Sada je: sri maj 07, 2025 5:15 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 816 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 41  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Kasiopejske Transkripte - prevedene
PostPostano: ned apr 03, 2011 10:27 am 
Član foruma

Jack987 je napisao/la:
OHO!

Meni linux Ubuntu blokira download - haha, dakle, očito je netko hakirao taj file, pa ga učinio nedostupnim ili opasnim... dakle, stalo im je da se ovo ne proširi dalje drugim ljudima ( zašto inače ovaj hack !? ).

Na svaki ovakav pokušaj - uzvratit ćemo postavljanjem na još 5 različitih mjesta na internetu, pa da ipak budu svima dostupne!!!

:mrgreen: :wink:

Au k.... i j..... paranoja ! Sta je vama ljudi ?
Kakav hack ? Dokument se uredno da skinuti !

Vrh

PostPostano: pon apr 04, 2011 9:15 pm 
Administrator

Da, i ja sad mogu... proradilo... što je bio slučaj - nemam pojma. Možda neka greška na Sendspace-u... nema veze... sad bar imamo više izvora, pa ako neki od njih neće raditi - radit će drugi... hehe!

Vrh

PostPostano: pet apr 08, 2011 3:42 pm 
Početnik

pozdrav,

puno mi je za početak pročešljavat 30 stranica foruma samo da bih došao do par kratkih odgovora.. pa ću postaviti pitanja ovdje za početak. (ako postu nije mjesto u ovoj temi već smatrate da treba biti u posebnoj - slobodno ga razdvojite).

zanima me:
na kojem jeziku su originalni logovi?
gdje se mogu naći "izvorni" logovi, od ljudi koji su ih prvi napisali (izbacili u javnost)?
što je sa ovom stranicom? je li to stranica od te ekipe koja logove izbacuje u javnost?
jesu li ti logovi uopće besplatni? vidim da na ovoj stranici kukaju nešto o copyrightu... što će im uopće copyright za nešto što je očito da bi trebalo biti javno dobro? samim time u mojim očima to automatski apsolutno gubi na težini i djeluje mi kao priča koju se pokušava prodat onima koji su voljni kupiti ju..

hvala

Vrh

PostPostano: pet apr 08, 2011 4:56 pm 
Član foruma

Ako ne griješim...
Originalne transkripte su na engleskom a stranica koju si naveo pripada toj ekipi (Laura i Ark). Copyright je naveden zbog problema koje su imali sa navedenim Vincent Bridges-om. Transkripte se mogu na toj stranici čitati i može se učestvovati na forumu; po tom pitanju su transkripte besplatne i dostupne svima.

Pozdrav

Vrh

PostPostano: sub apr 09, 2011 4:54 pm 
Početnik

thnx

ok, što prvo čitati, adventures ili wave? ili je svejedno?
i osim toga, zanimljivo mi je da o tome na wikipediji nema ništa.. obično se tamo nađe kojekakvih stvari, a ovoga nema.. a čini mi se da nije baš tako sitna stvar kada je utjecalo na toliko mnogo ljudi..

Vrh

PostPostano: sub apr 09, 2011 9:15 pm 
Član foruma

Oba su važna za razumjevanje situacije oko transkripti, najbolje je da redosljed bude tvoj izbor.

:occasion5:

Vrh

PostPostano: ned apr 10, 2011 9:01 pm 
Administrator

Ima spomenuto na Wikipediji:

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_mo ... lled_texts

Citat:
Entities and mediums
...
Cassiopaeans entity, channeled by Laura Knight Jadczyk
...

Što se tiče redoslijeda... Val serija, pa transkripte... a možeš i prije Adventures ako baš želiš... uglavnom, predlažu da se prvo pročita Val serija, pa transkripte, čisto radi razumijevanja.

Original Val serija:
http://cassiopaea.org/category/volumes/the-wave/

Original na engleskom transkripte imaš na njihovom forumu:
http://www.cassiopaea.org/forum/index.php?topic=13581.0

Vrh

PostPostano: uto apr 12, 2011 5:48 pm 
Član foruma

Najnovija sesija, na engleskom jeziku, datum: 9.4. : http://cassiopaea.org/forum/index.php?topic=22855.0

Vrh

PostPostano: sri apr 13, 2011 8:38 am 
Član foruma

sorry za :offtopic: i ljenost, slab sam sa matematikom :|

postoje li neke procjene o vremenu dolaska svjetlosti iz gore navedene eksplozije u nase krajeve?

hvala :oops:

Vrh

PostPostano: sri apr 13, 2011 10:07 am 
Moderator

zelenozubi je napisao/la:
sorry za :offtopic: i ljenost, slab sam sa matematikom :|

postoje li neke procjene o vremenu dolaska svjetlosti iz gore navedene eksplozije u nase krajeve?

hvala :oops:

Evo ovdje smo :ontopic:

Moja procjena je da ako su je vidjeli, onda je već stigla :-k . Bar ona svjetlost kako je mi tu na 3D doživljavamo/tumačimo - vizualno.

Vrh

Naslov: Re: Kasiopejci - diskusije o materijalu
PostPostano: sri apr 13, 2011 10:50 am 
Član foruma

ah kvragu sori, zaboravio sam na ovaj topic :oops:

ja sam mislio na onaj izracun, brzina svjetlosti, od sunca do tu 8 min i to... :)

znaci ti mislis da su konkretni fotoni iz te "eksplozije" vec ovdje?
pise da je 3,8 milijardi svj. godina od nas. bune me ti teleskopi. :D

ja nebih pitao ovakvo, mnogima vjerovatno glupo pitanje, da nisam imao 2 iz matematike. :dontknow:

Vrh

PostPostano: sri apr 13, 2011 11:42 am 
Moderator

Tu smo nešto raspravljali o tome neki dan:

viewtopic.php?p=108393#p108393

Vrh

PostPostano: sri apr 13, 2011 12:19 pm 
Član foruma

hvala, bas me to sad chachka, a iz zdravstvenih razloga ne mogu nista citati duze od pola sata, znaci nista od samostalnog "istrazivackog rada" :)

Vrh

PostPostano: sri apr 13, 2011 1:43 pm 
Početnik

Meni Laura oduvijek ima totalno bezveze vibe.. navodi svoje "kanaliziranje" na stvari koje njoj odgovaraju, odnosno pita takve trivijalne gluposti, u svojim pitanjima pojašnjava "kanalizirane" odgovore. Ma koma.. Kad joj netko ne odgovara odma je cointelpro (e.g. Montalk). ona je tipični mali, prizemni human koji nije ni prismirdio 6. denzitetu.

Vrh

PostPostano: sri apr 13, 2011 2:05 pm 
Član foruma

vidis, zanimljivo, nije mi do sada palo na pamet da analiziram karaktere osoba u seansama.
ja ih dozivljavam kao slovo "P" (pitanje), a odgovore kao slovo "O".

kad mi nesto dopizdi ili se umorim, jednostavno ugasim, pa citam silver surfera, taj strip mi ima odlican omjer slike i teksta.

Vrh

PostPostano: sri apr 13, 2011 2:20 pm 
Početnik

At least it's filled with The Power Cosmic.. za razliku od Laure od Mnogih Pitanja.. :roll:

Vrh

PostPostano: sri apr 13, 2011 3:16 pm 
Član foruma

Kaliq je napisao....Meni Laura oduvijek ima totalno bezveze vibe.. navodi svoje "kanaliziranje" na stvari koje njoj odgovaraju, odnosno pita takve trivijalne gluposti, u svojim pitanjima pojašnjava "kanalizirane" odgovore. Ma koma.. Kad joj netko ne odgovara odma je cointelpro (e.g. Montalk). ona je tipični mali, prizemni human koji nije ni prismirdio 6. denzitetu.

Onda nemoj da se bakćeš sa time. Ima nas koji ne misle tako kao ti i još neki... Možda ja mislim da si ti jedan mali android ili organski portal, ili psihopata... El je to lepo?

Kasiopejski materijal je dobra baza za učenje, istraživanje, i lični rad, tako sam ja sve to shvatio, i normalno ne uzimam ništa zdravo za gotovo. Vidi se da ništa nisi pročitao, tj, tvoj nedostatak spiritualnog strpljenja u tebi proizvodi nezadovoljstvo.
Zašto je to tako? Neki od vas bi hteli celokupnu istinu na tri strane a4 formata. To tako ne ide, iz više razloga, a jedan je i ne zloupotrebljavanje slobodne volje...

Laura je isto ljudsko biće kao i svi mi, i ona uči na svojim greškama,po meni jedan je od neverovatnih tragaoca. I njen spiritualni rast nije vezan samo za kanaliziranje, već i za istraživanje, ličnu kontemplaciju, pisanje, razmenju mišljenja kao i drugo.
Kasiopejski eksperiment je uveliko nadmašio i sam eksperiment, i to je već jedan način života na hiljade probuđenih. I to je bio smisao svega toga. Dokaz za to su mnogi napadi na grupu od Kontrolnog Sistema.

Zapamtiti, ako postavite dobro pitanje, to je već skoro pola odgovora...

Vi, koji širite buku na Forumu, time ne činite ništa dobro, naprotiv, pokazuje te se u svetlu neznanja i nestrpljivosti da išta shvatite, vaš put, smisao, kao i druga elementarna pitanja koja izučavamo ovde na Forumu.

Oni koji prave buku na Forumu, biće utišani, smatrajte ovo kao upozorenjem...
Pogotovu ti Kaliq, ako želiš nešto da komentarišeš, trebao bi to da izučiš, i strpljivim pitanjem da tražiš odgovor.... prvo u sebi, pa onda na drugim mestima... U suprotnom, ovakav tvoj način izražavanja smatramo kao napad na celokupni Forum.

Vrh

PostPostano: sri apr 13, 2011 3:47 pm 
Član foruma

Kaliq je napisao/la:
At least it's filled with The Power Cosmic.. za razliku od Laure od Mnogih Pitanja.. :roll:

umjesto da prihvatis moj krajnje nenametljiv prijedlog da se odmaknes od neceg sto te nervira, ti cackas mecku dok ti netko ne napise ovo sto ti je bojan napisao, i sto stoji.

sada ispada da si ovdje s ciljem da zajebavas. #-o

odnedavno na ex yu televizijama ide nova sezona big brothera, i vjerujem da bi tvoji precizni komentari o ljudima koje u stvari ne poznajes bili dragocjeni na raznim mejnstrim portalima.

sretno! :thumbup:

Vrh

PostPostano: čet apr 14, 2011 12:14 am 
Član foruma

Svaka cast na ideji o objedinjavanju svih transkripti u jedan PDF dokument gdje lako mozemo naci bilo koji datum koji nas zanima, citati offline u slucaju da ne mozemo stalno biti na netu a moze se i lako prebaciti na drugi komp ili dati prijateljima koji bi se inace izgubili ponekad u moru informacija sa neta.

Medjutim nazalost opet se dogadja da nam nesretni NOD32 iz nekog razloga neda pristup download stranici "sendspace.com" cak i ako istu pod konfiguracijom NOD-a stavim u izuzece od blokiranja on i dalje blokira.

Inace citanje preko PDF-a mi se jako svidja i nadam se da je u planu prebacivanje i drugih materijala u PDF dokumente.

Vrh

PostPostano: čet apr 14, 2011 9:36 am 
Početnik

Pod broj jedan: pročitao sam i više nego dovoljno.

Dva: svatko tko je dosegao neki viši uvid, vidi ogromne rupe u njenom djelovanju

Tri: Napad na cijeli forum? lol.. prekrasno je vidjeti razivjene ljude kako odmah grakču čim se netko usudi imati drugačije mišljenje od njih i to sve pod izlikom zalaganja za pravo na izbor.
Uopće se ne zajebavam, smrtno sam ozbiljan. Trnskripti su manje-više beskorisni..

Ali bože dragi.. uživajte i zaplićite se i dalje u Mayu.

Slobodno me "UTIŠAJTE".. lijepo da ste toliko različiti od Kontrolora protiv kojih rogoborite..

Prihvaćam tvoj prijedlog o banniranju! =D>

Be Blessed!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 816 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 41  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.