Sada je: pon maj 05, 2025 8:42 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1172 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 59  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: uto jan 17, 2006 9:38 am 
Član foruma

NUR je napisao/la:
Reci su ti dva najcesca nacina pomocu kojih ljudi koji prave sihr to rade a samih nacina ima vise. Detaljnije upute mozes naci u knjizi LIJECENJE KURANOM.

Jedan od nacina je da suru Fatihu napises krvlju obratno ili naopako a drugi ja da stanes na dva Kurana i da ih uvezes sa konopom za noge i da tako udes u WC i izides.

Pozdrav Nur...
Samo bih dodao da je lijepo najzad procitati i nesto konkretno na ovo forumu...

Ali istine radi moram dodati nekoliko detalja.

Dakle nije svaka krv dobra...treba biti ljudska i to samo nulta grupa.
Nulta grupa je dosta rijetka sta je i prirodno da nema velik broj direktan pristup Necastivom i Sejtanima. Krv takoder ne smije biti starija od 4 minute sta znaci da se treba pisati brzo. I to samo u biljeznicu sa kockicama. Drukcije nikako ne valja.

Konop kojim vezes Kuran oko nogu sa druge strane ne smije biti vise od 3 godine star i sadrzavati umjetna vlakna. Sejtani ne vole umjetna vlakna jer su alergicni na sintetiku. Veze se prvo lijeva pa desna noga na nacin da cvorovi budu na gornjem dijelu.

Eto....

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jan 17, 2006 2:25 pm 
Početnik

AFERIM

Ako svi poznaju materiju kao ti onda me nije strah za vas.
Vjerovatno znate naci i zastitu od sejtana i dzina.
I samo jedno pitanje. Zasto bas Kuran i Fatiha ako ga neki negiraju i
nevjeruju i zasto druge religije nisu tako efikasne u samom lijecenju?

Tanks

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jan 17, 2006 2:28 pm 
Početnik

Nadam se da Dado nije vec presao na prakticni dio.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jan 17, 2006 3:32 pm 
Administrator

Nekome ovo sve treba, a nekome - ne!

Sve su - samo lekcije!

:wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jan 17, 2006 4:01 pm 
Član foruma

U pravu si Jack.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jan 18, 2006 12:04 am 
pod moderacijom

Citat:
Reci su ti dva najcesca nacina pomocu kojih ljudi koji prave sihr to rade a samih nacina ima vise. Detaljnije upute mozes naci u knjizi LIJECENJE KURANOM.

Jedan od nacina je da suru Fatihu napises krvlju obratno ili naopako a drugi ja da stanes na dva Kurana i da ih uvezes sa konopom za noge i da tako udes u WC i izides.

ima mnogo jednostavnijih i lakših načina za postizanje zaštite,kako tvoje tako i tvojih ukućana.
i nije ti potreban ni Kuran ni Biblija niti ijedna od 'svetih' knjiga.
sve ovisi o tvojoj mentalnoj kreativnosti.
Citat:
Nemora ih neko poslati tebi jer nih ima oko tebe koloko hoces.

oko mene ih nema.
ako i dođu,vratim ih pošiljaocu
Citat:
Nemojte ni jedan moj text shvatiti kao provokaciju,

zašto bi to netko tako shvatio?
Citat:
Jednom prilikom dok je isao u WC dao je zeni prsten na cuvanje dok se on ne vrati.

ovo se ne smije doslovno shvatiti.pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jan 18, 2006 7:18 am 
Početnik

Dado

Od stvorenja kao sto su dzini moze te spasiti samo onaj ko ih dobro poznaje a najbolje ih poznaje onaj ko ih je napravio ili onaj pod cijom su vlascu, znaci njihov nadredeni. Kad kazem njihov nadredeni oni su cesto u plemenima i imaju svoje vojnike koji su u sluzbi komandanta. Komadant moze kazniti svakog dzina koji krsi Allahove zakone ili Allah sam. Pisem vrlo jednostavno da bi pojedini lakse shvatili.
Atomi njihovih tijela se krecu mnogo brze nego nasi i mi ih zbog tog ne mozemo vidjeti, kao sto nemozemo vidjeti puscani metak golim okom.
Ali oni isto tako nemogu vidjeti meleke koji su stvoreni od Nura (svjetlosti)
jer se atomi meleka jos brze krecu.

pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jan 18, 2006 12:36 pm 
Administrator

Citat:
Kad kazem njihov nadredeni oni su cesto u plemenima i imaju svoje vojnike koji su u sluzbi komandanta. Komadant moze kazniti svakog dzina koji krsi Allahove zakone ili Allah sam.

Da, po tom su oni svi OPS bića viših denziteta koji nam rade ono što nam rade. Hijerarhija.

Citat:
Atomi njihovih tijela se krecu mnogo brze nego nasi i mi ih zbog tog ne mozemo vidjeti, kao sto nemozemo vidjeti puscani metak golim okom.

Da, viši denzitet - veća vibracija ( brža )!!! Dakle opet - OPS bića barem iz 4. denziteta ( ili možda 5. )!
Citat:
Ali oni isto tako nemogu vidjeti meleke koji su stvoreni od Nura (svjetlosti)
jer se atomi meleka jos brze krecu.

Da. Ovi su OPD bića viših denziteta. Kao balans ovim prije spomenutima... Kod jnih NEMA HIJERARHIJE! Ako su svjetlost - tada su vjerojatno na 6. denzitetu.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jan 19, 2006 1:49 am 
pod moderacijom

Citat:
Od stvorenja kao sto su dzini moze te spasiti samo onaj ko ih dobro poznaje a najbolje ih poznaje onaj ko ih je napravio

samo slabići traže da ih netko drugi štiti.
ne mogu 'oni' ništa čovjeku koji vjeruje u sebe,ima zdravu auru i ne boji ih se.Pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jan 20, 2006 11:15 pm 
Član foruma

Citat:
Sve su - samo lekcije!

Ne znam na što si konkretno mislio, ali ako si doslovno htio objasniti stvari nije točno... sve su samo djela...

Naime, pogledao sam i tvoju skicu koju si napravio, i moglo bi se to tako prikazivati, ali nemoj ovo shvatiti kao kritiku, nadam se da si svjestan kako je ona nedovršena i neće dati konačni rezultat...ili?

Osim toga, lijepa je ona maketa 7D postojanja, samo je smiješno kako je sve ostalo nedorećeno, naime kao da su je pravili slijepi ljudi...

Bilo bi dobro da svi do 2012. buljimo malo u to, možda netko shvati što to predstavlja, prije nego počne pričati priče iz davnina...

Al eto, i ovako je sve to sranje...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jan 20, 2006 11:22 pm 
Administrator

Citat:
Naime, pogledao sam i tvoju skicu koju si napravio, i moglo bi se to tako prikazivati, ali nemoj ovo shvatiti kao kritiku, nadam se da si svjestan kako je ona nedovršena i neće dati konačni rezultat...ili?

Pa, inače, kritika je uvijek dobrodošla! Ona i pokreće stvar. Da naučimo.

Znam da je nedovršena, to je bio moj trenutni "umjetnički" rad... više izražavanje. Ništa nije savršeno, pa ni ovo sve. Mislim da nikad ni nema kraja - jer je to u stvari onda - početak. Ciklus.

Ali rasprava na temu napretka - bila bi jako dobra za sve - jer bi - napredovali tako učeći.

Idemo sad: što tu nije dobro, ili što nedostaje? Hajde... ima netko neku ideju?

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet feb 03, 2006 5:38 pm 
Početnik

Sofija je napisao/la:
Sve je povezano sa svime!
Svaka misao i svaki nebulozni komentar je negdje zapisan i izazvat će neku promjenu u cjelokupnom sustavu prema teoriji "efekta leptira", bili mi toga svjesni ili ne.

Triune.gif[/img]

Zanosimo se da je to bila naša "originalna umotvorina", ali ta nam je misao "telepatski" prenesena preko "reptilskog mozga" (R-complex), koji je obavijen limbičkim i neokorteks dijelom mozga.
"Reptili" upravljaju našim ponašanjem putem tog implanta u našem mozgu (reptilskog mozga). On je u rezonanciji s njihovim mozgom i dominira nad ostala dva dijela našeg mozga koji su evolutivno kasnije razvijeni.

reptilian_brain.gif[/img]

Dok se to ne osvijesti, ta "zvijer apokalipse", reptilski mozak, brine se da ne izmaknemo kontroli i ne prestanemo napajati Matricu energijom polariteta (+ i -) preko stalnog izazivanja sukoba, potenciranja suprotnosti, nasilja i gluposti.

Reptilski mozak je BRZ i instinktivan jer o njemu ovisi opstanak jedinke.
Limbički mozak je SPORIJI i središte je emocionalne energije.
Korteks je JOŠ SPORIJI i središte je inteligentne kontrole i razmišljanja.

Kada bismo, kad osjetimo negativni reptilski impuls koji kroz emocionalnu energiju razbija sposobnost razmišljanja te vodi djelovanju u službi sila Matrixa, mogli samo malo dobiti na vremenu, malo se smiriti i obnoviti misaonu kontrolu, "reptilska zvijer u nama" bi bila obuzdana.

U praksi to ide malo teže... ali treba se malo potruditi.
Nova svijest nam u tome može pomoći.

OFFTOPIC
Ovo nema nikakve veze s Gnozom i njihovim simbolima.
Molim Admine da ovo prebace na ispravan topik.
Tko ne zna što je gnoza neka pročita ovdje:

http://en.wikipedia.org/wiki/Gnosticism

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 06, 2006 6:32 pm 
Član foruma

Kad se netko pocne pozivati na Wikipediu to je dokaz da mu lijeva polutka mozga malo previse koci informacije i put do spoznaja.

Upozorenje ostalima. Znam lika sa drugih foruma i moram konstatirati da se radi o OP-u pa molim da se to uzme u obzir kod daljnje rasprave ( s moje strane daljnjeg ignoriranja ).

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 06, 2006 7:16 pm 
Član foruma

Crystal,

svak se snalazi kako zna :D , dakako da ima i poučnijih stranica od predložene :wink:

Uostalom, bilo tko može tamo napisati bilo šta! i to je dio spoznaje......

..vrijednosti su negdje drugdje............ 8)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 06, 2006 7:40 pm 
Početnik

Crystal Dream je napisao/la:
Kad se netko pocne pozivati na Wikipediu to je dokaz da mu lijeva polutka mozga malo previse koci informacije i put do spoznaja.

Upozorenje ostalima. Znam lika sa drugih foruma i moram konstatirati da se radi o OP-u pa molim da se to uzme u obzir kod daljnje rasprave ( s moje strane daljnjeg ignoriranja ).

Što je to OP?

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 06, 2006 9:16 pm 
Član foruma

Goldmyer je napisao/la:
Što je to OP?

http://www.galaksija.com/organskiportali.htm

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 06, 2006 9:55 pm 
Početnik

Crystal Dream je napisao/la:

Tekst na wikipediji je korektno napisan. Nije ulazio u dubinu, ali dovoljno da se na prvi pogled vidi da je onaj tekst offtopik.

Citat:

"Čini se da pored hiljada raznoraznih podjela kojima smo kao ljudska bića izloženi na ovoj planeti, u suštini, postoje samo dvije vrste ljudi.
Ljudi sa dušom (poznati i kao: «sin čovječji» ili adamični ljudi), i ljudi – bez duše (organski portali, pre-adamični ljudi ili antropoidi)"

Prvo Crystal Dream, vrlo je neprimjereno ljude prozivat na forumu koje nikad nisi vidio u živo i tvrditi da nemaju dušu. To je vrlo bezosjećajno, podlo i nehumano. Tvoje paradigme razumijevanja svijeta i moje paradigme se mogu razlikovati, ali ako ćemo ja ili ti u tome trenutku optuživati da je zbog toga druga osoba bez duše ili opsjednuta, to je vrlo loša perspektiva gledanja na ljude.
Ako sam ja ili bilo tko drugi unaprijed osuđen zbog različitosti gledanja, inzistiranja na verifikaciji ili nekih drugih postavki, to predstavlja netolerantnost i jednoumlje.
Poajava ljudi bez duše, ako i postoji je zaista rijetka. Gurdjieff ih također spominje, ali kaže da oni imaju dušu, ali da u ovoj trenutnoj inkarnaciji ne mogu ništa razviti.
Stvarni ljudi čije su duše na niskom stupnju razvoja neće vam nikada niti doći na ovakav forum, jer ih takve stvari uopće ne zanimaju. Namjerno izbjegavam naziv ljudi bez duše ili OP, jer sumnjam da tako nešto postoji. Stari spisi mnogih civilizacija, od egipta do indije, kažu da sve žive pojave na svijetu i u kozmosu imaju dušu. Sve što živi ima dušu. Jer život bez duše je nemoguć, božanski dah prapočela udahnjuje dušu svakom živom biću na ovoj planeti; bili to minerali, biljke, životinje ili ljudi.
Žao mi je Crystal što se ne razumijemo. Tvoja osobna stvar je da li me podnosiš ili ne, ali to što si prozvao mene ili nekoga drugoga da nema dušu je vrlo bezdušno. No ja ti opraštam, ne znajeram ti, tvoje je pravo da vidiš stvari na svoj način.
Takav način osuđivanja i etiketiranja ljudi me podsjeća na kršćnaski dogmatizam koji je etiketirao ljude vješticama bez ikakvih valjanih dokaza, samo da bi opravdao svoj vlastiti strah. Nadam se da se vi ovdje na forumu nećete u to pretvoriti.

S dubokim poštovanjem, Goldmyer.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 06, 2006 10:20 pm 
Član foruma

Goldmyer

Ja samo znam da si malo pretenciozno i bahato uletio na ovaj forum :!:
Likovi tipa " o svemu znam sve " nikad mi nisu bili dragi. Momak, ti si u 10 postova pokusavao iskritizirati sve i sva a da si se prethodno jako slabo informirao o nekim podrucjima. To je tvoje pravo i to ne osporavam, ali nemoj se ni ti naci uvrijedzen kad ti netko napise nesto poput ovog :

Internet Warrior ( O svemu znam sve )
by Crystal Dream

Ego i digresija
Moja su opsesija
Kad pojma nemam o cem zborim
Wikipediu ja tad otvorim

"Postoji samo jedna stvar gora od orla koji misli da je kokos - kokos koja misli da je orao "

Evandjelje po Crystal Dreamu - Poruka Portalcinama 16:7

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 06, 2006 10:29 pm 
Član foruma

I jos nesto. Na temelju tvog posta dobio sam dojam da sam te povrijedio. Ako i jesam, to je prvenstveno bilo zato jer mi na temelju svojih izjava u prethodnim postovima nisi ostavio bas puno mjesta za toleranciju. Na ovom se forumu u zadnje vrijeme namnozilo kojecega sto ometa ljude u normalim raspravama. Ako ti se kompletna ideja foruma ne svidja - idi dalje. Ja ne odlazim pumpat svoj ego na npr. katolicki forum jer jednostavno to ne bi imalo nikakvog smisla a kamo li logike. Vidjet cemo kakav ces dalje zauzeti stav i da li ce ovo otici dalje u pozitivnom smijeru.

Do tada...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 06, 2006 10:58 pm 
Administrator

Do tada...

Citat:
Stvarni ljudi čije su duše na niskom stupnju razvoja neće vam nikada niti doći na ovakav forum,

Pošto si i ti sad na ovom forumu, tekst bi trebao glasiti:

Stvarni ljudi čije su duše na niskom stupnju razvoja neće nam nikada niti doći na ovakav forum...

Svi smo mi tu zajedno... nema mi i oni, vi ili mi, ovi-oni... svi smo mi - ljudska rasa u istim "govnima" ili predivnoj situaciji, ovisno o percepciji iz koje gledamo na ovaj svijet.

Svi smo mi na jednom stupnju svijesti - JEDNO! Shvatite ovo kod međusobnih "pikanja". Pikate sami sebe... :lol:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1172 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 59  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.