Sada je: sri maj 14, 2025 5:56 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 4399 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129 ... 220  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Alternativne Vijesti
PostPostano: ned sep 04, 2011 8:06 pm 
Početnik

Mozda zvukovi dolaze iz tajnih podzemnih baza :P

Vrh

PostPostano: pon sep 05, 2011 1:48 am 
Član foruma

a nikom nije palo na pamet da nam se mozda mijenja frekvencija, i pocinjemo cuti i uocavati stvari i zvukove koje prije nismo bili u mogucnosti, a uvijek su bili prisutni?

Vrh

PostPostano: pon sep 05, 2011 7:40 am 
Član foruma

_Dario_ je napisao/la:
a nikom nije palo na pamet da nam se mozda mijenja frekvencija, i pocinjemo cuti i uocavati stvari i zvukove koje prije nismo bili u mogucnosti, a uvijek su bili prisutni?
ili da je polako pocela padati zavjesa jer puca po savovima... 8)

Vrh

PostPostano: pon sep 05, 2011 11:06 am 
Početnik

_Dario_ je napisao/la:

ima nešto i u tome...naravno ako nije fejk fenomen......

Vrh

PostPostano: pon sep 05, 2011 4:04 pm 
Član foruma

Fenomen nije fejk, ako pod tim misliš da svi mi koji smo to čuli izmišljamo. Ako misliš da je fenomen namjerno i smišljeno poslan onda si upravu.
Naime, po stoti put ponavljam, doista sam čula svojim ušima ja i moja porodica. Vidjela sam još par ljudi koji su izašli na balkone i prozore zgrade prekoputa. Doista sad zasad još nemamo nikakvih dijagnoza da smo pukli i da su fejk zvukovi u našim glavama.
----------------
Sad doista raspolažem jednim ,,biserom,, a to je kad me nešto zainteresuje i zaposli mi um, onda se kod mene pokreće neki ,,hepek,, i ja onda vidim i dobijem odgovor.
Vidjela sam da je za to ,,orkestriranje,, odgovoran čovjek, hahaha. Kakav čovjek? Čovjek koji samo na prvi pogled liči na čovjeka, jer u ljudsko mu se ne uklapaju oči, koje su jako zamaskirane i osobina da nije ni muško ni žensko, nego nešto što može imati odlike oba pola. Da izvode te gluposti ili fenomene pomaže mu pravi čovjek, ali, pokvaren čovjek kojem je drago i koji ima neki osjećaj veličine zato što je u komunikaciji i nekom prijateljstvu sa tim maskiranim dirigentom ovog čudnog orkestra koji nam svira po planeti...
-----------
Ja napisah pa što bude.Koliko vidim ovakvo fejkanje još nije zakonom zabranjeno. Takođe je moguće da sam vidjela samo prvu etapu priče, i da iza ove ljuske ima još ljuski za skinuti.Mislim da sam vidjela onaj dio koji u ovom trenutku mogu bezbjedno prihvatiti. Možda su neki drugi skinuli sve ljuske ovog fejk -fenomena i otišli dalje, i ja bi to voljela čuti, pa makar i neke zvanične, lažne izvještaje, i ne bi se ljutila ako sam pogiješila , ali .... :angel4:

Vrh

PostPostano: pon sep 05, 2011 6:32 pm 
Početnik

znak je napisao/la:
Fenomen nije fejk, ako pod tim misliš da svi mi koji smo to čuli izmišljamo. Ako misliš da je fenomen namjerno i smišljeno poslan onda si upravu.
Naime, po stoti put ponavljam, doista sam čula svojim ušima ja i moja porodica. Vidjela sam još par ljudi koji su izašli na balkone i prozore zgrade prekoputa. Doista sad zasad još nemamo nikakvih dijagnoza da smo pukli i da su fejk zvukovi u našim glavama.
----------------
Sad doista raspolažem jednim ,,biserom,, a to je kad me nešto zainteresuje i zaposli mi um, onda se kod mene pokreće neki ,,hepek,, i ja onda vidim i dobijem odgovor.
Vidjela sam da je za to ,,orkestriranje,, odgovoran čovjek, hahaha. Kakav čovjek? Čovjek koji samo na prvi pogled liči na čovjeka, jer u ljudsko mu se ne uklapaju oči, koje su jako zamaskirane i osobina da nije ni muško ni žensko, nego nešto što može imati odlike oba pola. Da izvode te gluposti ili fenomene pomaže mu pravi čovjek, ali, pokvaren čovjek kojem je drago i koji ima neki osjećaj veličine zato što je u komunikaciji i nekom prijateljstvu sa tim maskiranim dirigentom ovog čudnog orkestra koji nam svira po planeti...
-----------
Ja napisah pa što bude.Koliko vidim ovakvo fejkanje još nije zakonom zabranjeno. Takođe je moguće da sam vidjela samo prvu etapu priče, i da iza ove ljuske ima još ljuski za skinuti.Mislim da sam vidjela onaj dio koji u ovom trenutku mogu bezbjedno prihvatiti. Možda su neki drugi skinuli sve ljuske ovog fejk -fenomena i otišli dalje, i ja bi to voljela čuti, pa makar i neke zvanične, lažne izvještaje, i ne bi se ljutila ako sam pogiješila , ali .... :angel4:

sori "znak",nisam pročitao tvoje prijašnje odgovore...ne sumljam u to što pišeš odnosno u ono što si doživjela/čula...u svakom slučaju zanimljiva fenomena..što god da se dešava....pričaj nam još o tom tvojem "hepeku"...:)

:love3: :love3: :love3:

Vrh

PostPostano: pon sep 05, 2011 7:43 pm 
Član foruma

Opširnije o hepeku.

http://www.youtube.com/watch?v=EfI_jeYwtrM

Vrh

PostPostano: pon sep 05, 2011 9:31 pm 
Član foruma

Hahahaha, vidi ,,hepeka,, kod Zije- nadrealiste, isti moj,hahaha :rofl

-----------
Ej UČENIČE taj ti ,,hepek,, kod mene radi samo kad zagusti. Stvarno, čudna neka tehnologija, :rofl Mora da sam marsovac... :-k

Vrh

PostPostano: uto sep 06, 2011 10:58 am 
Početnik

Prase vanzemaljac, ili greška prirode, izaberite sami :P !

http://www.cujovo.com/svinja-koja-lici-na-vanzemaljca/

Vrh

PostPostano: uto sep 06, 2011 11:02 am 
Početnik

Aaaaaaa,hepek.... :rofl :rofl

:love3:

Vrh

PostPostano: sub sep 10, 2011 9:34 pm 
Član foruma

VIDEO: Stadion evakuiran zbog napada NLO-a?
http://www.net.hr/planet-x/page/2011/09/09/0023006.html?pos=n0

Malo kvotanja same seba sa teme PORUKE OD UTEMELJITELJA I 2012, str br. 3

Citat:
Sad odjednom stojim naspram tog otvora (prozora) koji gleda van. Istovremeno smo uočili da sa lijeve strane dolazi neka čudna letjelica. Meni je više ličila na ono što djeca napušu i na čemu plivaju u moru (kao neki delfin, ima kljunast nos, plave, bijele i sive boje je). Ne leti visoko. Ona meni kaže kao vidi, ono. To je neka vanzemaljska letjelica.Odjednom sa desne strane vidim pojavu nekih oblaka čudne boje (sivo-marinsko plava i odjednom prelaz u bijelu boju).Oni su statični i kao od sad je to normalno da su takvi oblaci, mislim tako izgledaju.

... i potom...

Citat:
Znam da je rekao samo ovo :
Riječ je o GANGU, potom je nastavio kao sve je to zbog GANGA, kao te nove boje oblaka, čudne letjelice, plimni val i ta cjelokupna, trenutna situacija.Nabliže za objasniti osjećaj koji sam ja imala u momentu kada sam pokušavala shvatiti kad je pričao o GANGU je da je to kao neka pojava, neko dešavanje koje je njih već prije nas natjeralo da idu dalje. Mislim da su i oni bili nemoćni zaustaviti GANG-a. Zbog GANGA samo moraju ići dalje, jer je GANG njihovo mjesto življenja preplavio.
Pokušati objasniti GANG je nešto kao, kad je zimi hladno napolju, to je zato što je to godišnji period zime, i sva ostala dešavanja osim hladnoće su ponovo samo zato što je u toku taj zimski godišnji period

Evo otvaranje još jedne kladionice, hahaha :occasion5:

Vrh

PostPostano: sub sep 10, 2011 10:05 pm 
Administrator

znak je napisao/la:
Pokušati objasniti GANG je nešto kao, kad je zimi hladno napolju, to je zato što je to godišnji period zime, i sva ostala dešavanja osim hladnoće su ponovo samo zato što je u toku taj zimski godišnji period

U kontekstu engleskog jezika, pojam "gang" uglavnom označava bandu ili organizovanu grupu entiteta (što mogu biti i negativno orjentisani vanzemaljci).

...

Vrh

PostPostano: ned sep 11, 2011 11:34 am 
Član foruma

Da, riječ ,,gang,, se odnosi doista na sadašnju, trenutnu manipulaciju planete i ljudi na njoj. U ovoj poruci su navedene letjelice, čudni oblaci i plimni val. Sad ja molim da ne bude taj plimni val, pa gdje god da se treba desiti.
Kad sam pokušala shvatiti GANG, čudan mi je taj dio kada GANG telepatski shvatam kao POJAVU.
Tipa kad je zimski period onda je hladno, ima mraza i leda, rano se smrkava,ptice se sele u toplije krajeve, ljudi se brže prehlade, upadnu u zimsku depru zbog nedostatka sunca itd,itd...
Znači zbog ganga su letjelice, oblaci čudne boje i oblika, plimni valovi, 100% i ovo orkestriranje po planeti, koje mi nije bilo spomenuto tada, nego sam morala upaliti ,,hepek,, retroaktivno. E da hoće ovaj dio početi ponavljati kao krugove u žitu pa da ih sad snimim i arhiviram.

Onda, ako je zimski period PRIRODNA POJAVA koja se dešava zbog toga i toga (hajmo malo svemirski naučnici i astronomi), zašto bi GANG (manipulacija) bio onda tretiran isto kao prirodna pojava ili prirodno dešavanje.

Uočila sam da i njima nije bilo drago što ih je GANG natjerao da idu dalje i što je učinio njihovo obitavanje na mjestu, na kojem su boravili nemogućim za njihov opstanak, i rekli su da nemogu ništa protiv toga i da moraju ići dalje, jer je to opet prirodno dešavanje ili pojava.
Vratila sam se na ideju koliko ljudi gunđa kad se dešavaju prirodne pojave (vruće, zima, pljusak, grmi sijeva itd), ali ne mogu ništa exkluzivno, osim otići u toplije krajeve,hahaha.

Apsolutno shvatam da je manipulacija planete, ali jedno pitanje me i dalje baca u ćorsokake i lutanja, a to je ZAŠTO JE TA MANIPULACIJA DOZVOLJENA, ako je krenulo sve iz jedne TAČKE.
I ako je ta tačka imala toliku inteligenciju , plemenitost i moć nemogu povjerovati da je sebi mogla dozvoliti stvaranje manjih tačaka koje će praviti ovakve gafove, ili je riječ da doista ima sve svoju svrhu na koju smo mi pristali.
Mislim da se nikada neću moći pomiriti sa ,,pristajanjem,, ili ovako osmišljenim načinom učenja i školovanja. i valjda će na kraju ta moja tvrdoglavost i biti prepoznata pa da na kraju dobijem poruke neke istinskije istine,hahaha.
-----
Moji uvidi inače nose jednu dozu ,,šifriranih poruka,, tipa riječi gang, ali ja sam već nekako navikla nato.Shvatanje pojedinih dijelova tih uvida zna vremenski potrajati, na način da shvatim jedan dio poruke, pa prođe neko (duže ili kraće), pa se otvori drugi dio poruke.
Nekad upozorenja idu prije samog dešavanja tj. spuštanja događaja u fizičko, a nekad ide poslije kad se već nešto desilo ili odigralo, onda ide opet pojašnjenje, ali već klasično kao ,,šifrirana poruka,,
Već sam dosta stvari skontala i znam o čemu se radi, ali još uvijek imam upitnike na neke stvari, hajde da se sad nasmijem kad krenu u promjenu šifriranih pojmova i oznaka.
------

Ima ovdje tema IGRA BROJKAMA, SLOVIMA I SLIKAMA i čitam poruke od člana TOMBOLA 33 i to me je fasciniralo, jer i sama imam poruke u vezi manipulacije ljudi da se kod njih izazove bolest. Nažalost, meni se nije reklo da kad se to desilo u mom fizičkom životu da je riječ o odvijanju karmičkog programa, nego da je riječ o hebenoj manipulaciji koju mogu prikriti pod obrazloženje da je riječ o karmičkom krugu i programu, bez obzira što se radilo o neizlječivoj bolesti.

Ne bojte se nije riječ o meni, još ću ja nastaviti da pilam i pletem čarape, hahahaha.
To me je jedno vrijeme navodilo na hebenu ideju da otvorim temu pa gdje god DALI JE FIZIČKA SMRT SAMO MANIPULACIJA, ILI ...Ta dešavanja su još u toku, ali nekako mi je još uvijek teško sve te poruke i dešavanja u fizičkom staviti na papir, i zato moje priznanje TOMBOLI33 koji to uspijeva. Namjerno nisam to htjela pisati u toj temi, jer nisam željela niikakvo davanje bilo kakvih sugestija.Znam da ovo nema veze sa ovom temom Alternativna dešavanja, i neka moderatori rade sa ovim šta hoće, ja sam to napisala i meni je sad sve ok.

Kladionica je i dalje otvorena, koja sapunica će imati najveću gledanost, hahaha

Vrh

PostPostano: ned sep 11, 2011 4:42 pm 
Član foruma

http://www.theatlanticwire.com/politics ... ero/42327/ zamisli ovaj bezobrazluk jbt :evil3: :evil3:

Vrh

PostPostano: ned sep 11, 2011 8:07 pm 
Član foruma

Kada se dobro upakovana laž pametno distribuira, onda ona postaje i istina, za većinu nažalost.

Meni jedan dobar text o klasičnim i jednostavnim uzrocima i posljedicama manipullacije, i naravno zatvoru i pravdi kao tobošnjem rješenju...

http://2012-transformacijasvijesti.com/opcenito/cemu-uistinu-sluze-zatvori/

Vrh

PostPostano: ned sep 11, 2011 8:51 pm 
Početnik

Citat:
Kad sam pokušala shvatiti GANG,...

U prijevodu sa njemačkog jezika GANG znači tečaj.
Ako ispred GANG stavim prefiks AUS dobivam AUSGANG što u prijevodu znači izlaz.
Nadalje kada značenja gang i ausgang povežem sa prije izrečenim dolazim do zaključka da si izgleda stvorila alternativni realitet kroz koji se oslobađaš od podsvijesne agresije i na taj način se pripremaš za razvoj svijesti u OPD polaritetu.

Vrh

PostPostano: ned sep 11, 2011 11:26 pm 
Član foruma

GANG nema veze sa tecajem, neznam koja budala je to u stavila u Google-prevodioca. Gang prestavlja HODANJE.
Eingang - ulaz
Ausgang -izlaz
Gangarten -vrste hodanja

Vrh

PostPostano: pon sep 12, 2011 8:19 am 
Član foruma

HO_OPONOPONO je napisao/la:
GANG nema veze sa tecajem, neznam koja budala je to u stavila u Google-prevodioca. Gang prestavlja HODANJE.
Eingang - ulaz
Ausgang -izlaz
Gangarten -vrste hodanja

Prije bi bilo gang = prolaz , hodnik
U tom kontekstu onda text i ima neko znacenje .

Vrh

PostPostano: pon sep 12, 2011 8:22 am 
Član foruma

Igor Kostelac uspio popusiti ban na forum.hr :-k

Vrh

PostPostano: pon sep 12, 2011 8:30 am 
Član foruma

Hiner je napisao/la:
Igor Kostelac uspio popusiti ban na forum.hr :-k

Neka je, nije mu ni mjesto tamo, vjerovatno je previše pričao.
Nije mi još jasno zašto ga tu nema.... nije mi baš "leglo" njegovo baniranje odavde, ni ja se nisam slagala sa nekim agresivnim pristupom, ali ovdje bi trebalo biti mjesto za razmjenu mišljenja, svi smo na putu, mjenjamo se, rastemo.... na kraju krajeva nismo svi isti i učimo od svih.
A baniranje sa forum.hr mi je sasvim logično, ne trebaju tamo takvi koji šire.... neke stvari.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 4399 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129 ... 220  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.