Nemojte se ljutit, znam da je vec 10000 postova napisano na temu koloidnog srebra, i mogu rec da sam ih vecinu procita, cak toliko da mi se malo manta u glavi i bole me oci... no bas zato sam tek sad izbezumljen od svih tih informacija, pa bih zamolio dobru dusu da mi kaze koji je najbolji nacin za napravit k.s. jer mi je to bitno posto cu sada pocet lijecit svog oca koji boluje od raka prostate.
Evo ja cu rec kako ja mislim da bi trebalo pa vi vidite jel to valja i ispravite/nadopunite sta treba.
Dakle moram kupit srebrne elektrode, cistoce 90% i vise.
Na njih spojit neki punjac istosmjerne struje od recimo 12V.
U casu ulit 2dcl destilirane vode kupljene u ljekarni, dakle da je 100% cista i to.
Pokrenit punjac i tako punit cca. 45min.
Trebala bi se pojavit neka maglica, i bilo bi najbolje da je voda prozirna, medjutim ako je vec pocela žutit onda prekinit elektrolizu jer je to znak da se umjesto iona pocinju stvarat koloidi (koji ne lijece?).
Ako je moguce, vodu tu i tamo promijesat plasticnom žličicom da se ioni jednako raspodijele u tekucini.
A ako se radi sa recimo 2 spojene baterije od 9V, onda tu i tamo zamijenit žice da se na elektrodama promijene polovi, da elektrode ostanu čiste?
Kad prodje 45 min, kako cu znat koliko sam otprilike ppm-ova dobio, te koliko je uopce potrebno za lijecenje teske bolesti poput raka? Da li da pojacam dozu, ako da, kako, koliko...?
Btw. ako uspijem nabavit srebrne elektrode, koliko one mogu trajat, nakon koliko ih moram bacit, koji je pokazatelj...?
I onda, da li tu vodu popit od jednom ili bolje raspodijelit tokom dana?
Sorry jos jednom na gnjavazi, ali stvarno mi treba netko da kaze "moras napravit toga toliko, to tako, ovo ovako, i to je onda to.", ove dane sam satran od proucavanja alternativnih metoda, reikija, koloidne vode, makrobioticke dijete, sve mi se izmijesalo... narucio sam i knjigu od Breussa "dijeta od 42 dana" i tako, pa bih stvarno bio zahvalan da netko odvoji par minuta i napise mi sta kako
Hvala