Kaliq je napisao....Meni Laura oduvijek ima totalno bezveze vibe.. navodi svoje "kanaliziranje" na stvari koje njoj odgovaraju, odnosno pita takve trivijalne gluposti, u svojim pitanjima pojašnjava "kanalizirane" odgovore. Ma koma.. Kad joj netko ne odgovara odma je cointelpro (e.g. Montalk). ona je tipični mali, prizemni human koji nije ni prismirdio 6. denzitetu.
Onda nemoj da se bakćeš sa time. Ima nas koji ne misle tako kao ti i još neki... Možda ja mislim da si ti jedan mali android ili organski portal, ili psihopata... El je to lepo?
Kasiopejski materijal je dobra baza za učenje, istraživanje, i lični rad, tako sam ja sve to shvatio, i normalno ne uzimam ništa zdravo za gotovo. Vidi se da ništa nisi pročitao, tj, tvoj nedostatak spiritualnog strpljenja u tebi proizvodi nezadovoljstvo. Zašto je to tako? Neki od vas bi hteli celokupnu istinu na tri strane a4 formata. To tako ne ide, iz više razloga, a jedan je i ne zloupotrebljavanje slobodne volje...
Laura je isto ljudsko biće kao i svi mi, i ona uči na svojim greškama,po meni jedan je od neverovatnih tragaoca. I njen spiritualni rast nije vezan samo za kanaliziranje, već i za istraživanje, ličnu kontemplaciju, pisanje, razmenju mišljenja kao i drugo. Kasiopejski eksperiment je uveliko nadmašio i sam eksperiment, i to je već jedan način života na hiljade probuđenih. I to je bio smisao svega toga. Dokaz za to su mnogi napadi na grupu od Kontrolnog Sistema.
Zapamtiti, ako postavite dobro pitanje, to je već skoro pola odgovora...
Vi, koji širite buku na Forumu, time ne činite ništa dobro, naprotiv, pokazuje te se u svetlu neznanja i nestrpljivosti da išta shvatite, vaš put, smisao, kao i druga elementarna pitanja koja izučavamo ovde na Forumu.
Oni koji prave buku na Forumu, biće utišani, smatrajte ovo kao upozorenjem... Pogotovu ti Kaliq, ako želiš nešto da komentarišeš, trebao bi to da izučiš, i strpljivim pitanjem da tražiš odgovor.... prvo u sebi, pa onda na drugim mestima... U suprotnom, ovakav tvoj način izražavanja smatramo kao napad na celokupni Forum.
|