Sada je: uto maj 06, 2025 11:03 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1264 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 64  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: pa sad...
PostPostano: sri jun 29, 2011 3:28 pm 
Član foruma

B.G.D.Lejdi۞♬♫♪® je napisao/la:
...kad se setim,imam puno tih kao chudnih dešavanja...ali ne vidim svrhu da to delim sa bilo kim i to preko foruma... :lol: mislim da je fejs tu fejs i razmislila bih... :wink:

Pa jel te ko sili da pišeš? Ispada ovako da osuđuješ one koji to ovdje rade. Meni je izvrsno baš ovako preko foruma i to na temama s ljudima kojima to nije strano, da idem susjedu ili čak i prijatelju (nikoga u blizini nemam ko bi donekle razumio teme s kojima se forum bavi) oni bi me bljedo gledali i čak ismijali. Ovako pišem što mi na srcu i znam da ću dobiti neki pametan osvrt na to. Mislim da nitko od tebe ne očekuje da pišeš, ako želiš - izvoli.

Vrh

Naslov: Re: pa sad...
PostPostano: sri jun 29, 2011 3:44 pm 
Član foruma

B.G.D.Lejdi۞♬♫♪® je napisao/la:
...kad se setim,imam puno tih kao chudnih dešavanja...ali ne vidim svrhu da to delim sa bilo kim i to preko foruma... :lol: mislim da je fejs tu fejs i razmislila bih... :wink:

Da nemam imalo mozga rekao bi da si tu da napravis konfuziju u glavi ljudima. :rofl

Fejs je nesto sto treba nestat iz nasih zivota.

Vrh

Naslov: Re: Čudna dešavanja
PostPostano: sri jun 29, 2011 4:00 pm 
Član foruma

P: Ako je voda uništena od strane Vještice, koja prezentira Lizzarde, možemo li uništiti Lizzarde?

O: Znanje.

P: Ali imamo samo nekolicinu na planetu tko ima znanje, točno?

O: Što mislite? Protiv svih kad dođe vrijeme.

P: Dakle 36 miliona će biti protiv svih na planeti kad dođe vrijeme?

O: Naravno.

P: I oni koji imaju znanje i mogu ga proširiti ostalima...

O: Da.

viewtopic.php?f=7&t=1637

Vrh

PostPostano: sri jun 29, 2011 4:21 pm 
Član foruma

waax je napisao/la:
Lampa je napisao/la:

Slažem se s tobom, takva iskustva su fenomenalna! :love3:

Što se tiče informacija koje nam dolaze u takvom stanju, iz osobnog iskustva preporučam ti oprez. Nikad ne znaš tko ti šalje informacije. Zamisli da smo poput radio prijemnika i svaki put kad zavrtimo kotačić za traženje stanica uberemo neku valnu duljinu i tu se emitira nešto. A svi nešto emitiraju, tamo je šuma frekvencija i informacija. E sad, u našem neiskustvu najčešće ne znamo odabrati "pravu" valnu duljinu pa vrtimo i slušamo sve do čega dođemo.
Zato iskusniji od nas preporučaju kritičko promišljanje o takvim informacijama, usporedba s iskustvima drugih i literaturom.
S vremenom ćemo možda naučiti kako se nepogrešivo bira baš određena radio stanica.
:love3:

Tocno no znas sta meni pada na pamet.

Svi smo mi u nekom strahu da ne bi "otisli" u krivom smijeru. Taj oprez, to je strah od toga da ti se nesto lose ne desi. Sa druge strane, poznato je da su lose i dobro jedno i da zapravo, ne postoje. Takodjer poznato je da je lijeva polutka mozga povezana cvrsto sa realnoscu a desna sa "abstrakcijom".

Pun klinac stiva govori "budi na oprezu". Moja intuicija, govori mi da su vecina njih ako ne i svi u krivu te da su tu kako bi nas deinformirali. Zasto. Zato jer iskustvo je iskustvo. Postoji ona uzrecica "Onaj od koga najvise bjezis, taj ti najvise treba" ili ona "Prijatelja ljubi, neprijatelja ljubi jos i vise".

Zato i smatram da masa ljudi koja dozivljava iskustva nikad niti ne pronadje sebe jer previse kriticki ulazi u stvari. Previse pokusava uvest lijevu polutku mozga u abstraktan zivot. Ta polutka mozga ne razumije abstraktan zivot niti je dizajnirana da shvati abstraktan zivot koliko god da se mi trudili postic isto. Zato imamo desnu polutku mozga, zato imamo srce kao i intuiciju.

Intuicija se nece razvit kritickim razmisljanjem vec "komunikacijom" tj. "slusanjem" svog srca i svoje desne polutke mozga. To je doduse samo moja teorija. Vec duze vremena tj. od kad znam za sebe ne postujem zakone loseg i dobrog niti gledam na ovu realnost iz te perspektive. Smatram da je iskustvo iskustvo te da je isto vrijedno kakvo god da je jer naucis nesto iz istog. Takodjer negativne vibracije kao i pozitivne se razlikuju dan i noc te ako je osoba odlucila uci u pozitivan krug, nikad ne zna da li je ista pozitivna ili negativna.

Razlog tome je zato jer ne postoji negativno ili pozitivno vec putovi. Neki put ti se svidja a neki put ti se ne svidja. Neki dijelovi "pozitivnog" puta mogu ti bit mrski a neki dijelovi negativnog puta mogu ti bit takodjer mrski. Postoje ~ putova i svaki put dizajniran je da ga "prihvatis" ili "odbijes".

Knjige, covijek, pun je ega. Ego ne mora biti los ali je "ono sto ja mislim" i to sto "ja mislim" ne mora biti tocno a moze biti jer svaka informacija je tocna kao i netocna.

Ljudi kao zakljucak previse koriste "logiku" i pokusavaju koristit "logiku" tamo di je apsolutno nema. Ljubav nije ljubav samo ka dobrome vec i ka losemu. Nesto di si neutralan i volis sve kreacije koje su nastale zato jer kreacija je kreacija i ona nema svoju agendu kao niti jedinstveni cilj.

3D pun je ega, pun je prerasuda. Ako si usao u realnost iznad kroz meditaciju ili stagod vise, tamo to ne postoji.

Dakle mudrost je ono sto je bitno. Intuicija kao takva takodjer koja kada je tek u fazi stvaranja, puna je rupa te njezina realnost ovisi o tome koliko si ti na svom putu. Ako si van svog puta, djabe ti intuicija jer ju neces znat interpretirat.

Zato knjige i stiva na netu u pocetku su znacajna i bitna da bis krenuo ka razvoju sebe i shvacanju sebe ali nakon toga, mislim da knjige i sve ostalo na "web-u" vise skodi nego li pomaze jer jedino kroz meditaciju kao i pogledo na ovaj svijet iz promatrackog kuta moze pomoc u razvijanju SRCA. Kad se "srce" razvije i sto se vise razvija, otvaraju se i cakre a sa time i sve sto dolazi sa time.

Srce je komunikacijski alat sa dusom i onim van 3D-a. Sto je srce vise spojeno sa tim kontaktom, to ti vise znas sta trebas radit i to prije dolazis do rezultata.

Uglavnom, da ne duljim....

Sve što kažeš, u biti, stoji do određene mjere. Ako smatraš da imaš odvažnosti iskusiti sve što želiš, bez straha, je odlična stvar, jer ovdje smo da bismo skupljali iskustva, pretpostavljam. No, ući u nešto nepripremljen ili prepustiti se nadi da će sve biti dobro,nije baš mudro. Stvari mogu ispasti (daleko) drugačije od očekivanog. Naravno, tvoj izbor, tvoja slobodna volja, bazirana na odvažnosti, znanju, neznanju, nadi,...ili nečem desetom.

Vrh

PostPostano: sri jun 29, 2011 7:07 pm 
Član foruma

Lampa je napisao/la:
waax je napisao/la:
Lampa je napisao/la:

Slažem se s tobom, takva iskustva su fenomenalna! :love3:

Što se tiče informacija koje nam dolaze u takvom stanju, iz osobnog iskustva preporučam ti oprez. Nikad ne znaš tko ti šalje informacije. Zamisli da smo poput radio prijemnika i svaki put kad zavrtimo kotačić za traženje stanica uberemo neku valnu duljinu i tu se emitira nešto. A svi nešto emitiraju, tamo je šuma frekvencija i informacija. E sad, u našem neiskustvu najčešće ne znamo odabrati "pravu" valnu duljinu pa vrtimo i slušamo sve do čega dođemo.
Zato iskusniji od nas preporučaju kritičko promišljanje o takvim informacijama, usporedba s iskustvima drugih i literaturom.
S vremenom ćemo možda naučiti kako se nepogrešivo bira baš određena radio stanica.

Tocno no znas sta meni pada na pamet.

Svi smo mi u nekom strahu da ne bi "otisli" u krivom smijeru. Taj oprez, to je strah od toga da ti se nesto lose ne desi. Sa druge strane, poznato je da su lose i dobro jedno i da zapravo, ne postoje. Takodjer poznato je da je lijeva polutka mozga povezana cvrsto sa realnoscu a desna sa "abstrakcijom".

Pun klinac stiva govori "budi na oprezu". Moja intuicija, govori mi da su vecina njih ako ne i svi u krivu te da su tu kako bi nas deinformirali. Zasto. Zato jer iskustvo je iskustvo. Postoji ona uzrecica "Onaj od koga najvise bjezis, taj ti najvise treba" ili ona "Prijatelja ljubi, neprijatelja ljubi jos i vise".

Zato i smatram da masa ljudi koja dozivljava iskustva nikad niti ne pronadje sebe jer previse kriticki ulazi u stvari. Previse pokusava uvest lijevu polutku mozga u abstraktan zivot. Ta polutka mozga ne razumije abstraktan zivot niti je dizajnirana da shvati abstraktan zivot koliko god da se mi trudili postic isto. Zato imamo desnu polutku mozga, zato imamo srce kao i intuiciju.

Intuicija se nece razvit kritickim razmisljanjem vec "komunikacijom" tj. "slusanjem" svog srca i svoje desne polutke mozga. To je doduse samo moja teorija. Vec duze vremena tj. od kad znam za sebe ne postujem zakone loseg i dobrog niti gledam na ovu realnost iz te perspektive. Smatram da je iskustvo iskustvo te da je isto vrijedno kakvo god da je jer naucis nesto iz istog. Takodjer negativne vibracije kao i pozitivne se razlikuju dan i noc te ako je osoba odlucila uci u pozitivan krug, nikad ne zna da li je ista pozitivna ili negativna.

Razlog tome je zato jer ne postoji negativno ili pozitivno vec putovi. Neki put ti se svidja a neki put ti se ne svidja. Neki dijelovi "pozitivnog" puta mogu ti bit mrski a neki dijelovi negativnog puta mogu ti bit takodjer mrski. Postoje ~ putova i svaki put dizajniran je da ga "prihvatis" ili "odbijes".

Knjige, covijek, pun je ega. Ego ne mora biti los ali je "ono sto ja mislim" i to sto "ja mislim" ne mora biti tocno a moze biti jer svaka informacija je tocna kao i netocna.

Ljudi kao zakljucak previse koriste "logiku" i pokusavaju koristit "logiku" tamo di je apsolutno nema. Ljubav nije ljubav samo ka dobrome vec i ka losemu. Nesto di si neutralan i volis sve kreacije koje su nastale zato jer kreacija je kreacija i ona nema svoju agendu kao niti jedinstveni cilj.

3D pun je ega, pun je prerasuda. Ako si usao u realnost iznad kroz meditaciju ili stagod vise, tamo to ne postoji.

Dakle mudrost je ono sto je bitno. Intuicija kao takva takodjer koja kada je tek u fazi stvaranja, puna je rupa te njezina realnost ovisi o tome koliko si ti na svom putu. Ako si van svog puta, djabe ti intuicija jer ju neces znat interpretirat.

Zato knjige i stiva na netu u pocetku su znacajna i bitna da bis krenuo ka razvoju sebe i shvacanju sebe ali nakon toga, mislim da knjige i sve ostalo na "web-u" vise skodi nego li pomaze jer jedino kroz meditaciju kao i pogledo na ovaj svijet iz promatrackog kuta moze pomoc u razvijanju SRCA. Kad se "srce" razvije i sto se vise razvija, otvaraju se i cakre a sa time i sve sto dolazi sa time.

Srce je komunikacijski alat sa dusom i onim van 3D-a. Sto je srce vise spojeno sa tim kontaktom, to ti vise znas sta trebas radit i to prije dolazis do rezultata.

Uglavnom, da ne duljim....

Sve što kažeš, u biti, stoji do određene mjere. Ako smatraš da imaš odvažnosti iskusiti sve što želiš, bez straha, je odlična stvar, jer ovdje smo da bismo skupljali iskustva, pretpostavljam. No, ući u nešto nepripremljen ili prepustiti se nadi da će sve biti dobro,nije baš mudro. Stvari mogu ispasti (daleko) drugačije od očekivanog. Naravno, tvoj izbor, tvoja slobodna volja, bazirana na odvažnosti, znanju, neznanju, nadi,...ili nečem desetom.

Nemoguce se je pripremit za nesto. U abstraktnom svijetu ne postoje testovi, knjige po kojima ucis iz 3D-a za taj veci D. No opet ponavljam, logika ne postoji i strah gore ne postoji kao ni dobrota.

Iskreno, ne kuzim zasto su ljudi zapeli da sto vise od ovog svijeta unesu "gore" di svijet nema ama bas nikakve veze sa ovim svijetom.

No dobro to sam ja :mrgreen:

Vrh

PostPostano: čet jun 30, 2011 1:08 pm 
Član foruma

waax je napisao/la:

Citat:
Nemoguce se je pripremit za nesto. U abstraktnom svijetu ne postoje testovi, knjige po kojima ucis iz 3D-a za taj veci D. No opet ponavljam, logika ne postoji i strah gore ne postoji kao ni dobrota.

Iskreno, ne kuzim zasto su ljudi zapeli da sto vise od ovog svijeta unesu "gore" di svijet nema ama bas nikakve veze sa ovim svijetom.

No dobro to sam ja :mrgreen:

Možda imaju iskustva i znaju da osim "gore" postoje i druga "mjesta"?
:glasses7:

Vrh

PostPostano: čet jun 30, 2011 1:53 pm 
Član foruma

vjetar je napisao/la:
levia je napisao/la:
vjetre, ne pretjeruj, jos cu steci utisak da si mu pozavidio na iskustvu. :mrgreen:

Iz koje rečenice...ove možda
Citat:
...Voljela bih da i ja to dozivim. :kiss: :love9:

Osim toga kako to da nisi pretpostavila/stekla utisak da mu se obraćam iz razloga što sam imao takovih iskustava i svjestan sam njihove uloge u skretanju tragača s puta, nego si pretpostavila/vjeruješ kako su to pozitivna iskustva pa bi i ti malo?

Oprez je majka mudrosti (vele), a vele i da oprezno sa željama jer se sve ostvaruju.

eeee, vjetre, ipak pretjerujes i to ne malo. podsjecas me na ljutu osicu koja mora bocnuti i iskaliti svoju zest. necu se braniti sta ja mislim i govorim, jer je to moj put. nemam namjeru tragati na tvoj nacin ili na nacin nekog drugog. postujem samo svoj unutarnji kompas koji ce me nekada ...jednom dovesti do cilja kojem svi tezimo.
evo ti :love8: i ne ljuti se bez veze.
:love9:

Vrh

PostPostano: čet jun 30, 2011 8:23 pm 
Moderator

levia je napisao/la:
eeee, vjetre, ipak pretjerujes i to ne malo. podsjecas me na ljutu osicu koja mora bocnuti i iskaliti svoju zest. necu se braniti sta ja mislim i govorim, jer je to moj put. nemam namjeru tragati na tvoj nacin ili na nacin nekog drugog. postujem samo svoj unutarnji kompas koji ce me nekada ...jednom dovesti do cilja kojem svi tezimo.
evo ti :love8: i ne ljuti se bez veze.
:love9:

Pretpostavkama se ego/niži centri/lažne ličnosti/tijelo boli "brane" od zamišljenog napada upućivanja na objektivnije činjenice (ovaj put u vidu upućivanja da se ponovo pročita vlastiti post). Iz tog se rakursa vjetrovo pisanje može protumačiti i kao bockanje ljute osice. No to su samo pretpostavke.
Žao mi je levia što si (ili barem određeni vidovi tebe) to tako doživjela. Zaista ništa osobno.
Evo i tebi :love8: na tvom putu.

Vrh

PostPostano: uto aug 02, 2011 9:10 am 
Član foruma

Evo da nastavimo sa čudnostima - sinoć sam se osjećalo malo umorna i nekako kao.... odsutna a opet prisutna, bila sam sa svojima i pričala a opet... kao da me malčice nema, nije bio loš osjećaj ali pomalo čudno i uz to sam imala kao vrtoglavicu ali ne običnu nego sam se pomicala naprijed-nazad. Iz početka sam mislila da mi je to samo osjećaj u glavi i tada sam sjela i skroz se primirila i pitala kčer jel se mičem? A ona prasne u smijeh i kaže da se mičem naprijed-nazad. Od prilike raspon 1 cm i brzina... pa pola sek u svakom smjeru. Baš blesavo. Kad sam legla bila sam ko opijena i utonula tako slatko u san. Ne koristim nikakve droge ni alkohol.... Baš čudno.
Inače sam nekako ispunjena srećom i mirom.... Ne brine me ni Nibiru ni datumi.... ni reptili ni nitko...sve me prošlo.
Eto. :love3:

Vrh

PostPostano: uto aug 02, 2011 5:49 pm 
Član foruma

Možda je vrijeme da posjetiš svog liječnika jer i ja sam imao slične simptome pa su mi našli višak šećera u krvi i riješili su nekim lijekovima i sad je sve OK

Vrh

PostPostano: sri aug 03, 2011 12:21 am 
Član foruma

da,i ja osecam isto ovih dana...zbunjenost...neko unutrasnje treperenje...tu sam,a nisam tu.....
umorna,bezvoljna,pa smirena...pa opet treperenje...
..slike koje prolaze umom toliko brzo da su to samo neki sitni neprekidni bljeskovi...neprepoznati svesno..ali...
..kao da imam vise zivota istovremeno...na raznim mestima....skoro da mogu da ih osetim..uocim..

prestala sam da jedem..sve je gadno..

pijem kafu sa mlekom
jedem lubenicu povremeno
neki sok

ostala hrana trenutno je van mojih potreba

Vrh

PostPostano: sri aug 03, 2011 2:18 am 
Moderator

To sve izgleda ko simtomi bivanja na astralu na budno, odnosno ko da vise mnogima nije lako drzati se u tijelu, a to zna izluditi i onesposobiti covjeka za normalno funkcioniranje u dvakodnevici... ali nisam ja nacitan o tome pa ne znam nesto puno i pmetno napisati.
U pitanju su valjda svakakve kundalini aktivacije, bilo spontane,bilo manipulacije zbog ko zna kojih ciljeva.

Vrh

PostPostano: sri aug 03, 2011 5:16 am 
Član foruma

Artemida, prijatelju, ja se isto tako osecam ovih dana. I meni je sinoc bilo katastroficno cudnovato...hehe
ZA malo da pomislim kako sa mnom nesto debelo nije u redu. :shock:
I ja vec par dana imam vrtoglavice, to sto se okreces ili te tera napred nazad, to se meni desava vec par meseci, ali eto sinoc i preksinoc mi je bilo jako tesko, mucnina, neka cudna vrtoglavica. Sinoc mi se i vid zamutio, jedno vreme nisam mogla normalno da gledam, koji li je ovo vrag :mrgreen:

Vrh

PostPostano: sri aug 03, 2011 6:40 am 
Član foruma

Pridružujem se ekipi koja se ovih dana čudno osjeća. :mrgreen:
Kod mene je počelo u nedjelju, kad sam cijeli dan bio nekako nervozan, no to ne bih nazvao negativnom nervozom, nego kao da se nešto aktiviralo. U ponedjeljak i utorak sam nekako smiren, kao da mi je sve svejedno, no ujedno i nervozan, teško za objasniti riječima, no kao da promatram nekakav film oko sebe, kao da djelujem na više razina. Sinoć sam vrlo malo spavao, a kad bih i zaspao, odmah bi sanjao neke intenzivne snove koji bi me odmah probudili.

Vrh

PostPostano: sri aug 03, 2011 6:48 am 
Član foruma

Artemida je napisao/la:
sinoć sam se osjećalo malo umorna i nekako kao...kao da me malčice nema...

nana3 je napisao/la:
neko unutrasnje treperenje...tu sam,a nisam tu.....

..slike koje prolaze umom toliko brzo da su to samo neki sitni neprekidni bljeskovi...neprepoznati svesno..ali...
..kao da imam vise zivota istovremeno...na raznim mestima....skoro da mogu da ih osetim..uocim...

Fairy je napisao/la:
I ja vec par dana imam vrtoglavice...
neka cudna vrtoglavica. Sinoc mi se i vid zamutio, jedno vreme nisam mogla normalno da gledam, koji li je ovo vrag

he, he... te vrtoglavice... :roll:

A zamisli, Artemidice, uskoro, recimo, neko te pozove po imenu, a ti se pocnes osvrtati oko sebe,
pitajuci se - gde je tu Artemida!? 8)

nana3 je napisao/la:
prestala sam da jedem..sve je gadno..

pijem kafu sa mlekom
jedem lubenicu povremeno
neki sok

ostala hrana trenutno je van mojih potreba

nana3,na koju vrstu hrane si mislila, kada si rekla da osecas odbojnost, da ti je "gadna"?
Mozda samo vise nemas potrebe za tom vrstom namirnica.

Ja sam neko duze vreme zivela samo na vodi (i kafi s' mlekom), i moze se tako, ali donekle.
Ta "odlepljivanja", ipak trebamo, na neki nacin, uravnoteziti, kako bi novopristigla energija mogla
da protece kroz nas bez tezih posledica po zdravlje. Dnevna rutina :evil3: barem ona osnovna, sto se tice ishrane, mora postojati,
inece cemo "prozvizdati". Ne kazem da treba jesti na silu, ali probioticni, kiselo-mlecni proizvodi, nece biti na odmet. I da, mmnooooooogo tecnosti, takodje.

promatrac je napisao/la:
U pitanju su valjda svakakve kundalini aktivacije, bilo spontane,bilo manipulacije zbog ko
zna kojih ciljeva.

Artemida je napisao/la:
Baš čudno.
Inače sam nekako ispunjena srećom i mirom.... Ne brine me ni Nibiru ni datumi....
ni reptili ni nitko...sve me prošlo.

Ma, znas ti, promatracu, da su sve te "manipulacije" za nase dobro. Dosle one iznutra ili spolja,
samo jednom vode. :love3:

:love3: :love5: :love3:

Vrh

PostPostano: sri aug 03, 2011 6:49 am 
Član foruma

Pa isto u sadnjih par dana osecala sam neverovatnu smirenost, pomislih, eh Boze konacno postajem pametnija :mrgreen: hehe

Salu na stranu , stvarno kao da sam imala neki uvid, nemogu da objasnim, bila sam zahvalna na svemu, doslo mi je da izljubim i zemlju na kojoj stojim i svako drvo...

Vrh

PostPostano: sri aug 03, 2011 7:17 am 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
To sve izgleda ko simtomi bivanja na astralu na budno, odnosno ko da vise mnogima nije lako drzati se u tijelu, a to zna izluditi i onesposobiti covjeka za normalno funkcioniranje u dvakodnevici... ali nisam ja nacitan o tome pa ne znam nesto puno i pmetno napisati.
U pitanju su valjda svakakve kundalini aktivacije, bilo spontane,bilo manipulacije zbog ko zna kojih ciljeva.
ovo da se nije lako odrzati u tijelu sam dosta puta pomislio da se dogadja...nekad i namjerno izvlacenje iz budnog, a ne samo u snu...ne znam...takav imam nekad osjecaj

Vrh

PostPostano: sri aug 03, 2011 7:42 am 
Član foruma

Zaboravila sam jos da kazem da zadnjih dana osecam neverovatnu toplotu u telu, neku povecanu unutrasnju temperaturu.

Vrh

PostPostano: sri aug 03, 2011 8:13 am 
Član foruma

A nešto se događa i točka. Šta ja znam, ne treba raditi od toga paniku, pokušat se uskladiti sa time i shvatiti... onako realno ne samo teoretski - da se mjenjamo, mjenjamo se i mi i naša draga Zemlja. Osobno isključujem te promjene na meni kao posljedicu zdravstvenog stanja, oduvijek sam zdrava, ni kao trudna nisam imala problema sa šećerom niti ću ikada imati. Zahvaljujem genetici a i brinem o zdravlju.
A i te vrtoglavice nisu kakve bi "trebale" biti, nekako su... drugačije, nije samo u glavi već cijelo tijelo, i nije onakva "pijana" vrtoglavica već je skoro prijatna.... teško mi je za objasniti, razumijem te Fairy kad poželiš izljubiti Zemlju i drvo, tako je meni stalno. Neki dan smo se vozili autom i usput gledala brdašća, šume i livade.... toliko sam ushićenje osjetila, sjetila sam se i svih vas sa Galaksije i drugih dragih ljudi i toliko sam Ljubavi osjetila.... a kad gledam svoje biljke na trenutak osjetim kako se osjećaju kada rastu .... glupo za objasniti, možda samo umišljam, kako god- baš mi je to zabavan osjećaj. Ja sam stabiljka bundeva koja se proteže i svojim tankim grančicama snažno i nježno primam se za sve na što naiđem da bih i dalje rasla... i rasla.... i rasla.... :love12: hahahaha

Vrh

PostPostano: sri aug 03, 2011 8:31 am 
Član foruma

Dobro jutro :love12:

BEZ PANIKE

P.S.
Fairy je napisao/la:

Salu na stranu , stvarno kao da sam imala neki uvid, nemogu da objasnim, bila sam zahvalna na svemu, doslo mi je da izljubim i zemlju na kojoj stojim i svako drvo...

sledeci put kad ti dodje,uchini to,
dalje cesh znati ...

:love3: :love5: :love3:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1264 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 64  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.