Sada je: sri maj 14, 2025 8:49 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1917 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 96  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Članovi
PostPostano: ned maj 08, 2011 11:23 am 
Početnik

Zdravo, ja sam Emir i iz Sarajeva sam.
Tražim nekoga iz Sarajeva ili nekoga ko često posjećuje Sarajevo da ima iskustva sa bilo kakvom magijom i ima dosta literature o tome, da odemo na kafu nekad :mrgreen:
Ako ima neko nek me kontaktira privatnom porukom :occasion5:

Vrh

Naslov: Pozdrav svima ...
PostPostano: ned maj 08, 2011 9:31 pm 
Početnik

Pozdrav...ispricavam se za novo-otvoren topic....
Zelim reci da citam ovaj forum vise od pola godine(trazio sam nesto takvo jako dugo) i imam samo rijeci pohvale-svaka cast onome tko je ovo napravio.
Naime nakon dugo vremena i citanja skupio sam hrabrosti da vam se svima obratim sa razlogom jer mi je potrebna pomoc.
Imam 26 godina ne drogiram se i ne koristim alkohol...ali cijeli zivot mi se dogadjaju cudne stvari.
Ja kao osoba veoma sam otvorene percepcije prihvacanja svacijih ideala i veoma sam skromna i iskrena osoba i nerado molim za pomoc...
U zadnje vrijeme dogadja mi se da jednostavno izgubim pojam o vremenu-zelim reci da mi jedna minuta zna trajati ko 10 minuta ili suprotno da mi jednostavno vrijeme proleti a da nisam toga svjestan.
Imam problema sa snovima...sanjam cudnu okolinu koju nikad nisam vidio u svom zivotu ...sanjam cudna bica....sanjam svasta uistinu cudnoga ali najvise sto me zabrinjava je to da mnogo puta kad se probudim nemogu zakljuciti dali sam to sanjao ili sam to recimo "dozivio"...
Veoma jako puno citam i istrazujem o paranormalnim pojavama...ali u zadnje vrijeme mnogo mi se toga dogadja..
Uvijek kad legnem imam osjecaj da je neko kraj mene...u to sam toliko siguran ali nemogu to dokazati pa malo vec ludim od toga.
Nisu mi samo snovi problem...nekako osjecam da ce se uskoro dogoditi neko veliko "sranje".
Imam nekoliko jako dobro zapamcenih sjecanja kada sam znao vidjet neka cudna bica ali nisam mogao sam sebi razjasniti tko su ona...jednom sam cak u snu razgovarao s jednom recimo zenom koja je rekla da ce doci kad bude vrijeme...bila je veoma bijele koze sa jako plavim ocima,imala je neizmjerno ugodan glas.
Ma svasta mi se desava pa molim barem malu pomoc da mi neko pokaze nekakav put ...jer vec od svih tih pojava lagano pocinjem luditi....
Hvala svima na razumijevanju. :thumbup:

Vrh

Naslov: Re: Pozdrav svima ...
PostPostano: ned maj 08, 2011 10:49 pm 
Član foruma

Pozdrav Marko i dobro došao

........

Vrh

PostPostano: pon maj 09, 2011 8:03 pm 
Administrator

Citat:
Ma svasta mi se desava pa molim barem malu pomoc da mi neko pokaze nekakav put ...jer vec od svih tih pojava lagano pocinjem luditi...

Dobrodošao! Hehe... vel 3D iluzije se počinje stanjivati... dolaskom vala... a ovo je samo početak... no, evo ti na forumu glavne teme su pri vrhu, a ti izaberi redoslijed... a vidjet ćeš i da su mnogi članovi imali iste, slične ili u najmanju ruku - doživljaje te vrste...

Kako god... pamet u glavu, svijest ti raste - a time i tvoja zaštita od svakavih pizdarija usput...

:occasion5: :occasion5: :occasion5:

:mrgreen: :wink:

Vrh

PostPostano: uto maj 10, 2011 4:06 pm 
Početnik

Zdravo svima!!Ja sam Danijela i nisam slucajno ovde :D
have a nice trip :glasses7:

Vrh

PostPostano: uto maj 10, 2011 5:03 pm 
Administrator

Pozdrav Danijela, dobrodošla!

Vrh

PostPostano: uto maj 10, 2011 10:35 pm 
Početnik

Pozdravljam sve članove Foruma.
Prvi puta sam na bilo kakvom forumu. Već sam ovo napisao u jednoj rubrici, ali je ne mogu naći.
Dakle, iz Splita sam. Ovdje imamo ufološko društvo Polaris čiji sam vanjski suradnik.
Glavni razlog moje registracije na Galaksiji je kontaktiranje sa ostalim članovima foruma,pogotovo u području ufologije.
Moja osnovna teza je da smo hibridna bića nastali uzorkom vanzemaljske inteligencije.
Iako sam neznalica iz područja fizike,opsjeda me kvantna fizika, a samim time i prostorne dimenzije za koje smatram da su autoputevi svemira.
Eto, toliko za sada o meni....Želim još jednom pozdraviti sve članove foruma.

Vrh

PostPostano: sri maj 11, 2011 1:30 am 
Moderator

Pozdrav i dobrodošao!

Vrh

PostPostano: sri maj 11, 2011 10:44 pm 
Početnik

Hvala na pozdravu.
Baš se i ne znalazim preko foruma,jer kao što sam naglasio ovo mi je prvi forum, ali za mene vrlo interesantan, jer se tiće svega što me zanima i što smatram da bi trebalo zanimati svakog živog čovjeka.
Problem mi je u samoj komunikaciji sa ostalim članovima jer ne kužim na koji način mogu komunicirati s njima,iako vidim da su on line. Ali, ne moraš objašnjavati, već se snađem nekako.
S obzirom da se sada bavim prvenstveno #tehničkim problemima# ipak sam na preskoke uspio pročitati neke tvoje postove i moram ti priznati da sam odmah primjetio koliko sam od životnog presinga van svakog domašaja u svezi tvojih postova,iako i sada postižem "automatski" meditativna stanja,jer sam tokom meditativnih iskustava došao do neke razine u kojima se pokušavam održavati na ovozemaljskom i astralnom području. Jednostavno rečeno dobio si jednog više,nazovi ga,obožavatelja....a mogu primjetiti da tu još ima dosta članova koji izuzetno cijene ovu stranicu,koja mi evo več drugi dan postaje jednostavno draga.
Jedna mala sličnost sa tvojim nikom "Promatrač". Naime, u jednoj fazi života nametnula mi se misao da sam promatrač. Bila je neka situacija i jednostavno se nisam mogao oduprijeti tom nazivu. Kao da sam dobio tu titulu već od nekoga i ona i dan danas živi u meni i nekako se tako i ponašam.
Moram se izjasniti i u svezi samog dolaska na stranicu Galaksija. Prvenstvena namjera mi je imati jedan "mali kutak" u životu iz kojeg proizlazi osnovna bit postojanja s osobama (članovima) koji također mogu opipati taj nevidljivi svijet, a koji nas toliko buni.
Vanzemaljce nisam nikada vidio niti sam sa njima igrao poker. Da li su bili u mom prisustvu? O tome bi se moglo nešto i napisati jednom prilikom. Da li sam ja za njih bio neki vanmarsovac ili slično...?....i o tome bi se moglo nešto spomenuti kroz budući period.
Spomenuo sam da sam neznalica u fizici,a da me ipak opsjeda. Vjerujem u zakon privlačnosti. Smatram da su sve želje ostvarive i to na način da sebi kažemo da to jednostavno želimo i ne treba se nakon toga previše zamarati. Zakon privlaćnosti će već odraditi svoje što ima. Na nama je samo da želimo. Kada će se želja ispuniti? Kada shvatimo da je iskreno želimo. Kada čemo to shvatiti? Kada osjetimo da se astralne čestice počinju sakupljati na jednom mjestu i poćmu stvarati našu želju.
Na kraju da spomenem jednu anegdotu. Tijekom jedne seanse sam poveo kolegu da vidi o čemu se radi. Tijekom procesa vračanja iz meditacije kada nam se vrača tijelo i udovi pitao me je: "Je si li siguran da se ovdje nije ništa ispomješalo....ipak ja imam komad......"

Drago mi je da sam te upoznao promatraču i još se više nadam da ću dosta toga pročitati što si napisao i naći sebe u tvojim spisima. Isto tako to žarko želim osjetiti i kod drugih članova i stvoriti kristalnu sliku postojanja.

Još jednom te pozdravljam kao i ostale članove foruma, te Vam želim ugodan nastavak večeri.

Vrh

PostPostano: pet maj 13, 2011 12:20 am 
Administrator

Dariomat, pogledaj kako se nešto radi na forumu, pomaže ponekad:

faq.php

Vrh

PostPostano: pet maj 13, 2011 12:42 am 
Moderator

OK, hvala dariomat-u, valjda ne škodi imati obožavatelja. :mrgreen:

Vrh

PostPostano: pet maj 13, 2011 7:11 pm 
Početnik

Promatraču,hvala ti za upustva....već se bolje snalazim.....budi pozdravljen....

Vrh

PostPostano: pon maj 23, 2011 10:47 pm 
Početnik

Zamoljavam administratora da izbriše post u temi Svjedočanstva o NLO-ima,gdje piše samo "Iznad Paga" i ako ima volje da mi objasni kako se usnimava video i audio zapis iz kompjutera. Piše mi nešto crvenim slovima (wmv...tome slično) da je zabranjeno.....

Pozdravljam!

Vrh

PostPostano: sri maj 25, 2011 7:28 pm 
Početnik

Dobrodošlica svim novim članovima...:-) :D

Vrh

PostPostano: sub maj 28, 2011 1:03 pm 
Član foruma

Evo ja se zaboravio predstavit pa da iskoristim priliku :mrgreen:

Pozdrav svima koliko vas ima :hello2:

Vrh

PostPostano: sub maj 28, 2011 2:29 pm 
Član foruma

:hello2:

Vrh

PostPostano: sub maj 28, 2011 9:05 pm 
Početnik

Pozdrav svima!! :hello2:

imam 23 godine
privremeno zbog posla živim u Istri
zanimanje - ms
interesi - istina :glasses7:

Vrh

PostPostano: pon maj 30, 2011 2:15 pm 
Početnik

Pozdrav svim članovima ovog genijalnog foruma!

Pronalazak određenih ljudih i njihovih znanja je meni promjenio životno razmišljanje. U odnosu na vrijeme prije par godina, razmišljam skroz drugačije i dosta istražujem o svemu čime se galaksija.info bavi i proučava.

Unaprijed vam se svima zahvaljujem na svakom vašem odgovoru.

Srdačan pozdrav

Vrh

PostPostano: uto maj 31, 2011 6:29 am 
Član foruma

Pozdrav novim clanovima :occasion5:

Vrh

PostPostano: uto maj 31, 2011 2:57 pm 
Početnik

Pozdrav
Ja sam novi član Orhideja.
Mnogo me interesuju sve teme sa ove stranice pa se zato priključujem .
Postavila sam temu vezano za asteroid koji ide prema Zemlji-hoće li nas opaliti ili bar neke od nas ne bi li im se mozak prosvijetlio??????

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1917 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 96  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.