Sada je: pon maj 05, 2025 1:11 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 491 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 25  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: OPS/OPD polariteti bića
PostPostano: pon jul 25, 2011 1:03 am 
Moderator

Tu smo nešto počeli o gravitaciji, itd.

viewtopic.php?p=108410#p108410

Vrh

PostPostano: pon jul 25, 2011 10:50 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Tu smo nešto počeli o gravitaciji, itd.

http://www.galaksija.info/forum/viewtop ... 10#p108410

tnx! :love3:

Vrh

PostPostano: uto jul 26, 2011 2:28 am 
Moderator

Napipao sam ja nešto u "live" verziji pomoću kristala.
Slučajno sam otkrio da veliki komad labradorita u lijevoje ruci + jači sugilit u desnoj daju jedistven uvid nekog kruga postojanja, vidio sam gospona gravitaciju.
Iz takve percepcije se osjeti da gravitacija "čini" naš svijet takvim kakav je, gravitacija nekako bude ključni faktor u materijalizaciji, to je nešto ispod subatomskog nivoa.
Kad sam krenuo dalje da vidim što je gravitacija došao sam opet do sebe, to je neka petlja ili možda spirala. :)

Manji labradorit + sugilit daju uvid u bića koja obitavaju u svjetlosti, ovoj tu svjetlosti koju gledamo, žive na toj ajmo reći modulaciji od koje nastaje svjetlost.

To nije opći recept, nego eto, nešto na što sam naletio pošto volim pustiti kamenje da mi pokazuje stvari.

Vrh

PostPostano: uto jul 26, 2011 8:46 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Slučajno sam otkrio da veliki komad labradorita u lijevoje ruci + jači sugilit u desnoj daju jedistven uvid nekog kruga postojanja, vidio sam gospona gravitaciju.
Iz takve percepcije se osjeti da gravitacija "čini" naš svijet takvim kakav je, gravitacija nekako bude ključni faktor u materijalizaciji, to je nešto ispod subatomskog nivoa.
Kad sam krenuo dalje da vidim što je gravitacija došao sam opet do sebe, to je neka petlja ili možda spirala. :)

Manji labradorit + sugilit daju uvid u bića koja obitavaju u svjetlosti, ovoj tu svjetlosti koju gledamo, žive na toj ajmo reći modulaciji od koje nastaje svjetlost.

To nije opći recept, nego eto, nešto na što sam naletio pošto volim pustiti kamenje da mi pokazuje stvari.

:glasses7: Odlično iskustvo, pokušat ću i ja s mineralima. Do sada je išlo gotovo bez ičega, no možda ovako budu jači uvidi.
Da li ti bića svjetla mogu dati odgovore koji te zanimaju ili barem smjernice?

Često primam lekcije u snu, no klasični problem je da se ne sjećam svega nego uglavnom detalja, pa tako i gravitacije. Doživljavam je kao pulsirajući val, nešto poput američkog uštipka "donuta" s time da iz untarnjeg kruga izvire energija/svjetlo/gravitacija, razljeva se po obodu, a potom razlivena se ponovo od ispod vraća u središte. Pitanje je kako objasniti i sa čime sporediti primljene informacije, jer ako ostanu u sferi nerazumijevanja, nikakva, baš nikakva, korist od tih informacija neće biti. Mislim da je pojam hypersphere dobar, ali na netu se nalaze različite varijante od kojih niti jedna nije točna, po meni.

Ono što ne kužim je pulsiranje gravitacije, poput pulsara (zvijezda). Zašto pulsira, što joj daje ritam? Gravitacija je val. Ima doline i brijegove. Ako je amplituda vala mala, a frekvencija visoka tada val može izgledati kao kontinuirani izvor. Ako ne izgleda tako, nego pulsira, znači da gravitacija ima vjerojatno veliku amplitudu i značajno nižu frekvenciju.

Mislim da bi čak bilo moguće izračunati kad počinje raslojavanje na OPS i OPD. Definitivno se događa na obodu ove gravitacijske krafne. Ispod ravnine je OPS, iznad OPD, a između se nalazimo svi mi, svatko na zasluženoj poziciji. Pozicije su naravno pokretne, jer ovdje se sve pokreće, sve je protočno. Pretpostavljam da ravnina predstavlja neutralno, izbalansirano područje u kojem je jednaka količina OPD i OPS kvaliteta.

Mikro je makro, isti principi vrijede. E sad, i Val koji je već tu, vjerojatno se kreće po sličnom uzorku. Pročitavši neke stare postove o materiji i antimateriji, pade mi na um da bi Val možda mogao biti sazdan od neke vrste antimaterijalne energije (da li vrijedi princip isključenosti ili si val ili čestica? Najvjerojatnije.) :?: Što bi inače moglo imati tako razoran učinak na sve materijalno ako ne antimaterija, odnosno, antimaterijalni val, koji nije čestica, ali može biti? A svi oni koji jašu Val, nemaju s njime problema jer nisu matrijalne/antimaterijalne prirode. I koja je to sila koja ga tako snažno privlači k nama, da on ima brzinu kretanja veću od svemirskih putnika koji ga koriste kao prijevozno sredstvo? Zar bi neki oblik (anti)materije mogao putovati brže od energije? Ne vjerujem. Da li Val u sudaru s nama gubi (dio ili sve) svog (anti)materialnog valnog karaktera? Prelazi li u svoju suprotnost ili se u srazu poništava i stvaraju se novi Valovi suprotnih predznaka? Netko ga je dobro usporedio sa cunamijem. Pretpostavljam da u svom vječnom kruženju svemirom egzistira u valnom obliku, a privučen suprotnim nabojem ubrzava kretanje dok se ne stušti na materijalni svijet, poput nesretnog cunamija antimaterijalne energije.

Za sada su ovo samo moja razmišljanja i puno otvorenih pitanja na temu. :-k

Netko je rekao da i u zrnu maka možeš promatrati univerzum. Ako se nešto od opaženih iskustava može prenijeti na svakodnevne stvari ili pojave, možda nam oni mogu poslužiti kao model za stjecanje znanja.

:love3:

Vrh

PostPostano: uto jul 26, 2011 10:07 pm 
Administrator

Gravitacija i elektromagnetizam su isprepleteni "prijatelji"... materija je sva "ovisna" o elektromagnetizmu ( atomi, molekule, naboji... ono elektron, proton, neutron... bla, bla... )...

Samo glasno razmišljam... hmmm, hmmm... :angel4:

:mrgreen: :wink:

Vrh

PostPostano: čet jul 28, 2011 7:07 am 
Moderator

Lampa je napisao/la:
Da li ti bića svjetla mogu dati odgovore koji te zanimaju ili barem smjernice?

Ne stignem puno pisati ali pokazuju odgovore samim svojim ustrojem. :)
Kad si u njihovom svijetu - ti si ovaj svijet, ti si ustroj i mreža ovog svijeta.

E sad problem je da ovdje (OPS) svako biće živi odvojeno (iako poskrivečki i od sebe i od drugih čini ovaj svijet sa debelim slojem kolektivnog nesvjesnog), a tamo su bića povezana u svjesnu mrežu (ko da su jedno, ali još uvijek nisu jedno iako tako funkcioniraju) i čine ovaj svijet.

Mi nesvjesno jesmo uvijek kod njih i radimo čitav krug postojanja, samo eto tu kod nas je zavrzlama i tu je treba riješiti.

Vrh

PostPostano: čet jul 28, 2011 10:49 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:

Promatrač, ovo što radiš je vrlo zanimljivo. Ja nisam probala da miksam kristale prilikom rada s njima, ali sad kad sam pročitala kako ti to radiš, probat ću. Uglavnom, koristim kvarcni kristal za komunikaciju i dobijanje određenih odgovora. Mada, naravno, svaki kristal može da ispriča svoju priču, a ne samo kvarcni, bitno je samo da smo dovoljno otvoreni i na odgovarajućoj frekvenciji koja omogućava komunikaciju s kristalima općenito.

Vrh

PostPostano: pet jul 29, 2011 8:43 am 
Moderator

Treba kristal i "oživiti", naći mu njegovo makrokozmičko postojanje.
Ja se igram da budem provodnik da se kristal nađe i onda mi usput ostane veza sa tim nekim visokim postojanjem s kojim je pretežno povezan taj kristal, to jest, vidim da postoji i to.
To je neka "OPD igra". :mrgreen:

Vrh

PostPostano: sub jul 30, 2011 9:42 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Treba kristal i "oživiti", naći mu njegovo makrokozmičko postojanje.
Ja se igram da budem provodnik da se kristal nađe i onda mi usput ostane veza sa tim nekim visokim postojanjem s kojim je pretežno povezan taj kristal, to jest, vidim da postoji i to.
To je neka "OPD igra". :mrgreen:

Promatrač, izvini, ali nisam te dobro razumjela. Možeš li ovo malo konkretizirati? Šta misliš pod tim da budeš provodnik da se kristal nađe - kome? da se nađe, i šta vidiš u vezi sa povezivanjem kristala i nekim "visokim postojanjem" - šta podrazumijevaš pod tim pojmom?

Vrh

PostPostano: sub jul 30, 2011 10:20 pm 
Administrator

Hej, bilo bi ovo o kristalima i novim iskustvima - korisno imati na jednom mjestu... recimo ovdje:

viewtopic.php?f=6&t=178

:ontopic:

Vrh

PostPostano: ned jul 31, 2011 7:23 pm 
Član foruma

Previše je teorije i subjektivnoga ovdje...kao da je to onostrani dimenzionirani nivo tako jednostavan. Zapitati se treba, npr kako to da se sve navodne informaciju primaju tako olako, pa se stvaraju realiteti - kao da je riječ o istinskom događaju?! Što hoću kazati s ovime; naime, nisam zloban i zlonamjeran, ali očigledno je da nešto štima u ovim teorijama. Tko ima oči, uvidjet će prostor u kojem se servira "nasilje" pod krinkom dobrih namjera...

Pozdrav :blob:

Vrh

PostPostano: ned aug 21, 2011 10:47 pm 
Član foruma

Citat:
Previše je teorije i subjektivnoga ovdje...kao da je to onostrani dimenzionirani nivo tako jednostavan. Zapitati se treba, npr kako to da se sve navodne informaciju primaju tako olako, pa se stvaraju realiteti - kao da je riječ o istinskom događaju?! Što hoću kazati s ovime; naime, nisam zloban i zlonamjeran, ali očigledno je da nešto štima u ovim teorijama. Tko ima oči, uvidjet će prostor u kojem se servira "nasilje" pod krinkom dobrih namjera...

Tako je to u svemu oko nas.Ništa nije smo crno ni samo bijelo,već uvijek sivo,zato i treba sve prihvatati sa rezervom,a opet ostati otvoren za mogućnost.Kasnije se sve to nekako samo iskristališe.

http://putnikova-pjesma.webnode.com/
http://balada-o-bezimenom.webnode.hr/
https://pleromabl.blogspot.com/

Vrh

PostPostano: pon aug 22, 2011 9:14 pm 
Član foruma

branman je napisao/la:
Citat:

Tako je to u svemu oko nas.Ništa nije smo crno ni samo bijelo,već uvijek sivo,zato i treba sve prihvatati sa rezervom,a opet ostati otvoren za mogućnost.Kasnije se sve to nekako samo iskristališe.

Pa opet posivi pa malo potamni pa pobijeli i tako stalno u krug :)

" Istina je kao pahulja snjega pada tiho naj tise, jednom je dotaknes i nema je vise "

Vrh

PostPostano: uto aug 23, 2011 7:59 am 
Član foruma

Da,valjda zato jedino sebi možes vjerovati,i to samo u slučaju da se dovoljno poznaješ,a ako ne,onda si opet u zabludi... #-o

Vrh

PostPostano: uto aug 23, 2011 7:13 pm 
Član foruma

branman je napisao/la:
Da,valjda zato jedino sebi možes vjerovati,i to samo u slučaju da se dovoljno poznaješ,a ako ne,onda si opet u zabludi... #-o

U tome bi i mogla biti caka.. Koliko nas sa sigurnoscu moze reci da si u potpunosti vjeruje a da si pri tome ne baca " krafne u oci " ..
Tko sam uopce "Ja" ? Nemogu verovati svoj toj bujici misli sto govori kroz mene, znajuci koliko je masina/ego podlozna manipulaciji sto iz vana sto iz razloga da samu sebe odrzava na zivotu..

Onaj tko se uistinu upoznao nasao je nacin kako da svu zamagljenost sivila razjasni kroz sebe samog.

Nekako sam dojma koliko god umno tragali kao da je nekakav "firewall" isprijecen na putu do jasnoce te nas non-stop odbija nazad i drzi u sivilu :-k a mi se samo saltamo s materijala na materijal :evil3: :evil3: :evil3:
Jednostavno svo to skupljanje informacija i slaganje kockica na ovaj nacin nije dosta i potreban je jos jedan pravi korak u pravom smjeru koji ni sam neznam kako da zapocne.

Hocu reci "jako je tesko" :toothy2:

Vrh

PostPostano: uto aug 23, 2011 9:02 pm 
Član foruma

Pogodio si u srž sa ovim,slažem se u potpunosti.

"Ako hoćeš da nekoga držiš u potpunom neznanju, preplavi ga informacijama." - Anoniman

Prije neko veče razgovarao sam sa prijateljem o tome koliko su nama uopšte potrebne informacije da bi došli do istine.Zaključk oko kojeg smo se obojica složili bio je da nam izvori mogu ponuditi samo smjernice,nikako zaključak,istina se krije samo u nama,treba samo odbaciti sve dogme,srušiti barijere koje nam je nametnulo okruženje i svatko od nas dolazi do istog cilja.Samo u unutrašnjosti svog bića možeš naći odgovore na sva pitanja.Sve ostalo su informacije sklone manipulaciji,tuđi zaključci i sl.
Ono što je bitno za nas krije se u nama samima.

Vrh

PostPostano: sri aug 24, 2011 12:49 am 
Član foruma

:thumbup: :love3: :l :love3: ove3:

i ja takodjer to varim u zadnje vrijeme, i vise sam u potrazi za tim prvim korakom nego za nekim novim materijalom..
" Oci se cakle na putu za nigdje, drzite mi fige javim se kad stignem " :hello2:

E sad da nas moderatori ne sikaniraju ajmo :ontopic:

Izgleda da bi covjek nesto napravio ovdje u 3D mora biti "dvopolac" jednim dijelom biti OPS tako sto ce raditi na sebi te paralelno vrsiti vanjsku konsideraciju tj biti OPD..
Tako ako i spoznamo nesto u ovoj inkarnaciji to postizemo na OPS nacin ako ne onda onda bar ostajemo kandidati za 4D :love11:

Vrh

PostPostano: sri aug 24, 2011 8:27 am 
Član foruma

vjerovatno je bitna namjera,odnosno težnja samog tvog bića da budeš opredjeljen na jednu stranu bilo OPS ili OPD.Mislim da tu glume nema,niti možeš nešto smisljeno uraditi.Čim se počneš baviti proračunom to je interes za sebe,znači OPS.
Ja sam okorjeli OPS-ovac,to priznajem.Jedino mi je interesantno,što sam analizirajući svoje postupke,o kojima nikad prije nisam razmišljao skontao da ustvari ja ne želim ništa nametati drugima,niti na bilo koji način ugrožavati druge po cijenu da i sam patim zbog toga.Isto tako primjetio sam da volim djeliti informacije,materijal,znanje i ideje sa drugima i sam taj osjećaj mi pričinjava neobično zadovoljstvo,naročito ako kod nekog uspijem pokrenuti onu iskru samosvjesti da sam počne razmišljati svojom glavom.
Valjda i to odražava nekakvu težnju duha u pravcu OPD-a.
:angel4:

Vrh

PostPostano: sri aug 24, 2011 5:12 pm 
Administrator

Citat:

Da, vjerojatno sve te odlike koje si nabrojao čine "kandidaturu" za OPD u 4D. Zapravo, ovo sadašnje stanje je vjerojatno najviša frekvencija koju možeš držati u ovom 3D OPS svijetu, bez da "odeš" u 5D... što bi bilo adekvatno "markiranju" u školi... propustiš neke sate nastave... a ono... opet te čekaju neki ispiti pri kraju koje ionako ne možeš izbjeći, hehe! :twisted: :twisted: :twisted:

Vrh

PostPostano: sri aug 24, 2011 5:52 pm 
Član foruma

Jack987 je napisao/la:
Citat:

Da, vjerojatno sve te odlike koje si nabrojao čine "kandidaturu" za OPD u 4D. Zapravo, ovo sadašnje stanje je vjerojatno najviša frekvencija koju možeš držati u ovom 3D OPS svijetu, bez da "odeš" u 5D... što bi bilo adekvatno "markiranju" u školi... propustiš neke sate nastave... a ono... opet te čekaju neki ispiti pri kraju koje ionako ne možeš izbjeći, hehe! :twisted: :twisted: :twisted:

Da,samo u onoj školi bi ti možda i progledali kroz prste,al bojim se da se ova škola više pika,zato sjedi i bubaj,nema ti druge... :read: :D :D :D

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 491 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 25  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gostiju.