Sada je: pet maj 02, 2025 10:42 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 4520 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147 ... 226  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Generalna diskusija
PostPostano: pon aug 22, 2011 1:18 pm 
Početnik

@nat

Da ne citiram odredjene dijelove ukratko:

Citao sam i starije postove, mislim da sam cak i citao prepirku onog tipa koji prica o neistiitosti Castanede bla,bla,bla kako ga je bog spasio na kraju i tako to.
Interesantna je ova tema ja mislim da nece krepat nikad

Podsjeca me na ovaj topic koji je aktivan ko zna toliko (zna ovo vise pripada sekciji humor):
http://forum.bodybuilding.com/showthrea ... 033&page=1

Svako dobro narode.

Vrh

PostPostano: pon aug 22, 2011 1:35 pm 
Član foruma

svako malo na forumu se pojavi neki novi ili stari igrač koji onako usput s nebeskih visina održi predavanje svima obavezno izjavi kako su svi na forumu isti: laprdavci, egomanijaci, poraženi lažni kontejnerisani ratnici itd naravno čim su sposobni to uvidjeti to implicira da su oni bolji od ovih ostalih to će se i ubuduće događati što znači da če broj onih koji su bolji od svih ostalih stalno rasti zato im preporučujem da otvore temu koja će se zvati PRAVI RATNICI kandidata kako se vidi ima dosta i svaki od njih je bolji od svih ostalih pa im svakom posebno čestitam na izuzetnosti i uspješnosti samo bih takvim izuzetnim tipovima želio još jednom napomenuti da se na ovom forumu do sada družilo par stotina kontejnerisanih laprdavaca i lažnih ratnika koji su svi po njihovim tvrdnjama potpuno isti što se vidi i po tome što se s njima zbivalo tokom vremena evo nekoliko linkova na kojima se mogu pronaći bivši članovi ovog foruma i tako provjeriti tvrdnje o njihovoj potpunoj uniformiranosti http://www.aurrora.rs/ http://www.youtube.com/results?search_q ... ankey+with http://www.gay.hr/magazin/ http://poludjelaptica.bloger.hr/ živjeli sto godina i uživajte i dalje u mojem glupavom laprdanju PS:ja sam ovaj sa AK47

Vrh

PostPostano: pon aug 22, 2011 2:55 pm 
Moderator

StepAhead je napisao/la:
promatrač je napisao/la:
To što si rekao ne znači ništa, to je samo dogovorni slogan koji je nužan zbog funkcioniranja tonala tijekom puta u eventualnu "slobodu" i sa takvim pogledom na tumačenja su se složili ljudi od znanja, DH i ekipa.
Lijepa su tumačenja i okviri (kontejneri) ali pišam ti ja po tome, isto vrijedi i za moje što sam rekao, mogu se popišati i po tome, to bi bio uvod u urinoterapiju.

Zadivljujeće je kako si ti pametan, jer eto znaš za kontejnere i pišanje, što ni sami naguali nisu znali. Da su Don Juan i Castaneda bili pametni kao ti, knjige ne bi bile ni napisane, već bi oboje intenzivno prakticirali pišanje po kontejnerima. Stoga im moraš barem biti zahvalan što imaš po čemu pišati, pošto ti je to izgleda krajnji duhovni domet.

Rekao sam da je blebetanje ipak nužno, kako i zašto je nužno, a opet besmisleno je jako dobro objašnjeno u knjigama.
Ne moram ja nikome biti zahvalan, takvi ljudi pišu knjige ili nekako drugačije prenose znanje jer su tako odlučili i nisu se dalje predumišljali da li će netko biti zahvalan za to... na kraju su i ispali dobro plaćeni, a tvoje nametanje krivnje (zahvalnosti) u tuđe ime smrdi i nije nimalo u skladu s učenjem koje braniš.
Moj duhovni domet je nepojmljiv i meni i tebi i nije to za mjerenje... i to piše u knjigama, mislim da bi se i don Huan popišao po tebi iako te nije ubo morski jež ili opekla meduza, a don Henaro ti prdnuo u lice ili možda uzrokovao zemljotres ako je u energetskom tijelu.

La Gorda je recimo koristila pišanje po vlastitim rukama da bi došla do percepcije iskrenja energije pa dalje na tom tragu radila svašta sa silnicama zemlje.... vidiš, ipak su znali za pišanje.... pogodi tko ju je to naučio... nije bila usamljena u znanju o pišanju, dakle pišanje je vrlo močna stvar.

Vrh

PostPostano: pon aug 22, 2011 4:15 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
dakle pišanje je vrlo močna stvar.

orao je prihvatio.

Vrh

PostPostano: pon aug 22, 2011 6:10 pm 
Član foruma

zelenozubi je napisao/la:
promatrač je napisao/la:
orao je prihvatio.

http://www.youtube.com/watch?v=YEgrCLZDSnE

Shta je prihvahtio? Mokhrachu!? :toothy2:

Kad nat-alina noge tocha,
shrid dhvorha u mashtilu... :help:

Vrh

PostPostano: sri aug 24, 2011 12:21 pm 
Član foruma

Vidiš da su svi na ovom forumu poraženi od jasnoće? Po citiranom je jasno da se odnosilo na promatrača i sjenka. Promatrač stalno napreduje, mijenja se nabolje. Reklo bi se da se bori, a ne da je poražen. Sjenko se trudi izići iz sjene straha. Po mom viđenju on još nije došao do jasnoće, pa od nje ne može ni biti poražen. Svoj trojici (i p. i s. i tebi) sve najbolje. Citat: Nema razlike između čuvanja i lizanja promatračevog dupeta ili bilo čega drugog. Naravno da ima. Nema. Lizanje dupeta ( u prenesenom značenju) je sredstvo da se dođe do cilja, npr. novca, položaja i jednako je bilo kojoj drugoj metodi. Bukvalno, i lizanjem dupeta možeš ubiti čovjeka, ako mu anus prokrvari prije nego tvoj jezik. Prama tome nema razlike. A što bi itko lizao promatraču dupe? Šta ja mogu dobiti od njega ili od bilo koga na forumu, govoreći u terminima samorazvoja? Svatko od nas je sam, potpuno sam. Citat: Sve što radi ratnik je potpuno, žestoko i kontrolirano. S druge strane, sve što se na takav način radi, većinom rade obični ljudi (od kojih neki umisle da su ratnici). Tako neki potpuno, žestoko i kontrolirano čuvaju i ližu nečije dupe, neki na isti način pišaju, a neki trolaju po forumima. Ako išta možeš raditi potpuno, žestoko i kontrolirano, više ne pripadaš običnim ljudima. Pa ako i pišamo, imamo za to potrebu, npr. pritiska nas samoća, strah. Činimo ono što možemo. Pa ako smo jadni, jadni smo, pokušavamo biti bolji. I beba piša u gaće. Pišanje i trolanje je dio razvoja. Citat: Ako to isto radi steper onda je to postepeno, mlitavo i nekontrolirano. Totalna semantička pogreška s tvoje strane. Upravo suprotno, steperi djeluju potpuno, žestoko i kontrolirano. Malo poduke dobro dođe, da se ubuduće poštediš blama: http://hr.wikipedia.org/wiki/Step Prvo: steper je jednina i tu sam mislio na tebe, kad već dijeliš packe, eto i tebi koja. Neki vrhunski steperi djeluju tako, a neki onako kako sam napisao. Drugo: Blam je osjećaj koji pojedinac ima u vezi s nekom situacijom. Neke pojedince biraju osjećaji, neki biraju osjećaje (prolistaj malo knjige CC), a neki odabiru neimanje nikakvih osjećaja te vrste već samo čistu percepciju. Ja jesam seronja ( sad u odgovoru napiši: istina je ili nešto slično, pa me žestoko ˝poklopi˝), ali seronja koji pripada ovoj trećoj vrsti (pa mi je svejedno ako me poklopiš). Citat: Nema nažalost. Stilska figura koju "nažalost" nisi razumio. Naime radi se o ironiji. Više "sreće" drugi put. Nema nažalost, nema sreće, nema drugog puta. Kako je tako je. Sada i nikada više. Brate mnogo te volim i želim ti sve najbolje.

Vrh

PostPostano: sri aug 24, 2011 2:34 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
La Gorda je recimo koristila pišanje po vlastitim rukama da bi došla do percepcije iskrenja energije pa dalje na tom tragu radila svašta sa silnicama zemlje.... vidiš, ipak su znali za pišanje.... pogodi tko ju je to naučio... nije bila usamljena u znanju o pišanju, dakle pišanje je vrlo močna stvar.

viewtopic.php?p=115363#p115363

:occasion5:

:love3:

Vrh

PostPostano: čet aug 25, 2011 7:38 am 
Član foruma

Liske je napisao/la:
Ovaj topic je postao za kupit kokice i pivu pa sjest i uzivati.

ovaj topic,kao i ceo ovaj Monti Pajton podforum,
je to oduvek bio,jeste i bice

Nevjerovatno koliko smo nas trojica slični! I ja na isti način reagiram na natove postove. Uživam!

zashto je to tako je vec nekoliko puta elaborirano i na ovoj i na drugim temama,
pa izvoli prochitaj malo i starije postove
tome svakako pogoduje i to shto ova tema/podforum vibrira takvim frekvencijama da kao magnet privlachi

Još jedna podudarnost. Kad pročitam slijedeće riječi: prochitaj, shto, privlachi – osjetim iste vibracije! Nate brate moj!

Egomanijake svih boja i profila

Uvijek mi je drago kad nas posjetiš.

i nije to tako loshe,
kao prvo,bolje da su ovde na okupu,nego da se razbashkare po chitavom forumu(jer ima ih i na ostalim podforumima ali ne u tolikoj uchestalosti kao ovde,osim u temama kao 2012,Niburu i sl.)
kao drugo,smeh je zdrav i za telo i za dushu i duh(ko ga ima u sebi)
meni se desilo vishe puta da budem u okolnostima u kojima mi se chinilo da me vishe nishta ne moze nasmejati,i onda dodjem na ovaj podforum i dok si rek'o Naguzal,vec se pisham od smeha

Upravo sam i ja to obavio! Još jedna frapantna podudarnost!

Citat:
Na kraju sve to lici na: Prociato sam Castanedu i uhvatio boga za muda.

tako nekako
razlog uchestalosti ovakvih 'mudohvatnih' manifestacija lezi u tome
shto je vecina bukadzija u ovu Naguzalno-ratnichku prichu uletela direkno iz "Vlaka u snegu" , "Druzine Pere Kvrzice" i "Knjige o Titu"(ona dechja verzija gde mali Joza sa bracom mazne svinjsku glavu,a onda je lepo smazu,pa im onda pozli)

U potpunosti se slažem, ali bih dodao još nešto: ˝Ježeva kućica˝. Divna priča o skromnosti. I pokazuje šta se dešava sa onima koji se izruguju drugima.

P.S. na ovu temu se ukljuchujem kad mi zafali viceva,pa se sa malim zakashnjenjem radosno prikljuchujem "Pishkijadi" i pisham se na sve redom,sa nadom da ce promatrach konachno doplivati do tog svog 'klika'

Nate brate! Ovo što si napisao: ˝i pisham se na sve redom˝ me vrlo usrećilo! To sve govori. O tebi!

APEL: lonija nikako ne zapishavati,postoji veliki rizik izazivanja dubljih i shirih posledica,i eto belaja ...

I meni je drag, ali ne toliko koliko tebi. Nadam se da ćete jednog dana sviti zajedničko gnijezdo. I da će biti dubljih, a nakon toga i širih posljedica. :kiss:

Vrh

PostPostano: čet aug 25, 2011 3:14 pm 
Član foruma

joj joj jooooooj :mrgreen:
tachan k'o shvajcarac, taman kad sam pocheo onu knjigu da prevodim 8)
pa nije valjda da toliko gorish od zelje da izazovesh moju reakciju da si od ove jeftine provokacije u prethodnom postu:
ivo.andric je napisao/la:
zelenozubi je napisao/la:
promatrač je napisao/la:
orao je prihvatio.

http://www.youtube.com/watch?v=YEgrCLZDSnE

Shta je prihvahtio? Mokhrachu!? :toothy2:

Kad nat-alina noge tocha,
shrid dhvorha u mashtilu... :help:

u sledecem josh vishe pojeftinio:
Liske je napisao/la:
Ovaj topic je postao za kupit kokice i pivu pa sjest i uzivati.

ovaj topic,kao i ceo ovaj Monti Pajton podforum,
je to oduvek bio,jeste i bice

Nevjerovatno koliko smo nas trojica slični! I ja na isti način reagiram na natove postove. Uživam!

zashto je to tako je vec nekoliko puta elaborirano i na ovoj i na drugim temama,
pa izvoli prochitaj malo i starije postove
tome svakako pogoduje i to shto ova tema/podforum vibrira takvim frekvencijama da kao magnet privlachi

Još jedna podudarnost. Kad pročitam slijedeće riječi: prochitaj, shto, privlachi – osjetim iste vibracije! Nate brate moj!

Egomanijake svih boja i profila

Uvijek mi je drago kad nas posjetiš.

i nije to tako loshe,
kao prvo,bolje da su ovde na okupu,nego da se razbashkare po chitavom forumu(jer ima ih i na ostalim podforumima ali ne u tolikoj uchestalosti kao ovde,osim u temama kao 2012,Niburu i sl.)
kao drugo,smeh je zdrav i za telo i za dushu i duh(ko ga ima u sebi)
meni se desilo vishe puta da budem u okolnostima u kojima mi se chinilo da me vishe nishta ne moze nasmejati,i onda dodjem na ovaj podforum i dok si rek'o Naguzal,vec se pisham od smeha

Upravo sam i ja to obavio! Još jedna frapantna podudarnost!

Citat:
Na kraju sve to lici na: Prociato sam Castanedu i uhvatio boga za muda.

tako nekako
razlog uchestalosti ovakvih 'mudohvatnih' manifestacija lezi u tome
shto je vecina bukadzija u ovu Naguzalno-ratnichku prichu uletela direkno iz "Vlaka u snegu" , "Druzine Pere Kvrzice" i "Knjige o Titu"(ona dechja verzija gde mali Joza sa bracom mazne svinjsku glavu,a onda je lepo smazu,pa im onda pozli)

U potpunosti se slažem, ali bih dodao još nešto: ˝Ježeva kućica˝. Divna priča o skromnosti. I pokazuje šta se dešava sa onima koji se izruguju drugima.

P.S. na ovu temu se ukljuchujem kad mi zafali viceva,pa se sa malim zakashnjenjem radosno prikljuchujem "Pishkijadi" i pisham se na sve redom,sa nadom da ce promatrach konachno doplivati do tog svog 'klika'

Nate brate! Ovo što si napisao: ˝i pisham se na sve redom˝ me vrlo usrećilo! To sve govori. O tebi!

APEL: lonija nikako ne zapishavati,postoji veliki rizik izazivanja dubljih i shirih posledica,i eto belaja ...

I meni je drag, ali ne toliko koliko tebi. Nadam se da ćete jednog dana sviti zajedničko gnijezdo. I da će biti dubljih, a nakon toga i širih posljedica. :kiss:

cccc ... :roll:
iskustvo sa rasprodaja nas uchi da kad se neshto ne rasproda postaje sve jeftinije i jeftinije,dok ne postane dzaba,
pa cu sachekati da postanesh besplatan
oh,nemoj se ni tada nadati reakciji koju prizeljkujesh,to nije moj posao,vec ce se naci neki shiljokuran da se oshtri na tebi,ja samo uzivam u pretstavi 8)
eto,chak je i loni za ovih par godina nauchio da ne pricham sa mashinama koje menjaju odelo svakih 5 minuta,iako mu se i dalje omakne reaktivni post pljuvanja samog sebe u ogledalu,kad god ga direktno pomenem, a shta'sh ,mashina radi onako kako je programirana da radi :blob:
kad smo vec kod mashina:

ljudsko bice vije zajednichko gnezdo sa drugim ljudskim bicem,po mogucnosti iste,ili bar slichne,vibracije :love3: :love5:
a ne sa kucnim aparatima,kao mikrovalna,blender,usisivach,televizor .... itakdalje...
e sad,ako si ti zaljubljen u lonija,ili u svoj usisivach,veshmashinu i sl.
i ako onaj zvuk(vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmm) usisivacha tumachish sebi kao ljubavni zov
onda je krajnje vreme da se upitash koji si ti aparat da bi se bolje uskladio sa uputstvom za upotrebu i tako sluzio svrsi zbog koje si sklopljen :glasses7:
tako cesh mozda zvuchati manje mazohistichki perverzno

i kad budesh birao sledeci nik,odaberi neki manje perverzan
stvarno je mazohistichki ochajno da neko ko ne razume najosnovnije stilske figure kao shto je u ovom sluchaju alegorija u vezi 'zapishavanja' odabere za nik Ivu Andrica koji je itekako znao sve finese izrazavanja rechima,i bio neponovljivo briljantan u tome
ili mozda razumesh alegoriju,ali nisi mogao odeleti prilici(bilo je to jache od tebe) da se napravish slep i zlo-upotrebish tu alegoriji da bi me lakshe popljuvao,ma nece biti da je to,to bi bilo prebedno za tebe,ili mozda nije,ko ce ga znati,perverzan um je spreman na sve,selektivno slepilo je za njega sitnica

ajd' sad u onu chekaonicu,pa u drushtvu chekajte Godo-a :blob:

P.S.idealan predlog za tvoj sledeci nik - ' infinitely desperate ' - beskrajno ochajan
:hello2:

:love3:

Vrh

PostPostano: čet aug 25, 2011 4:48 pm 
Član foruma

Sjenko se trudi izići iz sjene straha. Po mom viđenju on još nije došao do jasnoće, pa od nje ne može ni biti poražen. Svoj trojici (i p. i s. i tebi) sve najbolje.

Ovaj tvoj post me potaknuo na razmišljanje Ivo. Malo sam sagledao svoj dosadašnji put i što mi je sve do sad dolazilo kao zapreka na istom. Uglavnom, u pravu si većinom, strah je uvijek kontantan pratioc. No čini mi se da "neprijatelji" ne dolaze linearno, nego simultano. Kako da to bolje objasnim, nije da se do sad nisam prevazišao strahove ili se susreo sa osjećam moći i jasnoćom, no kako bi prevazišao nešto od toga, tako bi se vratilo, mjenjajući formu ali ne i namjeru. Na kraju krajeva, vidi se to i po mom načinu pisanja koje se mjenja s vremenom. Nekad sam bio puno napuhaniji, uvjeren da sam u pravu, što bi valjda bila jasnoća i uvjeren da sam bolji od drugih, što bi valjda bila moć. No na kraju ispadne da je strah dođe kao početak i kraj, barem za mene. Zbog njega čovjek radi maske, laže sam sebi, jer se ne može suočiti sa samim sobom.

Prva, ajmo to tako nazvati iskustva koja sam imao, su u stvari bila jebeno zastrašujuća. Prvi put kad mi je počeo bježati svijet, a i svaki put nakon toga bi se zasrao kao grlica. Za početak ni ne prepoznam što se događa, ako i prepoznam, nikad nisu idealni uvjeti. Poput vrtoglavica, pa postpunog gubljenja svih osjetila, jednostavnog udaljavanja od tonala usred parka na povratku kući, dok me dvojica prijatelja iznimno zbunjeno gledaju. Uz sve to tu su još nametnuti strahovi, što od programiranja, što od vanjskih intruzija. To dođe u vidu paranoja, anksioznosti, pritiska zbog svjetovnih obaveza i približavanja rokova, kad se to još kombinira sa vanjskim zračenjima koja su u zadnje vrijeme uglavnom negativna, te različitim entitetima i demoniziranim ljudima koji upadaju u auru kad stignu, nije baš piknik.

Sad su prošle godine i bio sam uvjeren da sam se straha oslobodio, bar ovog pravog. Što se tiče napada, ni ne vjerujem da ih se može osloboditi, nego da je poanta naučiti živjeti s njima.

Ondak je došlo zanimljivo iskustvo prije kojih mjesec dana. Radio sam s azuritom, mineralom koji korespondira sa sferom treće oka. Prvo što sam vidio su vlakna, dugačke niti upetljane jedne u druge kako se nepravilno, ali opet nekim svojim ritmom šire po bekonačnosti. Potom su poečele navirati slike, slike u kojima sam aktivno sudjelovao, projekcije. Nizale su se jedna za drugom. Uz to, ritmično su u moje treće oko udarali valove energije, popraćeni zvucima grmljavine. U zadnjoj projekciji sam stajao u svojem dvorištu i pušio cigaretu. Bila je debela, joinatasta :D Nasmijao sam se, gledajući u tu cigaretu i odjednom sam bio nazad u fizičkom tijelu. Moje noge su doslovno zasvjetlile i kao da ih je netko primi rukom obadvije i podigao u zrak, postale su sama energija. Nakon toga je moja korjenska čakra zasvjetlila bjelom svjetlošću i ispustila najjači energetski val koji sam ikad osjetio. Od kad sam postao senzibilan sam osjetio mnogo stvari, mnogo iznimno jakih stvari, neke od njih nisam sam mogao izdržati nego u grupi s drugima, imao sam i kunadlini aktivacija, no ništa nije bilo ovoliko jako. Izboj se sudario sa blokadama na mom trećem oku, bol mi je proparala cijelu glavu. Nikad do sad se nisam toliko usrao u životu. Mislio sam da će mi raskomadati glavu na sto djelova. No onda mi je prirodno došlo da se nesmijem bojati, nego da moram propustiti taj izbor kroz krunsku u beskonačnost. Nakon toga je sljedila blagost, mir. Na vrhu astrala sam vidio bjelu rupu kojoj sam se približio i uplovio u nju, bijeli svijet, čista svjetlost, dalje se ne sjećam... I sad, kako da mi uz slične stvari ne bude strah, pitam se ja... :-k

Vrh

PostPostano: čet aug 25, 2011 5:05 pm 
Član foruma

nat je napisao/la:
joj joj jooooooj :mrgreen: tachan k'o shvajcarac, taman kad sam pocheo onu knjigu da prevodim 8) pa nije valjda da toliko gorish od zelje da izazovesh moju reakciju da si od ove jeftine provokacije u prethodnom postu:cccc ... :roll: iskustvo sa rasprodaja nas uchi da kad se neshto ne rasproda postaje sve jeftinije i jeftinije,dok ne postane dzaba, pa cu sachekati da postanesh besplatan oh,nemoj se ni tada nadati reakciji koju prizeljkujesh,to nije moj posao,vec ce se naci neki shiljokuran da se oshtri na tebi,ja samo uzivam u pretstavi 8) eto,chak je i loni za ovih par godina nauchio da ne pricham sa mashinama koje menjaju odelo svakih 5 minuta,iako mu se i dalje omakne reaktivni post pljuvanja samog sebe u ogledalu,kad god ga direktno pomenem, a shta'sh ,mashina radi onako kako je programirana da radi :blob: kad smo vec kod mashina:
ljudsko bice vije zajednichko gnezdo sa drugim ljudskim bicem,po mogucnosti iste,ili bar slichne,vibracije :love3: :love5: a ne sa kucnim aparatima,kao mikrovalna,blender,usisivach,televizor .... itakdalje... e sad,ako si ti zaljubljen u lonija,ili u svoj usisivach,veshmashinu i sl. i ako onaj zvuk(vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmm) usisivacha tumachish sebi kao ljubavni zov onda je krajnje vreme da se upitash koji si ti aparat da bi se bolje uskladio sa uputstvom za upotrebu i tako sluzio svrsi zbog koje si sklopljen :glasses7: tako cesh mozda zvuchati manje mazohistichki perverzno i kad budesh birao sledeci nik,odaberi neki manje perverzan stvarno je mazohistichki ochajno da neko ko ne razume najosnovnije stilske figure kao shto je u ovom sluchaju alegorija u vezi 'zapishavanja' odabere za nik Ivu Andrica koji je itekako znao sve finese izrazavanja rechima,i bio neponovljivo briljantan u tome ili mozda razumesh alegoriju,ali nisi mogao odeleti prilici(bilo je to jache od tebe) da se napravish slep i zlo-upotrebish tu alegoriji da bi me lakshe popljuvao,ma nece biti da je to,to bi bilo prebedno za tebe,ili mozda nije,ko ce ga znati,perverzan um je spreman na sve,selektivno slepilo je za njega sitnica ajd' sad u onu chekaonicu,pa u drushtvu chekajte Godo-a :blob: P.S.idealan predlog za tvoj sledeci nik - ' infinitely desperate ' - beskrajno ochajan :hello2: _____________________________________________________________________________ :love3:
:ontopic:

Vrh

PostPostano: ned aug 28, 2011 8:29 am 
Član foruma

Nikita je napisao/la:
U tom stanju covek ili ratnik NE RAZMISLJA O TOME DALI JE LJUBAZAN? DALI JE NEMILOSRDAN? DALI JE PREPREDEN? ITD.....
On dela spontano ne mesajuci emocije,razum u desavanja oko sebe.

Da, da, vjerovatno si u pravu. U ratničkom stanju uma takve stvari valjda dolaze po defaultu. Valjda, kažem, sjećanja me slabo služe zadnje vrijeme, tako sam puno stvari zaboravio, važnih stvari. Nekad se lecnem pa se sjetim, pa ne možeš vjerovat da si mogao zaboravit nešto tako važno, no to je stara i sad potvrđena priča o energetskoj razini koja je direktno vezana uz moć opažanja i pozornosti but I digress...

Htio sam reći samo to da ako postoji priča, teorija, zapis o tome da valjda postoji svrha i u usmjeravanju pažnje na takve stvari u stanju prve pozornosti /običnog uma. Lijepo je to "kad imaš energije" - jebeš to ; ) Onda je sve lako - no što ćemo onda kad nemaš? Šta ćemo sa nama ostalim bijednicima ; ) ? Enivej ja nalazim da mi svijest o navedenim principima pomaže i u svakodnevnom životu. Samo držanje principa /namjere /težnje kao fiksacija mijenja način na koji funkcioniraš u stvarnosti. Mnogi ljudi, vjerovatno svi zapravo, svakodnevnu situaciju prolaze s nekakvom težnjom, namjerom, standardna spika prve pozornosti - ispasti cool, smiješan, izvući za sebe neku korist, izbariti, pojesti i slično. Zamjena jednog principa drugim mogla bi možda u određenim situacijama nekome pomoći. Zapravo treba probat i vidjet kako ide, pa ćeš/ćemo znat bolje, jebeš teoriju ; )

Vrh

PostPostano: ned aug 28, 2011 8:37 am 
Član foruma

Sjenko je napisao/la:
Energetski gledano oni su počeli pobuđivati svoje prirodne tokove koji su zapeli na razini pleksusa, koji je korespodentan sa samovažnošću. Tako je njihova samovažnost narasla postepeno uvrčući njihov tonal sam u sebe, stvorila kompleksne, ali ipak ograničene sustave interpretacije i tako njih same odsjekla od prave poante don juanovog učenja. Njihova životna sila nikad ne uspije biti oslobođena na razini srca, a srce je ono što balansira tonal i nagual.

Da da, lijepo rečeno, možda nekome bude korisno da izolira neke svoje principe, iako često kažem da treba uvijek prvo misliti na svoju kožu i ne poklanjati previše pozornosti takvim stvarima, prvi ću sam prekršiti pravilo. Ono što spominješ ipak ubrajam u dječje bolesti, koje su svojstvene ljudima na počecima učenja, ne mislim na kronološke početke nego na duhovne, netko je na početku i nakon 20 godina no nakon nekog vremena naučiš prepoznavat /stalkat takve trikove u sebi i njihova priča za tebe gubi moć - iz ovoga izuzimam samovažnost. Ona je zapravo sjajna i prilagođava se tebi kako i ti rasteš. Dio je tebe i uzima i rafiniranost i moć od ratnika samog. Što je bolje upoznaješ vidiš kako je fantastični neprijatelj, definitvno najgori žderača energije koji pustoše prvu pozornost.

Vrh

PostPostano: ned aug 28, 2011 8:53 am 
Član foruma

StepAhead je napisao/la:
Patetični ste upravo vi, koji kao neki veliki znalci objašnjavate ostalima, a ne poznate ni osnove učenja Don Juana, o samoj primjeni da i ne govorim jer je nema. Laprdate bezveze jer vas je porazio neprijatelj zvan jasnoća.

Pogledajte malo ovu izjavu sa distance, nemojte se osjećati prozvani i gledati očima prve pozornosti. Uzmimo ovo kao primjer, izložak, stvar u muzeju odsječenu od autora kao da je živio prije 1000 godina, da vam pomognem slikovito.

Dakle čovjek tumači kako su neki drugi patetični, dakle osuđuje, pretpostavlja, vrijeđa i prigovara na NEDOSTATAK SLIJEĐENJA UČENJA DON HUANA! He he, situacija je zapravo vrlo smiješna. Zapravo krajnji je paradoks, tvrdnja sama potire principer koje pokušava nametnuti. To je ko da kažete "ja bi pobio sve te ekstremiste!" ili "Treba se izboriti za mir oružjem!" ili "Pij da zaboraviš na probleme s alkoholom"

Kad pogledate s distance, cijela situacija je zapravo komična! : )
(a vi umjesto da se smijete još bi se i svađali i dokazivali mu da je u krivu ; ) paradoks na paradoks)

:mrgreen:

Vrh

PostPostano: ned aug 28, 2011 9:02 am 
Član foruma

nat je napisao/la:
eto,chak je i loni za ovih par godina nauchio da ne pricham sa mashinama koje menjaju odelo svakih 5 minuta,iako mu se i dalje omakne reaktivni post pljuvanja samog sebe u ogledalu,kad god ga direktno pomenem, a shta'sh ,mashina radi onako kako je programirana da radi

samo jedno malo nebitno i nevezano opažanje: jelda da se dobo osjećaš onako, malo ti bude lakše kad govoriš o drugima loše ; ) a? a??

ma priznaj nam nećemo ti ništa : ) : ) : )

EDIT
Osjećaš se bolje, mada nikakve dodirne točke s tobom stvar nema niti ti radi išta dobra. A ti si svjejedno sretan!
Magija prve pozornosti.
Budite sretni ljudi, ili tužni bez veze, urroka mozga ili ikakvog logičkog razloga!
Možete li uopće pojmiti poslijedice jedne takve zastražujuće premise?
Dobro došli u prvu pozornost! Tamo gdje će te se osjećati sretni ne kad to zapravo i jeste - nego kad to vaš glupi, neuki polovični mozak dozvoli!
Neznam kako vi al ja mu ne bi vjerovao. Toj nepouzdanoj stvari ; ) Srećom, nije da se ne može i bez njega.

Zadnja izmjena: lone_bird; ned aug 28, 2011 9:48 pm; ukupno mijenjano 3 put/a.

Vrh

PostPostano: ned aug 28, 2011 9:09 am 
Član foruma

A eto nemam više snage pisat, potrošio se :) (a još sam misio par stvari reći zanimljivih, neoubičajeno -ima dobrih tema : ) Čujemo se za koji dan ekipa.

Vrh

PostPostano: ned aug 28, 2011 10:10 am 
Početnik

lone_bird je napisao/la:
StepAhead je napisao/la:
Patetični ste upravo vi, koji kao neki veliki znalci objašnjavate ostalima, a ne poznate ni osnove učenja Don Juana, o samoj primjeni da i ne govorim jer je nema. Laprdate bezveze jer vas je porazio neprijatelj zvan jasnoća.

Pogledajte malo ovu izjavu sa distance, nemojte se osjećati prozvani i gledati očima prve pozornosti. Uzmimo ovo kao primjer, izložak, stvar u muzeju odsječenu od autora kao da je živio prije 1000 godina, da vam pomognem slikovito.

Dakle čovjek tumači kako su neki drugi patetični, dakle osuđuje, pretpostavlja, vrijeđa i prigovara na NEDOSTATAK SLIJEĐENJA UČENJA DON HUANA! He he, situacija je zapravo vrlo smiješna. Zapravo krajnji je paradoks, tvrdnja sama potire principer koje pokušava nametnuti. To je ko da kažete "ja bi pobio sve te ekstremiste!" ili "Treba se izboriti za mir oružjem!" ili "Pij da zaboraviš na probleme s alkoholom"

Kad pogledate s distance, cijela situacija je zapravo komična! : )
(a vi umjesto da se smijete još bi se i svađali i dokazivali mu da je u krivu ; ) paradoks na paradoks)

:mrgreen:

Evo primjera patetike, kad se mojem citatu pripisuje "osuda", "vrijeđanje", i "nedostatak slijeđenja D.H.". Logičko zaključivanje ti je nula, možda zato što si previše uvrijeđen. Također kao i većina ostalih, laprdaš bezveze. Paradoks si sam po sebi, iliti po "modernom" pišaš u vjetar. Samo nastavi.

Vrh

PostPostano: ned aug 28, 2011 1:07 pm 
Član foruma

Ptiček, napokon! :love1:
Wow, koji ulet. Strateški.
Finta lijevo, finta desno pa po golu! =D>
U čast tvog slijetanja evo jedna pjesmica:

Kontejner

Prvo pevanje:
Na forumu galaksije,
nema frke i prisile,
svi su braća i komšije.

Reptil-elit i zavjera teorije,
pa smak svijeta kasnije il´ prije,
neko plače, a neko se smije.

Na kraju je samo važno,
svi smo skupa, svi smo prije,
pis, pa razum i mirnoća,
ruka ruku rado mije.

Drugo pjevanje:
No na temi Kastaneda,
nema mira, nema reda.

U kontejner od Karlosa,
ubode te ljuta osa.

Ođe nema familije,
svak svakoga odma bije.

Oštre reči, čupa s´ kosa,
Perje leti, krv iz (po)nosa.

Korektnosti političke ovde nema,
reptila se odmah štema.

Treće pijevanje:
Bitke se vode oko lizanja guze,
U sito se jarca opet muze.

Na forum stiže i jedan steper,
Sjenko je odma posto reper.

I novi lik uz kokice uživa,
dok Aco o orlovom prihvaćanju sniva.

Promatrač provodi urinoterapiju,
Oro mu za to dade tapiju.

Četvrto revanje:
Pa da se ratnik i Bogu moli,
Bit će ko uvek–
neko se tuče, a neko se voli.

I majmun nauči da puca iz puške,
svi smo mi ipak samo guske,
a gde su guske tu su i ćuške,
pa pravdu traži – potrbuške.

Iz kontejnera vrelog, lažnih ratnika grupa viri,
dok među elitom, gore na bregu, lagani vetrić piri,
A ti pesniče loši, ne sviri.

Peto ateriranje:
Dok Indijanac na Braču pije biru,
Ptiček letuje na planetu N´biru.

Sada je opet sasvim olrajt,
dok neko opet ne započne fajt.

Ajmo sad svi zajedno:
Ptiček gnijezdo na N´biru vije,
jer slobode u Tonalu nije.

I za kraj,
odoh ja u raj.
Baj, baj.

Eto priček, hrabro sam te branio. Ti došo, ja ošo. :tongue:
Kladim se da me nećeš prepoznati kada uzmem novi nick! [-X
Može u kokice?
(slane naravno, ostavi se onih drugih kokica i pjetlića) :love4: :love2:

Vrh

PostPostano: ned aug 28, 2011 1:26 pm 
Moderator

Aha! :)

Vidi reptila ratnika! Ima i haljinicu, strpljenje... svakakva oružja, rezerve energije u bačvi...

A imamo i reptile od znanja (zapravo se ne zna čemu potjera, možda je ljubav, možda i put srca, zabavno je u svakom slučaju):

Vrh

PostPostano: uto aug 30, 2011 2:54 pm 
Član foruma

Evo i ja sa jednom pesmicom cu ucestvovati ovde. Vise je bajalica nego pesmica. Doseze unutrasnji oganj. Njome moze da se pomeri zemljina skupna tacka. Cika Flores bi je rado preporucio svima na putu. Nastala je 1466 god.

"Ja sam veliki zli vuk i mrzim ceo svet
Kad ja bljunem i vatru ti sunem zapalicu ti svest.
Zemlja ce odmah pokrenuti dupe
Smrt na lovini ocekujem u grupe."

Ovo je ujedno i uvod u objasnjenje svima koga to muci a to je pomeriti skupnu tacku zemlje.
To uopste nije tesko. Jedan je vuk uvek pomeri kad krene u lov. Obican vracic danasnjice bi mogao to uciniti putem medija. Medij mu je muzicka numera koja mu pali unutrasnji oganj. Sve sto treba je da se u vrhuncu uspaljene svesti drugim ja zaokrene u desnu stranu. Tog momenta se ST zemlje pomera i stvarnost postaje drugacija. Slede omeni ptica sa lakocom pri letu.

Prosto zar ne.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 4520 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147 ... 226  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.