Pozdrav...ispricavam se za novo-otvoren topic....
Zelim reci da citam ovaj forum vise od pola godine(trazio sam nesto takvo jako dugo) i imam samo rijeci pohvale-svaka cast onome tko je ovo napravio.
Naime nakon dugo vremena i citanja skupio sam hrabrosti da vam se svima obratim sa razlogom jer mi je potrebna pomoc.
Imam 26 godina ne drogiram se i ne koristim alkohol...ali cijeli zivot mi se dogadjaju cudne stvari.
Ja kao osoba veoma sam otvorene percepcije prihvacanja svacijih ideala i veoma sam skromna i iskrena osoba i nerado molim za pomoc...
U zadnje vrijeme dogadja mi se da jednostavno izgubim pojam o vremenu-zelim reci da mi jedna minuta zna trajati ko 10 minuta ili suprotno da mi jednostavno vrijeme proleti a da nisam toga svjestan.
Imam problema sa snovima...sanjam cudnu okolinu koju nikad nisam vidio u svom zivotu ...sanjam cudna bica....sanjam svasta uistinu cudnoga ali najvise sto me zabrinjava je to da mnogo puta kad se probudim nemogu zakljuciti dali sam to sanjao ili sam to recimo "dozivio"...
Veoma jako puno citam i istrazujem o paranormalnim pojavama...ali u zadnje vrijeme mnogo mi se toga dogadja..
Uvijek kad legnem imam osjecaj da je neko kraj mene...u to sam toliko siguran ali nemogu to dokazati pa malo vec ludim od toga.
Nisu mi samo snovi problem...nekako osjecam da ce se uskoro dogoditi neko veliko "sranje".
Imam nekoliko jako dobro zapamcenih sjecanja kada sam znao vidjet neka cudna bica ali nisam mogao sam sebi razjasniti tko su ona...jednom sam cak u snu razgovarao s jednom recimo zenom koja je rekla da ce doci kad bude vrijeme...bila je veoma bijele koze sa jako plavim ocima,imala je neizmjerno ugodan glas.
Ma svasta mi se desava pa molim barem malu pomoc da mi neko pokaze nekakav put ...jer vec od svih tih pojava lagano pocinjem luditi....
Hvala svima na razumijevanju.