Sada je: uto maj 06, 2025 6:37 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1264 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 64  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: 22.12.2012. - Kraj vremena i ovog ciklusa
PostPostano: čet apr 07, 2011 6:26 pm 
Član foruma

Ja ne čujem nikakvo brujanje ali mi se nešto čudno dogodilo jučer.Legao sam oko 6 popodne na kauč kako bi odspavao sat vremena.Nisam bio potpuno utonuo u san, to je bio više neki polu-san, kad odjednom čujem neki čudan zvuk koji trajao samo oko 1 sekundu i probudio me.Neznam kako da ga opišem; bio je dosta glasan, nešto slično kao brrruuumm, zuuummm...To me trgnulo i otvorio sam oči.
Nikad mi se nešto slično nije dogodilo

Vrh

PostPostano: čet apr 07, 2011 10:12 pm 
Član foruma

zvukovi, čujem kucanje, zvono, netko mi vikne "hej", okrenem se oko sebe -ništa, misli o okončanju svega, beznađe,............ideje koje mi nikad prije nisu padale na pamet, .............

nikakva paranoja, ništa, ..........čudno se osjećam

Vrh

Naslov: s
PostPostano: čet apr 07, 2011 11:37 pm 
Član foruma

Meni kad idem spavat i zatvorim oci vidim bljesak dali neko ima taki slucaj... i narvano zujanje u usima...

Vrh

PostPostano: pet apr 08, 2011 12:05 am 
Član foruma

Meni se desava da kad legnem, a jos sam budna, cujem jak pucanj, kao da je neko meni pored glave opalio iz pistolja. Cini mi se da mi se neko u tom trenutku obrati, ne bih ga cula... dok mi se sluh ne povrati malo. Inace, nikad niko nije u mojoj blizini pucao. Ranije sam cula zamor ljudi, kao da je oko mene 1000 ljudi i svi pricaju, ali se nista ne razaznaje.
Kad smo kod nervoze... vec dve godine me muci anksizni poremecaj pracen jakim fizickim simptomima. Ma koliko paranoicno zvucalo, nekad mi se cini kao da mi to neko namerno radi, da me sabotira ili mozda testira...

Zaboravih da napisem... moram mnogo da spavam, inace postajem razdrazljiva i anksioznost se pojacava i prelazi u paniku. Tu potrebu pripisujem mom trenutnom stanju, ali tako je vec duze vreme. Inace, ranije sam spvala mnogo malo i uvek bila puna energije. Spavanje mi je bilo gubljenje vremena...

Zadnja izmjena: ElEcTrA(ex Saska987); pet apr 08, 2011 8:31 am; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: pet apr 08, 2011 6:21 am 
Član foruma

[quote="legolas47"]Ja sam mislio da samo ja čujem brujanje kad ono eto vidi vraga \:D/ i još da kažem da sam sve umorniji niikad dovoljno sna. A po noći kad legnemi sve se umiri osjećam te vibracije to brujanje, možda čak i lagano podrhtavanje ili je to samo privid. U zadnje vrijeme obraćam pažnju na neke sinkronicitete i ima ih podosta. Možda je nešto a možda nije ništa no nije ni bitno. :mrgreen:

I jedno pitanje? Po noći kad sklopim oči vidim slike ljubičaste boje kako se prelivaju kao neki dim, pa onda sivi dim, pa onda šahovnice sivo bjele i td. Jeli to normalno ili?[/quote

Moram se sad i na ovo nadovezati. Takodjer sam umoram, i sve umorniji zadnje vrijeme. Nikako se naspavati. A kad legnem da spavam non stop se vrckam po krevetu. I sto se tice podrhtavanja ne vjerujem da je privid jer se i meni isto desava. Kad krene brujanje onda lagano ide i podrhtavanje.. Također i ovi pucnji, cesto cujem pucanj, lupanje.

I ja kazem mozda je nesto a mozda nije nista, necu od muhe slona praviti.

:occasion5:

Vrh

PostPostano: pet apr 08, 2011 7:43 am 
Član foruma

Da se dodam u statistiku opisanih "simptoma"... 8)
Umor, brujanje u usima i podrhtavanje tijela, buke i šumovi, preljevanje boja i iskrenja prije sna, lagana anksioznost, brzina na okidacu, pojacana glad i zedj itd itd.
Uglavnom, pokusavam se postaviti u ulogu promatraca prema kojima mogu!

lp

Vrh

PostPostano: pet apr 08, 2011 8:34 am 
Član foruma

I da netko je napomenuto neko zujanje. I to mi se dešava kad zaspem, zapravo kad sam na granici da zaspem onda mi oko ušiju kao da lete komarci, znači čini zzzzzzzzzzzzzzz i sve bliže kao da dolazi, ja se onda trznem i onda se čuje naglo ubrzanje tog nečega kao da mi je NLO prišao uhu i kad je shvatio da se budim brzinom svjetlosti nestaje a meni ostaje samo dojam da je bio komarac i kad sam se ja trznuo on je od moh uha velikom brzinom odletio negdje po sobi.
Znači ovako zzzzzzzzzzzzzzz Fijuuuuuuuu.

hahhaha nadam se da sam dobro dočarao, i naravno komaraca na nadmorskoj visini od 900 metara neme baš mnogo ljeti a zimi se podrazumjeva. :occasion5:

Vrh

PostPostano: pet apr 08, 2011 8:59 am 
Član foruma

Ista je stvar i kod mene. O brujanju nad kućom sam već pisala na drugim temama kad sam zaista mislila da je neki avion nad kućom. Tad sam doživjela određenu vrstu paralize, digla sam se iz kreveta i sjedila u kuhinji u potpunoj nemogućnosti primjerice otići do dječje sobe i provjeiriti djecu, a imala sam nevjerojatnu brigu i potrebu za time. Sinoć sam čula upravo tog "komarca". Osjetila sam i dodire po licu. Međutim i krajičkom oka vidjela bijelu prozirnu zmiju u zraku! Nisam bila u polusnu, bila sam u poptunosti budna i gledala TV, tokom dana nisam ništa konzumirala, dakle bila sam "normalna".

Buku, točnije brundanje upravo nalik na zvuk aviona iznad krova kuće, a i unutar nje, povremeno čujemo i muž i ja, nedavno smo mislili da je poludio kotao od grijanja, međutim nismo mogli odgonetnuti o čemu se radi. Tako da je meni sve to već dulje vrijeme poznato i ne iznenađuje me više.

Alf :blob:

Vrh

PostPostano: pet apr 08, 2011 9:59 am 
Član foruma

:-k hmm ... od brujanja kod mene ni br... a što se umora tiče - ja sam inače umorna no već duže vrijeme ne, dapače baš sam ok i pored jako ranog ustajanja i obaveza i 3 djece, ponekad popodne prilegnem - ne spavati već malo se opustiti na 20-tak min i ako slučajno zaspim - to traje par sekundi jer me odmah nešto naglo trgne i budem čila i odmorna za nevjerovat....
Al kad bi nas netko "normalan" čitao - imao bi dojam da čita psihijatrijske slučajeve :rofl ne rugam se naravno.
jedino što me zaprepaštuje je vrijeme..... zaista sve brže i brže leti... kad je četvrtak imam dojam utorka a evo sad petak.... ma strašno

Vrh

PostPostano: pet apr 08, 2011 1:23 pm 
Član foruma

Opisani simptomi vjerovatno imaju uzrok u našoj povećanoj senzitivnosti i otvorenosti ka drugim dimenzijama i realitetima koji postoje tik do nas. Sve veća potreba za spavanjem je način da se tijelo uskladi (jer u snu najbolje i najefikasnije procesira ono što u njega ulazi) sa ogromnim prilivom kosmičke energije koja stiže na ovom tzv. supertalasu iz centra galaksije. Preporuka je u ovom slučaju i ona najlogičnija - kad vam se spava, spavajte!

Prasak koji neki čuju pred spavanje, prilikom tonjenja u san može biti posljedica prebrzog ulaska u "gornje sfere" što se i meni češće zna desiti.

Brujanje također čujem i to vrlo često, toliko da sam mislila da nešto nije uredu s mojim krvnim pritiskom, pa sam ga mjerila više puta misleći da to pištanje i brujanje čujem jer se pritisak drastično povećao. Međutim, pritisak - normalan. U vezi sa ovim brujanjem ima više mogućih uzroka, prema onom što čitam na netu. Jedan je da su nam se čula izoštrila tako da čujemo i one zvukove koji su bili ispod ili iznad praga dosadašnje čujnosti, a izvor zvuka je vjerovatno iz viših kosmičkih slojeva, a neki pomišljaju i na to da čujemo one skrivene strojeve pomoću kojih inače kontrolori utiču na nas. Vrag će ga znati!

U želji da odgonetnem o čemu se radi pri ovom pojačanom prilivu energija, došla sam do saznanja da su sve ovo posljedice približavanja tog supertalasa, koji ne predstavlja samo "fizikalnu pojavu" već je ujedno i nosilac Svijesti koja stiže s tim ogromnim količinama energije s kojima je Zemlja trenutno "bombardovana". Imam utisak da se ova količina energije neće smanjivati, već naprotiv, povećavati i stoga ćemo još žešće osjećati ove promjene ne samo na fizičkom tijelu, već i na psihi i emocijama. Što više svjesno čistiti preostale blokade i energetske "džepove" po tijelu, oslobađati se starih okoštalih mentalnih stavova i nepoželjnih emocija (svi znamo šta spada u njih) jedini je način da sebi znatnije olakšamo sva ova previranja i ovu kolosalnu promjenu koja je već dotakla planetu Zemlju. Naravno, uz nju i sve ostale planete Sunčevog sistema i šire od toga.

LP

Vrh

PostPostano: pet apr 08, 2011 8:09 pm 
Moderator

lyra je napisao/la:
Opisani simptomi vjerovatno imaju uzrok u našoj povećanoj senzitivnosti i otvorenosti ka drugim dimenzijama i realitetima koji postoje tik do nas. Sve veća potreba za spavanjem je način da se tijelo uskladi (jer u snu najbolje i najefikasnije procesira ono što u njega ulazi) sa ogromnim prilivom kosmičke energije koja stiže na ovom tzv. supertalasu iz centra galaksije. Preporuka je u ovom slučaju i ona najlogičnija - kad vam se spava, spavajte!

Prasak koji neki čuju pred spavanje, prilikom tonjenja u san može biti posljedica prebrzog ulaska u "gornje sfere" što se i meni češće zna desiti.

Brujanje također čujem i to vrlo često, toliko da sam mislila da nešto nije uredu s mojim krvnim pritiskom, pa sam ga mjerila više puta misleći da to pištanje i brujanje čujem jer se pritisak drastično povećao. Međutim, pritisak - normalan. U vezi sa ovim brujanjem ima više mogućih uzroka, prema onom što čitam na netu. Jedan je da su nam se čula izoštrila tako da čujemo i one zvukove koji su bili ispod ili iznad praga dosadašnje čujnosti, a izvor zvuka je vjerovatno iz viših kosmičkih slojeva, a neki pomišljaju i na to da čujemo one skrivene strojeve pomoću kojih inače kontrolori utiču na nas. Vrag će ga znati!

U želji da odgonetnem o čemu se radi pri ovom pojačanom prilivu energija, došla sam do saznanja da su sve ovo posljedice približavanja tog supertalasa, koji ne predstavlja samo "fizikalnu pojavu" već je ujedno i nosilac Svijesti koja stiže s tim ogromnim količinama energije s kojima je Zemlja trenutno "bombardovana". Imam utisak da se ova količina energije neće smanjivati, već naprotiv, povećavati i stoga ćemo još žešće osjećati ove promjene ne samo na fizičkom tijelu, već i na psihi i emocijama. Što više svjesno čistiti preostale blokade i energetske "džepove" po tijelu, oslobađati se starih okoštalih mentalnih stavova i nepoželjnih emocija (svi znamo šta spada u njih) jedini je način da sebi znatnije olakšamo sva ova previranja i ovu kolosalnu promjenu koja je već dotakla planetu Zemlju. Naravno, uz nju i sve ostale planete Sunčevog sistema i šire od toga.

LP

Potpisujem gore navedeno, kako u promišljanju tako i što se trenutnog zaključka tiče.

U vezi s primjećivanjem/očitavanjem novih frekvencija, dodao bih još i osobna iskustva sličnog karaktera i na vizualnom planu. Pogotovo za vrijeme potpune opuštenosti, kontemplativnog stanja. Cijeli prostor oživi. Za vedra i sunčana dana, kad pogled sklizne van fokusa, cijela slika koju percipiram zaiskri, zatitra slično "snijegu" sa televizora, uzrnasti se i propleše. Kad malo drugačije namjestim pogled vidljiva su, između oka i pozadinske podloge, "preljevanja" boja. Najčešće bude kombinacija žute, sivo-crne i ljubičaste, rijeđe sa zelenkastim tonovima.
To preljevanje različitih oblika iz jedne boje u drugu (a ponekad i u više njih za redom) viđam već godinama, samo mi je u posljednje vrijeme lakše doći u to stanje opuštenosti. Nema dugo sam naišao na filmiće koji to najbolje dočaravaju. Jedino je razlika u brzini preljevanja, različitosti oblika i smjerova, te u raster efektu, tj. te su boje prozirne na neki način poput aurore vidljive na polovima, može se kroz njih vidjeti i pozadina (najčešće to bude bijeli plafon u sobi), u odnosu na ovu sa snimka.

Nekako imam osjećaj da su i plave spirale koje periodično i sve češće viđamo diljem planete dio iste priče, tj. povećane perceptivnosti ili drugačije ugođenosti fizičkih osjetila. Sad, što mi to točno čujemo, osjetimo i vidimo, točnije iz kojeg izvora dolaze (strojevi kontrolora iz naše ili neke više/šire stvarnosti, prirodno stanje stvari ili nešto treće) sve te senzacije, još uvijek mi izmiče.

Poz

Vrh

PostPostano: pet apr 08, 2011 8:31 pm 
Član foruma

ElEcTrA(ex Saska987) je napisao/la:
Meni se desava da kad legnem, a jos sam budna, cujem jak pucanj, kao da je neko meni pored glave opalio iz pistolja. Cini mi se da mi se neko u tom trenutku obrati, ne bih ga cula... dok mi se sluh ne povrati malo. Inace, nikad niko nije u mojoj blizini pucao. Ranije sam cula zamor ljudi, kao da je oko mene 1000 ljudi i svi pricaju, ali se nista ne razaznaje.
Kad smo kod nervoze... vec dve godine me muci anksizni poremecaj pracen jakim fizickim simptomima. Ma koliko paranoicno zvucalo, nekad mi se cini kao da mi to neko namerno radi, da me sabotira ili mozda testira...

Zaboravih da napisem... moram mnogo da spavam, inace postajem razdrazljiva i anksioznost se pojacava i prelazi u paniku. Tu potrebu pripisujem mom trenutnom stanju, ali tako je vec duze vreme. Inace, ranije sam spvala mnogo malo i uvek bila puna energije. Spavanje mi je bilo gubljenje vremena...

Vezano za žamor ljudi koji čuješ... Da li ga čuješ pred spavanje u trenucima kad si jako umorna ili bez obzira na to? Naime, slično nešto sam čuo nekoliko puta, i koliko se sjećam uvijek bih bio vrlo umoran, s time da se sjećam kako sam to jednom čuo u kući na selu, gdje sam razaznao glasove oca i brata, koji su nešto nerazumljivo glasno pričali, te sam pritom čuo kako nešto fizički rade (čuo sam, među ostalim, i lupanje čekića). Jedna moja prijateljica, koja živi u neboderu, rekla je da je u nekoliko navrata pred spavanje čula mnogo glasova koje nije mogla razaznati, bili su glasni i nerazumljivi, te je i ona bila u tim trenucima vrlo umorna. Ona zaključuje da je očito uhvatila misli drugih ljudi u neboderu dok spavaju, tj. na neki ih je način čula, što možda ima smisla.

Vrh

PostPostano: sub apr 09, 2011 6:18 am 
Član foruma

amir je napisao/la:
Kad krene brujanje onda lagano ide i podrhtavanje.

Bas tako :thumbup:

Vrh

PostPostano: sub apr 09, 2011 10:34 am 
Moderator

Pridružujem se fenomenu jako glasnog lupanja kad dođem u polusan, jučer me probudilo vrlo glasno lupanje vratima, baš ko da je netko ljuto zalupio vratima sobe u kojoj spavam.
Nisu mogla biti neka vrata u zgradi nego baš od moje sobe na metar od mene.

Vrh

PostPostano: sub apr 09, 2011 10:43 am 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Pridružujem se fenomenu jako glasnog lupanja kad dođem u polusan, jučer me probudilo vrlo glasno lupanje vratima, baš ko da je netko ljuto zalupio vratima sobe u kojoj spavam.
Nisu mogla biti neka vrata u zgradi nego baš od moje sobe na metar od mene.

Možda si imao jako stresan dan.

Meni se to isto desilo pre 14 godina neposredno pred polusan prilikom majčine smrti.

Vrh

PostPostano: sub apr 09, 2011 11:16 am 
Moderator

Naljutio sam se sat-dva prije spavanja jako i došlo mi je da lupam vratima, možda sam ostavio kakvog entiteta ovdje pa otišao spavati... osjetio sam i prisustvo kad me trglo iz sna. :twisted:

Zapravo supruga me naljutila sa svojim lupanjem pa sam ja nastavio... mislim da je to još ovdje pošto je supruga i sad ljuta ko zmaj.

Vrh

Naslov: Re: s
PostPostano: sub apr 09, 2011 2:01 pm 
Početnik

DINGSTRAVAGANZA je napisao/la:
Meni kad idem spavat i zatvorim oci vidim bljesak dali neko ima taki slucaj... i narvano zujanje u usima...

meni se ovi bljeskovi u zadnjih mjesecipo često događaju.. zanimljivo baš

Vrh

Naslov: Re: Čudna dešavanja
PostPostano: sub apr 09, 2011 7:15 pm 
Član foruma

Potvrđujem brujanje, tako je tiho da ga čujem tek kad naslonim glavu na jastuk i to u gluho doba noći. Do sada sam mislio da je od neke klime iz dućana u prizemlju, ali vidim da možda i nije s obzirom koliko nas ima što nam bruji :)

Vrh

PostPostano: sub apr 09, 2011 7:28 pm 
Član foruma

MOONLIGHT je napisao/la:
Vezano za žamor ljudi koji čuješ... Da li ga čuješ pred spavanje u trenucima kad si jako umorna ili bez obzira na to? Naime, slično nešto sam čuo nekoliko puta, i koliko se sjećam uvijek bih bio vrlo umoran, s time da se sjećam kako sam to jednom čuo u kući na selu, gdje sam razaznao glasove oca i brata, koji su nešto nerazumljivo glasno pričali, te sam pritom čuo kako nešto fizički rade (čuo sam, među ostalim, i lupanje čekića). Jedna moja prijateljica, koja živi u neboderu, rekla je da je u nekoliko navrata pred spavanje čula mnogo glasova koje nije mogla razaznati, bili su glasni i nerazumljivi, te je i ona bila u tim trenucima vrlo umorna. Ona zaključuje da je očito uhvatila misli drugih ljudi u neboderu dok spavaju, tj. na neki ih je način čula, što možda ima smisla.

To mi se desavalo pred spavanje i nije imalo veze sa umorom. Ranije mi se cesto desavalo i nisam nista uspevala da razaznam. Sada mi se retko desi, ali se neki glas izdvoji i mogu da razaznam sta kaze, mada mi glas nikad nije bio poznat. Uglavnom su to neke prste recenice. Sve to se desavalo i mojoj sestri, ali smo to uvek pripisivale podsvesti. Jer ipak, podsvest je kao sundjer, a na kraju dana kad se sve smiri mozda nesto i ispliva na povrsinu... nesto kao san na javi :)

Vrh

Naslov: Re: Čudna dešavanja
PostPostano: sub apr 09, 2011 8:03 pm 
Član foruma

Meni se čini da su te stvari što se vide i čuju zapravo trenutci odvajanja djelova astralnog tijela od fizičkog. To se sve meni vazda događalo i više ne obraćam pažnju. Ako mi san ne dolazi na oči, što je vrlo rijetko, onda pustim tiho duhovnu muziku. Mdeni se najviše sviđaju pjesme iz jermenskih i grčkih crkava. A i ovakva muzika je izvanredna http://www.youtube.com/watch?v=IoSDcWVI0O8

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1264 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 64  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.