Pozdrav Pisces
Ako misliš na nikotin, imaš ovde jedan tekst.
viewtopic.php?f=5&t=3414Vidi sad, nešto sam razmišljao, ja sam u veganskoj ishrani... Ali, mi smo u 3D, u dolini suza, u menzi, u vrlo prostranoj tamnici. I nije to zbog zdravlja ili tela što bi ja sad nešto malo duže živeo, ne... Znam da je nenasilje put, i često mi je muka od svega, od te konzumacije. Možda će nama veganima biti dovoljan nikotin(nekima), koloidno srebro, ulje od kokosa, mada bi ja probao i ulje od Canabisa. U stvari to sad nije ni bitno, nemam nikakvog straha, ali, ako sam već tu, pa barem da odgledam taj šou do kraja, ako može uz neki dim...
Da, sećam se i toga, kao dete, između glavnih jela, jeo sam namazanu mast na krišku hleba, posutu sa alevom paprikom, a da, i malo soli preko.(ne znam zašto mi ide voda na usta, valjda zbog sećanja iz detinjstva).
Kod nas Srba, posle srpske nove godine, ujutru, spremaju se vasuljice, male pogačice utopljene obično u zagrejanu mast od pečenja, da lepe se za prste, prste da poližeš! Možda nešto ima i u tome... Eto, ja vegan, pa ispade da hvalim potpuno drugi način ishrane, ali, takva je tema.
Mislim, da moramo da obratimo pažnju na neočekivanje, potpunu zapuštenost o sebi, bez očekivanje ičega, i ta meditacija, odnosi se na bezvrednosti nas za sistem OPS sa 4D... i onda...vuuuuuum, via 4D! Bez očekivanje i za prelaz! Misaoni obrasci igraju veliku ulogu u tim situacijama... Ravnodušnost u svom tom haosu, potpuno neočekivanje ičega...
Mnogi od nas su za nastupajuće, ili za događaje koji se već dešavaju pripremljeni znanjem, to znači da šokovi i traumatične scene neće oštetiti naše duše! Malo će da boli, ali bar nećemo da se obeznanimo od šoka...
Eto, mislio sam napisati neku reč, a ja se raspisao...