Sada je: uto maj 06, 2025 1:59 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2319 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 116  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: 22.12.2012. - Kraj vremena i ovog ciklusa
PostPostano: sri apr 06, 2011 6:10 am 
Član foruma

Cartman je napisao/la:
slazem se sa Kaliq-om. promjene oko nas se desavaju, licno osjetim promjene i jos uvijek sam malo zbunjen i nekad sam u sivoj zoni kad ne znam sta da mislim, ali evidentno mi je da se nesto desava. mali sinkroniciteti mi se desavaju svaki dan. Sta ce se desit do i na 21.12 slijedece godine, ne znam... al sam uvjeren da se nesto desava, nesto veliko. da li je pozitivno ili negativno, jos uvijek nisam dokucio

Slazem se, sve nam se vise osecaji instancavaju, bar sto se mene tice, culo dodira, ukusa, mirisa...pre nije bilo tako. Ali i nervoza nazalost, oseca se i velika napetost kod ljudi, sto se mene tice, ponekad mi je jako tesko da ostanem pozitivna iako sve ovo znam, iako je sve deo igre, ma do sto djavola dodje mi da izbombam nekog :blob: hehe.
A onda se opet setim, da smo mnogo vise od onog sto mislimo da jesmo i da smo bitni i imamo svoju ulogu u velikoj igri zvanoj "skola zivota", iako se nama cesto cini da smo beznacajni...

Vrh

PostPostano: sri apr 06, 2011 9:21 am 
Član foruma

Definitivno Fairy, i ja osjetim napetost i nervozu, tj taj negativan aspekt vibracije. Al opet mislim da mozda tako i treba da bude, nekad treba da budemo lose volje, da se izbalansiramo da se vratimo na srednji put, izmedju dvije krajnosti :D

Vrh

PostPostano: sri apr 06, 2011 9:39 am 
Član foruma

Kod mene je ovako: Imam faze napadaja bijesa i teške agresije (nije bitno prema kome- uglavnom prema situaciji -ili ljudima-koja mi se desi a smatram je nepravdom), zatim strah zbog saznanja - ponajviše za djecu, tipa čipiranje pa glad, bolest, pa me obuzme mir i sigurnost znajući da imam zaštitu i nekako pretpostavljajući da će se sve "očistiti" a mi biti preporođeni .... a onda opet ponekad tako jako ljubim život, prirodu, Zemlju....
Pa opet strah

Pitam se.... jel to zbog samog saznanja nekih stvari ili zaista se nešto više događa
uh uh
i da - NIKAKO ne podnosim umjetne tvari koje prije nisam primječivala - kozmetika, preparati za čišćenje, tkanina na meni ili blizu mene - ako je umjetna ježim se od nje. Parfemi - imam jedan "kvalitetan" koji je ajmo reći od probranih sastojaka i skup ko vrag - miris je fin ali ima ono nešto umjetno od čega opet gotovo povraća.... eto....
Živjela Priroda i prekrasna nam Zemlja....
A sad tipa intuicija ili neke sposobnosti letenja ili razgovora sa neznam kakvim bićima - NE, ni u snu. bar mislim :-k
:love3:

Vrh

PostPostano: sri apr 06, 2011 1:44 pm 
Administrator

Citat:
jel to zbog samog saznanja nekih stvari ili zaista se nešto više događa

I jedno i drugo. Porast svijesti.

:mrgreen: :wink:

Vrh

PostPostano: čet apr 07, 2011 11:13 am 
Član foruma

mene drma takav bed, da mi je više dosta svega, ovog društva, pasivnosti,............puklo mi u glavu da emigriramo u sjevernu ameriku. a opet, veli mi susjeda "Pravdu nigdje nećeš istjerati"

Vrh

PostPostano: sub apr 09, 2011 11:54 am 
Moderator

Nastavak rasprave je preseljen na čudna dešavanja:

viewtopic.php?p=108314#p108314

Vrh

PostPostano: sub apr 16, 2011 2:06 am 
Član foruma

Namjera mi je putem ovog komentara ukazati na prevenciju i logiku u okviru fizike i metafizike prema mojoj dosadašnjoj životnoj spoznaji.

Ovaj video je jedna od mogućih projekcija događaja koji slijede, ali bez obzira na to, na 2:10 u ovom videu može se vidjeti područje Europe i oko nje.

Možete primjetiti područja na Balkanskom poluotoku koja su označena zelenom bojom, ta područja nisu zahvaćena krvavim morem.

Na slijedećem linku je potresna karta Hrvatske:

http://www.slobodnadalmacija.hr/Linkovi ... fault.aspx

Na ovoj karti, područja označena žutom bojom su područja 6. stupnja, odnosno, to su područja najmanjeg rizika od potresa u odnosu na okolna područja.

Koliko sam uspio naučiti do sada u životu, ukoliko dođe do prevelike blizine između Nibirua i Zemlje, zbog utjecaja gravitacijskih polja, moglo bi doći do pucketanja između tektonskih ploča, a to bi moglo izazvati malo veće valove.

Na slijedećem linku je prikaz Zemljinih tektonskih ploča:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... plates.png

Teško mi je procjeniti do koje visine bi mogli sezati valovi, ali voda je inače mokra u tekućem stanju i ako joj se što god nađe na putu ona će to namočiti, upit će se u tu prepreku, ako je prepreka porozna. Također, ta prepreka će smanjiti snagu vala, ukoliko je prepreka i stabilna i solidna. Planina, gora, brijeg, breg.

Područje Dinarida je zaštićeno prema zapadu planinama na istočnoj strani Jadranskog mora, prema jugu i jugoistoku planinama prema Grčkoj i panonskim bazenom prema sjeveru, sjeveroistoku i sjeverozapadu.

Panonski bazen je uokviren sa preprekama protiv valova, odnosno sa Alpama, Karpatima i Dinaridima, na način da valovi sa sjevernih mora moraju prvo preći alpsko-karpatski planinski lanac kako bi napunili bazen. Dinaridi su s druge strane odmah do plitkog Jadranskog mora u kojem teško da se stignu stvoriti previsoki valovi koji bi mogli, u slučaju pucketanja između euroazijske i afričke tektonske ploče, preći okvire Dinarida.

Arheološka nalazišta najstarijih civilizacija iz (što ranijeg) kamenog doba, također mogu biti dobar putokaz. Što višlje, to bolje.

Uglavnom, Prozor nije pao, a Windowsi već jesu mnogo puta, ali uvijek se nadamo da će taj operacijski sustav raditi i u najkritičnijem trenutku koji nam je od velike važnosti.

Čovjek može uvijek preispitivati svoje granice i nastaviti ići naprijed prema novim spoznajama o sebi i svijetu oko sebe. Valjda će tako doći i do rješenja za razne realne probleme društva, planete i pojedinca.

Čisto srce i hrabrost!

Tako ćemo već doći i do svijetla na kraju tunela!

Glavu gore, srce gore!!!

Samo tako kralježnica može biti uspravna dok čovjek diše punim plućima!

:love9:

:love5:

Vrh

PostPostano: sub apr 16, 2011 2:04 pm 
Administrator

Naravno! :thumbup:

Citat:
Uglavnom, Prozor nije pao, a Windowsi već jesu mnogo puta, ali uvijek se nadamo da će taj operacijski sustav raditi i u najkritičnijem trenutku koji nam je od velike važnosti.

Zato je pametno koristiti i neki drugi sustav... umjesto OPS Windowsa, recimo OPD Linux ( Ubuntu npr. ) koji se ne ruši ( barem ne sam od sebe ), te ima za pogon umreženu grupu ljudi koji međusobno surađuju i dijele saznanja - jer cilj se saznanje, a ne zarada novca.

U stvarnosti je zapravo MNOGO vrsta sistema u pogonu... hehe... ako se tako usporede stvari... neki sistemi odlično funkcioniraju, a neki se ruše i propadaju. Ovisno o njihovoj trenutnoj frekvenciji i usklađenosti sa trenutnom situacijom u kojoj funkcioniraju ( ili ne )... :mrgreen:

:mrgreen: :wink:

Vrh

PostPostano: sub apr 16, 2011 6:44 pm 
Dammit, nemogu nit reset-at nit promjenit svoju sifru (noxten) tak da sam napravio novi acc. Admini, ako mozete mergajte mi acc tj. nwm, poslat cu PP :D

On topic:

Katkad se osjecam ko kokos koja jedno te isto ponavlja no napredka nema dok se neke stvari ne shvate tako da eto mene opet.

Kako sam vec milion puta rekao, materijalnost nije nesto sto je lose ili dobro. Tocno je onakvo kakvim ga ti napravis. Vidim da se ljudi zgrozavaju tu od same pomisli na materijalan zivot i novac a zaboravljaju da je sve jedno i da nema loseg i dobrog te onu dobru staru: "Prijatelja ljubi. Neprijatelja ljubi jos vise.". Recimo moja je placa u tisucama eura mjesecno. Snobista jesam, zelim pare i zelim shopping-irat 0/24 i bog zna sta ali tata mi dodje, sine treba mi xy imas li? Na ulici vidim nekoga kome treba il me pita, i dam, bez okljevanja, svojevoljno i dobronamjerno a katkad samo odbijem jer vidim da ne vrijedi davat. Volim novac, odustao bi od njega da vidim da me ubija i unistava samo tako.

Sve je do karaktera i onoga sto si ti i sto ti zelis. Ako si kreten, kreten si stagod da ti se stavi u ruke. Ako si imalo mudar, novac ti moze pomoc da se maknes od tisuca okova i imas samo jedan po vama "novac" a za uzvrat dobijes konekcije i ako imas dosta novaca mozes i saznat nesto jer mozes putovat, upoznavat nove ljude i doci do nekih "monstruma" kako ih vi nazivate i mozda dobit uvid u nesto sto si full htjeo saznat.

Dakle, novac nije los. Mi ljudi smo losi. Novac nema mozak. Mi ljudi imamo mozak. Kako ga koristimo, tako ce nam i biti. Generalizirat stvari i svrstavat u kos "negativnog" samo vas jos vise udaljava od onoga sto bi voljeli postic. Stagod da je to.

Nadalje:

Negativa ili pozitiva je podrazaj koji triga neke neurone koji onda salju signale odredjenim dijelovima tijela. Sto su podrazaji (uzroci) jaci, jace je triganje i s toga izaziva jaci ili slabiji podrazaj.

Nema tu negative i pozitive. To su sve osjecaji. Vi ste doslovce rekli odjebi negativi i prihvatili pozitivu i u dosta slucajeva samo povisili negativu misljeci kako ste vise pozitivni.

SVE JE JEDNO. Nema loseg i dobrog. Ko princeze ste, ja OCU ovo. Ja OCU ono... A zasto ne zelite sve sto vam je ovaj "zivot" podario. Zasto ne ucite iz svega na "promatracki" nacin. Zasto dozvoljavate da emocije vladaju vasim "pozitivnim" ili "negativnim" stavom? Zasto volite samo svoju pozitivnu stranu sebe? Da li ste vi svjesni da imate 901283129039012812903219 neurona i onih 219319239 kojih su predodjeljeni "negativnoj" emociji, skartate i sramite se istih?

I onda na kraju svega toga zelite nesto vise. Zelite dozivjet nesto prije nego li dozivite (light-bolb) i napravite: http://www.youtube.com/watch?v=_P5pmkJzAjo

E pa ne ide to tako. Da bi ste mogli doc do neceg viseg prvo morate ono sto imate balansirat. Pod balansirat mislim na sirokim ramenima prihvacat stagod da vam zivot da i ukaze na.

Jedini nacin kako da to postignete je postat "Promatracem". Tek tada imas bistri um. Do tada si u raspadu i uvjek saras od crnog ili bijelog prema bijelom ili crnom.

No da, priznat cu da u zadnje vrijeme osjecam kao neki clanovi ekstremni naboj necega. Ko da znam da je nesto vise tu meni ispred nosa a nikako da to vidim sto je opet "frustrirajuce" ali priglio sam to i koliko je negativno toliko je i pozitivno i takvo je kakvo je i volim to takvim jer je takvo vrijeme da li samo za mene ili za sve na planeti ko ce ga znat.

Prave informacije mogu se saznat samo od sacice ljudi na ovoj planeti u slucaju da su dobronamjerni ili da si postao dobar prijatelj sa njima i odlucili su ti to reci. Ostalo su sve samo nagadjanja i trabunjanja ali nauce te necemu a to je da pocnes slusat sebe.

I jos jedna stvar. Da bilo kakva knjiga sada na netu koja je "top security" i/ili da bilo koja osoba tipa Icke-a govori nesto sto je fakat 100% istina i pravi put po danasnjem svijetu i "eliti" isti bi bili ASAP smaknuti i prikazani kao stagod. Mi, sacica ljudi koji bi tada rekli ovo nije u redu samo bi nas smrvili.

Stoga pitanje je da li takvi ljudi i sve sto mi citamo pocevsi od Kasiopejaca zavrsivsi na Icke-u, da li je to sve jedna laz ili napol-laz ili je to istina? Ako je istina, onda doslovce mozemo pitat rockerfellere i ostatke kompanije sta sve oni znaju i trebali bi nam rec zar ne?

Ovje svjet je SAPUNICA i glavni glumci smo MI. Ko da gledam santa barbaru....

A i uostalom. Di su svi ti ljudi koji mogu svasta i imaju paranormalne moci? Zasto ne postoji puno vise zapisa o tim osobama?

Sve je ovo jedan veliki kokosinjac kazem ja vama a vi kako cete...

Vrh

PostPostano: sub apr 16, 2011 7:19 pm 
Član foruma

noxten je napisao/la:

Da bi kokošinjac bio samoodrživ, u kokošinjcu mora postojati bar jedan zdravi pijetao.

U samoodrživom ljudskom društvu, to je zdravi razum.

Vrh

PostPostano: sub apr 16, 2011 7:23 pm 
Moderator

@noxten, promjenio sam "vlasnika" tvog posta, tako će biti dok neko od admina ne resetira tvoj account.

Sviđa mi se to što pišeš, tako nekako i ja gledam na stvari.

Vrh

PostPostano: sub apr 16, 2011 9:11 pm 
Član foruma

Nick sve govori :occasion5:

Vrh

PostPostano: ned apr 17, 2011 2:42 pm 
ðRam@ je napisao/la:
noxten je napisao/la:

Da bi kokošinjac bio samoodrživ, u kokošinjcu mora postojati bar jedan zdravi pijetao.

U samoodrživom ljudskom društvu, to je zdravi razum.

Jedan pjetao moze samo "privremeno" ljude "urazumit". Tipa kao sto je Luther King napravio no opet, on nije izbrisao stvar samo je "pripomogao" da se desi "push" ljudi barem u tom smjeru na bolje. Svejedno i dalje postoji Klux klan kao i ostali "rasisticko-orijentirani" pojedinci. Veci dio Texasa je rasisticki orijentiran i dan danas.

Dokle god ljudi kao takvi ne postanu "napol pijetli" odnosno barem da imaju "napol-zdrav-razum", nista se nece promijenit.

No naposljetku svega, poanta zivota nije da gledas druge i da po drugima krojis svoj zivot. Vecina pjetlova ovog svijeta to zna i zato i ne radi stvari jer ljudi nisu spremni da dozive taj skok. Da su spremni, sami bi ga pronasli. Tu nema veze niti medij, niti elita, niti ispiranje mozga jer dusa se nemoze isprat. Ona je to sto je. Covjek ce ili nece napredovat i to je na njemu a ne na eliti. Gledaj po sebi. Ti znas svoje, ti shvacas da postoji nesto vise, dakle, elita na tebe nema takvog utjecaja. Isto tako nema niti na ijednu drugu osobu od nas 6 milijardi.

Iz istog razloga, brinut za sebe i pomoc onima koji to zatraze je dobro. Ostalo je samo uzaludno trosenje svoje energije a i takodjer, "ulazenje u druge i remecenje njih" je apsurd. Svatko radi tocno ono sto zeli. Ako covjeku kazes A i sa tim "A" si ga "reprogramirao". Covjek je sam prihvatio "reprogramaciju" i na koncu konca slovo "A".
Slobodna volja je nesto sto se ne moze "prekinut". Uvjek je tu i stagod da napravis, stagod da drugi napravi, sve je to slobodna volja. Pizdarije poput "pazi da ne remetis tudju slobodnu volju" su gluposti i izmisljotina za napol-ovce koji kuze nesto ali jos uvjek su pod utjecajem. Sve je "jing-jang". Ne postoji lose ili dobro. Sa time ne postoji niti remecenje tudje slobodne volje a da ne pricam o tome ako logicno sagledas na situaciju, uvidjet ces da stagod da covjeku napravis, zapravo, nisi usao u njegovu slobodnu volju.

Remetit jedino mozes "svoju" slobodnu volju a to je ono kad nesto napravis i osjecas "Grc" u sebi koji dolazi iz dubine tebe.

Dokle god se nas DNA ne poveca i ne regenerira nitko od nas nije u mogucnosti da ista ucini. Rode se pojedinci sa vecim mogucnostima no oni su u vecem strahu da ista pokazu. Zive u manjim ili nikakvim zajednicama po pitanju "znanja" i tu ce i biti. Toga sam svjestan ali ne poznajem niti jednu takvu osobu. Vecini nas osvjestenih, treba tocno samo takva osoba, nas koji promatramo i cekamo da se jednostavno preporodimo. Da uvidimo jednu "cinjenicu". Jedan "dokaz" svojim vlastitim ocima i mi smo out-of-a-game.

Primjer: dozivjet covjeka koji "telepatski" komunicira sa tobom. Kroz mjesec-dva-tri, istu stvar mi bi radili i kad bi to napravili, puno vise toga doslo bi u "paketu".

Nas svjet jos nema potrebe za takvim sposobnostima. Zato ih i nemamo. Hoce li 2012 donjest to, ja cu rec da nece jer tu nije stvar do "osobe" niti do "covjecanstva" vec do "zemlje" i njezinog skoka. Mi vec to jesmo. Mi smo vec na "totalnoj aktivnosti" no zagadjivanjem naseg planeta ista pada "dolje" i mi ne mozemo koristit DNA na tolikoj vibraciji posto nasa planeta vibrira na puno manjim frikvencijama.

U kojem god slucaju, vjerujem da postoje "cake" no koje god da jesu, sigurno necemo saznat tu dolje. Iste su nam "right-ispred-nosa" a to sto ih mi ne vidimo, to je drugi par rukava. Takodjer koji je triger za to, isto se nezna i takodjer mislim da nije "univerzalan" vec za svaku osobu posebno.

Vrh

PostPostano: čet apr 21, 2011 8:42 pm 
Član foruma

http://www.paneandov.com/

Da li tko moze titlovati?

Vrh

PostPostano: pet apr 22, 2011 12:27 am 
Član foruma

"2012 - Equation Solved" je predavanje u kome Pane govori o potpuno istim stvarima koje je i napisao u "Nexus 2012" - tekstu za koji imaš link s prevodom na naš jezik ovdje na forumu. Ništa novo nije rekao, odslušala sam svih 8 dijelova.

Vrh

PostPostano: pet apr 22, 2011 11:50 am 
Član foruma

gdje je taj broj?

Vrh

PostPostano: pet apr 22, 2011 9:01 pm 
Član foruma

Tekst se zove tako, a ne radi se o časopisu Nexus. Evo ti link za kompletan tekst (malo je poduži):

http://www.postkvantnost.com/Nexus_2012_hr.html

Vrh

PostPostano: sri maj 11, 2011 8:07 am 
Član foruma

Trenutno se velika kolicina energije "sliva" iz centra kosmosa na nasu planetu.Ta energija ima jedan cilj-podizanje covekove svesti na visi nivo i smanjenje njegovog ega,izazivanjem velikog broja koincidencija.Koincidencija je sve vise i vise,i bice ih jos vise,postajace sve gusce i gusce.One ce dovesti do velikog pritiska u glavi.Za kratko vreme covek ce proci kroz nekoliko inkarnacija i brojnih lekcija.Koincidencije ce omoguciti coveku da vidi sebe kroz druge ljude,ucinice mu se kao da gleda u neko ogledalo.Kroz druge ljude ce videti sebe u nekim momentima svog zivota od pre dva sata,dva dana,dve godine...na taj nacin ce uciti o sebi,svojoj dusi,o svojim delima...i shvatice da mu je ustvari jedino ljubav potrebna,a ne prljavi novac(taj prljavi novac pokvari nas sve!).

Sve jedno je sta ce se desiti 2012.godine...da li ce doci do pretumbavanja na planeti ili ne...da li ce doci vanzemaljci i izvrsiti evakuaciju...nema veze,sve jedno je....jer ce sve to imati za cilj da probudi coveka iz ovog destruktivnog sna.

Zadnja izmjena: Jasmina; sri maj 11, 2011 8:14 am; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: sri maj 11, 2011 8:12 am 
Član foruma

Evo jednog videoclipa za budjenje :D :
http://www.youtube.com/watch?v=7j0WzZc5 ... ideo_title

Vrh

PostPostano: čet maj 12, 2011 10:37 pm 
Član foruma

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2319 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 116  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.