mala_medvjedica je napisao/la:
Da li ti zapravo misliš da meni prodire strana energija zato jer se osjećam zagorenom? Da li je to smisao tvojeg posta? I prodire zato da osvjestim zagorenost i u snovima?
Ma pusti zagorenost i razumna objasnjavanja jer ovo ovo a jer ono ono, to i tako nema nikakvu prakticnu vrijednost u tvojem snu.
Osjecala si sve osjecaje, mirise, i ostalo jace cak jace nego na svjesno, bitno je da postanes svjesna prisustva strane energije i samo to. Kad tog postanes svjesna nece ti vise biti bitno jer si zagorena, oguljena, posoljena, itd.
Ja sam neki dan sanjao da sam zatvorenik - bolesnik neke bolnice - zatvora, i izsetao sam bolnicom a nisam smio, hodao sam kroz tri kata, podrum, pokraj "doktora". Inace nisam smio iz te celije van. Svi su me samo promatrali, setao sam pokraj nih ko sjena, nesto im je bilo sumnjivo ali uopce nisu reagirali.
Taj san nema vrijedost di sam ja jer sam bolesnik ili nesto drugo negdje drugdje, vec je bitno prikradati se biti neprimjetan naspram entitetima koje srecemo u snovima u kojem god obliku da se oni pojavljuju i ne davati im svoju energiju ali boraviti tamo da bi se napunili njihovim nabojem da bi imali uopce energije za skroz svjesno sanjanje, a taj proces traje godinama.
Jesam uspio u tome da izvucem nesto energije od njih neznam, jos se ucim s vremenom kad dojdem do tog stadija moci cu ti sa sigurnoscu reci jer jos nisam svjestan kako se to radi.
Umjetnost sanjanja je biblija za sanjanje, procitaj ju dosta toga ce ti objasniti.