Da, riječ ,,gang,, se odnosi doista na sadašnju, trenutnu manipulaciju planete i ljudi na njoj. U ovoj poruci su navedene letjelice, čudni oblaci i plimni val. Sad ja molim da ne bude taj plimni val, pa gdje god da se treba desiti. Kad sam pokušala shvatiti GANG, čudan mi je taj dio kada GANG telepatski shvatam kao POJAVU. Tipa kad je zimski period onda je hladno, ima mraza i leda, rano se smrkava,ptice se sele u toplije krajeve, ljudi se brže prehlade, upadnu u zimsku depru zbog nedostatka sunca itd,itd... Znači zbog ganga su letjelice, oblaci čudne boje i oblika, plimni valovi, 100% i ovo orkestriranje po planeti, koje mi nije bilo spomenuto tada, nego sam morala upaliti ,,hepek,, retroaktivno. E da hoće ovaj dio početi ponavljati kao krugove u žitu pa da ih sad snimim i arhiviram.
Onda, ako je zimski period PRIRODNA POJAVA koja se dešava zbog toga i toga (hajmo malo svemirski naučnici i astronomi), zašto bi GANG (manipulacija) bio onda tretiran isto kao prirodna pojava ili prirodno dešavanje.
Uočila sam da i njima nije bilo drago što ih je GANG natjerao da idu dalje i što je učinio njihovo obitavanje na mjestu, na kojem su boravili nemogućim za njihov opstanak, i rekli su da nemogu ništa protiv toga i da moraju ići dalje, jer je to opet prirodno dešavanje ili pojava. Vratila sam se na ideju koliko ljudi gunđa kad se dešavaju prirodne pojave (vruće, zima, pljusak, grmi sijeva itd), ali ne mogu ništa exkluzivno, osim otići u toplije krajeve,hahaha.
Apsolutno shvatam da je manipulacija planete, ali jedno pitanje me i dalje baca u ćorsokake i lutanja, a to je ZAŠTO JE TA MANIPULACIJA DOZVOLJENA, ako je krenulo sve iz jedne TAČKE. I ako je ta tačka imala toliku inteligenciju , plemenitost i moć nemogu povjerovati da je sebi mogla dozvoliti stvaranje manjih tačaka koje će praviti ovakve gafove, ili je riječ da doista ima sve svoju svrhu na koju smo mi pristali. Mislim da se nikada neću moći pomiriti sa ,,pristajanjem,, ili ovako osmišljenim načinom učenja i školovanja. i valjda će na kraju ta moja tvrdoglavost i biti prepoznata pa da na kraju dobijem poruke neke istinskije istine,hahaha. ----- Moji uvidi inače nose jednu dozu ,,šifriranih poruka,, tipa riječi gang, ali ja sam već nekako navikla nato.Shvatanje pojedinih dijelova tih uvida zna vremenski potrajati, na način da shvatim jedan dio poruke, pa prođe neko (duže ili kraće), pa se otvori drugi dio poruke. Nekad upozorenja idu prije samog dešavanja tj. spuštanja događaja u fizičko, a nekad ide poslije kad se već nešto desilo ili odigralo, onda ide opet pojašnjenje, ali već klasično kao ,,šifrirana poruka,, Već sam dosta stvari skontala i znam o čemu se radi, ali još uvijek imam upitnike na neke stvari, hajde da se sad nasmijem kad krenu u promjenu šifriranih pojmova i oznaka. ------
Ima ovdje tema IGRA BROJKAMA, SLOVIMA I SLIKAMA i čitam poruke od člana TOMBOLA 33 i to me je fasciniralo, jer i sama imam poruke u vezi manipulacije ljudi da se kod njih izazove bolest. Nažalost, meni se nije reklo da kad se to desilo u mom fizičkom životu da je riječ o odvijanju karmičkog programa, nego da je riječ o hebenoj manipulaciji koju mogu prikriti pod obrazloženje da je riječ o karmičkom krugu i programu, bez obzira što se radilo o neizlječivoj bolesti.
Ne bojte se nije riječ o meni, još ću ja nastaviti da pilam i pletem čarape, hahahaha. To me je jedno vrijeme navodilo na hebenu ideju da otvorim temu pa gdje god DALI JE FIZIČKA SMRT SAMO MANIPULACIJA, ILI ...Ta dešavanja su još u toku, ali nekako mi je još uvijek teško sve te poruke i dešavanja u fizičkom staviti na papir, i zato moje priznanje TOMBOLI33 koji to uspijeva. Namjerno nisam to htjela pisati u toj temi, jer nisam željela niikakvo davanje bilo kakvih sugestija.Znam da ovo nema veze sa ovom temom Alternativna dešavanja, i neka moderatori rade sa ovim šta hoće, ja sam to napisala i meni je sad sve ok.
Kladionica je i dalje otvorena, koja sapunica će imati najveću gledanost, hahaha
|