Sada je: sub maj 03, 2025 5:28 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1957 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 98  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Re:
PostPostano: ned jun 12, 2011 3:31 pm 
Početnik

halo je napisao/la:
sloba193 je napisao/la:
Sto bolju destilovanu vodu odaberete,to ce te imati sitnije molekule srebra u vodi,koji bolje deluju.

Zar je veličina molekula srebra u funkciji sa čistoćom destilovanje vode, a ne u funkciji sa jačinom struje tj. što manja struja dobijamo sitnije molekule srebra?

sloba193 je napisao/la:
Nisam lekar,niti imam veze sa farmacijom.Samo govorim iz iskustva.
Oko 20-30 minuta(Zavisnosti od cistoce vode.Ako je cisca,onda se duze pravi,a kvalitet je veci) se pravi oko 2-3dcl srebrne vode sa obicnim aparatom,tj.aparatom sa kojim smo mi pravili srebrnu vodu.Posle pola sata se skine srebro i ocisti se(lako se skida) sa sodom bikarbonom i sapere se,obrise i vrati.Srebra moraju da budu malo udaljena jedna od drugog,unutar case,ali se nesme srebro dodirivati ni sa casom.Ja sam uzeo parce drveta,koje sam zasekao na 2 mesta,stavio tu srebrnu plocicu,a iznad drveta sam zakacio aparat(preko kabla)za srebro.

Za koje vreme i sa kojom jačinom struje si dobio koloidno srebro?

Iskreno,ne razumem se u snagu,ali sam poslao jednom liku iz Stare Pazove poruku i verovatno cu da kupim od njega aparat.
http://proko.in.rs/tv/srebrna.php
Ovde mu posalji poruku.Oko 50 eura mu je aparat,a jos i 15 eura su par srebra.Moj drug je preko Madjarske kupio 2 para.Nije mu trebalo 2.Kupis jedan par i trajace ti dugo.Samo nemoj da koristis obicnu vodu,vec samo destilovanu.Destilovana voda je sama po sebi zdrava za ciscenje organizma,ali nemojte da zapustate obicnu vodu.Mozete da u jednu staklenu flasu sipate obucnu vodu i stavite da bude na suncu sto vise sati.Kad sklonite sa sunca,sipajte nesto malo srebrne vode i pijete tu vodu.Ta voda je puna energije i zdravlja.Ako verujete,onda se i zahvalite vodi,jer voda memorise sve sta se desava u okolini.Ima na sajtu dosta o vodi.Nauka ne priznaje,jer nema biznisa ni novca u svemu tome.
Covek je gradjen,vecinom,od vode.Kad vam neko kaze nesto lepo,vi se obradujete i budete srecni.Kad vas opsuju,vi ste tuzni i nervozni.Tako i voda deluje.Da li ste primetili da kad vam neko pruzi casu vode,osecate da vam je voda ukusnija od vode,koju ste sami sipali.Uzmite nekog smrdljivog klosara ili nekog ko vam se ne svidja i trazite mu da prvo opere ruke,pa onda da sipa vodu.Jednostavno ce te osetiti da ta voda nije ukusna kao voda,koju vam pruzi neka zgodna plavusa.

Vrh

PostPostano: ned jun 12, 2011 3:33 pm 
Početnik

sloba193 je napisao/la:
halo je napisao/la:
sloba193 je napisao/la:
Sto bolju destilovanu vodu odaberete,to ce te imati sitnije molekule srebra u vodi,koji bolje deluju.

Zar je veličina molekula srebra u funkciji sa čistoćom destilovanje vode, a ne u funkciji sa jačinom struje tj. što manja struja dobijamo sitnije molekule srebra?

sloba193 je napisao/la:
Oko 20-30 minuta(Zavisnosti od cistoce vode.Ako je cisca,onda se duze pravi,a kvalitet je veci) se pravi oko 2-3dcl srebrne vode sa obicnim aparatom,tj.aparatom sa kojim smo mi pravili srebrnu vodu.Posle pola sata se skine srebro i ocisti se(lako se skida) sa sodom bikarbonom i sapere se,obrise i vrati.Srebra moraju da budu malo udaljena jedna od drugog,unutar case,ali se nesme srebro dodirivati ni sa casom.Ja sam uzeo parce drveta,koje sam zasekao na 2 mesta,stavio tu srebrnu plocicu,a iznad drveta sam zakacio aparat(preko kabla)za srebro.

Iskreno,ne razumem se u snagu,ali sam poslao jednom liku iz Stare Pazove poruku i verovatno cu da kupim od njega aparat.
http://proko.in.rs/tv/srebrna.php
Ovde mu posalji poruku.Oko 50 eura mu je aparat,a jos i 15 eura su par srebra.Moj drug je preko Madjarske kupio 2 para.Nije mu trebalo 2.Kupis jedan par i trajace ti dugo.Samo nemoj da koristis obicnu vodu,vec samo destilovanu.Destilovana voda je sama po sebi zdrava za ciscenje organizma,ali nemojte da zapustate obicnu vodu.Mozete da u jednu staklenu flasu sipate obucnu vodu i stavite da bude na suncu sto vise sati.Kad sklonite sa sunca,sipajte nesto malo srebrne vode i pijete tu vodu.Ta voda je puna energije i zdravlja.Ako verujete,onda se i zahvalite vodi,jer voda memorise sve sta se desava u okolini.Ima na sajtu dosta o vodi.Nauka ne priznaje,jer nema biznisa ni novca u svemu tome.
Covek je gradjen,vecinom,od vode.Kad vam neko kaze nesto lepo,vi se obradujete i budete srecni.Kad vas opsuju,vi ste tuzni i nervozni.Tako i voda deluje.Da li ste primetili da kad vam neko pruzi casu vode,osecate da vam je voda ukusnija od vode,koju ste sami sipali.Uzmite nekog smrdljivog klosara ili nekog ko vam se ne svidja i trazite mu da prvo opere ruke,pa onda da sipa vodu.Jednostavno ce te osetiti da ta voda nije ukusna kao voda,koju vam pruzi neka zgodna plavusa.

Vrh

PostPostano: ned jun 12, 2011 3:36 pm 
Početnik

halo je napisao/la:
sloba193 je napisao/la:

sloba193 je napisao/la:

Napisao sam da nisam lekar niti sam neko ko se razume u struju.Samo mogu reci da se brze trosi srebro,a samim tim i brzi je protok kroz vodu ako je voda zasicenija raznim mineralima,jel tako.Naravno,brzina zavisi i od snage struje.
Generalno,sto sporije napravimo srebrnu vodu,kvalitet ce biti bolji...

Vrh

PostPostano: uto jun 21, 2011 8:37 am 
Početnik

sloba193 je napisao/la:
halo je napisao/la:
sloba193 je napisao/la:

sloba193 je napisao/la:

Napisao sam da nisam lekar niti sam neko ko se razume u struju.Samo mogu reci da se brze trosi srebro,a samim tim i brzi je protok kroz vodu ako je voda zasicenija raznim mineralima,jel tako.Naravno,brzina zavisi i od snage struje.
Generalno,sto sporije napravimo srebrnu vodu,kvalitet ce biti bolji...

Kupio sam nedavno aparat od jednog lika iz Stare Pazove.Mnogo je dobar aparat.Oko 4 sata pravim srebrnu vodu na oko 1mAh i mnogo bolja je srebrna voda od one,koju sam pravio za pola sata.Sto sporiji proces,to je bolja.Klinac mi je namazao sa srebrnom vodom bubuljicu,koja je do uvece skoro nestala.Meni je perut sa kose izlecena skoro do kraja.Aparat nije skup.50 eura+srebra,koja u paru kostaju 15 eura.Ja sam kupio za svoje potrebe.Ne prodajem.Mozda bi prodavao,ali se bas sporo pravi.Verujem da je kvalitetnije nego u apoteci,jer ne verujem da u apotekama dolazi brdo srebrne vode,koja se pravi dugo.Postoji tinktura,koja se kapne,a imao sam je uz prosli aparat(Naravno,nikad je nisam koristio.Cuvao sam je samo za nedaj boze),koja ubrzava pravljenje srebrne vode.Za 5 minuta se moze napraviti.Verujem da se tako pravi voda iz apoteke.Moj drug je jos pre experimentisao sa destilovanim vodama i video je da u apoteci nisu najbolje destilovane vode.Ja koristim destilovanu vodu firme Pompa i odlicna je.Srebrna voda je posle 4 sata bistra kao da je obicna voda.Iz apoteke je mom drugu bila bela voda,a mnogo ju je brze napravio.Kad pravite srebrnu vodu,srebrno mora da se redovno cisti,a to je posle svakog pravljenja i to samo sa sodom bikarbonom.Detalje o kvalitetu,proverite u labaratorijama.Pijete je na svakih 4-5 sati po jedan gutljaj.Ne koristiti metaljne kasike.Ja stavim malo u najmanju casu(casu za rakiju) i posle 5 minuta popijem veliku casu obicne vode da bi pomogla u ciscenju organizma.Moj drug savetuje svako jutro po 4.5l obicne vode da se pije na prazan zeludac.Kaze da brzo izbacuje voda(preko bubrega) tecnost,ali ko ima lose bubrege,bolje da ne pokusava.Prvo mora sa 4 razlicita caja da izleci bubrege.Kaze mi da se mora biti i blizu toaleta,jer ce brzo biti potreba za njim :) Naravno,nemojte prvi dan pokusavati sa tolikom kolicinom.Pocnite od litar,pa svaki dan po malo pojacavajte dozu.Neko ce da pomisli da je puno.Bilo bi puno kad ne bi ta voda odmah izasla napolje.Ona samo prodje koroz organizam.Ako mozemo pivo da brzo pijemo,onda mozemo i obicnu vodu,koja ja ph neutralna.Najbolje je ujutro,prvo popiti gutljaj srebrne vode i onda sto vise tecnosti.U vojnoj skoli nam je staresina govorio da ujutro kad popijes litar vode,organizam je spreman za ceo dan bez vode.Naravno,preko dana je potrebno da se pije voda i mislim da nam staresina samo govorio da se moze izdrzati,ali da li je zdravo,nije govorio.U proslim porukama sam vam govorio za mokracu,koja je zdrava.Istina je,ali to sam vam napisao informaciono,ali je neugodno da se koristi iako je veoma efikasna u dezinfekciji organizma.Licno sam je koristio u zalivanju rana,ali kad sam otkrio srebrnu vodu,prestao sam da koristim ovaj vid dezinfekcije.Posle brijanja koristim srebrnu vodu i ni blizu ne pece kao ostali preparati,koje kupujemo u radnjama,a ne mogu se ni blizu meriti po kvalitetu sa srebrnom vodom. :love3: :love3: :love3: :love3: :love3:

Vrh

PostPostano: uto jun 21, 2011 10:58 am 
Član foruma

sloba193 je napisao/la:
Kupio sam nedavno aparat od jednog lika iz Stare Pazove.Mnogo je dobar aparat.Oko 4 sata pravim srebrnu vodu na oko 1mAh i mnogo bolja je srebrna voda od one,koju sam pravio za pola sata.Sto sporiji proces,to je bolja.Klinac mi je namazao sa srebrnom vodom bubuljicu,koja je do uvece skoro nestala.Meni je perut sa kose izlecena skoro do kraja.Aparat nije skup.50 eura+srebra,koja u paru kostaju 15 eura.Ja sam kupio za svoje potrebe.Ne prodajem.Mozda bi prodavao,ali se bas sporo pravi.Verujem da je kvalitetnije nego u apoteci,jer ne verujem da u apotekama dolazi brdo srebrne vode,koja se pravi dugo.Postoji tinktura,koja se kapne,a imao sam je uz prosli aparat(Naravno,nikad je nisam koristio.Cuvao sam je samo za nedaj boze),koja ubrzava pravljenje srebrne vode.Za 5 minuta se moze napraviti.Verujem da se tako pravi voda iz apoteke.Moj drug je jos pre experimentisao sa destilovanim vodama i video je da u apoteci nisu najbolje destilovane vode.Ja koristim destilovanu vodu firme Pompa i odlicna je.Srebrna voda je posle 4 sata bistra kao da je obicna voda.Iz apoteke je mom drugu bila bela voda,a mnogo ju je brze napravio.Kad pravite srebrnu vodu,srebrno mora da se redovno cisti,a to je posle svakog pravljenja i to samo sa sodom bikarbonom.Detalje o kvalitetu,proverite u labaratorijama.Pijete je na svakih 4-5 sati po jedan gutljaj.Ne koristiti metaljne kasike.Ja stavim malo u najmanju casu(casu za rakiju) i posle 5 minuta popijem veliku casu obicne vode da bi pomogla u ciscenju organizma.Moj drug savetuje svako jutro po 4.5l obicne vode da se pije na prazan zeludac.Kaze da brzo izbacuje voda(preko bubrega) tecnost,ali ko ima lose bubrege,bolje da ne pokusava.Prvo mora sa 4 razlicita caja da izleci bubrege.Kaze mi da se mora biti i blizu toaleta,jer ce brzo biti potreba za njim :) Naravno,nemojte prvi dan pokusavati sa tolikom kolicinom.Pocnite od litar,pa svaki dan po malo pojacavajte dozu.Neko ce da pomisli da je puno.Bilo bi puno kad ne bi ta voda odmah izasla napolje.Ona samo prodje koroz organizam.Ako mozemo pivo da brzo pijemo,onda mozemo i obicnu vodu,koja ja ph neutralna.Najbolje je ujutro,prvo popiti gutljaj srebrne vode i onda sto vise tecnosti.U vojnoj skoli nam je staresina govorio da ujutro kad popijes litar vode,organizam je spreman za ceo dan bez vode.Naravno,preko dana je potrebno da se pije voda i mislim da nam staresina samo govorio da se moze izdrzati,ali da li je zdravo,nije govorio.U proslim porukama sam vam govorio za mokracu,koja je zdrava.Istina je,ali to sam vam napisao informaciono,ali je neugodno da se koristi iako je veoma efikasna u dezinfekciji organizma.Licno sam je koristio u zalivanju rana,ali kad sam otkrio srebrnu vodu,prestao sam da koristim ovaj vid dezinfekcije.Posle brijanja koristim srebrnu vodu i ni blizu ne pece kao ostali preparati,koje kupujemo u radnjama,a ne mogu se ni blizu meriti po kvalitetu sa srebrnom vodom. :love3: :love3: :love3: :love3: :love3:

Mogu samo da ti..... =D> .

Samo mislim da odjednom 4,5 litra vode ujutru naiskap je to PREMNOOOOGO. Ja sam jedno vreme tako radio naiskap litar vode, pa sam žureći na posao morao toliko da se suzdržavam na putu do WC, a inače je to veliko optrećenje za sam organizam a i rizično je za sam rad srca i bubrega. Bolje je količinu vode od 2,5 litra ravnomerno rasporediti na ceo dan i to je sasvim dovoljno za organizam.

Vrh

Naslov: Re: Koloidno srebro - lijek za preko 650 bolesti
PostPostano: sri jun 22, 2011 10:06 am 
Član foruma

Mike20 je napisao/la:
Ag+ iz vode ak se spoji sa Cl- u želucu, dobivamo otrovan spoj AgCl, što s tim?

Da sam sebe citiram pošto nema odgovora

Dal je itko dao na analizu te kupljene srebrne vode-u protivnom je skupo dati toliko para za placebo destiliranu vodu.

Ako trebam puno željeza u prehrani znači po logici stavim željezne elektrode u vodu, spojim na te aparate i dobijem željeznu vodu?

Vrh

PostPostano: sri jun 22, 2011 10:54 am 
Član foruma

Mike20 je napisao/la:
Mike20 je napisao/la:

Dal je itko dao na analizu te kupljene srebrne vode-u protivnom je skupo dati toliko para za placebo destiliranu vodu.

Ako trebam puno željeza u prehrani znači po logici stavim željezne elektrode u vodu, spojim na te aparate i dobijem željeznu vodu?

Drugačiji je oblik takvog "željeza" i željeza dobivenog hranom.
Onda ti je jednostavnije sjesti pod tokarski stroj i zinuti.

Ako trebaš željeza, pij kupinovo vino i sve će biti ok.
Em ćeš popraviti željezo u krvi, em će ti se popraviti raspoloženje.
:wink:

Vrh

PostPostano: sri jun 22, 2011 12:20 pm 
Početnik

Mike20 je napisao/la:
Mike20 je napisao/la:

uffff, izgleda je treba otvoriti novi thread jer je ovih 89 stranica puno za čitanje :)

dakle, ako te brine Ag+ i Cl- onda radi što i ostali:
1. ionic silver mućkaj u ustima ali nemoj piti
2. collidal silver mućkaj i popij jer ono neće reagovati u zabrinjavajućoj meri

e sada , kako ćeš doći do tih vrsta srebrne vode je druga priča.

što se tiča analize srebrnih voda, možeš i sam da ih odneseš da se urade ali mislim da smo se složili oko toga da sami pravimo srebrnu vodu baš zato što znamo šta pravimo

eto toliko od mene...
:)

Vrh

PostPostano: sri jun 22, 2011 2:27 pm 
Član foruma

Puno hvala na odgovoru.

Raspitivao sam se o cijeni analize vodena sastav i zadnju cifru koju sam dobio je oko 1000 kuna tj. oko recimo 150 ojra tak da je to pretjerano, osim ak netko zna za jeftinije

Vrh

PostPostano: sri jun 22, 2011 5:53 pm 
Početnik

Mike20 je napisao/la:
Puno hvala na odgovoru.

Raspitivao sam se o cijeni analize vodena sastav i zadnju cifru koju sam dobio je oko 1000 kuna tj. oko recimo 150 ojra tak da je to pretjerano, osim ak netko zna za jeftinije

U Beogradu je analiza u labaratoriji oko 1500 dinara,a to je oko 15 eura.Neznmam cenu za srebrnu vodu.Mozda je ista.

Srebro se,mislim,moze spojiti u zelucu,ali samo odredjenim procesom.Ne moze samo tako.On bude odvojen u destilovanoj vodi.Nisam strucnjak,ali ako nesto pomaze,onda to nije problem.Aluminijum je otrovan i kancerogen.Mnogo se susrecemo sa njim.Tu se cuvajte.Srebrnu vodu je princeza Jelisaveta donela kod nas,cini mi se.U dvorovima nisu oboljevali od kuge,jer su koristili kasike,viljuske i ostalo posudje od srebra.Cuo sam da je lik,koji je otkrio srebrnu koloidnu vodu prosao fatalno,jer medicina ne trpi nesto sto leci,a nije skupo.S obzirom da srebrnu vodu pravim 4 sata u kolicini od maximalno pola litre,a u isto vreme se radi o proizvodu,koji je veoma zdrav i kazu za koloidnu vodu da je prirodni antibiotik,smatram da i cena po apotekama nije preterana,ali kad vidim da sam minimalno potrosio srebra i destilovane vode i dao oko 65 eura i oko 5 eura za gorivo dok sam otisao po aparat i vrlo malo potrosio struje,smatram da je cena prevelika.Ne prodajem srebrnu vodu,ali cu za 500 dinara da prodam svakom ko hoce srebrnu vodu.Imacu oko 450 dinara zaradu :) :) :) To je mnogo jeftinije od cene u apoteci,a kvalitet je,sigurno bolji od vode iz apoteke,jer za 4 sata pravim pola litre,a litru za 8 sati,a u apoteci je mozda prave za 5 minuta sa ubacivanjem tinkture.Familiji delim za djabe,otvoreno govorim.Moj drug daje detetu na svakih 4-5 sati po malu plasticnu kasicicu.Ubrzo idem u Hrvatsku,pa cu i tamo da delim starijim ljudima za djabe.Ne interesuje me zarada.Zivim od vojne plate,jer radim u vojnom orkestru,a i privatno pevam i sviram.Posle svirke popijem gutljaj srebrne vode i brzo sam spreman za sledecu svirku:) Ko ne veruje da pomaze,ne mora da veruje i ne zelim da ga ubedjujem.Hvala osobi,koja je otvorila ovu temu.Ima od mene pola litre srebrne koloidne vode za djabe:):) Neka mi se javi na mail svrga193@gmail.com
Ako je van Beograda,jeftinije mu je da kupi u apoteci nego da dolazi po besplatnih pola litre:D
Sloba.

Vrh

PostPostano: čet jun 23, 2011 7:48 am 
Početnik

Mike20 je napisao/la:
Puno hvala na odgovoru.

pa ovako, meni je ta cena preterana pre svega jer ćeš možda ispitati jednu bocu koju kupiš a ne znaš da li će sledeća boca koju kupiš biti iste kvalitete

Upravo zbog toga se svi (manje ili više) odlučuju da sami prave srebrnu vodu ( sa svojim ili kupljenim uređajem) jer tako znaš šta radiš.

Što se tiče analize, ja sam uradio sledeće:

uzeo kvalitetnu destilovanu vodu i odvojio jedan uzorak
onda napravio nekoliko srebrnih voda sa različitim strujama, vremenima trajanja, sa i bez mešanja
onda otišao u laboratoriju da provere provodnost vode( koja je, manje ili više, direktno povezana sa količinom jona srebra u vodi i uporedio uzorke u odnosu na referentni (čista destilovana).
Ona srebrna voda koja je imala najveću provodnost je ona koju od tada pravim :)
Test na provodnost vode je jeftin, reda 1-2€.

PS i na kraju, ne znam da li je srebrna voda neki lek ali mislim da ne može da škodi :)

Vrh

PostPostano: pet jun 24, 2011 5:54 pm 
Početnik

pilgrim1972 je napisao/la:
Mike20 je napisao/la:
Puno hvala na odgovoru.

pa ovako, meni je ta cena preterana pre svega jer ćeš možda ispitati jednu bocu koju kupiš a ne znaš da li će sledeća boca koju kupiš biti iste kvalitete

Upravo zbog toga se svi (manje ili više) odlučuju da sami prave srebrnu vodu ( sa svojim ili kupljenim uređajem) jer tako znaš šta radiš.

onda napravio nekoliko srebrnih voda sa različitim strujama, vremenima trajanja, sa i bez mešanja
onda otišao u laboratoriju da provere provodnost vode( koja je, manje ili više, direktno povezana sa količinom jona srebra u vodi i uporedio uzorke u odnosu na referentni (čista destilovana).

PS i na kraju, ne znam da li je srebrna voda neki lek ali mislim da ne može da škodi :)

Izvinjavam se,ali je greska sto si uzeo da pravis sa vodom,koja najbolje provodi.Obicna voda provodi bolje od destilovane,jer ima raznih minerala.Destilovana sa najslabijom provodnoscu je najbolja,jer je najcistija.Minerali u vodi ubrzavaju provodnost.Uzmi u obicnu vodu i sipaj kuhinjsku so i imaces jos bolju provodnost :)

Vrh

PostPostano: pet jun 24, 2011 7:29 pm 
Administrator

Ako je netko bolestan u svojim mislima - ni hektolitri koloidnog srebra mu/joj neće pomoći.

Ljudi, puno filozofirate i malo radite... tko nema para - neka sam radi, po uobičajenom sistemu, a to je čista destilirana voda, sa što manje primjesa u sebi, koliko je god moguće, srebrne žice, ispravljač, vrijeme rada ovisi o temperaturi i količini vode ( kao i površini elektroda ), ali neka svatko sebi eksperimentira svoju kombinaciju svega toga, pa neka onda radi po kombinaciji kako najbolje ispada.

Tko je lijen, ili ima para i ne želi sam raditi - neka kupi od firmi i osoba koje proizvode koloidno srebro, ima ih već dosta na internetu.

I to je to.

:toothy2:

:mrgreen: :wink:

Vrh

PostPostano: sub jun 25, 2011 2:44 pm 
Početnik

sloba193 je napisao/la:
pilgrim1972 je napisao/la:
Mike20 je napisao/la:
Puno hvala na odgovoru.

Izvinjavam se,ali je greska sto si uzeo da pravis sa vodom,koja najbolje provodi.Obicna voda provodi bolje od destilovane,jer ima raznih minerala.Destilovana sa najslabijom provodnoscu je najbolja,jer je najcistija.Minerali u vodi ubrzavaju provodnost.Uzmi u obicnu vodu i sipaj kuhinjsku so i imaces jos bolju provodnost :)

Probaj da pročitaš moj post još nekolio puta, pa ćeš shvatiti da si pogrešio u zaključku....

Vrh

PostPostano: sub jun 25, 2011 6:33 pm 
Član foruma

sloba193 je napisao/la:
S obzirom da srebrnu vodu pravim 4 sata u kolicini od maximalno pola litre,........

........,jer za 4 sata pravim pola litre,a litru za 8 sati,a u apoteci je mozda prave za 5 minuta sa ubacivanjem tinkture.

Interesuje me sa kojom jačinom struje puštaš kroz srebrne elektrode, kakav oblik imaš i kolika je površina uronjenih elektroda?

Interesuje me otprilike računski (kako si izračunao) koliki je ppm tvog koloidnog srebra?

Vrh

PostPostano: ned jun 26, 2011 11:00 am 
Početnik

halo je napisao/la:
sloba193 je napisao/la:
S obzirom da srebrnu vodu pravim 4 sata u kolicini od maximalno pola litre,........

........,jer za 4 sata pravim pola litre,a litru za 8 sati,a u apoteci je mozda prave za 5 minuta sa ubacivanjem tinkture.

Interesuje me sa kojom jačinom struje puštaš kroz srebrne elektrode, kakav oblik imaš i kolika je površina uronjenih elektroda?

Interesuje me otprilike računski (kako si izračunao) koliki je ppm tvog koloidnog srebra?

Evo da i ja postavim ovde relevantne podatke koje sam dobio u laboratoriji u MKD koja je opunomocena i da izdaje i sertifikate za koloidno srebro izmedju sve ostalog.. koloidno srebro sam uradio pomocu slike i objasnjenja sa posta iznad, ali sam vodio evidenciju struje na svaki saat vremena..pa to izgleda ovako:

Start = 0.30mA
1 sat = 0.35mA
2 sat = 0.70mA
3 sat = 1.15mA
4 sat = 1.25mA
5 sat = 1.40mA
6 sat = 1.55mA

...aktivna povrsina jedne elektrode je 18cm^2, ukljucena mesalica, promena polariteta, kolicina 1000ml

.. po proracunu srebrenog kalkulatora sa m dobio oko 22ppm, dok je ispitivanjem na atomskom spektrometru ili tako nesto se zvalo, bilo je samo 7,26 ppm ili 7,26 mg srebra u litru demi vode.

... eto moj mali doprinos ove teme

Vrh

PostPostano: uto jun 28, 2011 1:42 pm 
Početnik

halo je napisao/la:
sloba193 je napisao/la:

Napisao sam koliko sam strucan i da li sam strucan.Logiku koristim pri donosenjem zakljucaka.Prava destilovana voda,skoro da ne bi trebala da provodi.Bolja provodnost,znaci i slaba destilovana.Pustam oko 0.88-1 mAh.Oko 4 sata pravim srebrnu vodu.Aparat mi pusta minimalno 0.66 mAh.Ako je destilovana kvalitetna,onda uz minimalno pustanje se moze oko 8 sati praviti srebrna voda i time dobiti na kvalitetu...

Vrh

PostPostano: uto jun 28, 2011 1:48 pm 
Član foruma

sloba193 je napisao/la:
Napisao sam koliko sam strucan i da li sam strucan.Logiku koristim pri donosenjem zakljucaka.Prava destilovana voda,skoro da ne bi trebala da provodi.Bolja provodnost,znaci i slaba destilovana.Pustam oko 0.88-1 mAh.Oko 4 sata pravim srebrnu vodu.Aparat mi pusta minimalno 0.66 mAh.Ako je destilovana kvalitetna,onda uz minimalno pustanje se moze oko 8 sati praviti srebrna voda i time dobiti na kvalitetu...

Stvarno ne znam šta se tu dešava. Kod tebe kad počneš elektrolizu, bila ti je početna struja 0,66 mA, pa tokom elektrolize raste struja sama ako sam razumeo?

Kod mene je isti Prokin uređaj u obliku digitalnog multimetra stalno ista struja od 1,1 mA od početka pa do kraja čak i nakon 36 sati!

Vrh

PostPostano: uto jun 28, 2011 6:12 pm 
Početnik

Nabavih SilverGen, na kraju sam kupovao 2-3 litre mjesecno za cijelu obitelj pa mi se isplati.

Jedno pitanje: koja voda se pokazala najbolja?

Znam da sam jednom nabasao na neku preporuku vode, mislim daje bila 15 kn litra, ali ne mogu naci gdje. Z

Vrh

PostPostano: uto jun 28, 2011 6:18 pm 
Administrator

Aqua purificata je meni pokazala odlične rezultate... apoteke ju imaju... 12 litara košta 40 kn.

:mrgreen: :wink:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1957 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 98  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.