i frekvenciji. Znači, bilo da se ide u 5D ili 4D direktno, frekvencija osobe i usmjerenost misli su skretničari za OPD ili OPS svijetove. Namjera se ne mijenja sama od sebe, mi je mijenjamo. Netko može biti čisti OPS, a da u trenutku prijelaza doživi prosvjetljenje i prijeđe na OPD stranu i obrnuto. Znači, nemamo garancije da ćemo biti OPD. Ovo što sada radimo je samo vježba kako bi nam rasla frekvencija, kako ne bi padala od straha koji se može javiti ako smo iznenađeni i zatečeni. Unatoč svemu što nas okružuje trebamo se izdignuti i održavati svoju frekvenciju visokom. Stalno. Važna je koncentracija, da nam misli ne bi lutale k'o ovce po livadi.

Ako netko može podijeliti iskustvo kako održava koncentraciju i frekvenciju visokima, ne samo za vrijeme tehnika meditiranja već i u svakodnevnom životu, na poslu, u obitelji, bilo bi nam jako korisno to čuti. Mislim da je ovo ključ za vrata koja nas zanimaju.
:love3:

Mudro zboriš! :king:

Imadoh na umu drugu stvar, doduše - čisto onako u toj hipotetičkoj, samim tim i nebitnoj situaciji, to jest da 4D OPS ne može da uleti u 4D OPD realitet sa LOŠOM namerom, tj idejom o kontroli raje koja obitava tamo jer bi bilo paradoksalno preneti nameru o kontroli nekog bića u taj realitet, zbog toga što taj realitet ne bi mogao podržati takvu vrstu vibracije. Kao što ti reče - promenila bi se. Jednostavno - to tamo ne prolazi :D To sam hteo reći.

A to održavanje - verujem da dolazi kroz neidentifikaciju. Pošto je naša svest, ova svakodnevna u velikoj meri pod uticajem podsvesnih sadržaja, koji nam u glavnom nisu baš najsvetliji i ''vibratorno najviši'', neidentifikacijom bi trebalo da je moguće postići dosta u tom pravcu. To nam dalje omogućava svestan izbor reakcije na dati događaj u određenom momentu, a ispravnost tog izbora mora biti posmatrana u kontekstu našeg cilja (namere). Takođe, sa vremenom dolazi i do boljeg poznavanja i razumevanja situacije u kojoj smo se našli - pa samim time i adekvatnije reakcije. Ipak, sami biramo svoju frekvenciju pa tako i reakcije, tako da ni to ne mora uvek biti optimalno. Do čišćenja podsvesnih mentalnih sadržaja koji uslovljavaju naše reakcije dolazi postepeno, a kada će doći ono potpuno ...to je pitanje. Mislim da svako od nas može da pogleda u svoju prošlost i sopstveni tok razvoja, pa tako i da vidi da li su napori koje je do sada činio služili njegovom cilju.

Primetio sam još jednu stvar, a to je da sam mnogo zaboravan u poslednje vreme. Ako se ''ne sećam sebe'' ...tačnije ne radim svesno i sa punom pažnjom ono što sam radio (pa šta god da je u pitanju) jako često zaboravim potpuno šta se uopšte događalo. Ostane mi bukvalno neka rupa u sećanju, kao da se ''resetujem''. Kao da je u pitanju prevelika vibratorna razlika u načinu funkcionisanja, pa trenutna svest ne može uvek da se seti svega. E, taj kontinuitet je ono što mene interesuje ... a izgleda da si i ti o tome pričao. Kako ga postići ? - pojma nemam. Verujem da je upravo na taj kontinuitet G. mislio pod ''stalno sećanje sebe ...''

Da, još jedna stvar. Zbog svih tih pokušaja, vežbica i tako toga, sigurno se postiglo nešto, svako od nas se podigao bar malo, na određen način. I siguran sam da nam taj neki ''minimum'' danas nije ni približno nizak (u vibracijama rečeno) koliko je recimo za svakog od nas bio pre nego što smo uopšte počeli sa bilo kakvim vidom vežbanja. Ipak je to spirala, tako da fluktuacije uvek postoje - i postojaće. Samo što će, ako je neko na pravom putu, nakon određenog vremena današnji ''maksimum'' biti budući ''minimum''... Svesnim održavanjem i usmeravanjem pažnje ka tome (namerom ?) se valjda to i postiže. Il bar, tako kažu, haha.

Nadam se da ovo ima smisla, haha.

:occasion5:

Vrh

PostPostano: pet sep 16, 2011 6:00 pm 
Član foruma

Valjda? je napisao/la:
Primetio sam još jednu stvar, a to je da sam mnogo zaboravan u poslednje vreme. Ako se ''ne sećam sebe'' ...tačnije ne radim svesno i sa punom pažnjom ono što sam radio (pa šta god da je u pitanju) jako često zaboravim potpuno šta se uopšte događalo. Ostane mi bukvalno neka rupa u sećanju, kao da se ''resetujem''.

Znaci nedesava se to samo meni ?!?!

Vrh

PostPostano: pet sep 16, 2011 6:20 pm 
Član foruma

I ja sam se već zabrinuo , mislio sam evo to je skleroza ali vidim da nisam sam . Inače 45 su mi leta :))

Vrh

PostPostano: pet sep 16, 2011 8:56 pm 
Član foruma

Valjda? je napisao/la:

Mudro zboriš! :king:

Imadoh na umu drugu stvar, doduše - čisto onako u toj hipotetičkoj, samim tim i nebitnoj situaciji, to jest da 4D OPS ne može da uleti u 4D OPD realitet sa LOŠOM namerom, tj idejom o kontroli raje koja obitava tamo jer bi bilo paradoksalno preneti nameru o kontroli nekog bića u taj realitet, zbog toga što taj realitet ne bi mogao podržati takvu vrstu vibracije. Kao što ti reče - promenila bi se. Jednostavno - to tamo ne prolazi :D To sam hteo reći.

Slažem se, kad se odvoje OPS i OPD u 4D vjerojatno neće biti miješanja. Moglo bi se možda reći da su 4D OPD "sigurni od napada". No oni nesretnici od nas koji se ne budu uspjeli u datom trenutku postaviti u polje visokih vibracija će završiti u kazamatu OPS-a. Koji je gori, ovaj ili onaj, tko zna.
Citat:
A to održavanje - verujem da dolazi kroz neidentifikaciju. Pošto je naša svest, ova svakodnevna u velikoj meri pod uticajem podsvesnih sadržaja, koji nam u glavnom nisu baš najsvetliji i ''vibratorno najviši'', neidentifikacijom bi trebalo da je moguće postići dosta u tom pravcu. To nam dalje omogućava svestan izbor reakcije na dati događaj u određenom momentu, a ispravnost tog izbora mora biti posmatrana u kontekstu našeg cilja (namere). Takođe, sa vremenom dolazi i do boljeg poznavanja i razumevanja situacije u kojoj smo se našli - pa samim time i adekvatnije reakcije. Ipak, sami biramo svoju frekvenciju pa tako i reakcije, tako da ni to ne mora uvek biti optimalno. Do čišćenja podsvesnih mentalnih sadržaja koji uslovljavaju naše reakcije dolazi postepeno, a kada će doći ono potpuno ...to je pitanje. Mislim da svako od nas može da pogleda u svoju prošlost i sopstveni tok razvoja, pa tako i da vidi da li su napori koje je do sada činio služili njegovom cilju.
Da, ti ovdje govoriš o reakciji na izolirani događaj, međutim, svakodnevni život je zaista izazov.
Citat:

Primetio sam još jednu stvar, a to je da sam mnogo zaboravan u poslednje vreme. Ako se ''ne sećam sebe'' ...tačnije ne radim svesno i sa punom pažnjom ono što sam radio (pa šta god da je u pitanju) jako često zaboravim potpuno šta se uopšte događalo. Ostane mi bukvalno neka rupa u sećanju, kao da se ''resetujem''. Kao da je u pitanju prevelika vibratorna razlika u načinu funkcionisanja, pa trenutna svest ne može uvek da se seti svega. E, taj kontinuitet je ono što mene interesuje ... a izgleda da si i ti o tome pričao. Kako ga postići ? - pojma nemam. Verujem da je upravo na taj kontinuitet G. mislio pod ''stalno sećanje sebe ...''
Totalno zanimljivo opažanje, ni ostali se ne sjećaju dovoljno sebe. Zašto, zbog čega? Da li je brzina promjene toliko velika da naš um ne uspije pratiti zbivanja? :dontknow:
Citat:

Da, još jedna stvar. Zbog svih tih pokušaja, vežbica i tako toga, sigurno se postiglo nešto, svako od nas se podigao bar malo, na određen način. I siguran sam da nam taj neki ''minimum'' danas nije ni približno nizak (u vibracijama rečeno) koliko je recimo za svakog od nas bio pre nego što smo uopšte počeli sa bilo kakvim vidom vežbanja. Ipak je to spirala, tako da fluktuacije uvek postoje - i postojaće. Samo što će, ako je neko na pravom putu, nakon određenog vremena današnji ''maksimum'' biti budući ''minimum''... Svesnim održavanjem i usmeravanjem pažnje ka tome (namerom ?) se valjda to i postiže. :occasion5:

Naravno da smo postigli nešto, ali to nije dovoljno. Kad uspijemo uz svakodnevne aktivnosti i ometanja uspostaviti i održati barem pola dana "kontinuiteta", kako ga zoveš, tada smo napravili dobar dio posla. Kad dođe vrijeme trebamo to isto raditi tri puna dana!

Vrh

PostPostano: sri sep 21, 2011 6:58 pm 
Administrator

Evo i kratak filmić o Valu:

Laura Knight-Jadczyk gives frank answers to some frequently asked questions. In this episode, Laura was asked whether Earth Changes are due to the coming Wave.

Filmić sam prekodirao u AVI, kojeg možete skinuti ovdje zajedno sa subtitlovima ( 14 MB ) :

http://www.multiupload.com/3AMBG64SEK

NADOPUNA: Evo i ostalih koje sam našao:

http://www.val-znanje.com/index.php?opt ... &Itemid=61

:mrgreen: :wink:

Vrh

PostPostano: ned nov 27, 2011 10:28 am 
Član foruma

jack imaš li kakav info, što je sa transkriptima stalo je na 20.8 2011?

ne stignem pročitati sve na njezinim stranicama ima toga to much.

Vrh

PostPostano: pon nov 28, 2011 7:15 pm 
Administrator

Kasiopejci otišli na "godišnji odmor"! :toothy2:

Šalim se, naravno...

... nemam pojma zašto Laura od tada nije radila sesije ( ili barem objavila ako ih je bilo ). Znam da su išli u Madrid na konferenciju, no to ih prije nije sprečavalo da rade sesije tjedan dana prije ili kasnije...

Eto, svi zajedno čekamo novu sesiju, a u međuvremenu čitam i druge izvore i tekstove... kao i obično.

:read:

Vrh

PostPostano: uto nov 29, 2011 12:40 pm 
Član foruma

thx na info-u..

Vrh

PostPostano: uto nov 29, 2011 9:35 pm 
Član foruma

Jack987 je napisao/la:
Kasiopejci otišli na "godišnji odmor"! :toothy2:

A mozda surfuju... :-s

Vrh

PostPostano: sri nov 30, 2011 4:51 pm 
Administrator

Citat:
A mozda surfuju...

... na VAL-u koji se približava!!!

:glasses7:

Vrh

PostPostano: sri nov 30, 2011 7:31 pm 
Član foruma

Citat:
Q: (L) razumjela sam! Hoćete da kažete da ste VI bili oni Arkturijanci, Plejadanci, a sada ste “Kasiopejci”, jer vi ste ono “gdje se nalazite! Vi putujete uz pomoć tog talasa. Da li je taj talas jedna ravna linija koja povezuje sva ta sazviježđa?

A: Ciklična ruta.

Q: (L) Tako, liči na spiralu?

A: Da.

Q: (L) Znači mi možemo napraviti jednu mapu i na njoj to sve ucrtati?

A: Da.

Q: (L) Kada se javljamo sa Oriona mi smo “Orionci.” Kada se javljamo sa Plejada, mi smo “Plejadanci,” itd.

Q: (L) Znači, sve ove kanalizirane knjige koje ste vi pomenuli, u suštini dolaze iz istog izvora, samo kroz različite kanale, s kojima su se oni uspjeli povezati zbog njihovih različitih pozicija u vremenu prostoru I nivoa pripreme tih kanala, da li je to tačno?

A: Otprilike. Mi smo vam dali lokaciju vrha Talasa. Mi smo od tamo gdje se nalazimo i odakle se javljamo. Razumijete li? Mi smo tamo gdje jesmo.

Mnaaah, nešto tu ne štima. Ako uzmemo lepo digitron i, čisto onako zezanja radi izračunamo sudbinu planete Zemlje, dobijemo da je:

1988me distanca bila 384ly. (Zemlja - plejade (120 psc))
1994, distanca je bila 11.6ly. (Zemlja - Rho Cassiopeiae)

trebali su okinuti još daaaaavne 1994te ... :P

Đe je zapelo? Crkla kosmička veš mašina? :D

Eto malo nakaradne matematike. Možemo napomenuti i da su delovi Kasiopejskog sazvežđa dalji od Plejada. (384 ly plejade - 440ly kasiopeja) Jel to neko prespojio žice na centrifugi, pa talas krenuo unazad? :toothy2:

Tako da možda imaju još čitav krug da obrnu ...

Btw, stvarno bi bilo zanimljivo to izračunati ali onako ozbiljno, da li neko ume da matematički barata sa spiralama?

Vrh

PostPostano: pon jan 16, 2012 1:19 am 
Član foruma

Pozdrav svima....
Ja sam citao materijale od Kasiopejaca, i mogu reci da su zanimljivi.... Prvo sam se "Primio" na to sve, a onda kada se glava ohladila, onda sam poceo i da imam tu neku sumnju... Ali prirodno je da covek bude i skeptican... Da li je Laura normalna ili ne, ne znam... Jer iskren da budem, da sam pre par godina sve ovo video i citao, rekao bi... Jbt koje je ovaj forum leglo psihopata i zaludjenika... ŠTO NE ZNAČI DA SAM PROMENIO MIŠLJENJE... ;) xaxaxa
Iskreno, u principu ko i da ne postoji istina... Mislim za nas ljude... Jer recimo kada covek radi autosugestiju, boli ga glava, on LAŽe sebe kako je dobro i bude dobro... I ta laž je odlična stvar, i to "laganje sebe", sve je to odlično ako se koristi u prave svrhe...
Mozda bi trebali svi da uzmemo LSD pa da se tako prosvetlimo... Jer zanimljivo da se to zloupotrebilo, a bila mu je odlicna namera, bas kao i barut, bas kao i maltene sve...
Da se vratim na Lauru i transkripte... Sta to uopste znaci biti normalan... Ja mislim da normalno i ne postoji, kao i nenormalno, sve je stvar percepcije... Jer ja kad sam se rodio, na papiru nisam dobio nikakav user manual... Zapravo dobio sam uputstvo ali u sebi... Iskreno, kako to bas sve u Americi, uvek Amerika... Kako nije u nekoj drugoj zemlji i kako bas samo da su oni odabrani da prosvetljuju sve... Ipak je ova zemlja veoma velika da bi samo saka jada ljudi pomagala drugima... Ako je OPD, zasto se ne podeli to sve i drugim ljudima to znanje kako se radi na ploci, kako se uspostavlja kontakt... Ne mislim samnom, ali ima prosvetljenih ljudi, lma mnogo ljudi sa kojekakvim natprirodnim darovima, pa zasto ne podeliti njima... Shvatam da ima svako neku funkciju, ali BAŠ AMERIKA UVEK I U VEZI SVEGA, I BAŠ MALA GRUPA LJUDI NA OVE MILIJARDE... Svi smo mi isti, i svi možemo sve, samo nećemo u to da verujemo...
Nemam nista protiv zene, citao sam to sve, i naravno da mi je privuklo paznju, i neke stvari su mi i bile jasnije da se ne lazemo, ali bile su mi jasnije zato sto sam ja to hteo da mi bude jasnije... Pozeleo sam tako, zato je tako i bilo...
Smatram da to kad citamo svasta nesto, mi sebe podsecamo na stvari koje zapravo vec znamo, ali smatram da znanje dolazi iznutra...
Moje mišljenje je da treba prikupljati informacije od svuda, i samo sakupljati, i ne suditi dal verujemo ili ne, u isto vreme sebe iznutra analizirati, raditi na sebi...
Kako otkloniti zavisnost? LAKO... Samo treba prestati očekivati... ŠTA GOD DA SE RADI ILI ŠTA GOD BILO, AKO RADIMO BEZ OČEKIVANJA TU LEŽI OSLOBAĐANJE... Kako čovek prestane da očekuje i da se nada, tako dolazi preporod!!! Nema tenzije, nema blokiranja, samo život "Real-Time" Varijanta... To ne znači dići ruke, već raditi ali ne očekivati... Zavisnost u principu ni ne postoji, to je samo jedna vrsta programa... Bio to alkohol ili bilo šta...
Ako u ovim transkriptima ima malo istine a malo i laži, onda znači da je to ŽEŠĆA KESA... J*beš to ako ima malo ovoga i malo onoga... Ne verujem da bića 4D OPD lažu.... To mi malo smešno.... A PITANJE DAL I ISTINA POSTOJI, KAD JE SVE ILUZIJA...
Za sad ovoliko od mene... Bio sam iskren, govorio sam onako kako mi je trenutno padalo na pamet...

P.S. MOJE TRENUTNO MIŠLJENJE (da se ogradim ;)

Vrh

PostPostano: pon jan 16, 2012 9:02 pm 
Član foruma

BlueMan_86 je napisao/la:
...
P.S. MOJE TRENUTNO MIŠLJENJE (da se ogradim ;)

Trenutno misljenje samo i postoji, a i ono ubrzo postaje (daleka) proslost. Takva je sudbina nas (OPS-a) u 3D-u, sto trenutno i ne mora biti 'lose'...

Koliko se secam eLeSDe je konstruisala CIjA za svoje potrebe ali im eksperiment verovatno nije uspeo. Zloupotreba neuspele zloupotrebe je upotreba...

A Laura je pre svega hrabra zena i to u danasnjoj (bivsoj) americi, i

P.S., da se odgradim, Laura i dalje izgleda prilicno normalno... jelda? :D

Vrh

PostPostano: pon jan 16, 2012 9:22 pm 
Moderator

Evo Laure! :)
Možete je procijeniti u više od dva sata razgovora, ne bljuje vatru ni ništa slično, samo dim od cigarilosa.

http://www.youtube.com/watch?v=M_1j-3zupiE

Vrh

PostPostano: uto jan 17, 2012 12:21 am 
Član foruma

Sto se tice misljenja, napisao sam tako, jer nekad nesto napisem, i vidim posle par dana maltene, ono kao u jbt sta si ti pisao to, BRUKA :) A nekad budem i zadovoljan, zavisi...

Kazem, ne osudjujem nikoga, ne govorim da neko laze jer to u principu nije bitno... Ako ja sad razmisljam da li ona govori istinu, kakva je ona, ja sa time postici nista necu, samo cu sebe da sputavam, i da trosim sebe na nebitne stvari... Samo se treba kloniti tog razmisljanja o jednoj stvari, koja nas blokira... TO JE ZLO...

Samo kazem, malo mi to onako neobicno, da sve bas u Americi... Ja razumem da informacije uvek dodju do osoba do kojih treba, ali zasto ne obucavati druge ljude pa da i oni to rade po drugim drzavama... Cemu znanje ako ga skrto drzis za sebe... Iskreno, ja sam vise srecan kad mogu sa drugima da podelim nesto, nego da drzim to za sebe... Nekad je to iz razloga da se pokazem, nekad je iz nekog drugog razloga, nekad je cisto da pomognem, ali nije to ni bitno, bitno je da kazem... Bitno je da se drugima pomaze... A ja cu sa sobom to resiti u glavi... Iovako me sve to kljuca kad nesto radim kako ne treba, tako da... NE MOGU NI DA LAZEM KO SVET VISE... :)
Samo mi nije jasno kako moze da ima i istine i lazi u tome, pa cemu onda to... Ja sam to citao, ali koja je fora.... Ako ima imalo lazi, znaci to je kao sto rade i institucije... Kasiopejci kazu jedno za Isusa, Plejade drugo, Biblija trece... I onda covek pozeli da se vrati lepo u program, pa nek me lazu i ja cu da lazem, zivis u programu i ne znas za drugo... Citam jedno, taman pomislim, o dobro je istina... Kad onda naidjem na drugo, o vidi druga istina... I tako istine na sve strane... Onda sednem da igram igrice, pozelim da pobegnem od svega, ali se ne moze... Malo odlutam, kad se vratim ono muke :) Bukvalno ocu da pobegnem od svega toga, ali ono vuce... Kad god skrenem paznju sa realnosti dobro je, cim se vratim ono sevaju pitanja i sve oce nesto.... Pa sta oces vise mame ti ga nabijem!!! :) xaxaxa E onda budem besan na sve, pa se onda posle izvinjavam, pa sam raspolozen, pa sve ekstra i te fore... A istine nema.... Gde god nesto citam sve ima osim istine, tacnije ima po 10 "istina".... I kako onda da se ne naljutim i da nemam te neke reakcije.... KAD NE ZNAM.... Ocu da budem glup, al to ne moze.... Ok je i humor, i zezanje, i ja to sve volim, ali nekad se dogode te "seljacke bune" po glavi, i ono hoce istinu, a kako ja da dam sebi istinu kad ne znam koja je... Kako da se razvijam duhovno, kad to ne moze.... Ja kad god sam se trudio da dodjem do istine ili da se razvijam duhovno, ja sam tapkao u mestu.... Znaci izgleda da to ide samo od sebe i kad se ne nadas... cim se ne nadam ono osecam napredak... I sad ti kao treba i da se ne nerviras jer te tamo neki sisaju... Pa neka mi ga sisaju... :) Sta da radim, i ja jedem druge, pa nek i mene jedu... Nekad valja malo i taj bes i to sve, pokrene te na neki nacin... ne u tom trenutku ali posle da... Sta, pa koji ce meni svesnost??? Sta ja sad sa njom da radim... Dobijes to, i sta sada... Samo neka pitanja, samo nesto bi da znas, i stalno mislis EVO NASAO SAM ISTINU, A ONO 15 "ISTINA", i ti biras kakvog oces Isusa... Oces da je stradao na krstu, oces da je bio jebac i imao tri zene, oces da je bio visok 176 i imao plave oci... oces da se radjao posle ili ne.... A mozak se tako puni informacijama, i onda pocne da se pita, aha a mozda je ovo istina, aha ne pa mozda je ono..... I ti tako blenes ko tele, jer pitanja stizu, ali odgovora nemas... Nekad to iskuliras i gledas sa humoristicne strane, ali nekad naidje taj seksipilan talas pa ti dodje da se nekom nacestitas milosne nove godine, i odes u sumu da zivis sam.... A sta i kad dodjem do istine, onda cu da patim jer cu da shvatim da sam uzalud patio... I tome nikad kraja, uvek te zanima jos i jos i jos... I onda nesme niko da ti namece svoju volju pa mora da ti prica sifrovano.... Pa bolje da mi se namece volja, kad sam vec nesposoban da je sam stvorim... Ako ja zelim da mi se namece nesto, pa sto to ne moze...
Muke zive, a kao sebe ubedjujes kako je to sve do jaja i kako si dobro... A VAMO KAZU NEMOJ DA LAZES SEBE.... PA DA NE LAZEM SEBE, NE ZNAM GDE BI BIO... NARAVNO DA SEBE TREBA LAGATI, jer ne moze covek nekad da proguta istinu ako se lazima ne spremi za nju...
Eto bio sam iskren, i govorio sam onako iz srca u trenutno nekom blagom besu neznanja sa nekom vrstom humora u svemu tome...

Vrh

PostPostano: sub jan 21, 2012 8:58 pm 
Član foruma

Lokacija: black hawk down-black hawk up...all the same,just like grain of sand in sand-glass
Citat:
... Zar 4D OPS i 4D OPD ne bi trebali da su razdvojeni (druge sfere postojanja), a ne još da žive na istoj planeti?

trebali ili ne , to je sad pitanje ko o tome odlučuje i ko postavlja/naseljava sistem (planetu) .
na Zemlji nikad i nisu bili razdvojeni ,i nijedan od nižih spratova od 4 ,barem ne u prošlosti koja se pamti i dokle god daleko u prošlost postoji opisana/zapisana ili ispričana u bilo kom obliku.
što se tiče ljudi uvijek i oduvijek sukobi po bilo kojoj osnovi ,a inače , ''u prirodi'' uvijek je istovremeno postojao i tzv ''zakon džungle'' gdje veća riba jede manju , a na vrhovima piramide se nalaze vrste koje su na vrhu hranidbenog lanca i nemaju prirodnih neprijatelja (na dotičnoj planeti barem) . to bi bila OPS skala / piramida / hijerarhija.

dok je paralelno uz njega uvijek postojalo i drugo jezero na Zemlji, suprotno zakonu jačeg/pametnijeg , i gdje je među ribicama tog jezera vladalo ozračje uzajamnog poštovanja, pomoći slabijima, učenjima onih koji ne mogu sami , jezero anđela pomagača , leptira i vječito dobre majke (prirode) koja djetetu , kakvo god ono bilo u školsku torbu sprema mirisni sendvič , a da bi to uradila, budi se sat vremena ranije prije nego se dijete probudi za u školu, koji god razred da puhađa , drugi , treći ili se sprema u četvrti.

ajd sad , ako se prvo jezero smatra OPS , onda su svi OPS , jer i biljojedi poput ovce napadaju i jedu travu , a i samo naše disanje zraka je ''otimanje zraka'' kojeg vraćamo planeti kao ugljendioksid , ali kad se kaže OPS ne misli se do te mjere , ali ni prvo jezero nije OPS ,jer lov radi prehrane nije OPS, bilo to ovca koja napada i ''ubija'' travu , bile to zmije ili lavovi koji napadaju druge životinje. Pod to šta se naziva OPS zapravo spada ono što se javilo kod ljudi , a to je pohlepa, gramzivost, halapljivo zgrtanje bilo čega u daleko višoj mjeri nego ti je potrebno (najpoznatija je ta ''trka za novcem) , i odavno već svi ratovi i ubistva kojima je to povod , otimačina teritorija i porobljavanje pobijeđenih.

uglavnom , mi poznajemo svijet gdje su vode ta dva jezera izmiješane potpuno i ako su i nekad bila dva odvojena jezera , odavno to nisu. ko je u tom slučaju ''pustio i minirao branu'' u cilju stvaranja još većeg haosa i vašara kakav vlada do danas , to valjda nije teško pogoditi.

mogu taj uslovno rečeno OPS i OPD svijet biti na istoj planeti ,ali razdvojeni , ili naravno ako su sami na stepenu razvoja da se upravo dogovore o tome ''svak na svoj kontinent'' .
neka varijanta toga bi bila svi biljojedi od životinja i svi ljudi nenasilni mirni i umjetnički raspoloženi , zajedno sa časnim sestrama i sl , na sjevernu ameriku recimo, a hunterske životinje , ratoborni narodi koji stvari rješavaju šakama i oružjem na južnu ameriku , uz dogovor da ovi sa juga nikad ne pređu granicu ''konvencionalnog oružja'' , jer njihova upotreba recimo nuklearnog i tim ''sjevernjacima'' a i njima samima označava sjebavanje samog zraka, tla i vode , i svima je tada otprilike game over.

nije da je nmoguće to napraviti i dogovoriti, možda je nekad tako i bilo , ali u praksi je to zaista teško održati i uopće sprovesti, a koliko bi takav neki ''referendum'' bio moguć danas, ne treba ni zamišljati.

a opet , mogu biti i potpuno razdvojeni, tj da su na planeti samo , uslovno rečeno ili ''jedni'' ili ti ''drugi'' , jer to OPD kad ljudi pričaju se ako se baš hoće primijetiti opet jako bahato i isključivo odnosi uglavnom samo na ljude unutar takve neke grupe/naroda , ili eto eventualno pomoć mladim životinjama u šumi , ostavljnje pticama zrnadi ili lanetu posudu sa vodom. vjerovatno bi na tom ''sjeveru'' preovladavala doktrina vegetarijanstva , pijenja vode i disanje, sječe stabala za ogrijev , također pranja veša i suđa, i ne bi se libili koristiti ariel i faks helizim, pa tako svi ukupno kad bi pitali samu planetu , elemente nivoa 1 (zemlju i šume na njima , vodu, vatru i zrak) , svi uzimaju i otimaju nešto od sistema planete , a ne vraćaju joj ništa posebno , dakle mogao bi i taj ''sjever'' smatrati svoj narod čistokrvnim OPD-om ,ali to je upravo kratkovidno i ograničeno unutar vlastitog malog sprata 3 i ljudskog naroda , a čim se pogleda šire u kontekstu prirode (što bi bila dominantna furka tog ''sjevera'' , da su oni upravo pravi prijatelji boga i prirode) , nisu ni sami ništa drugo od OPS bića koji su nasjeli na prirodu i njene resurse.

ali dobro, to je više sad beskonačna filozofija , zna se jasno šta je suštinski problem , a to je vječiti napad i nasrtanja tih u toj priči ''južnjaka'' upravo na slabije od njih , i uvijek će prije nasrnut na slabije i malobrojnije nego na sebi ravne. I naravno , posebnio sad kad je sve odavno izmješano , nikad neće najavit mirnijim OPD stanovnicima svoje države da se maknu jer eto oni planiraju rat sa nekim drugim, niti će ih poštedit mobilizacije ako sami odluče krenuti u pohode , ili barem ih promorati da plaćaju dodatne poreze za troškove vojske ili im poslati policiju da im otme vreću krompira jer ''vojska mora jesti'' , a u sklučaju pogibija svega što bi spadalo pod ''žene i djeca'' , to je odavno nazvano ''kolateralna šteta''.

to pitanje vjerovatno i jeste jedno od navećih glavobolja za sve te više igrače i bogove , ali očito da se pristupa i opciji kakvog takvog razdvajanja u ta neka ''dva jezera'' , jer u suđtini tu se radi o potrebi da baš umjesto jedne planete postoje dvije sa uslovima za život, a kreacija cijelog bio i eko sistema kakav ima naša zemlja , tj svih uslova za život , vjerujem da nije baš lagan ni brz onima koji su u stanju oformiti mrežu mora zraka kopna i biljnog pokrivača . I sad zapravo , radi zmija , aligartora , lavova i crnačkih uvijek zaraćenih plemena , i medvjeda jer plaši malu OPD djecu kad se oglasi iz šume , bi zapravo trebalo kreirat cijelu još jednu ovakvu planetu !! I sad gdje god još ima života , sve bi zapravo trebalo duplo.
Po meni odgovor na to je tipični OPS-ovski hehe :mrgreen: :mrgreen: , a to je - SKUPO BRATE .

nije jeftin očito građevinski materijal kojim neko kreira ovakve ili već kakve drugačije planetarne sisteme sposobne da ugoste fizičke žive vrste. A od onakvog ne toliko nemogućeg ''sjever-jug'' dogovora , do razvijanja kanibalizma , tj bolji i plastičniji je naziv ljudoždesrtva , kod samih ljudi , dakle te neke inteligentnije i ''umom i inteligencijom'' superiornije vrste , to je zaista ogroman raspon , i nije ni čudo da se dese ta potpuna miješanja dva ''jezera'' , ako ih je i bilo kad u tom nekom obliku na našoj Zemlji. A svašta nešto upravo oko tog pitanja je zasigurno jedna od glavnih ''tema na stolu'' tih nama viših bića i igrača koji su se i prihvatili asistencija i pomoći oko ovog razdoblja na Zemlji .
To su naravno , da ne bude zabune ti najčistiji OPD-i haha :D , ali to je već sad nazad u onaj filozofski krug po čemu oni samoproglašeno sebe smatraju OPD itd... ali šalu na stranu , da , to je vjerovatno jedan od najvećih problema za ''inžinjere'' u redovima tih OPD-ovaca , na kojima je vjerovatno zadatak da nekako kreiraju i oforme šeme kako to da u praksi zapravo izgleda , osim ako se ne bude radila čistka jedne od tih ''vrsta bića'' koji će kao vrste , i ljudi i ćivotinja ostati na Zemlji , a oni pokupljeni negdje se poslati , e sad ako ima neka njima prilagođena planeta i sistem na njoj možda tamo , ako ne ko sad zna kako to ide ,imaju li neka ''spremišta za zaleđivanje'' dok neki svijet ne bude spreman primiti te ''izbjeglice'' ili ''humano preseljene od strane OPD boga'' , ili koje već sve varijante..
Ali sad da ima slobodnih i praznih svjetova , bilo fizičkih planeta i živih vrsta na njima , bilo nešto što bi nefizičkim bičima bilo pojam kako je nama fizička planeta , koji jedva čekaju da ih se naseli , i stvaraju se cijele planete brže nego što neko fizičko biće negdje fizički ''umre'' , mislim da je to u rangu onoga da ako hrabro pogineš u džihadu baš tebe čeka prvo orden i pohvala od samog alaha, a omda ideš beskonačno zauvijek kod 40 mladih djevojaka :notworthy:

da svakako, da je tako i kad se konkretnije razmisli to oko svjetova/pleneta , pa ne bi se toliko sukoba i ratova vodilo , uostalom i ti naši orionci koji su nas poklopili i kojima smo mi (energetska) hrana sa njima nižeg sprata , ne bi se bavili osvajanjima i takvim djelovanjiama da tamo imaju svega u izobilju, i joša da naruče istu ovakvu ljudsku vrstua, ali neku kloniranu koja će im upravo služit za to , i naravno ljudski ''bog'' će im odmah kreirati ne samo ljudsku njima omiljenu vrstu , nego i cijelu planetu po kojoj će se razmiliti , i svake godine će im u sistem Oriona postavljat po jednu novu takvu, da se vrte i oko Rigela , i Mintake i oko uništenog i explodiranog Betelgeusea. Ili će im neko kao ovdje uputit asteroid da počisti njihove mega reptile dinosaure , i kad se prašina slegne , početi naseljavati ovu sadašnju sisarsku postavu u čijem smo sklopu. Mislim da to tako ide , prije nego da se ima birati da se sad još i uslovno rečeno OPD i OPS sade na različite planete . Koje planete , kad upravo bića na njima svojim ratovima sprže i unište atmosferu , kako se spominje za recimo Mars ili totalno razvaljeni Maldek .

Da , to je jedno od najzanimljivijih pitanja kako će se to eventualno riješiti . a pošto sva ta bića svakako ''čitaju forum'' , tj znaju i imaju mogućnost viđenja i nas 3D-ovaca i naših misli , i prespajaju nas u svim tim snovima , priteknu u pomoć glede ''otmica od stane sivih'' , možda im bacite pokuju ideju zaista, kako bi mi riješili to pitanje ,uz želju da će puruka u boci doći i doploviti do njih .

Vrh

PostPostano: sub jan 21, 2012 9:12 pm 
Član foruma

Lokacija: black hawk down-black hawk up...all the same,just like grain of sand in sand-glass
a što se tiče tih ''izbjeglica'' koji ostanu bez svog matičnog planeta , to vjerovatno ima doticaja sa našim drugarima :

Citat:
Q: (L) razumjela sam! Hoćete da kažete da ste VI bili oni Arkturijanci, Plejadanci, a sada ste “Kasiopejci”, jer vi ste ono “gdje se nalazite! Vi putujete uz pomoć tog talasa. Da li je taj talas jedna ravna linija koja povezuje sva ta sazviježđa?

A: Ciklična ruta.

Citat:
Q: (L) Kada se javljamo sa Oriona mi smo “Orionci.” Kada se javljamo sa Plejada, mi smo “Plejadanci,” itd.

Citat:
A: Otprilike. Mi smo vam dali lokaciju vrha Talasa. Mi smo od tamo gdje se nalazimo i odakle se javljamo. Razumijete li? Mi smo tamo gdje jesmo

A Valjda? se čudi :

Citat:
Mnaaah, nešto tu ne štima. Ako uzmemo lepo digitron i, čisto onako zezanja radi izračunamo sudbinu planete Zemlje, dobijemo da je:..... Đe je zapelo? Crkla kosmička veš mašina?

da , zaista , bića nivoa 6 , još zapravo posvećeni djelovanju da nam pojasne stvari , pomognu i asistiraju , a tako pogubljeni i nejasni oko najosnovnijeg pitanja : ko ste vi i konkretno odakle ste .

a tek ona pogubljena pitanja :

P: imaš li fizičko tijelo ?
O: imam , tj imao sam , nemam ali imat ću ....zapravo nlo objekat je mijenjao boje , nemojte me više pitat , maknite kameru, što bi rekao đuro u nadrealistima .

I ovo ''mi smo od tamo gdje smo trenutno'' . Takvi su na našoj planeti Romi.
Ja mislim da je to jato ''kasiopejanskih'' bića (to im je možda tek originalni sistem gdje su ili sami sebi ili im je neko drugi uništio matični sistem) upravo jedno od tih ''izbjeglica'' koje kruže dok ne znam sad šta im je cilj , ali svakako dok nešto ne....
takvo biće koje se razveže o distorzijama viših nivoa postojanja , i detaljnim opisima tunela ispod denverskog aerodroma, nadugo i naširogo govore o drugima , recimo tim sivima, te oni su klonirani, te bio-roboti, te sad ćemo vam pojasnit šta zapravo oni žele i koja im je funkcija , a vidimo da su i jako raspoloženi odgovarat na totalno nebitna i trivijalna pitanja Laure i kompanije smiju li jesti kupus i hoće li joj sestra dobiti ili izgubiti posao , zašto je nekome se ugasio auto (nestalo ti benzina glupi amerikanac, eto zašto !!) , ali totalno se pogube oko pitanja : ko ste i odakle ste m koji vam je MATIČNI SISTEM , gdje vam je jebeni DOM . Čuj mi smo ono odakle smo , imao sam tijelo (imali smo pripadajuču nama fizičku vrstu) , zapravo nisam , zapravo nemam ali imat ću , kakva su to baljezganja zaista.

O : Imamo na Kasiopeji i svoju fizičku vrstu , recimo također humanoide slične vama, nastanjuju je bića nivoa 3 i 4 , a mi 6 i drogo jato kaiopejana nivoa 5 smo nefizička bića te vrste , mi smo njihova ''glava'' , a oni su naše kolektivno ''tijelo'' u fizičkom realitetu naše matične planete na kasiopeji . Oni vam logično ne mogu doći pomoći tako brzo jer oni bi konkretno morali se uputiti materijalnim svemirskim brodovima ka zemlji, ali mi smo svakako nefizička bića i mi ne putijemo tako , nego baš ''nebeski'' poput vašeg pojma ''bog/anđeo'' i tako smo sada bliže vama , tj sa vama možemo i ''od kuće'' otvarati isti ili sličan info-kanal.

Eto , kratko i jasno, ali to nikad od njih nije se čulo nego da su primorani da se drže Talasa / Vala koji ih zapravo održava u životu, i uopće se ne kreću tim svojim ''putanjama'' svojom ličnom voljom nego su izbjeglice koje su primorane kružiti po galaksiji na tom Valu . E sad , ko kad i kako im je razorio i sjebao matični sistem , koji god to bio , to su još manje rekli , a to bi također moglo biti jer su ga usrali sami sebi , jer takva stvar se krije i šuti , jer ''napali su nas reptili i uništili nam i sistem i planetu'' bi svakako jasno objavili. A upravo na našoj Zemlji smo svjedoci da su nas reptili porobili i poklopili ,ali ne i uništili , a ni kad je njima neko zviznuo dinoasure , sav sistem voda , zraka i prirode je ostao . Mi bi , da mi nekome tako transkriptujemo svakako znali ko smo i odakle , Zemljani , sistem taj i taj (kako se već negdje drugo naziva ovo naše sunce) , bili smo slobodni sad smo porobljeni pod Orioncima , ili obratno , bili smo pod njima ,sad smo prodisali , Zemlja fizička planeta nam diše i postoji i to je to. No ,od kasiopejana ni riječi o tome , a upravo se pogube ko dječurlija ovog našeg 3D svijeta kakav god da je kad ih pitaš nešto , pa se smuše , počnu kriti ili nemušto izvlače.

ja mislim da su oni neka vrsta izbjegličkog jata/grupe bića koja se čak ni ne kreće svojom voljom , mješavina nekih nomada ili čak nečijih zarobljenika ili potrčkala kurira , koji odavno nemaju pojam ''matični sistem - dom'' , a vjerovatno ni planeta ili više njih im je nalik marsu , a da su sami sebi to pojebali. Naravno , na njihova nefizička bića ne utiče gašenje fizičkog života na planeti , pa su oni svakako ''živi'' ili kako se kaže , nefizička svjesna energijaksa bića , stisnuta u preostalu grupu/kolektiv , tj koliko su ukupni i imali bića nivoa 6 , i otad nekad nomadski kruže i ovise o boravku u samom Valu , i tako ''vječito putuju sa Valom'' , a naravno nama se prave pametni , iako svakako nisu nedobronamjerni vjerujem ,ali malo ih odaju upravo te stvari oko kojih se Valjda? čudi , i sva ta petljanja imamo fizičku vrstu pa nemamo , odavde smo, ustvari odande ....ustvari pomijeramo se , ali vi ne bi sad shvatili to kako su naši uslovi kretanja ....

bilo bi možda ljepše da su to malo konkretno razjasnili , ali eto , šta je tu je .

Citat:
Valjda? : ...Tako da možda imaju još čitav krug da obrnu ...

vjerovatno , ako se nekako ne udome ovdje nama kako prilazi Val i koliko vremenski (našim linearnim vremenom mjereno) traje prolazak Vala preko naše MATIČNE JEBENE PLANETE . jebo mater ja ću uzet onu čipiranu ličnu i bar ću znat da sam Orionac po državljanstvu :evil3: ,imat crno na bijelo ko sam ''po papirima'' , a ne kad slušam ovakve smušene izbjeglice koje zapravo ne smiju mrdnut van zone Vala koji kruži kroz sisteme Milky Waya , dokaz tome je što su navodno jako bitni u svemu oni i njihov kanal ,a vamo počeli sa tim Laurinim razglabati zašto se ugasio auto i smije li neki coca-cola boy jesti kupus . I još im se neko jako miješa u kanal , i još lože ove dole da su ni manje ni više presudni i najbitniji za sudbinu cijele ove priče vezane za cijelu planetu Zemlju , mislim da čovjek ne povjeruje . To su neki od razloga zašto im je zasad ukinut i zatvoren taj info-kanal .

Malo zbog toga što su im saveznici rekli ili se uozbiljite ili dosta kafenisanja sa coca-cola grupom jer to ipak prati dosta nekih ljudi po planeti i počeli ste ih zbunjivati, a djelomično jer su im zaista Orionci ometali i upadali u kanal i svakako se i oni trude da začepe usta takvima koji imaju volje asistirati u svemu na način kao što radi grupa bića koja nikad nije rekla ko su oni zapravo i kako to da su ''od svuda gdje su trenutno'' , šta to znači uopće. Lutalice , wanderersi , nomadi, izbjeglice , i zbog čega i od kada su to ?
Oni su 6 , a gdje im dio ''tijela'' ili ''naroda'' koji čine njihove petice , pa četvorke , pa fizičke rase ili rasa puput nas ljudi , pa nivo 2 životinje , do samog tla i vode opet . Nego ni pet ni šest , oni su šestice koje nama pomažu da pređemo sa 3 na 4 .
Fino ,ali na ličnom primjeru se najbolje pojasne stvari ili naučene kobne greške , a malo manje kupusa, ugašenog auta , distorzija koje je ''vama teško pojasniti vašim glasovnim jezikom'' i ložione da je coca-cola ekipica presudni faktor cijele operacije na planetarnom nivou , jer to je već sad malo bezobrazno ,tj već smatraju da su se ''udomili ovdje'' i vrlo brzo su zaboravili na pravu bitnost takvog kanala i počeli s njima tamo traćat i pit kafe , savjetovat kako da sestra od nekog dotičnog zadrži posao , ili kako da onaj popravi svoj elektro-motor jer mu je to hobi , pazi hobi !! . I to je ''planetarno bitna sesija'' .

Ko god da ih je začepio malo neka je , pošto su ovo otprilike razlozi malih ''poremećaja'' gkede održavanja tih kafenisanja Laure i njenih svemiraca , dok s druge strane razna zaista na teren rađana indiga i kristali se guše , nerijetko baš njih hoće ''neizlječive bolesti'' , tj snajperišu ih orionski čuvari , baulja se po ovakvim sajtovima itd , a oni se već raskomotili .

I tako onda , kako kaže Valjda?

Citat:
: ...Tako da možda imaju još čitav krug da obrnu ..

zapravo nije isključeno da je to zaista njihova ''sudbina'' , svakako nevezano za nas na Zemlji , jer su oni to što su , svakako od nekad dosta ranije , a je li kod nas tad bio Atlantis , Egipat , neki ''prvi originalni Eden'' ili donosauri ,ili još ništa , ili su upravo bile došle one ''izbjeglice sa Marsa'' i koji su oni zapravo od današnjih gena/naroda, to je sad ta ''linearna vremenska prošlost'' .

A opet spominje se da su Lire ''pradomovina'' ljudske vrste , i da ne postoje Liranski sistemi više u izvornom obliku ,ali ni to nisu fino pojasnili zašto ne postoje u prvobitnom obliku ,a ako su sistemi na Lirama sam korjen i početak nas kakvim se poznajemo, to je jedna od najbitnijih tema , cijelu godinu da sesije rade samo o tome ako treba . Tek da su bili nekad neki *liranski ratovi* , to se provuklo, ali iz drugih izvora .
nije da ta grupacija ''kasiopejana'' nema ni oblik malo špijunske grupe, tj prvo malo navuci coca-cola raju da imaju planetarno bitni kontakt sa svemircima , a onda poslije opleti i miješaj šta želiš , zbunjuj umove itd , mada mislim da nisu baš to , ali ako su im reptili ponudili da će ih udomiti ovdje , a da u zamjenu oni malo se uključe u dezinformacije i zbinjivanja , onda im je baš taraba što se tiče kanala, ali i ikakvog prilaska dalje Zemlji jer ni oni ,ni porobljeni ljudi ovdje , ni Orionci okupatori nisu ti koji će se pitati o budućem omjeru , broju i vrstama stanovništva planete, iako se svi oni naravno u punoj mjeri pitaju ili misle da se pitaju , i rade razne poteze i korake glede svojih planova.

Eto par mogućih varijanti glede tih pitanja o kasiopejanima , ili ko su već .
uz i te mogućnosti da bi to bilo to što se tiče njih , a razlog tome je šurovanje sa orioncima i već pomalo bezobtrazna neozbiljnost i dopuštanje da ih coca-cole zajebavaju sa trivijalnim ličnim stvarima.
jer ako već samo hoće da pomognu, ne pravi se budala , i kao oni samo odgovaraju šta ih se pita , nego se kaže nećemo odgovarat na takva pitanja , a u receptorskoj terenskoj ekipi ostavite tog tog i tu i tu , i ćao , a ne em ovih dole 15 , em ovi jadni ''samo odgovaraju šta ih se pita'' , pa šta su , debili i robovi nekoliko terenskih ljudi , ili su bića (navodno su to) šestog nivoa !?

šesti nivo su već poprilični pod-bogovi ,a oni su još cijela i to jako uvezana i čvrsta ''grupacija šestica'' kako kažu, tako da možda i nisu baš neki ''punopravni'' 6 , u svakom slučaju nemaju svoj matični sistem koji su očuvali ili ga nisu uspjeli odbraniti , i nisu ''slobodni i samostalni'' u svakom slučaju. I da nešto šute , kriju i zaobilaze da kaću , to u svakom slučaju je dosad jasno.

nego u takvom nekom slučaju , kad bi bi takav neki ''referendum'' , bi li udomili nomadsko - izbjegličku grupu koja se nazvala kasiopejci :D ajmo OPD , to je otprilike to pitanje , nešto puput kad bi bi vam sad u kvart ili dvorište nadošlo par stotina roma ili kurda ,prvo malo sa komšinicom Laurom se zbližili a zapravo traže da ih primite u kuću da i oni ponovo dobiju noge/tijela/vozila , otprilike u tom rangu , pravi OPD test .

S tim da tad ne bi bili bezopasni u smislu ako se preorjeniraju jer bi se inkarnirali i ostali ovdje kao već dostigle ŠESTICE ,ako su to, dok mi tek koračamo na 4 , šta oko se usidre takva i slična jata/grupe i postanu nekad u budućnosti još gori od Orionaca , koji su ''većinom 4 , ima ih koji su 5 , i ponešto 6'' , a pazi ovih putujućih džindasa , mi smo složni kolektiv bića 6 . Fino ako su zaista dobronamjerni , ali šta ako su i sami osjetili glad za moći i vladavinom , naravno zbog tih stvari ako su već ranije razorili svoj matični sistem.
I da se ne zaboravi, dakako, oni su 6D OPD polariteta, nikako drugačije .
tako , ima dosta nejasnoća oko njih.

Zadnja izmjena: Catandy; sub jan 21, 2012 10:19 pm; ukupno mijenjano 2 put/a.

Vrh

PostPostano: sub jan 21, 2012 9:55 pm 
Član foruma

@Catandy ALAL VERA!

Iskren da budem, ja kad sam citao to kao WOW Kasiopejci, kako je to ekstra bas sam srecan sto sam naisao na to itd... I onda citas, i sve verujes, jer prihvatis da verujes... A onda kad se to sve sleglo, reko ma koji je ovo Qrac...
Ne kazem, ima tu i nekih zanimljivih stvari, koje mi deluju da su ispravne, ALI MANI ME TOGA...

Prvo: sto ti kazes 6 denzitet ne znaju ni odakle su ni ko su... Mi smo to sto jesmo, MA DAL JE TO MOGUCE...
Drugo: Putuju na talasu 20 godina, ali zato mogu nekad da uskoce kod Laure i ekipe i da malo komuniciraju... ALI ONI PUTUJU... Pa ako komunicirate, znaci da odma mozete da ste ovde... Cuj 6-ti denzitet a kao ogranicava ih vreme i prostor... IMAJU SUDBINU NA 6-om denzitetu?

To sto kazes, pricaju tamo o koli, o sestri... A samo su oni glavni za spasavanje ove planete...

Ja ne kazem da ona ne komunicira sa nekim... Ali to moze da bude neki demon, koji je eto zarobljen i normalno nesrecan pa se malo tako igra...
Mogu da budu Lizardi... Sta je meni problem da lazem psa i da mu napravim mosu kako sam bacio lopticu...??? Ja zamahnem, ali lopticu ne ispustim, i napravim mu mosu... Kao sto i oni malo bace nesto tacno ali one informacije koje su nama jako bitne ne kazu... Pa sta mi samo mozemo sa bicima drugog denziteta, mi smo za njih bog... A sta onda nama mogu ovi iz 4-og... A JAO...
I ona zena je jako citala o tim svim stvarima, i eto primila se, imala jaku zelju, i to je pocelo da se desava... Kada puno nesto verujes to se i desava... Ne znaci da ona nije normalna, samo se eto ZABOLA TU, UMISLILA I TU TAPKA... Njoj je tu lepo, nju to ispunjava, ne mora da bude bogata, ako vec nije, jer njoj to nije bitno, ne zeli svako samo pare... I NJOJ JE ZIVOT ISPUNJEN... A mi se primimo i onda pocnemo da tapkamo tu...
Treba tu da se cepne neki opasan test... Mada ne moze, kad Lizardi su pametniji, to sto mi smislimo, to je za njih nista! Tako da u principu mi ne mozemo njih da nasankamo... Ako vec preko nje tovare nas....
Moje neko vidjenje je da se ona primila, a da nju tovare pa i nas milione preko nje ili neki demoni ili neki likovi iz cetvrtog denziteta...

OVO SU NEKA MISLJENJA KOJA SU MI AKTUELNA SADA... I NEMOJ NIKO DA ME PITA ODAKLE SAM JER JA SAM TAMO GDE JESAM!!! ;) HAHAHA

KONTAM DA CEMO MI TAKO DA SE PATIMO OKO ISTINE DOKLE GOD NE POCNEMO IZNUTRA DA UCIMO, A NE DA CITAMO LAURE I MAME MAMINE...

Vrh

PostPostano: sub jan 21, 2012 10:29 pm 
Član foruma

Ovaj način komunikacije se naziva "kanalizacija",a kroz sve kanalizacije uvijek teku mutne vode...

http://putnikova-pjesma.webnode.com/
http://balada-o-bezimenom.webnode.hr/
https://pleromabl.blogspot.com/

Vrh

PostPostano: sub jan 21, 2012 11:30 pm 
Član foruma

branman je napisao/la:
Ovaj način komunikacije se naziva "kanalizacija",a kroz sve kanalizacije uvijek teku mutne vode...

Na koji nacin "komunikacije" mislis? Ako mislis na ovaj nacin komunikacije koji primenjuje osoba pod nickom "catandy" onda cu se sloziti sa tobom, s obzirom da se tu radi o nedvosmislenom usisavanju/otimanju tudje energije, ego-tripu, samozivosti i sprdanju sa onim sta ocigledno ta osoba nije ni procitala, osim mozda dvadesetak stranica.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 816 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 41  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.