Dakako!
Citat:
Jesi siguran da se reptili hrane našim stanjima i negativnom energijom?
Nakon čitanja većine materijala sa foruma, David Icke - sve knjige, Karla Turner - Oteti, Reed - Tijelokradice, te raznorazne druge knjige, tekstove, filmove-dokumentarce, kao i široki spektar raznoraznih internet stranica koje se bave istraživanjima na tom području - postavi opet ovo pitanje sam sebi - pa vidi sam...
Citat:
Reptili mi zvuče kao science-fiction
Automobili su, možda, u svijetu riba science-fiction ( iz njihove perspektive )... pa ipak... automobili postoje... iako nisu baš zastupljeni u "ribljem svijetu" jer se tamo baš i ne koriste. Kako god reptili tebi zvučali "science-fiction" - oni postoje, samo nisu baš stanovnici našeg realiteta jer im ova "tvrda" frekvencija i ne odgovara njihovom načinu života. A što se tiče drugih vanzemaljaca, odnosno, svemirskih tuđinaca... imaš snimaka na tone o tome, pa vidi sam... hehe!
Citat:
Mjesec hrani sa našom negativnom energijom koju produkujemo
Tako je. Mjesec je jedan lijepi ( okrugli ) primopredajnik te energije, koja se tehnologijom prosljeđuje dalje u "reptilske restorane". Inače da nije tako... zašto bi "običan" veliki okrugli kamen uopće trebao takvu energiju? Onda bi sve planine na Zemlji trebale istu... a onda bi se još malo teže živjelo nego sada... kod toliko "gladog kamenja" unaokolo.
Citat:
I kad kažeš da mi živimo u istom realitetu sa 2D to je isto stvar percepcije, nama se čini da živimo u istom realitetu sa 2d ali mi njih vidimo na svoj način, a oni nas možda ne vide kao što mi ne vidimo ni 4d. Mi smo za konjeve i pse enigma, kao što su za nas "reptili".
To je stvar percepcije. Ali - kad ti primiš u ruke jedno biće, recimo, 1. denziteta - kamen. Ti njega možeš držati, osjetiti, baciti sebi na glavu, ili što god - i to ćeš ti osjetiti ( kao i on u neku ruku na svoj način 1. denziteta ). Kad ti kamen padne na glavu - razbije ti glavu - jer smo građeni od materije istih vibracijskih frekvencija koja je zajednička svim sudionicima našeg realiteta. Dakle, "osjećamo" se međusobno na jako "tvrdi" način. No, da Reptil ( ili bilo koje drugo biće viših denziteta ) "prođe" kroz tebe - ti to najvjerojatnije i nebi osjetio, ili uopće detektirao - jer se radi o vibracijskim frekvencijama u drugom pojasu, te još ( vjerojatno ) pomaknute za 90 stupnjeva fazno, tako da ne utječemo jedni na druge - obično - jer se jako teško može postići rezonancija ( međudjelovanje ) fazno pomaknutih frekvencija. I zato - to je drugi realitet.
Zašto raznorazna astralna bića ( 4D bića ) prolaze kroz zidove? Zato što to mogu, jer ih fizika našeg 3. denziteta ne sprečava u tome, kao nas. Tebe boli glava kad lupiš njome u zid - ne možeš proći jer ti atomska struktura ne dozvoljava. No međutim, njihova atomska struktura je "pomaknuta fazno" u odnosu na "našu", pa to mogu. A možda i ti možeš prolaziti kroz njihove zidove... a da toga uopće nisi svjestan! Zbog razlike u fazi.
Ali, reptili znaju kako mogu isisati energiju iz našeg realiteta i tamo se ona manifestira kao "ručak" ili njima druge potrebne stvari.
Citat:
Ja mislim da je sve jedan realitet, a razlike su u percepciji.
Sve je jedan realitet za 7. denzitet - ultimativno SVE - svega svjesno. Sve niže od toga ovisi o percepciji promatrača.
Što se tiče više paralelnih svjetova - predlažem pogledati bilo koji ozbiljniji dokumentarac o tome ( npr. Atom, 3 dijela ). Obično naučnici u svakom kažu da postoji više nas u paralelnim svjetovima, samo nešto malo fazno razmaknutih... pa si pogledaj. Za detalje mene nemoj pitati jer nisam stručnjak u atomskoj fizici... ali imaš dosta o tome na internetu, pa istraži sam.
Kako god - dobro si započeo istragu, treba kritički razmišljati svojom glavom!