Sada je: uto maj 06, 2025 9:09 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1194 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 60  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Umetnost Sanjanja
PostPostano: sri jun 01, 2011 7:22 pm 
Član foruma

Sanjanje mačke

slika

Vrh

PostPostano: sri jun 01, 2011 7:36 pm 
Član foruma

Sanjanje drveta

slika

Vrh

PostPostano: čet jun 09, 2011 10:47 am 
Član foruma

Ciao, noćas sam sanjala neobične i uznemirujuće stvari. Probudila sam se usred noći, pogledala oko sebe, a ono parket u sobi napola izgoren, zavjese skroz crne, zidovi sa crnim mrljama, sve puno dima. Nakon što sam došla k sebi i shvatila da sanjam osjetila sam miris zagorenog mesa. Nije mi puno trebalo da otkrijem da je to moje meso, i to dio trbuha i desne ruke. Zamisli, sanjala sam samu sebe zagorenu. Što bi to boga mu značilo? Jel još netko sanja ili vidi sebe takvim, zagorenim?

Vrh

PostPostano: čet jun 09, 2011 10:56 am 
Član foruma

Ne znam dal je to tako, ali tvoja prica me podseca na onu pricu iz knjige biti u sanjanju, gde florinda objasnjava florindi doner grau budno sanjanje.
Ona je rekla da su prelasci iz jednog stanja u drugi cesto kosmarni.
(secas se , ona je videla kamenje kako skace i bilo joj je zastrasujuce)

Mozda si pocela da vajas masku koja je samo tvoja
To sam i ja poceo:)

Ona jos savetuje samocu, jer ti u suprotnom nece dobro stajati

Vrh

PostPostano: čet jun 09, 2011 10:58 am 
Član foruma

Taj san je za tebe, tako da verovatno niko nije sanjao sebe zagorenu/og :)

Vrh

PostPostano: čet jun 09, 2011 12:45 pm 
Član foruma

Ma neznam Snoopy. Znam samo da se tako često osjećam, mislim u budnom stanju. Možda je taj san bio samo simbolički. I opet zanimljiva, ali zastrašujuća stvar. Onog duha iz snova sam isto sanjala tako, samo što se on pokazivao kao potpuno izgoreni lik, odvratno. Zapravo, i u sanjanju se osjećam, ali i vidim zagorenom, ne samo u budnom stanju. Mislim, teško je to.

Vrh

PostPostano: čet jun 09, 2011 3:16 pm 
Član foruma

U umetnosti sanjanja nahual Huan prica da reailni snovi su zapravo prodiranja strane energije u tvoju oblast sna i pojacavanje sna realnijim pomocu prisustva strane energije i da su to prva vrata sanjanja.

Vrh

PostPostano: čet jun 09, 2011 5:24 pm 
Član foruma

Ne razumijem te. Što mi ti točno pokušavaš reći?

Vrh

PostPostano: pet jun 10, 2011 2:56 am 
Član foruma

mala_medvjedica je napisao/la:
Ne razumijem te. Što mi ti točno pokušavaš reći?

Da ti to strana energija pomaze osvjescivati snove, samo njezino prisustvo pojacava tvoju svjesnost u snovima.
Najbolje da procitas u miru knjigu "umjetnost sanjanja".

Vrh

PostPostano: pet jun 10, 2011 9:42 am 
Član foruma

Da li ti zapravo misliš da meni prodire strana energija zato jer se osjećam zagorenom? Da li je to smisao tvojeg posta? I prodire zato da osvjestim zagorenost i u snovima?

Vrh

PostPostano: pet jun 10, 2011 10:13 am 
Član foruma

Da li ti zapravo misliš da meni prodire strana energija zato jer se osjećam zagorenom? Da li je to smisao tvojeg posta? I prodire zato da osvjestim zagorenost i u snovima?

Ma pusti zagorenost i razumna objasnjavanja jer ovo ovo a jer ono ono, to i tako nema nikakvu prakticnu vrijednost u tvojem snu.

Osjecala si sve osjecaje, mirise, i ostalo jace cak jace nego na svjesno, bitno je da postanes svjesna prisustva strane energije i samo to. Kad tog postanes svjesna nece ti vise biti bitno jer si zagorena, oguljena, posoljena, itd.

Ja sam neki dan sanjao da sam zatvorenik - bolesnik neke bolnice - zatvora, i izsetao sam bolnicom a nisam smio, hodao sam kroz tri kata, podrum, pokraj "doktora". Inace nisam smio iz te celije van. Svi su me samo promatrali, setao sam pokraj nih ko sjena, nesto im je bilo sumnjivo ali uopce nisu reagirali.

Taj san nema vrijedost di sam ja jer sam bolesnik ili nesto drugo negdje drugdje, vec je bitno prikradati se biti neprimjetan naspram entitetima koje srecemo u snovima u kojem god obliku da se oni pojavljuju i ne davati im svoju energiju ali boraviti tamo da bi se napunili njihovim nabojem da bi imali uopce energije za skroz svjesno sanjanje, a taj proces traje godinama.

Jesam uspio u tome da izvucem nesto energije od njih neznam, jos se ucim s vremenom kad dojdem do tog stadija moci cu ti sa sigurnoscu reci jer jos nisam svjestan kako se to radi.

Umjetnost sanjanja je biblija za sanjanje, procitaj ju dosta toga ce ti objasniti.

Vrh

PostPostano: pet jun 10, 2011 10:31 am 
Moderator

Ovo je vjerovatno kriva tema za ovo što ću napisati, ali sad je doba da se bivši atlantiđani sjete sebe u onoj velikoj katastrofi, bilo je tad "puf" vatra, sve izgorilo, nestalo, potonulo, a moglo bi opet slično.
Sanjanje je u vremenu naguala pa dođe svašta pod "sad".

Vrh

PostPostano: pet jun 10, 2011 7:05 pm 
Član foruma

Svaćam te z3 što mi želiš objasniti i hvala ti na tome. Imam međutim još neke probleme osim pregorenosti. Ovo mi je teško pisati, ali moram jer se radi o nečemu vezanom za temu. Nakon što sam dugo godina vježbala sanjanje počelo se dešavati to da je ono anorgansko biće koje se konstantno javlja dok sanjam počelo izlaziti i u budnom stanju. Već sam ga nekoliko puta snimila da se materjalizirao, samo srećom ne toliko blizu mene. I izgledalo je čudnovato, kao neka velika masa boje katrana. Gledala sam ga kroz prozor po noći kako je stresao čempres u mom vrtu. Trajalo je to možda minutu, a onda je nestalo. Vidla sam ga dva, tri puta kao vrlo izobličenog, malog čovjeka na udaljenosti od oko 15 m. Da li netko, bilo tko zna što se dešava ako se to čudo skroz približi? Što bi se tada moglo desiti?

Vrh

PostPostano: pet jun 10, 2011 8:45 pm 
Član foruma

Mozda je to jedan od saveznika. Tako nesto su opisivali u knjigama.

Vrh

PostPostano: pet jun 10, 2011 9:13 pm 
Član foruma

Ako je to saveznik, što misliš da mi se može desiti ako se pojavi kraj mene? Nekad prije sam ga viđala samo u snovima, a zadnje dvije godine ga nažalost vidim i u ovom svijetu. Isto tako vidim da se potpuno materjalizirao, nije više kao neka sjena, svjetlost ili nešto slično, već je skroz fizički. Lagala bi kad bi rekla da se ne bojim.

Vrh

PostPostano: sub jun 11, 2011 7:19 am 
Član foruma

Lagala bi kad bi rekla da se ne bojim.

Naravno da se bojis. Nahual Huan je opisao da kad se tako nesto pojavi u ovom svijetu moze nas na smrt preplasiti, ali doslovno. Tako nesto nije uobicajna pojava pa kad se pred nama pojavi nije ugodan osjecaj. Opet, oni su uh i lovili, zgrabili, bacili se na njega da ga pridobiju za cijeli zivot zato su ga i zval saveznikom. Postoji opisano u knigama da kad ga se zgrabi da se mora stati u stav kao polucucanj, prouci malo prije nego bilo sta radis oko toga.

Vrh

PostPostano: ned jun 12, 2011 1:33 am 
Početnik

Saveznik? Ja se ne bih slozio.Moj savjet maloj medvjedici je da nadje modus da se pod hitno rijesi svoje mentalne fiksacije na to bice.Bice da se to bice upravo hrani tvojom fiksacijom. treba da ga "obrises" dok nije kasno. Slazem se da stavove i djelovanja treba formirati na osnovu licnog iskustva, ali ovaj put mi mozes vjerovati, ili odluciti da sama iskusis interakciju sa tim bicem.
Radi se o klasicnom "trgovcu" koji je sa tobom izgleda napravio odlican posao. Po njega naravno. Pazi da ne bude kasno samo. Koliko dugo te vec zdere to bice?

Vrh

PostPostano: ned jun 12, 2011 8:20 am 
Moderator

Nije ni meni jasno zašto je medvjedici skoro sve saveznk, kad između svih anorganaca koji dijele zračenja s nama tek neki mali dio mogu biti saveznici i ne nude se sami, osim možda uz nasljeđe po učitelju.

Vrh

PostPostano: ned jun 12, 2011 10:34 am 
Član foruma

Ciao. Ja nikada nisam tvrdila da je to saveznik. Ali je sigurno da se radi o anorganskom biću. Problem je u tome što zadnjih godina izlazi iz snova u ovaj svijet. Prije se je pojavljivao samo u sanjanju, sada je u budnom stanju materjaliziran. Zaista se ponaša, a i izgleda slično kao što je to opisano u knjigama. Iskreno, nisam fiksirana na njega, niti ga prizivam, međutim nikako ga nemogu izbjeći, uvijek je blizu mene. Danas shvaćam da je to oduvijek bilo kraj mene, samo toga nisam bila svjesna. Također sam svjesna da ta bića nisu samo kraj mene, već su isto tako u blizini svih, samo je to teško osvjestiti. Posvuda su uokolo nas.

Vrh

PostPostano: ned jun 12, 2011 11:38 am 
Član foruma

(Mozda je to ljudski kalup...)
Ako jeste onda bi valjalo prici mu i zatraziti nesto za sebe,sto ti treba
U svakom slucaju ako odajes vibru straha, moguce je da hranis i letace, sve zavisi.

Nije losa ideja popricati sa njim :tongue:
Why not? :)

Koliko se secam iz knjiga, oni tragaju za porastom svesnosti...(neorganci)

A za ljudski kalup...to jedino sama mozes da znas ja sam pecnuo samo ideju...

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1194 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 60  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.