Dammit, nemogu nit reset-at nit promjenit svoju sifru (noxten) tak da sam napravio novi acc. Admini, ako mozete mergajte mi acc tj. nwm, poslat cu PP

On topic:
Katkad se osjecam ko kokos koja jedno te isto ponavlja no napredka nema dok se neke stvari ne shvate tako da eto mene opet.
Kako sam vec milion puta rekao, materijalnost nije nesto sto je lose ili dobro. Tocno je onakvo kakvim ga ti napravis. Vidim da se ljudi zgrozavaju tu od same pomisli na materijalan zivot i novac a zaboravljaju da je sve jedno i da nema loseg i dobrog te onu dobru staru: "Prijatelja ljubi. Neprijatelja ljubi jos vise.". Recimo moja je placa u tisucama eura mjesecno. Snobista jesam, zelim pare i zelim shopping-irat 0/24 i bog zna sta ali tata mi dodje, sine treba mi xy imas li? Na ulici vidim nekoga kome treba il me pita, i dam, bez okljevanja, svojevoljno i dobronamjerno a katkad samo odbijem jer vidim da ne vrijedi davat. Volim novac, odustao bi od njega da vidim da me ubija i unistava samo tako.
Sve je do karaktera i onoga sto si ti i sto ti zelis. Ako si kreten, kreten si stagod da ti se stavi u ruke. Ako si imalo mudar, novac ti moze pomoc da se maknes od tisuca okova i imas samo jedan po vama "novac" a za uzvrat dobijes konekcije i ako imas dosta novaca mozes i saznat nesto jer mozes putovat, upoznavat nove ljude i doci do nekih "monstruma" kako ih vi nazivate i mozda dobit uvid u nesto sto si full htjeo saznat.
Dakle, novac nije los. Mi ljudi smo losi. Novac nema mozak. Mi ljudi imamo mozak. Kako ga koristimo, tako ce nam i biti. Generalizirat stvari i svrstavat u kos "negativnog" samo vas jos vise udaljava od onoga sto bi voljeli postic. Stagod da je to.
Nadalje:
Negativa ili pozitiva je podrazaj koji triga neke neurone koji onda salju signale odredjenim dijelovima tijela. Sto su podrazaji (uzroci) jaci, jace je triganje i s toga izaziva jaci ili slabiji podrazaj.
Nema tu negative i pozitive. To su sve osjecaji. Vi ste doslovce rekli odjebi negativi i prihvatili pozitivu i u dosta slucajeva samo povisili negativu misljeci kako ste vise pozitivni.
SVE JE JEDNO. Nema loseg i dobrog. Ko princeze ste, ja OCU ovo. Ja OCU ono... A zasto ne zelite sve sto vam je ovaj "zivot" podario. Zasto ne ucite iz svega na "promatracki" nacin. Zasto dozvoljavate da emocije vladaju vasim "pozitivnim" ili "negativnim" stavom? Zasto volite samo svoju pozitivnu stranu sebe? Da li ste vi svjesni da imate 901283129039012812903219 neurona i onih 219319239 kojih su predodjeljeni "negativnoj" emociji, skartate i sramite se istih?
I onda na kraju svega toga zelite nesto vise. Zelite dozivjet nesto prije nego li dozivite (light-bolb) i napravite:
http://www.youtube.com/watch?v=_P5pmkJzAjoE pa ne ide to tako. Da bi ste mogli doc do neceg viseg prvo morate ono sto imate balansirat. Pod balansirat mislim na sirokim ramenima prihvacat stagod da vam zivot da i ukaze na.
Jedini nacin kako da to postignete je postat "Promatracem". Tek tada imas bistri um. Do tada si u raspadu i uvjek saras od crnog ili bijelog prema bijelom ili crnom.
No da, priznat cu da u zadnje vrijeme osjecam kao neki clanovi ekstremni naboj necega. Ko da znam da je nesto vise tu meni ispred nosa a nikako da to vidim sto je opet "frustrirajuce" ali priglio sam to i koliko je negativno toliko je i pozitivno i takvo je kakvo je i volim to takvim jer je takvo vrijeme da li samo za mene ili za sve na planeti ko ce ga znat.
Prave informacije mogu se saznat samo od sacice ljudi na ovoj planeti u slucaju da su dobronamjerni ili da si postao dobar prijatelj sa njima i odlucili su ti to reci. Ostalo su sve samo nagadjanja i trabunjanja ali nauce te necemu a to je da pocnes slusat sebe.
I jos jedna stvar. Da bilo kakva knjiga sada na netu koja je "top security" i/ili da bilo koja osoba tipa Icke-a govori nesto sto je fakat 100% istina i pravi put po danasnjem svijetu i "eliti" isti bi bili ASAP smaknuti i prikazani kao stagod. Mi, sacica ljudi koji bi tada rekli ovo nije u redu samo bi nas smrvili.
Stoga pitanje je da li takvi ljudi i sve sto mi citamo pocevsi od Kasiopejaca zavrsivsi na Icke-u, da li je to sve jedna laz ili napol-laz ili je to istina? Ako je istina, onda doslovce mozemo pitat rockerfellere i ostatke kompanije sta sve oni znaju i trebali bi nam rec zar ne?
Ovje svjet je SAPUNICA i glavni glumci smo MI. Ko da gledam santa barbaru....
A i uostalom. Di su svi ti ljudi koji mogu svasta i imaju paranormalne moci? Zasto ne postoji puno vise zapisa o tim osobama?
Sve je ovo jedan veliki kokosinjac kazem ja vama a vi kako cete...