Pa ja imam 2 tukca i jednu tuku, da prostite na izrazu, koji su u istoj situaciji kao i ti, a koje pokušavam 'nagovoriti' da ustanu protiv cijepljenja, ali koliko vidim, sve oni ka kapiraju, ali izgleda da nemaju razumijevanje 'bolje'/'losije' polovice, stoga bi prije neke 'bitke' trebao 'organizirati' redove, tj. imati jaka ledja, a nakon toga je sve lako.
Ja sam ovima recimo predlagao da jednostavno idu na sindrom 'vikanja'. Znaci neka ta cjepiva imaju sitnim slovima pod nuspojave: dijete može vikati i plakati par dana bez prestanka. To je alergijska reakcija, koju ti nitko ne može osporiti, odnosno ne moze te uhvatiti da lazes.
Ako si gledao Anitu Petek o cjepivima, to je vrlo cest sindrom, a oznacava neuro ostecenje s ko zna kakvim posljedicama. Uglavnom ako je dijete primilo iti jedno cjepivo prije, reci da je mali vikao par dana bez prestanka (iako nije), da tesko podnosi cjepiva i da ti kao roditelj ne mozes dopustiti da ga i dalje cijepe i neka ti daju da potpises sve one izjave da oslobodis doktoricu odgovoronosti i sl. Znam da je malo nategnut prijedlog, jer bi morao ici na rizik s prvim cijepljenjem, pa se zaliti tek nakon...
Nisam prosao ovo 'uzivo' tako da samo nabacujem ideje...
Mislim da maloga cega DTP i Polio cjepivo nakon 3 mjeseca, to je jedan od jacih kombiniranih otrova. Inace ovo cijepljenje ti nije prvo. Rijetko tko od roditelja zna da bebu vec u rodilistu cijepe protiv tuberkuloze i hepatitisa. Onda kad mali dobije fibru, onda kazu roditeljima, a e mali ima problema i slicne pizdarije, pa ih ka moraju drzat u one sarkofage/inkubatore sto odmah otupi (emocije i intelekt) maloga za 50%. Nevidjeni primitivizam.
Ovdi je raspored obaveznog cijepljenja za RH dicu:
http://www.roda.hr/tekstovi.php?TekstID ... 2&Show=791Gle ovo sta ove budale pisu s gornjeg linka (Roda):
Cijepljenje je rutinsko i bezopasan je zahvat koji uglavnom prolazi posve neprimjetno i bez posljedica. Tek poneko dijete nakon cijepljenja može imati blage simptome slične onima kod prave bolesti. Takve reakcije javljaju se izuzetno rijetko i to kod djece koja imaju poremećaj imunološkog sustava.Znaci kad jadan mali dobije normalnu reakciju imuno sistema na sve te otrove sto su mu ubrizgali onda ga proglase nenormalnim. Mamicu im. Nisam za nasilje, ali ove bi stvarno trebalo nekako dovesti u red.
Inace, sad kad sam se raspisao, samo da preporucim knjigu:
Joseph Chilton Pearce - Magical Child. Obavezno štivo za sve roditelje.
Uglavnom, današnji sistem rodilišta koji vlada u tzv. zapadnoj civilizaciji je najprimitivniji na svijetu. Nisu u pitanju samo cjepiva, vec pogresan nacin radjanja, krivi polozaj tijela trudnice, prekidanje pupcane trake prijevremena cime se naprasito prekida dotok kisika bebi, odvajanje bebe od majke u najkriticnijim trenucima kad je sokirano porodom i stavljanje u neke inkubatore, neonska svjetla, operaciona dvorana, debili s maskama na licu, sve je ovo šok za dijete koje je tek napustilo sigurnost majčine utrobe.
Za ispravan razvoj bebe, vrlo je bitan dodir s majkom, znaci prvih par dana beba bi trebala biti non stop s majkom, bez nepotrebnih stresova od nepoznatih faca. Beba poznaje majčin ritam srca, već je učilo govoriti od nje u utrobi, tako da joj je to jedina orijentaciona točka u svijetu na početku. Nažalost, ovi nasilnici su to valjda skužili pa odmah odvoje bebu od majke i drže ih jadne izolirane, deprivirane ljudske topline sto im je najvise potrebno na pocetku, neka djeca jednostavno potonu u autizam, ne radi cjepiva koliko radi ovog emocionalnog soka, dok svi ostali bivaju emocionalno i intelektualno osteceni.
Uopce me ne cudi da imamo ovakvo drustvo kakvo imamo, od rodjenja nas da prostite prcaju u zdrav mozak. Mi sto ovdje pisemo po ovom forumu slobodnoumnih ljudi i nesto mislimo van okvira valjda smo greska sustava, ako me razumijete.
Evo sto sustav radi s greskama:
http://www.youtube.com/watch?v=cLvu_bPq ... r_embeddedEto rekao sam sto sam imao.
Pozz