Artemida je napisao/la:
sinoć sam se osjećalo malo umorna i nekako kao...kao da me malčice nema...
nana3 je napisao/la:
neko unutrasnje treperenje...tu sam,a nisam tu.....
..slike koje prolaze umom toliko brzo da su to samo neki sitni neprekidni bljeskovi...neprepoznati svesno..ali...
..kao da imam vise zivota istovremeno...na raznim mestima....skoro da mogu da ih osetim..uocim...
Fairy je napisao/la:
I ja vec par dana imam vrtoglavice...
neka cudna vrtoglavica. Sinoc mi se i vid zamutio, jedno vreme nisam mogla normalno da gledam, koji li je ovo vrag
he, he... te vrtoglavice...
A zamisli, Artemidice, uskoro, recimo, neko te pozove po imenu, a ti se pocnes osvrtati oko sebe,
pitajuci se - gde je tu Artemida!?
nana3 je napisao/la:
prestala sam da jedem..sve je gadno..
pijem kafu sa mlekom
jedem lubenicu povremeno
neki sok
ostala hrana trenutno je van mojih potreba
nana3,na koju vrstu hrane si mislila, kada si rekla da osecas odbojnost, da ti je "gadna"?
Mozda samo vise nemas potrebe za tom vrstom namirnica.
Ja sam neko duze vreme zivela samo na vodi (i kafi s' mlekom), i moze se tako, ali donekle.
Ta "odlepljivanja", ipak trebamo, na neki nacin, uravnoteziti, kako bi novopristigla energija mogla
da protece kroz nas bez tezih posledica po zdravlje. Dnevna rutina

barem ona osnovna, sto se tice ishrane, mora postojati,
inece cemo "prozvizdati". Ne kazem da treba jesti na silu, ali probioticni, kiselo-mlecni proizvodi, nece biti na odmet. I da, mmnooooooogo tecnosti, takodje.
promatrac je napisao/la:
U pitanju su valjda svakakve kundalini aktivacije, bilo spontane,bilo manipulacije zbog ko
zna kojih ciljeva.
Artemida je napisao/la:
Baš čudno.
Inače sam nekako ispunjena srećom i mirom.... Ne brine me ni Nibiru ni datumi....
ni reptili ni nitko...sve me prošlo.
Ma, znas ti, promatracu, da su sve te "manipulacije" za nase dobro. Dosle one iznutra ili spolja,
samo jednom vode.