dodo je napisao/la:
http://sureynot.com/v/177/ivan-stein,-2%20...%20ation.htmlBode me u oči ta
karta nekog mormona (bivšeg?) Gordon M. koja prikazuje kako bi sve trebalo po njegovom IZNENADNOM PROSVJETLJENJU? izgledati nakon što zemlja promijeni polove...
Naime kofere pakirati ne moramo, niti se brinuti gdje ćemo si napraviti sklonište ili kako što više zaliha pohraniti...
onako kako ta karta izgleda osim što će veliki dijelovi planete (kao npr. i cijela Evropa) biti potopljeni/pomaknuti... tragikomično je uopće govoriti o nekim pripremama za nadolazeće razdoblje u smislu zaliha/skloništa...jer ode Miki sve u ćorsokak, a
šansa za preživljavanjem na način kako to autor videa/predavač prezentira
je u najmanju ruku minimalna, odnosno vrlo vjerojatno za 90% ljudi nikakva.E sada meni je za moj probavni sustav to too much!
I pitam se koliko zaista neke dobre sile stoje iza takvih karti/proročanstava... ŠTA ĆE MI PROROČANSTVO KOJE GOVORI DA ZA KOJU GODINU ODOŠMO SVI U ASTRAL hahhaha...
I NE MOŽEMO NIŠTA UČINITI S TIM U VEZI!!!
Moja se duša buni i ne prihvaća takav pristup/ishod! Smatram da nisam došla na ovu planetu, najela se hrpe govana da bi mene i sve moje i vaše potopila neka kataklizma od koje ne možemo pobjeći/zaštiti se.
Nekako nema mi to smisla- gledano s moje neke duhovne strane, strane učenja i razvoja duše...to poništava smisao/lekcije koji sam do sada pronašla u ovom životu.
KAKO SE VAMA TO ČINI?Hvala!
Ah, lijepa moja ptičice,
Vrijeme je da se završi,
i vrijeme je tu,
Bez obzira na logiku "poništavanja smisla/lekcija" koje smo pronašli do sada.
Ipak je, kad sve sagledamo, pošteno da nas "otpušu i otpišu" sa ove planete iz ovakve ravni/denziteta postojanja,
Previše je iskrivljenja, previše anomalija i previše karme,
Mi kasnimo, i samo smo djelomično "in",
Matrix se još i te kako drži,
Sile tame drže pat poziciju,
Sva sila novih informacija i zraka svjetla, poruka koje nam produbljuju svijest i povećavaju svjesnost još nas ne mogu dovoljno stimulirati kako bi poletili,
Ovo mora biti izvršeno,
i bit će...
Ubrzavanje koje slijedi (i već je donekle tu) bit će, kako ubrzavanje katastrofa do konačnog "rješenja", tako i ubrzavanje naših unutrašnjih promjena...
Tko ili što će biti brže/brži?
U svakom slučaju, vjerujem u 3D opstojanje na planeti Zemlji nakon što prođe sljedećih 3-4 godine isto kao u postojanje grude snijega u Kongu.
I dobro je ako shvatimo da pakiranje kovčega nema smisla, i to je jedna stazica prema višoj svjesnosti... Najave konačne katastrofe imaju svoj učinak, također. Dvostran.
Bez uvrede, draga Dodo, ovo je samo forum...
I moja se duša i te kako buni, ali mogu opravdati buduće događaje, i mogu sebi dokazati da je to ipak pravedno i, mislim, neizbježno...
Love and Respect,