Mike20 je napisao/la:
Puno hvala na odgovoru.
Raspitivao sam se o cijeni analize vodena sastav i zadnju cifru koju sam dobio je oko 1000 kuna tj. oko recimo 150 ojra tak da je to pretjerano, osim ak netko zna za jeftinije
U Beogradu je analiza u labaratoriji oko 1500 dinara,a to je oko 15 eura.Neznmam cenu za srebrnu vodu.Mozda je ista.
Srebro se,mislim,moze spojiti u zelucu,ali samo odredjenim procesom.Ne moze samo tako.On bude odvojen u destilovanoj vodi.Nisam strucnjak,ali ako nesto pomaze,onda to nije problem.Aluminijum je otrovan i kancerogen.Mnogo se susrecemo sa njim.Tu se cuvajte.Srebrnu vodu je princeza Jelisaveta donela kod nas,cini mi se.U dvorovima nisu oboljevali od kuge,jer su koristili kasike,viljuske i ostalo posudje od srebra.Cuo sam da je lik,koji je otkrio srebrnu koloidnu vodu prosao fatalno,jer medicina ne trpi nesto sto leci,a nije skupo.S obzirom da srebrnu vodu pravim 4 sata u kolicini od maximalno pola litre,a u isto vreme se radi o proizvodu,koji je veoma zdrav i kazu za koloidnu vodu da je prirodni antibiotik,smatram da i cena po apotekama nije preterana,ali kad vidim da sam minimalno potrosio srebra i destilovane vode i dao oko 65 eura i oko 5 eura za gorivo dok sam otisao po aparat i vrlo malo potrosio struje,smatram da je cena prevelika.Ne prodajem srebrnu vodu,ali cu za 500 dinara da prodam svakom ko hoce srebrnu vodu.Imacu oko 450 dinara zaradu

To je mnogo jeftinije od cene u apoteci,a kvalitet je,sigurno bolji od vode iz apoteke,jer za 4 sata pravim pola litre,a litru za 8 sati,a u apoteci je mozda prave za 5 minuta sa ubacivanjem tinkture.Familiji delim za djabe,otvoreno govorim.Moj drug daje detetu na svakih 4-5 sati po malu plasticnu kasicicu.Ubrzo idem u Hrvatsku,pa cu i tamo da delim starijim ljudima za djabe.Ne interesuje me zarada.Zivim od vojne plate,jer radim u vojnom orkestru,a i privatno pevam i sviram.Posle svirke popijem gutljaj srebrne vode i brzo sam spreman za sledecu svirku:) Ko ne veruje da pomaze,ne mora da veruje i ne zelim da ga ubedjujem.Hvala osobi,koja je otvorila ovu temu.Ima od mene pola litre srebrne koloidne vode za djabe:):) Neka mi se javi na mail
svrga193@gmail.com Ako je van Beograda,jeftinije mu je da kupi u apoteci nego da dolazi po besplatnih pola litre:D
Sloba.