Sada je: sri maj 07, 2025 5:19 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 816 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 41  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Kasiopejske Transkripte - prevedene
PostPostano: čet feb 17, 2011 5:52 pm 
Član foruma

snoopy je napisao/la:
Sada kazu da su Znakovi u žitu neka vrsta oprosta ponuđenog onima koji su predviđeni za krajnje uništenje , a ranije su rekli da su znakovi u zitu ispoljavanja misli...

Sta kazete na ovo?

Ne vidim razlog zasto ne bi mogli istovremeno biti i neka vrsta oprosta, milosti(grace) i misaone forme sa sestog denziteta?! Cini mi se da te dve stvari nisu u "konfliktu" jedna sa drugom. :-k

Vrh

PostPostano: pet feb 18, 2011 6:52 pm 
Član foruma

Uputite me kuda otiđu postovi koji dobe noge? :-k

Vrh

PostPostano: pet feb 18, 2011 6:56 pm 
Član foruma

Pisces je napisao/la:
Uputite me kuda otiđu postovi koji dobe noge? :-k

Na odgovarajucu temu. :)

viewtopic.php?f=7&t=491&start=360

Vrh

PostPostano: pon feb 21, 2011 7:39 pm 
Početnik

može li netko ukratko i jasno objasniti što su ovo tekstovi, otkuda su došli, koliko su stari, što oni predstavljaju nama i čemu nas mogu naučiti?

Vrh

PostPostano: pon feb 21, 2011 7:43 pm 
Moderator

Rip The Jacker je napisao/la:
može li netko ukratko i jasno objasniti što su ovo tekstovi, otkuda su došli, koliko su stari, što oni predstavljaju nama i čemu nas mogu naučiti?

Evo: viewtopic.php?f=7&t=109#p2284

Poz

Vrh

Naslov: Re: Kasiopejci - diskusije o materijalu
PostPostano: pon feb 28, 2011 6:42 am 
Početnik

Procitao sam jako puno teksta o transkriptima...U neke stavri vjerujem u neke ne...Recimo..Nigdje ne spomunju zivot u svemiru (u nasem obliku) znaci ljude, neke druge planata na kojima je zivot..Ne spominju naprednu tehnoligiju u svemiru...zasto nam ne pomognu da se razvijemo tehnoloski bar malo...Zasto bas sa nama komuniciraju od cijelog svemira!??..i kako to da su bas u nasoj galaksiji...U stvari na koji nacin se uopce sa njima komunicira...preko hipnotizirane osobe...ili ti glas sa neba odgovara???

Vrh

PostPostano: pon feb 28, 2011 11:16 am 
Član foruma

Čini se da nisi pažljivo :read:

Pozdrav

Vrh

PostPostano: pon mar 07, 2011 5:22 pm 
Član foruma

Aragorn je napisao/la:

Ne samo zbog toga. Zivotinjsku mast bi navodno trebalo konzumirati i inace zato sto se u njoj nalaze supstance koje visestruko pozitivno uticu na ljudski organizam. Mast navodno utice na ojacavanje imuniteta i cini celije organizma manje podloznim upalnim infekcijama izazvanim virusima. Izgleda da obicaj nasih predaka da deci daju mast namazanu na hleb nije nastao tek slucajno, kao izmedju ostalog i brojne navike nasih starih koje se u "modernom" svetu nepravedno smatraju stetnim.

Kao klinjo jeo sam svinjsku mast namazanu na kruh. Prije par godina prestao sam jesti meso što mi nije teško palo. 'Spletom okolnosti' desilo se da zadnje vrijeme pojedem nešto mesa. Kako Laura i društvo (i svi mi) istražuju i uče, čini mi se da Kasiopejci daju sve konkretnije odgovore. Jeste da su prije mnogo godina (ne znam točno godinu tog kanaliziranja) rekli da je hranjenje orijentacija na fizičko, a nama je u interesu da se razvijamo duhovno. Ali čišća hrana (biljke) za mene jest korak naprijed za duhovni razvitak. Fizički ne ubijam životinje. Ne jedem životinje koje su ubili drugi. U tom vidu hranjenja 4D OPS-a kroz takav oblik patnje nemam učešća. Imam učešća u hranjenju patnjom OPS-a kroz ubijanje biljaka. Jel se samozavaravam ako mislim da su moje ruke manje krvave od ovih koji ubijaju i/ili jedu životinje?! Uviđam da čim se hranimo fizički, tada jesmo OPS. Jel je u ovom slučaju nebitno jel pokušavam biti veći ili manji OPS po pitanju ubijanja za hranu?
Zašto bi bilo bitno što jedem ako je to orijentacija na fizičko? Možda jer su se naše duše složile da preživimo ova teška vremena (subjektivno) kako bismo bili vodiči onima kojima će biti potrebna naša pomoć. A jedan trag kako da preživimo su životinjska mast, pušenje (nikotin) i koloidno srebro. Vjerujem da ima toga još samo im treba postaviti ispravno pitanje.
U nadolazećim teškim vremenima prehrana će prema Kasiopejcima odigrati ENORMNO važnu ulogu (životinjska mast).
Mast je mast, nije meso - prihvatljivo za vegetarijance :lol:

aragorn je napisao/la:
Ako je neko pusac i prija mu duvan onda bi trebalo da nastavi da pusi bez obzira da li ima taj odredjeni genetski profil. Navodno i duvan takodje ima odredjeno anti virusno dejstvo. Oni koji nisu pusaci i ne prija im duvan ne bi ni trebalo sada da pocnu da puse. Mozda je to taj "trag" o kojem pricaju, otprilike oni ljudi koje bi kolokvijalno mogli nazvati "strastveni pusaci" i koji su sve pokusali da bi prestali da puse ali im nije uspelo. Meni licno ostaje nejasno da li duvan moze pomoci samo tim ljudima sa odredjenim genetskim profilom ili svima?!

Možda je genetski profil određen krvnom grupom. Ako je preporuka da bismo se trebali hraniti ovisno o krvnoj grupi, tada je preporučljivo za krvnu grupu 0, koja je najrasprostranjenija, da konzumira meso. Možda je slična stvar i sa pušenjem.
Iako, meso ide kroz probavni trakt. Dim cigarete se udiše. Ako netko ima literaturu, molio bih.

Vrh

PostPostano: pon mar 07, 2011 10:35 pm 
Član foruma

Pozdrav Pisces

Ako misliš na nikotin, imaš ovde jedan tekst.
viewtopic.php?f=5&t=3414

Vidi sad, nešto sam razmišljao, ja sam u veganskoj ishrani... Ali, mi smo u 3D, u dolini suza, u menzi, u vrlo prostranoj tamnici. I nije to zbog zdravlja ili tela što bi ja sad nešto malo duže živeo, ne... Znam da je nenasilje put, i često mi je muka od svega, od te konzumacije. Možda će nama veganima biti dovoljan nikotin(nekima), koloidno srebro, ulje od kokosa, mada bi ja probao i ulje od Canabisa. U stvari to sad nije ni bitno, nemam nikakvog straha, ali, ako sam već tu, pa barem da odgledam taj šou do kraja, ako može uz neki dim...

Da, sećam se i toga, kao dete, između glavnih jela, jeo sam namazanu mast na krišku hleba, posutu sa alevom paprikom, a da, i malo soli preko.(ne znam zašto mi ide voda na usta, valjda zbog sećanja iz detinjstva).

Kod nas Srba, posle srpske nove godine, ujutru, spremaju se vasuljice, male pogačice utopljene obično u zagrejanu mast od pečenja, da lepe se za prste, prste da poližeš! Možda nešto ima i u tome... Eto, ja vegan, pa ispade da hvalim potpuno drugi način ishrane, ali, takva je tema.

Mislim, da moramo da obratimo pažnju na neočekivanje, potpunu zapuštenost o sebi, bez očekivanje ičega, i ta meditacija, odnosi se na bezvrednosti nas za sistem OPS sa 4D... i onda...vuuuuuum, via 4D! Bez očekivanje i za prelaz! Misaoni obrasci igraju veliku ulogu u tim situacijama... Ravnodušnost u svom tom haosu, potpuno neočekivanje ičega...
Mnogi od nas su za nastupajuće, ili za događaje koji se već dešavaju pripremljeni znanjem, to znači da šokovi i traumatične scene neće oštetiti naše duše! Malo će da boli, ali bar nećemo da se obeznanimo od šoka...

Eto, mislio sam napisati neku reč, a ja se raspisao...

Vrh

PostPostano: uto mar 08, 2011 5:10 pm 
Član foruma

lijepo zboriš Bojan71, ja imam problem pa me zanima što mislite o njemu. Govoreći o toj potrebitoj bezbrižnosti i ravnodušnosti - ja sam svjesna da to mora tako biti ... i uglavnom jesam takva, svjesna sve ove iluzije i sretna zbog onog što dolazi.... da skratim - muči me što povrh tih saznanja imam napadaje.... bijesa na određene životne situacije (tiču se posla) i kad me prođe bijes i opsujem sve te naciste s kojima radim (doslovce - bez šale) - bude mi smiješno jer znam da su to "moji katalizatori"....
Hoću pitati - Što ako me ti ispadi ne prođu, jel to smetnja.... Nekako mi se čini da ja nikako da naučim usprkos eto mojim nametnutim "učiteljima - katalizatorima".
Ne znam da li ste shvatili...
Savjet?

Vrh

PostPostano: uto mar 08, 2011 5:46 pm 
Član foruma

Pozdrav Artemida

Ma budi onakva kakva si i dalje, samo sa malom razlikom, budi svesna toga, samo posmatraj svoj um, krajičkom duše...

Ako nekada ne bi izbasila bes iz sebe, to ne bi bilo dobro, i opet budi ga svesna, neka besni...

I kada pokazuješ plemenita osećanja, budi ih svesna...

Bez vezivanja na išta, neka samo prođe pored tebe, svaki osećaj i damar svesti, i um neka ti je tih time što ga nadgledaš. Neka u tebi ostane samo tišina i mir, ona iskonska samoća u tebi, čista i neoskrnavljena od ičega...

I diši Ba-Ha svesno, kao da se u tebi sve rađa i umire, dok sve ne zastane, svemir u tebi, beskonačan, bez kraja... otslušneš kao otkucaj srca, tvog i Boga, kao Jedno...

Vrh

PostPostano: sri mar 09, 2011 11:37 am 
Moderator

Bojan71 je napisao/la:
I diši Ba-Ha svesno

Bojane molio bih te da mi pojaniš Ba-Ha disanje ili da me uputiš na neki link koji to objašnjava.
:hello2:

Vrh

PostPostano: sri mar 09, 2011 12:16 pm 
Član foruma

Dok ti se Bojan ne javi, vjerujem da je mislio na ovo:

viewtopic.php?f=7&t=2498&p=80515&hilit=breath#p80515

lp

Vrh

PostPostano: sri mar 09, 2011 4:09 pm 
Član foruma

Pozdrav Java, Gordane...

Upravo sam na to mislio, hvala Gordane, odlično se razumemo...

Sve najbolje...

Vrh

PostPostano: pet mar 25, 2011 4:35 pm 
Član foruma

zahvaljujem na linku...i isto se nadam da ako dodje to konacnog obracuna izmedju nas samih da ce se kasopejci udostojit doc osobno te nas malo korigirat,stvarno nam triba nadvlast jer smo kao rasa totalno otupili te se odvojili od nas samih

Vrh

PostPostano: sub mar 26, 2011 9:53 am 
Član foruma

hej chriz, nebih ti htio kvariti romanticna ocekivanja, ali oni te vec korigiraju.
citas i korigiras se, a svojim postupcima vodjenim korigiranom svijescu, korigiras i svijet u svojoj neposrednoj blizini.
tezak poso, jebiga, al od cekanja mozes samo dobit hemeroide.
:occasion5:

Vrh

PostPostano: uto mar 29, 2011 12:28 am 
Član foruma

pa djeluhem koliko mogu ,zena starci brat rodjak ,punac ,svi su oni polako svjesni neceg poca sam im s chemitrailovim apa dalje malo sam im uzdrma temelje vjerovanja ,nakon soka uvidjaju da nesto (skoro sve ) smrdi

Vrh

PostPostano: uto mar 29, 2011 12:29 am 
Član foruma

zelenozubi je napisao/la:
hej chriz, nebih ti htio kvariti romanticna ocekivanja, ali oni te vec korigiraju.
citas i korigiras se, a svojim postupcima vodjenim korigiranom svijescu, korigiras i svijet u svojoj neposrednoj blizini.
tezak poso, jebiga, al od cekanja mozes samo dobit hemeroide.
:occasion5:

i to imam

Vrh

PostPostano: čet mar 31, 2011 11:09 pm 
Član foruma

Jack987 je napisao/la:
Najnovija verzija prevedenih transkripti do sada ( v.3 ), thanx to EQ:

slika

Download ( PDF 6 MB ) :

http://www.sendspace.com/file/dx8sql

:mrgreen: :wink:

eset nod32 mi blokira link ](*,)

Vrh

PostPostano: sub apr 02, 2011 5:48 pm 
Administrator

OHO!

Meni linux Ubuntu blokira download - haha, dakle, očito je netko hakirao taj file, pa ga učinio nedostupnim ili opasnim... dakle, stalo im je da se ovo ne proširi dalje drugim ljudima ( zašto inače ovaj hack !? ).

Ponovo upload na druga mjesta, evo linkovi:

Kod:
http://rapidshare.com/files/455582069/Kasiopejske_Transkripte_1994_-_2010_v.3.pdf

ili

Kod:
http://www.megaupload.com/?d=HNMD1UF9

ili

Kod:
http://depositfiles.com/en/files/fusebw922

ili

Kod:
http://hotfile.com/dl/113075544/001007d/Kasiopejske_Transkripte_1994_-_2010_v.3.pdf.html

ili

Kod:
http://www.zshare.net/download/885431296e076cc6/

Na svaki ovakav pokušaj - uzvratit ćemo postavljanjem na još 5 različitih mjesta na internetu, pa da ipak budu svima dostupne!!!

:mrgreen: :wink:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 816 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 41  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.