joj joj jooooooj
tachan k'o shvajcarac, taman kad sam pocheo onu knjigu da prevodim
pa nije valjda da toliko gorish od zelje da izazovesh moju reakciju da si od ove jeftine provokacije u prethodnom postu:
ivo.andric je napisao/la:
zelenozubi je napisao/la:
promatrač je napisao/la:
dakle pišanje je vrlo močna stvar.
orao je prihvatio.
http://www.youtube.com/watch?v=YEgrCLZDSnE Shta je prihvahtio? Mokhrachu!?
Kad nat-alina noge tocha,
shrid dhvorha u mashtilu...

u sledecem josh vishe pojeftinio:
Liske je napisao/la:
Ovaj topic je postao za kupit kokice i pivu pa sjest i uzivati.
ovaj topic,kao i ceo ovaj Monti Pajton podforum,
je to oduvek bio,jeste i biceNevjerovatno koliko smo nas trojica slični! I ja na isti način reagiram na natove postove. Uživam!
zashto je to tako je vec nekoliko puta elaborirano i na ovoj i na drugim temama,
pa izvoli prochitaj malo i starije postove
tome svakako pogoduje i to shto ova tema/podforum vibrira takvim frekvencijama da kao magnet privlachi Još jedna podudarnost. Kad pročitam slijedeće riječi: prochitaj, shto, privlachi – osjetim iste vibracije! Nate brate moj!
Egomanijake svih boja i profila Uvijek mi je drago kad nas posjetiš.
i nije to tako loshe,
kao prvo,bolje da su ovde na okupu,nego da se razbashkare po chitavom forumu(jer ima ih i na ostalim podforumima ali ne u tolikoj uchestalosti kao ovde,osim u temama kao 2012,Niburu i sl.)
kao drugo,smeh je zdrav i za telo i za dushu i duh(ko ga ima u sebi)
meni se desilo vishe puta da budem u okolnostima u kojima mi se chinilo da me vishe nishta ne moze nasmejati,i onda dodjem na ovaj podforum i dok si rek'o Naguzal,vec se pisham od smeha Upravo sam i ja to obavio! Još jedna frapantna podudarnost!
Citat:
Na kraju sve to lici na: Prociato sam Castanedu i uhvatio boga za muda.
tako nekako
razlog uchestalosti ovakvih 'mudohvatnih' manifestacija lezi u tome
shto je vecina bukadzija u ovu Naguzalno-ratnichku prichu uletela direkno iz "Vlaka u snegu" , "Druzine Pere Kvrzice" i "Knjige o Titu"(ona dechja verzija gde mali Joza sa bracom mazne svinjsku glavu,a onda je lepo smazu,pa im onda pozli)U potpunosti se slažem, ali bih dodao još nešto: ˝Ježeva kućica˝. Divna priča o skromnosti. I pokazuje šta se dešava sa onima koji se izruguju drugima.
P
.S. na ovu temu se ukljuchujem kad mi zafali viceva,pa se sa malim zakashnjenjem radosno prikljuchujem "Pishkijadi" i pisham se na sve redom,sa nadom da ce promatrach konachno doplivati do tog svog 'klika' Nate brate! Ovo što si napisao: ˝i pisham se na sve redom˝ me vrlo usrećilo! To sve govori. O tebi!
APEL: lonija nikako ne zapishavati,postoji veliki rizik izazivanja dubljih i shirih posledica,i eto belaja ... I meni je drag, ali ne toliko koliko tebi. Nadam se da ćete jednog dana sviti zajedničko gnijezdo. I da će biti dubljih, a nakon toga i širih posljedica.

cccc ...
iskustvo sa rasprodaja nas uchi da kad se neshto ne rasproda postaje sve jeftinije i jeftinije,dok ne postane dzaba,
pa cu sachekati da postanesh besplatan
oh,nemoj se ni tada nadati reakciji koju prizeljkujesh,to nije moj posao,vec ce se naci neki shiljokuran da se oshtri na tebi,ja samo uzivam u pretstavi
eto,chak je i loni za ovih par godina nauchio da ne pricham sa mashinama koje menjaju odelo svakih 5 minuta,iako mu se i dalje omakne reaktivni post pljuvanja samog sebe u ogledalu,kad god ga direktno pomenem, a shta'sh ,mashina radi onako kako je programirana da radi
kad smo vec kod mashina:
I meni je drag, ali ne toliko koliko tebi. Nadam se da ćete jednog dana sviti zajedničko gnijezdo. I da će biti dubljih, a nakon toga i širih posljedica.

ljudsko bice vije zajednichko gnezdo sa drugim ljudskim bicem,po mogucnosti iste,ili bar slichne,vibracije
a ne sa kucnim aparatima,kao mikrovalna,blender,usisivach,televizor .... itakdalje...
e sad,ako si ti zaljubljen u lonija,ili u svoj usisivach,veshmashinu i sl.
i ako onaj zvuk(vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmm) usisivacha tumachish sebi kao ljubavni zov
onda je krajnje vreme da se upitash koji si ti aparat da bi se bolje uskladio sa uputstvom za upotrebu i tako sluzio svrsi zbog koje si sklopljen
tako cesh mozda zvuchati manje mazohistichki perverzno
i kad budesh birao sledeci nik,odaberi neki manje perverzan
stvarno je mazohistichki ochajno da neko ko ne razume najosnovnije stilske figure kao shto je u ovom sluchaju alegorija u vezi 'zapishavanja' odabere za nik Ivu Andrica koji je itekako znao sve finese izrazavanja rechima,i bio neponovljivo briljantan u tome
ili mozda razumesh alegoriju,ali nisi mogao odeleti prilici(bilo je to jache od tebe) da se napravish slep i zlo-upotrebish tu alegoriji da bi me lakshe popljuvao,ma nece biti da je to,to bi bilo prebedno za tebe,ili mozda nije,ko ce ga znati,perverzan um je spreman na sve,selektivno slepilo je za njega sitnica
ajd' sad u onu chekaonicu,pa u drushtvu chekajte Godo-a
P.S.idealan predlog za tvoj sledeci nik -
' infinitely desperate ' - beskrajno ochajan