Sada je: uto maj 06, 2025 8:07 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 705 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 36  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Vakcine
PostPostano: pet jan 28, 2011 3:18 pm 
Član foruma

halo je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
Ako su mu operisani krajnici naneta mu je veća šteta nego sa vakcinama.

O tome ima ovde
http://www.ivantic.net/Ostale_knjiige/Z ... ljenja.zip

na strani 73-82

A mene su na moju žalost odstranjeni SVI krajnici. Prvi put još oko 1960 i drugi put valjda srednje krajnike oko 1965 godine prošlog veka.

Znači, džabe se trudim da vodim zdrav život (ne pušim, ne pijem kafu niti alkohol niti gazirana pića, niti COCA COLU,.....ne jedem meso, kobasicu, salamu, ......) jer zbog odstranjenih krajnika ZAUVEK do kraja života trpim posledice.

Ma i meni su odstranil krajnike, to je valjda onda bilo popularno ii 70-ih i 80-ih, ali koga brige, vozim dalje, dapace ovako je veci izazov odrzavati svoje zdravlje. Dok se i jedna ćelija u tijelu okreće u pravom smjeru, sve 'napade' ću progutati neokrznut. Kako bi rekao Duke: bring it on! :)

Inače samo ne temu vakcina htio bih citirati Guylaine Lanctot koja u novom broju Nexusa 55. daje ingeniozno jednostavno objasnjenje zasto je cijepljenje suludo i besmisleno:

To što oni govore je potpuna besmislica. Kad bih vam došla i rekla: "Izvršit ću mali seksualni napad na Vas - malo silovanje - jer jednog dana mogli biste naići na pravog silovatelja i on bi Vas mogao silovati. Ali drugi put neće biti tako strašno kao prvi put."
To je potpuno ista stvar - dati nekome cjepivo. tj. malo bolesti. TO JE BESMISLICA

Vrlo mi je zanimljivo kako se farmakomafija najvise plasi ovih bivsih doktora koji su 'bili' ugledni lijecnici, ali su na kraju shvatili sto se dogadja pa promijenili 'stranu'. Valjda njihova riječ ima veću težinu nego neki 'papci' što drljaju 'gluposti' po forumima.

Bilo bi dobro kad bi nasli nekog forumasa s znanjem francuskog da prevede ovaj video:

http://www.dailymotion.com/video/x59lw5 ... icale_news

Opet se vracam na Todora Jovanovića koji u ovom Biseru tvrdi (http://www.youtube.com/watch?v=U3IVF9Lo ... re=related), a mislim da je to i istina: da su sve polio vakcine iz bivše Juge (dječja paraliza) bile NAMJERNO zaražene ko zna kakvim virusima jer su majmuni koji su dolazili u zagrebački Imunološki Zavod, a od kojih se prave iste vakcine isli preko jedne te iste firme koja je majmune posebno 'pripremala'. Horor do jaja.

Nevjerovatno je koji je ovo organizirani kriminal. Nazalost poznajem tri roditelja male djece koje sam dobro informirao o svemu ovome (jedna od njih se cak bavi homeopatijom), ali zbog pritiska okoline i straha od zakona i neupisa u skolu oni se jednostavno NE BUNE.

S druge strane, gle apsurda poznajem par penzica koji se ni za zivu glavu ne zele cjepiti. Valjda ova stara garda nije 'cijepljena' kao mladja generacija pa jos imaju malo mozga za samostalno donosenje odluka.

Po meni je ovo glavna prepreka, jer znanje je tu, svatko i bez akademske titule moze naslutiti da su cjepiva otrovi i da se iza njih krije velika mafijaška operacija, ali problem je nekoga ohrabriti da ide sam protiv vlastite familije, drzave, crkve, skole, doktora i ostalih 'okova' jer postoji mogucnost da ih netko proglasi ludim i neodgovornim, a i tu lezi eventualna odgovornost ako se dijete razboli. Sto je po meni minimalan rizik, jer sve bolesti od kojih se eventualno i moze razboljeti (od one cijepljenje djece) su lakse za prebolit nego autizam i slicne koje su nuspojave cjepiva.

Moja poanta je da je znanje i informacija samo prvi korak, ali primjenjivati ovo znanje i pomoći sebi i svom djetetu da bude zdravo i da izbjegne cijepljenje je nazalost sasvim druga stvar i očigledno vrlo težak korak s obzirom na nametnute okove društva, stoga čestitam svakoj hrabroj majci i ocu koja je otela svoje dijete iz ruku doktora smrti u bijelom.

Vrh

PostPostano: ned jan 30, 2011 12:17 am 
Član foruma

ovo isto moze ovdje

http://www.ivonazivkovic.net/BESNILO.html

Vrh

PostPostano: sri feb 02, 2011 9:34 am 
Član foruma

da dobro si ti to mandrilo srochio :)

...strah od tih okova i pritiska okoline i zajednice je abnormalan, cura i ja nismo htjeli cjepit psa pa su svi govorili da smo ludi i etiketirali nas ko zadnje kriminalce, pas naravno zdrav i super mu je, btw ako danas hoces cjepit psa protiv bjesnoce nema vies one stare verzije nego mora dobit i chip, tako da stvarno krasno, i onda naravno ne mosh preko grane jerbo nema sve to u knjizici, ako netko ima iskustva sa shercanjem psa preko granice koji nije bio 'legalan' neka javi, ili carinici nisu tako strogi ..neam pojma

a za ovaj francuski video, mogu pitat starog da preveda ako mu se da, al sumnjam ulijenio se s godinama ;)

najbolje kad ekipa kazhe 'pa ne bi ni ja cjepio dijete al sta kad je po zakonu..moram' ...ma koji crni zakon, ti si zakon :) kao ono rekao crowley, "Do what thou wilt shall be the whole of the Law" eto zakona lol

jos malo pa i razmisljanje nece biti po zakonu, pa citanje knjiga kao u fahrenheitu 451 ..onda malo 'thx1138' i 'logan bijeg' scenarija i tako dalje :glasses7:

Vrh

PostPostano: sri feb 02, 2011 1:48 pm 
Član foruma

urka hordearii je napisao/la:
...ako netko ima iskustva sa shercanjem psa preko granice koji nije bio 'legalan' neka javi, ili carinici nisu tako strogi ..neam pojma...

Moja devojka je donela mačku iz USA sa sobom. Morala je da je vakciniše i ugradi biočip, da bi mogla da je izvede iz zemlje, to je koštalo 150$. Dali su joj opciju bar kod tetovaže na uvetu mačke umesto čipa, ali za to podosta čekaš. Svejedno, nakon svega toga ovi naši na granici nisu je pitali ništa, pored njih mogla je unjeti sabljastog tigra kloniranog od DNK iz neke mumije tigra iskopane na Arktiku. Znači, ovi naši, predpostavljam, ne bi pravili problem, ali prilikom ulaska u zemlje EU ili USA za tako nešto bi u najmanju ruku bio proglašen za teroristu i streljan na licu mjesta. Pogotovo u UK, oni drže životinje koje ulaze u zemlju u karantinu 30 dana i kada su svi papiri OK.

Vrh

PostPostano: sub feb 12, 2011 1:10 am 
Član foruma

Izvinjavam se ako se vec o ovoj temi raspravljalo ovdje, ali ovo sta vas dva govorite, prvi put cujem: da se pasima ugrađuje ID chip ispod kože u sklopu cijepljenja i da ce biti obavezno za tri godine za sve ljubimce.

http://www.vauvau.net/index.php?option=com_content&view=article&id=215:cijepljenje-i-iranje-vaeg-ljubimca&catid=26:korisne-informacije&Itemid=55

Ovo mi je nekako prošlo 'ispod radara'. Bogami, dok mi pizdekamo, ovi lagano guraju svoju agendu, ajde znači prvo pasi i mačke, pa smo onda valjda i mi ljudi na redu.

Vrh

PostPostano: sub feb 12, 2011 3:24 am 
Član foruma

mandrilo2 je napisao/la:
Izvinjavam se ako se vec o ovoj temi raspravljalo ovdje, ali ovo sta vas dva govorite, prvi put cujem: da se pasima ugrađuje ID chip ispod kože u sklopu cijepljenja i da ce biti obavezno za tri godine za sve ljubimce.

http://www.vauvau.net/index.php?option=com_content&view=article&id=215:cijepljenje-i-iranje-vaeg-ljubimca&catid=26:korisne-informacije&Itemid=55

Ovo mi je nekako prošlo 'ispod radara'. Bogami, dok mi pizdekamo, ovi lagano guraju svoju agendu, ajde znači prvo pasi i mačke, pa smo onda valjda i mi ljudi na redu.

Da, za ljubimce je već postalo obaveza u mnogim zemljama.

Što se tiče nas ljudi i tu se "agenda" sprovodi, doduše sporije. Za sada je obavezno za zaposlene u nekim visoko sigurnosnim kompanijama, za pristup određenim zonama (kao recimo biohazard laboratorije).

Za vakcine, poslednjih nekoliko generacija, se isto tako tvrdi da u sebi sadrže nanobote.

To bi takođe mogao biti vid čipovanja. U kombinaciji sa HAARP-om to je moćno oruđe za manipulaciju masa.

Postoje i morgelonska bolest koja izazvana tako što nanoboti grade vještačka vlakna koja izrastaju većinom u potkožnom tkivu. Tvrdi se da u ljudski organizam dospjevaju raspršavanjem chemtrailsa.

Vrh

PostPostano: sub feb 12, 2011 9:15 am 
Član foruma

To se sve radi u kombinaciji.
Vakcinama ubacuju teške metale (živu, aluminijum...) koji su potrebni da bi čipovi jače delovali na celo telo i um. Takođe čipovi sa metalima u telu deluju jače na vanjsko zračenje (HAARP, sateliti i drugo).

Vrh

PostPostano: pon feb 14, 2011 2:57 pm 
Član foruma

Moje dijete koje sada ima 3 mjeseca, ceka ga cjepljenje za mjesec dana. Pratim temu od pocetka vec 2 godine i jos dosta foruma i stranica protiv cijepljenja. Posto planiram odbiti cijepljenje, a doktorica mi je jako fina i dobra zena :shock: , nisam jos razradio taktiku i postupak do kraja. Pripremam se na najgore, da me prijave sanitarnoj inspekciji. Ima vise nacina odbijanja osim same usmene izjave, npr. isprintana izjava i trazenje potpisa doktora da on svojom odgovornoscu tvrdi da se nece desiti nista djetetu, pa mozda reci da sam hindus i da mi religija zabranjuje :-k :mrgreen: ili jednostavno se ne pravdati niti potpisivati nista.....bojim se da me nece izbaciti sa djetetom i dati mi karton, a da me drugi doktor nece htjeti primiti sa necjepljenim djetetom.......

Sta savjetujete, jel dosao tko do jos kakvog boljeg opravdanja ili dokaza ? Koji nacin bi bio najbolji po vasem ?

Nije mi lako, brinem se za svoje dijete, zato vas pitam :love3:

Vrh

PostPostano: sub feb 26, 2011 12:09 am 
Član foruma

Pa ja imam 2 tukca i jednu tuku, da prostite na izrazu, koji su u istoj situaciji kao i ti, a koje pokušavam 'nagovoriti' da ustanu protiv cijepljenja, ali koliko vidim, sve oni ka kapiraju, ali izgleda da nemaju razumijevanje 'bolje'/'losije' polovice, stoga bi prije neke 'bitke' trebao 'organizirati' redove, tj. imati jaka ledja, a nakon toga je sve lako.

Ja sam ovima recimo predlagao da jednostavno idu na sindrom 'vikanja'. Znaci neka ta cjepiva imaju sitnim slovima pod nuspojave: dijete može vikati i plakati par dana bez prestanka. To je alergijska reakcija, koju ti nitko ne može osporiti, odnosno ne moze te uhvatiti da lazes.

Ako si gledao Anitu Petek o cjepivima, to je vrlo cest sindrom, a oznacava neuro ostecenje s ko zna kakvim posljedicama. Uglavnom ako je dijete primilo iti jedno cjepivo prije, reci da je mali vikao par dana bez prestanka (iako nije), da tesko podnosi cjepiva i da ti kao roditelj ne mozes dopustiti da ga i dalje cijepe i neka ti daju da potpises sve one izjave da oslobodis doktoricu odgovoronosti i sl. Znam da je malo nategnut prijedlog, jer bi morao ici na rizik s prvim cijepljenjem, pa se zaliti tek nakon...

Nisam prosao ovo 'uzivo' tako da samo nabacujem ideje...

Mislim da maloga cega DTP i Polio cjepivo nakon 3 mjeseca, to je jedan od jacih kombiniranih otrova. Inace ovo cijepljenje ti nije prvo. Rijetko tko od roditelja zna da bebu vec u rodilistu cijepe protiv tuberkuloze i hepatitisa. Onda kad mali dobije fibru, onda kazu roditeljima, a e mali ima problema i slicne pizdarije, pa ih ka moraju drzat u one sarkofage/inkubatore sto odmah otupi (emocije i intelekt) maloga za 50%. Nevidjeni primitivizam.

Ovdi je raspored obaveznog cijepljenja za RH dicu:
http://www.roda.hr/tekstovi.php?TekstID ... 2&Show=791

Gle ovo sta ove budale pisu s gornjeg linka (Roda):

Cijepljenje je rutinsko i bezopasan je zahvat koji uglavnom prolazi posve neprimjetno i bez posljedica. Tek poneko dijete nakon cijepljenja može imati blage simptome slične onima kod prave bolesti. Takve reakcije javljaju se izuzetno rijetko i to kod djece koja imaju poremećaj imunološkog sustava.

Znaci kad jadan mali dobije normalnu reakciju imuno sistema na sve te otrove sto su mu ubrizgali onda ga proglase nenormalnim. Mamicu im. Nisam za nasilje, ali ove bi stvarno trebalo nekako dovesti u red.

Inace, sad kad sam se raspisao, samo da preporucim knjigu: Joseph Chilton Pearce - Magical Child. Obavezno štivo za sve roditelje.

Uglavnom, današnji sistem rodilišta koji vlada u tzv. zapadnoj civilizaciji je najprimitivniji na svijetu. Nisu u pitanju samo cjepiva, vec pogresan nacin radjanja, krivi polozaj tijela trudnice, prekidanje pupcane trake prijevremena cime se naprasito prekida dotok kisika bebi, odvajanje bebe od majke u najkriticnijim trenucima kad je sokirano porodom i stavljanje u neke inkubatore, neonska svjetla, operaciona dvorana, debili s maskama na licu, sve je ovo šok za dijete koje je tek napustilo sigurnost majčine utrobe.
Za ispravan razvoj bebe, vrlo je bitan dodir s majkom, znaci prvih par dana beba bi trebala biti non stop s majkom, bez nepotrebnih stresova od nepoznatih faca. Beba poznaje majčin ritam srca, već je učilo govoriti od nje u utrobi, tako da joj je to jedina orijentaciona točka u svijetu na početku. Nažalost, ovi nasilnici su to valjda skužili pa odmah odvoje bebu od majke i drže ih jadne izolirane, deprivirane ljudske topline sto im je najvise potrebno na pocetku, neka djeca jednostavno potonu u autizam, ne radi cjepiva koliko radi ovog emocionalnog soka, dok svi ostali bivaju emocionalno i intelektualno osteceni.

Uopce me ne cudi da imamo ovakvo drustvo kakvo imamo, od rodjenja nas da prostite prcaju u zdrav mozak. Mi sto ovdje pisemo po ovom forumu slobodnoumnih ljudi i nesto mislimo van okvira valjda smo greska sustava, ako me razumijete.

Evo sto sustav radi s greskama:
http://www.youtube.com/watch?v=cLvu_bPq ... r_embedded

Eto rekao sam sto sam imao.
Pozz

Vrh

PostPostano: sub feb 26, 2011 11:12 am 
Član foruma

i onda za zivota se razbolimo od kojekakvih autoimunih bolesti, gdje u biti imunitet poludio i ne zna sta mu je raditi, i napada sam sebe, pa nakon sto smo ga iziritirali i napumpavali se otrovima bez granica sta ocekivati? u biti to je fora 'cry wolf' lazna uzbuna i nakon milijuntog puta poludi imunitet, a da ne govorim o endokrinom sustavu i svim onim substancama koje ometaju rad istog, plastika za pocetak, sve je danas od plastike ne mosh' izbjech vise.., u istrazivanju jednom utvrdili da su cak kasirke u jednom supermarketu imale dosta vecu razinu bpa i phtalata u krvi samo(?) od svakodnevnog kontakta sa plastikama..kartice racuni vrecice i sl.

naravno da preko kozhe udje sve u krvotok, samo slusam u svojoj okolini kako su kome dijagnosticirali koju bolest, katastrofa, rak dojke u istri najveci.. valjda od ovog talijanskog schrota kojeg ekipa jede :) i onih finih antiperspirant dezicha na svjeze obrijanih pazuh fijuuu - aluminij, tave dupont(teflon) aluminij, kava aparati moke aluminij, kruh/peciva praskovi aluminij, a mi se jos zhalimo na chemove điiiz

nego offtopic otisao, glupo je kako je uopce doslo do toga da nemas ni osnovno pravo na vlastiti izbor, i onda slusam one budalastine o nsp(nwo) i sl. kakve crne kamere i chipovi i vel'ki bratzo to su budalastine, uprogramirali su i soc uvjetovali vecinu ljudi i to je jedino bitno, sta je pouzdanije neki chip i tehnologija koje moze otkazati svakog dana i za jakih suncanih oluja i sl. -- ili stado koje samo sebe pazi

nemoj cjepit dijete, sta god da kazes, sta nije da ustav garantire bar minimalne ljudske slobode, garant ima neka fora oko vlastite odgovornosti kao sto mandrilo spomenuo, radije bi u przhun isao nego davao teske metale i mod.stanice kokosi i mrtvih fetusa djeci, a i stvar princpia bogami, zasto da pharma ind. komplex zaradjuje na takvim debilanama

dodatak: cek cek malo, haha, pise na ovom linku sto kolega mandrilo stavio - "Preuzeto s Pliva zdravlje", mislim pa naravno da ce farmaceutska kompanija govoriti da treba djecu sto vise cjepiti, cak nisu se udostojili(roda) naci nekog kvazi neovisnog strucnjaka da kazhe svoje o tome, mada bi bilo vjerojatno isto... totalni smijeh

Vrh

PostPostano: sub feb 26, 2011 2:13 pm 
Član foruma

na forumu Rode čuće 2-3 plaćenika koji reagiraju na svaki natpis o štetnosti ili upitnosti cijepljenja sa teškom paljbom
isto tako napadju sve alternativne načine održavanja zdravlja ili lječenja

užas

Vrh

PostPostano: sri apr 06, 2011 12:40 pm 
Član foruma

Dvomjesečna beba iz Doboja koja je juče vakcinisana u dobojskom Domu zdravlja, preminula je, a tačan uzrok smrti biće poznat nakon obdukcije, saopšteno je iz Instituta za zaštitu zdravlja Republike Srpske.
"Prema trenutno raspoloživnim podacima, najvjerovatnije je riječ o vremenskoj koincidenciji smrti djeteta i primanja vakcine. Tačan uzrok smrti biće poznat nakon obdukcije, a o rezultatima će javnost biti blagovremeno obaviještena", navodi se u saopštenju..........

Izvor: http://www.bh-news.com/ba/vijest_det.php?vid=11251&r=1

Vrh

PostPostano: čet apr 14, 2011 10:32 am 
Član foruma

Minime je napisao/la:
na forumu Rode čuće 2-3 plaćenika koji reagiraju na svaki natpis o štetnosti ili upitnosti cijepljenja sa teškom paljbom
isto tako napadju sve alternativne načine održavanja zdravlja ili lječenja

užas

Hvala na info. Baš sam raspoložen za svađanje :twisted:

Vrh

PostPostano: čet apr 14, 2011 2:55 pm 
Član foruma

Pantelija je napisao/la:
Ako su mu operisani krajnici naneta mu je veća šteta nego sa vakcinama.

:(
Pitao sam se šta li su mi uradili u detinjstvu, nakon uviđaja da je svaki organ tu sa razlogom...

Vrh

PostPostano: pet maj 06, 2011 10:06 pm 
Član foruma

Izuzetno dobar i važan članak o zajednici Amiša u USA. Ono što je interesantno, i povezano sa temom o vakcinama, je da su u toj zajednici registrovana samo tri slučaja autizma. U dva slučaja radi se o djeci koja su vakcinisana. Za treće nema podataka. Ne koriste GMO hranu (iako na sve načine, konstantno, na njih vrše pritisak da je uzgajaju), i nemaju povjerenja u "zvaničnu medicinu", što ih je učinilo imunim na sve poznate teže oblike oboljenja.

The Amish Don’t Get Autism But They Do Get Bio-Terrorism

Vrh

PostPostano: pet maj 06, 2011 10:52 pm 
Član foruma

LightCaster je napisao/la:
Ne koriste GMO hranu (iako na sve načine, konstantno, na njih vrše pritisak da je uzgajaju), i nemaju povjerenja u "zvaničnu medicinu", što ih je učinilo imunim na sve poznate teže oblike oboljenja.

Eh, što se nismo ugledali na njih - Amiše? "Pametni" Amiši!

Samo ne znam na koji način se štite Amiši od chemtrailes-a? Možda imaju "ubojite" orgonske topove?

I Amiši idu u grad kočijama da bi kupovali nešto u prodavnicama, i stvarno ne znam kako oni mogu da znaju šta jeste GMO hrana, a šta nije .....ako ništa nije zabeleženo na etiketi sa znakom GMO ili CODEX ALIMENTARIJUSA ili HACCP?

I šta se sada dešava sa Amišima s obzirom da je nedavno u SAD proglašen zakon o zabrani gajenja u baštama i njivama prirodnim semenima? Da li oni mogu da izađu na kraj sa zakonom SAD? Sumnjam, jer bi inače vlast SAD poslao vojsku kako bi među njima Amišima sprovodila red i zakon.

Vrh

Naslov: Re:
PostPostano: pet maj 20, 2011 7:47 am 
Početnik

Sophia je napisao/la:
Cijepljenjem se dobije samo besplatna prilika da na sirokoj populaciji izvrsis eksperimente i poslije pratis resultate pa tako prave razne statisitke kako se populacija ponasa na odredjene komponenete u tim vakcinama.
Kako bi drugacije skupili pokusne kunice za odredjene probe.
Sve se to zasniva na strahu bar sto se tice vakcina gripa , ljudi znaju da to nije dobro ali opet idu pa primaju bojeci se za svoj zivot.
Nazalost vakcine za djecu pored straha se zasnivaju i na prisili.
Naravno pored svega i farmaceutska industrija zaradi ogromne novce.

U potpunosti bih se složila s iznesenim . Cjepljenje kod djece vrši se prisilno po principu mora se . Nikada se nitko nije zapitao ; a zašto ? Koje su nuspojave , posljedice ? Već samo , mora se .
Ne mora se . Naročito protiv iskorijenjenih bolesti . Određena cjepiva su direktno vezana za pojavu drugih također teškoh oštećenja organizma i bolesti poput dječje paralize a možda i raka . Obvezatna cjepiva su mogući uzročnici karcinoma , koji se javljaju a još uvijek ne znamo zašto . Možda odgovor leži u cjepivima koja dobivamo u najranijim dječjim periodima života .
Cjepiva , po mom mišljenju nisu potrebna jer je sam organizam , najbolji obrambeni mehanizam .

Vrh

PostPostano: sub maj 21, 2011 10:23 pm 
Član foruma

Prije koji mjesec sam potpisala izjavu da ne dozvoljavam da se moje školsko dijete cijepi. Već sam opisala bila, mislim čak na ovoj temi, uglavnom na ovom forumu, kako i zašto je do toga došlo.

Bez obzira u kakvoj se situaciji našli, da li je dijete prije cijepljeno bilo ili ne, shvatite jedno: SUSTAV JE INERTAN DO BOLA!!! To znači praćenje najnovijih istraživanja, saznanja... jako loše.

Ja sam se "naoružala" znanjem i jačeg oružja po meni nema. I s jednim pitanjem/molbom svim "našim" doktorima: dokažite mi po čemu ste "vi" doktore xy bolji/kompetentniji stručnjak od svih ovih doktora sa impozantnom karijerom koje sam vam ja na ovom papiru navela, a koji govore o velikoj upitnosti i opasnosti od cijepiva???

Usput preporučam pripremiti/skupiti sve video snimke, članke... koje imate a govore o tom i nasnimiti npr. na DVD i imati ih pri ruci kod takvih razgovora ukoliko nemate snage/mogućnosti reći sve što bi reći htjeli, pa nek se nađe ako zatreba.

Stav je moj ovaj: dokažite mi da svi ovi liječnici/pedijatri/kirurzi/imunolozi... griješe, a da ste vi u pravu. Pa kakav bi ja bila roditelj da pored ovakvih nalaza, bez pitanja dam svoje dijete cijepiti, pa to bi bio pravi izraz istinskog nemara i gluposti!!!

Nema problema, ubost je lako, dokažite mi da je bezopasno i zaista učinkovito pored svih ovih argumenata koje sam ja prikupila i vaši smo!!!

Shvaćate poantu/taktiku?!

Da, i mene je bilo strah kada sam 1. put došla tamo s odlukom: ne dolazi u obzir! Doktorica me pokušala uvjeriti i omalovažiti neke moje argumente i naravno zaplašiti, ali kada je rekla da je njoj izvor saznanja neki naš doktor koji radi u službi dotične industrije, pomislila sam, pa dotična pojma nema o čemu ja pričam, stara pedijatrica koje je kako kaže cijeli svoj život posvetila preventivnoj medicini i nema uopće "snage" suočiti se kvalitetno sa mogućnošću da je "potratila život", odnosno tolike godine radila nešto toliko pogrešno/upitno.

Nisam se više ni trudila dalje dokazivati nešto, bila sam ljubazna cijelo vrijeme s ugodnim tonom glasa , samo ostala pri svom i ona mi je rekla, a ja obećala da ću još razmisliti. Uglavnom nakon koji mjesec, pozvala me da potpišem izjavu koju mi je predala med. sestra, tako da doktoricu nisam tada ni vidjela.

Otada je opet prošlo par mjeseci i za sada nitko nas ne dira. Dijete mi je nakon primanja cjepiva DiTePe tokom vremena počelo dobivati ekceme po rukama i licu. A nakon cjepiva protiv Mupsa, rubeole... dobila simptome mupsa. Meni dovoljno da kažem NEMA ŠANSE VIŠE! uz sva ostala saznanja!

Idite KORAK PO KORAK, nemojte sebi odmah stvarati cijeli "horor scenario", kako će doktor/sustav reagirati, polako i vidite reakcije i što se dešava, obično bude puno lakše nego što mislimo, jer hej ljudi pa imamo ZDRAVE ARGUMENTE, pa tko bi normalan pored svih tih saznanja dao dijete cijepiti bez barem ZDRAVIH PITANJA NA KOJA IMAMO PRAVO DOBITI I SUVISAO ODGOVOR!

Pa pitajte vi njih da li bi oni dali svoje dijete cijepiti, a da se otkrije da su cjepiva zapravo štetna i opasna - (sve to što se do sada i otkrilo) A NA ŠTO SUSTAV UOPĆE NE REAGIRA I UPORNO IGNORIRA.

Vrh

PostPostano: ned maj 22, 2011 12:45 am 
Član foruma

Alzo dakle, ja sam svoju djecu cjepio, ne samo iz konformizma već i iz razloga što je ipak pojavom cjepiva došlo do značajnog suzbijanja određenih bolesti tipa dječija praraliza tj.Poliomyelitis.

Mislim da ljudi idu iz krajnosti u krajnost ili cijepe protiv svega i svačega bez razloga ili odbijaju cijepljenje u cijelosti.

Problem je u tome što farmaceutske trvrtke u utrci za profitom na tražište stavljaju nedovoljno provjerena cijepiva ili zbog monopolističkog tj.državne jasle sindroma se na djeci primjenuju cjepiva koja su "prejaka" tipa MoPaRu Imunološkog zavoda u rvatistanu.

Osim toga pedijatri su preopterečeni s pacijentima i pretvoreni u državne službenike koji obavljaju od države propisane stvari i na kraju se zapravo naj manje bave s djetetom i njegovim roditeljem.
Pedijatrica moje djece se zapravo bavi cijepljenjem i davanjem ispričnica za vrtić a ako je nekakav problem dobiješ uputnicu za bolnicu pa nek se oni onda bave s problemom.

A kad nastane problem onda to izgleda ovako;
stariji je uredno cijepljen i s 3.5 godina išao na docijepljenje jel da tako mora.
Prvi dan po cijepljenju sve u redu al drugi dan rame ko lubenica.
Pravac zarazna bolnica i nakon 3-4 sata čekanja s drugim zaraznim bolesnicima čuješ sljedeće od nadlžnih; "Ma dobro je vidjeli smo mi i gore", pa smo tako utješeni otišli doma.

S druge strane, jedan član moje obitelji na poslu radi s narkomanima i kao nagradu za dugotrajan, opasan i požrtvovan posao pokupio je hepatitis B od istih, kao roditelj bio sam ipak zahvalan što je cijepljenje protiv hepatitisa B obvezatno za novorođenčad u rvatistanu.

Vrh

PostPostano: ned maj 22, 2011 7:34 am 
Član foruma

metuzalem je napisao/la:
Alzo dakle, ja sam svoju djecu cjepio, ne samo iz konformizma već i iz razloga što je ipak pojavom cjepiva došlo do značajnog suzbijanja određenih bolesti tipa dječija praraliza tj.Poliomyelitis.

Informiši se malo bolje jer si u totalnoj zabludi. Poliomyelitis je opao pre pojave "vakcine" (zbog zdravstvenih i higijenskih uslova) i to opadanje su lažno prikazali kao zaslugu "vakcine". Kada se ponovo javila epidemija dečije paralize zajedno sa masovnim vakcinisanjem, onda su promenili parametre da ljudi ne primete da je vakcina izazvala epidemiju, i tako se danas pravi prirodni Poliomyelitis javlja izuzetno retko i zato ga zovu "divlji Poliomyelitis" a ovaj koji nastaje od vakcine je "normalan" Poliomyelitis i on se najčešće i javlja.

metuzalem je napisao/la:
Mislim da ljudi idu iz krajnosti u krajnost ili cijepe protiv svega i svačega bez razloga ili odbijaju cijepljenje u cijelosti.
Problem je u tome što farmaceutske trvrtke u utrci za profitom na tražište stavljaju nedovoljno provjerena cijepiva ili zbog monopolističkog tj.državne jasle sindroma se na djeci primjenuju cjepiva koja su "prejaka" tipa MoPaRu Imunološkog zavoda u rvatistanu.

Problem je u tome što vakcine uopšte ne deluju kao preventiva. To je cela laž. U prethodnm postu imaš izjavu roditelja da je dete nakon vakcinacije dobilo ono protiv čega je vakcinisano, a takvih slučajeva je bezbroj svuda oko tebe.

Svaki organizam zna od čega se sastoji jer predstavlja živu celinu.
Na osnovu tog znanja o sebi organizam reaguje na strana tela obrađujući ih ili braneći se od njih. Ta životna celovitost, koja je znanje o sebi i moć prepoznavanja stranih tela, naziva se imunitet.
Imunitet je upravo sama celovitost organizma.
Samo onaj koji negira činjenicu da je organizam živa celina koja zna šta radi, može da pretpostavi da imunitet treba "obučavati" da prepozna neka strana tela njihovim nasilnim ubrizgavanjem.
Pretpostavka da imuni sistem treba obučavati šta će da prepozna je isto tako idiotska kao i pretpostavka da ribu treba učiti da pliva.
Imuni sistem ne treba obučavati jer on već zna od čega se organizam sastoji, šta mu je potrebno i kako da se odnosi sa svime što mu je strano i štetno. Zato ga samo treba pustiti da radi svoj posao.

metuzalem je napisao/la:
A kad nastane problem onda to izgleda ovako;
stariji je uredno cijepljen i s 3.5 godina išao na docijepljenje jel da tako mora.
Prvi dan po cijepljenju sve u redu al drugi dan rame ko lubenica.
Pravac zarazna bolnica i nakon 3-4 sata čekanja s drugim zaraznim bolesnicima čuješ sljedeće od nadlžnih; "Ma dobro je vidjeli smo mi i gore", pa smo tako utješeni otišli doma.

Da ti je dete umrlo nakon vakcinacije, da li bi i onda bio utešen odgovorom tih "autoriteta" čije stavove i ovde zastupaš?

metuzalem je napisao/la:
S druge strane, jedan član moje obitelji na poslu radi s narkomanima i kao nagradu za dugotrajan, opasan i požrtvovan posao pokupio je hepatitis B od istih, kao roditelj bio sam ipak zahvalan što je cijepljenje protiv hepatitisa B obvezatno za novorođenčad u rvatistanu.

Da li i tvoje dete spada u rizičnu grupu koja dobija hepatitis? Možda je bilo narkoman u prošlom životu?
Zaštita od hepatitisa je osnovna higijena, a ne vakcina.
Izrazi svoju zahvalnost roditeljima sve one dece koja su poumirala od te vakcine protiv hepatitisa B:
http://iansvoice.org/default.aspx

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 705 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 36  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.