promatrač je napisao/la:
To što si rekao ne znači ništa, to je samo dogovorni slogan koji je nužan zbog funkcioniranja tonala tijekom puta u eventualnu "slobodu" i sa takvim pogledom na tumačenja su se složili ljudi od znanja, DH i ekipa.
Lijepa su tumačenja i okviri (kontejneri) ali pišam ti ja po tome, isto vrijedi i za moje što sam rekao, mogu se popišati i po tome, to bi bio uvod u urinoterapiju.
Zadivljujeće je kako si ti pametan, jer eto znaš za kontejnere i pišanje, što ni sami naguali nisu znali. Da su Don Juan i Castaneda bili pametni kao ti, knjige ne bi bile ni napisane, već bi oboje intenzivno prakticirali pišanje po kontejnerima. Stoga im moraš barem biti zahvalan što imaš po čemu pišati, pošto ti je to izgleda krajnji duhovni domet.
Sjenko je napisao/la:
Drago mi je da si došao StepAhead, pružaš fini primjer onoga što sam gore opisao

@Nikita, mi o vuku a vuk na vrata

Uh, izgleda da ti nedostaje podrške...Evo i ja te podržavam ako ti to nešto znači.
ivo.andric je napisao/la:
Vidiš da su svi na ovom forumu poraženi od jasnoće?
Po citiranom je jasno da se odnosilo na promatrača i sjenka.
Citat:
Nema razlike između čuvanja i lizanja promatračevog dupeta ili bilo čega drugog.
Naravno da ima.
Citat:
Sve što radi ratnik je potpuno, žestoko i kontrolirano.
S druge strane, sve što se na takav način radi, većinom rade obični ljudi (od kojih neki umisle da su ratnici). Tako neki potpuno, žestoko i kontrolirano čuvaju i ližu nečije dupe, neki na isti način pišaju, a neki trolaju po forumima.
Citat:
Ako to isto radi steper onda je to postepeno, mlitavo i nekontrolirano.
Totalna semantička pogreška s tvoje strane. Upravo suprotno, steperi djeluju potpuno, žestoko i kontrolirano. Malo poduke dobro dođe, da se ubuduće poštediš blama:
http://hr.wikipedia.org/wiki/StepCitat:
Nema nažalost.
Stilska figura koju "nažalost" nisi razumio. Naime radi se o ironiji.
Više "sreće" drugi put.