Sada je: uto maj 06, 2025 7:09 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2319 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 116  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: 22.12.2012. - Kraj vremena i ovog ciklusa
PostPostano: sub jan 15, 2011 9:49 am 
Član foruma

Smatram da je ovako tocnije.

Citat:
Davno je moj profesor fizike u srednjoj školi rekao da sve konstante kojima mi ne baratamo (sluzimo se); gravitacijske, toplinske, brzinske su upravo onakve kakve moraju biti da mi možemo postojati, da se nešto od njih samo malo promijeni, život nebi bio moguć, dakle moguće da smo mi tu radi Svemira, radi NJIH

Preporuka

http://galaksija.info/forum/viewtopic.php?f=9&t=1224
http://www.ivantic.net%2FMoje_knjige%2F ... Coveka.pdf

Vrh

PostPostano: sub jan 15, 2011 4:56 pm 
Član foruma

Hvala, pročitao sam dosta toga dosad po tom pitanju :thumbup:

Vrh

PostPostano: sub jan 15, 2011 7:36 pm 
Početnik

Hvala na informacijama, na objasnjenju... itd.
Postujem sve sto ste napisali, jer kapiram da svako ima svoju teoriju o svemu ovome sto se desava. :occasion5:
Drago mi je sto su neki obratili paznju na moj topic,ali nisam ovde zbog toga...,vise sam zbog foruma, nakon sto sam se regist. procitala sam upustvo..morala sam nesto napisati...
Moj topic je sam pocetak ili bolje receno sam uvod sa jednog sajta..
:hello2:

Vrh

PostPostano: ned jan 16, 2011 10:05 pm 
Član foruma

neutralna je napisao/la:
Moj topic je sam pocetak ili bolje receno sam uvod sa jednog sajta..
:hello2:

onda sljedeci puta budi drug, pa nam odmah daj i link.

to ti ne pisem radi foruma, nego radi nas svih. svi smo ovdje da ucimo, a kao sto vidis, gradivo je ogromno, a vrijeme obicno nikada nije na nasoj strani, pa nije ni sada.
dakle, ako das link, rasprava ce puno brze ici korisnijim smjerom. ovako ispada da je vaznije da ti nesto napises, nego sama tema o kojoj se pise.

znaci, misli i na nas ostale, i daj nam informaciju odmah i sada! :blob:

dobrodosla & :occasion5:

Vrh

PostPostano: uto jan 18, 2011 4:46 pm 
Početnik

Timeline to 2012 by Ivan Stein

This video explores the time line of events leading up to December 21, 2012. Topics of discussion include: the next Ice Age, Galactic Center, Mayan Calendar, Future Prophecy, Conscious Evolution, and how to prepare for the upcoming events.

This is not all about doom and gloom! The silver lining for the future will be discussed in detail along with what you can do to prepare materially, physically, and consciously.

This presentation correlates scientific data with ancient historic records, current events, and prophecy. A time line of events between today and Dec. 21, 2012 will be outlined including: Economic Depression, WWIII, North American Union, Martial Law, Mass Chaos, Geophysical Changes, and the New World Consciousness. This is not about Armageddon, but it does involve an understanding of past and future cataclysmic and catastrophic events.

http://sureynot.com/v/177/ivan-stein,-2 ... ation.html

Vrh

PostPostano: sri jan 19, 2011 1:24 am 
Član foruma

Koristeci program za astronomiju Stellarium mozete pogledati "stanje" neba na dan 21.12.2012. Evo ukratko sta sam ja uradio da bih vidio kako ce izgledati poravnanje sa centrom galaksije.Posto volim preciznost nasao sam na netu koordinate galaktickog centra i u pomenutom programu "otisao" u 2012.Ako pogledate vidjecete da bas i nije polozaj sunca na taj dan poravnat sa centrom.Medjutim mozda ne znaci da nece doci do toga iz vise razloga.Jedan od njih je i vijest na sajtu RTL-hr da je na Grenlandu sunce izaslo dva dana ranije ove godine sto se vjerovatno nikada dosad nije desilo(to je objavljeno i na ovom forumu).Sad uzimajuci u obzir tu cinjenicu moze se doci do vise zakljucaka.Prvi je da se polozaj Zemlje u odnosu na Sunce promijenio a mozda je promjenjeno stanje u cijelom Suncevom sistemu.Jos je i moguce da je usled djelovanja energija doslo do promjene i polozaja samog Sunca u odnosu na centar.Naravno da i ja mozda grijesim ali je jedno sigurno promjene se destavaju sto je Sunce na Grenlandu dokazalo.

Vrh

PostPostano: sri jan 19, 2011 2:58 pm 
Administrator

... ili je možda gravitacija sunčevog kompanjona, tamne zvijezde, već počelo jače djelovati na "stanovnike" ( planete i samo Sunce ) sunčevog sistema, pa se stvari malo "premještaju" prema tom utjecaju gravitacijske sile...

A možda se i radi pomaka polova dešava to da je veći kut na ravninu ekliptike Zemlje ( inklinacija )... tako da je Zemlja više "nagnuta" u odnosu na pravac njene putanje...

Kako bilo... dolaze "zanimljiva" vremena... :angel4:

:mrgreen: :wink:

Vrh

PostPostano: sri jan 19, 2011 3:19 pm 
Član foruma

http://sureynot.com/v/177/ivan-stein,-2%20...%20ation.html

Bode me u oči ta karta nekog mormona (bivšeg?) Gordon M. koja prikazuje kako bi sve trebalo po njegovom IZNENADNOM PROSVJETLJENJU? izgledati nakon što zemlja promijeni polove...

Naime kofere pakirati ne moramo, niti se brinuti gdje ćemo si napraviti sklonište ili kako što više zaliha pohraniti... onako kako ta karta izgleda osim što će veliki dijelovi planete (kao npr. i cijela Evropa) biti potopljeni/pomaknuti... tragikomično je uopće govoriti o nekim pripremama za nadolazeće razdoblje u smislu zaliha/skloništa...jer ode Miki sve u ćorsokak, a šansa za preživljavanjem na način kako to autor videa/predavač prezentira je u najmanju ruku minimalna, odnosno vrlo vjerojatno za 90% ljudi nikakva.

E sada meni je za moj probavni sustav to too much!

I pitam se koliko zaista neke dobre sile stoje iza takvih karti/proročanstava... ŠTA ĆE MI PROROČANSTVO KOJE GOVORI DA ZA KOJU GODINU ODOŠMO SVI U ASTRAL hahhaha...

I NE MOŽEMO NIŠTA UČINITI S TIM U VEZI!!!

Moja se duša buni i ne prihvaća takav pristup/ishod! Smatram da nisam došla na ovu planetu, najela se hrpe govana da bi mene i sve moje i vaše potopila neka kataklizma od koje ne možemo pobjeći/zaštiti se.

Nekako nema mi to smisla- gledano s moje neke duhovne strane, strane učenja i razvoja duše...to poništava smisao/lekcije koji sam do sada pronašla u ovom životu.

KAKO SE VAMA TO ČINI?

Hvala!

Vrh

PostPostano: sri jan 19, 2011 3:38 pm 
Moderator

Meni se to čini ko da se ne moram brinuti o tome koliko će mi mala biti mirovina. :)

:blob:

Vrh

PostPostano: sri jan 19, 2011 4:17 pm 
Član foruma

dodo je napisao/la:
http://sureynot.com/v/177/ivan-stein,-2%20...%20ation.html

Bode me u oči ta karta nekog mormona (bivšeg?) Gordon M. koja prikazuje kako bi sve trebalo po njegovom IZNENADNOM PROSVJETLJENJU? izgledati nakon što zemlja promijeni polove...

Naime kofere pakirati ne moramo, niti se brinuti gdje ćemo si napraviti sklonište ili kako što više zaliha pohraniti... onako kako ta karta izgleda osim što će veliki dijelovi planete (kao npr. i cijela Evropa) biti potopljeni/pomaknuti... tragikomično je uopće govoriti o nekim pripremama za nadolazeće razdoblje u smislu zaliha/skloništa...jer ode Miki sve u ćorsokak, a šansa za preživljavanjem na način kako to autor videa/predavač prezentira je u najmanju ruku minimalna, odnosno vrlo vjerojatno za 90% ljudi nikakva.

E sada meni je za moj probavni sustav to too much!

I pitam se koliko zaista neke dobre sile stoje iza takvih karti/proročanstava... ŠTA ĆE MI PROROČANSTVO KOJE GOVORI DA ZA KOJU GODINU ODOŠMO SVI U ASTRAL hahhaha...

I NE MOŽEMO NIŠTA UČINITI S TIM U VEZI!!!

Moja se duša buni i ne prihvaća takav pristup/ishod! Smatram da nisam došla na ovu planetu, najela se hrpe govana da bi mene i sve moje i vaše potopila neka kataklizma od koje ne možemo pobjeći/zaštiti se.

Nekako nema mi to smisla- gledano s moje neke duhovne strane, strane učenja i razvoja duše...to poništava smisao/lekcije koji sam do sada pronašla u ovom životu.

KAKO SE VAMA TO ČINI?

Hvala!

Ah, lijepa moja ptičice,

Vrijeme je da se završi,
i vrijeme je tu,

Bez obzira na logiku "poništavanja smisla/lekcija" koje smo pronašli do sada.

Ipak je, kad sve sagledamo, pošteno da nas "otpušu i otpišu" sa ove planete iz ovakve ravni/denziteta postojanja,

Previše je iskrivljenja, previše anomalija i previše karme,

Mi kasnimo, i samo smo djelomično "in",

Matrix se još i te kako drži,

Sile tame drže pat poziciju,

Sva sila novih informacija i zraka svjetla, poruka koje nam produbljuju svijest i povećavaju svjesnost još nas ne mogu dovoljno stimulirati kako bi poletili,

Ovo mora biti izvršeno,

i bit će...

Ubrzavanje koje slijedi (i već je donekle tu) bit će, kako ubrzavanje katastrofa do konačnog "rješenja", tako i ubrzavanje naših unutrašnjih promjena...

Tko ili što će biti brže/brži?

U svakom slučaju, vjerujem u 3D opstojanje na planeti Zemlji nakon što prođe sljedećih 3-4 godine isto kao u postojanje grude snijega u Kongu.

I dobro je ako shvatimo da pakiranje kovčega nema smisla, i to je jedna stazica prema višoj svjesnosti... Najave konačne katastrofe imaju svoj učinak, također. Dvostran.

Bez uvrede, draga Dodo, ovo je samo forum...

I moja se duša i te kako buni, ali mogu opravdati buduće događaje, i mogu sebi dokazati da je to ipak pravedno i, mislim, neizbježno...

Love and Respect,

:love5: :love5: :love5: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Vrh

PostPostano: sri jan 19, 2011 8:59 pm 
Član foruma

1. Neki kažu da ishod ovisi o nama- ono što više pozitive/spiritualnosti to manje kataklizme, zvuči dobro, meni osobno najdraža verzija, ali opet... hm?

2. Drugi pak kažu što god učinili/mislili, ishod je isti, kataklizma slijedi pa ti sviraj brale?

3. S treće strane autor tog videa sprema sklonište u planinama, e pa sad...

Nešto mi tu jednostavno ne sjeda! Javit ću vam kada saznam što! Možda je jednostavno do mene. Ne znam.

Pozdrav

:love9: :love3: :love9: :love3: :love9: :love3: :love9: :love3: :love9: :love3:

Vrh

PostPostano: čet jan 20, 2011 12:17 am 
Član foruma

Kako vrijeme odmiče, kataklizmične najave su se utišale, kako da spiritualno djelovanje spriječava razvoj panike. Po svemu sudeći čovječanstvo mora doseći novi evolucioni skok, jer sadašnje stanje svijesti sigurno vodi Homo sapiensa u propast.
Sada ne znam šta bi tačno moglo to potaknuti. Ipak možda jedno afričko proročanstvo koje kaže: "U osvit zore novog doba, laž će pasti pred velikim istinama i procvjetati će ljudske duše" daje odgovor. Ako se malo bolje zapitamo, vidimo da je u današnjem svijetu laž svuda oko nas. Samo se pitam, šta bi nam to moglo otvoriti oči.
To mora biti nešto očigledno, nešto svima vidljivo i opipljivo, što istovremeno može srušiti postojeći mentalni matrix. Dakako, da se tako nešto ne može dogoditi od jednom. O Majama sam nedavno sam pronašao tumačenje iz 1970-tih godina, u kom se tvrdilo da su Maje najavile dolazak Nebeske braće 2012. godine, koja će obnoviti blokirane energetske kanale Zemlje i povezati nas sa srcem naše galaksije. Ukoliko je tačna predpostavka, da smo mi energetski zarobljena bića, i ako se obistini navedeno tumačenje, možda se oslobodimo okova, koji sputavaju našu energiju ili biopolje. U tom slučaju možda budemo u stanju sagledati istinu.
Iako mnogi dolazak ili kontakt sa vanzemaljcima vide kao prijetnju, takav jedan događaj bi sigurno potaknuo preispitivanje čovjeka i možda bi mogao pozitivno utjecati na ljude. Kako god mislim da je negativistička intrpretacija prema knavedenom scenariju posljedica prikrivene politike zastrašivanja, jer nije mali broj ljudi koji vjeruje u lažnu invaziju i neprijateljski nastrojene vanzemaljce. Jer relano razmišljajući evolucioni skok, meže potaći i neka nova tehnologija ili tehnološko znanje, koje bi nam pri vanzemaljskom kontaktu moglo postati podjednako dostupno. Tako da sve opcije treba ostaviti otvorenima.

Vrh

PostPostano: čet jan 20, 2011 1:07 am 
Član foruma

TaoOm je napisao/la:
Kako vrijeme odmiče, kataklizmične najave su se utišale, kako da spiritualno djelovanje spriječava razvoj panike. Po svemu sudeći čovječanstvo mora doseći novi evolucioni skok, jer sadašnje stanje svijesti sigurno vodi Homo sapiensa u propast.
Sada ne znam šta bi tačno moglo to potaknuti. Ipak možda jedno afričko proročanstvo koje kaže: "U osvit zore novog doba, laž će pasti pred velikim istinama i procvjetati će ljudske duše" daje odgovor. Ako se malo bolje zapitamo, vidimo da je u današnjem svijetu laž svuda oko nas. Samo se pitam, šta bi nam to moglo otvoriti oči.
To mora biti nešto očigledno, nešto svima vidljivo i opipljivo, što istovremeno može srušiti postojeći mentalni matrix. Dakako, da se tako nešto ne može dogoditi od jednom. O Majama sam nedavno sam pronašao tumačenje iz 1970-tih godina, u kom se tvrdilo da su Maje najavile dolazak Nebeske braće 2012. godine, koja će obnoviti blokirane energetske kanale Zemlje i povezati nas sa srcem naše galaksije. Ukoliko je tačna predpostavka, da smo mi energetski zarobljena bića, i ako se obistini navedeno tumačenje, možda se oslobodimo okova, koji sputavaju našu energiju ili biopolje. U tom slučaju možda budemo u stanju sagledati istinu.
Iako mnogi dolazak ili kontakt sa vanzemaljcima vide kao prijetnju, takav jedan događaj bi sigurno potaknuo preispitivanje čovjeka i možda bi mogao pozitivno utjecati na ljude. Kako god mislim da je negativistička intrpretacija prema knavedenom scenariju posljedica prikrivene politike zastrašivanja, jer nije mali broj ljudi koji vjeruje u lažnu invaziju i neprijateljski nastrojene vanzemaljce. Jer relano razmišljajući evolucioni skok, meže potaći i neka nova tehnologija ili tehnološko znanje, koje bi nam pri vanzemaljskom kontaktu moglo postati podjednako dostupno. Tako da sve opcije treba ostaviti otvorenima.

Bilo kako bilo, Nefili nisu nikakva balast, oni su sasvim sigurno karika koja nedostaje, a period u kome se nalazimo je period i vrijeme kada su vec stigli na optimalnu tacku sa koje njihov uticaj na dalje tokove i nas sustav neminovno utice.
Zivi bili pa vidjeli!
Ovo je samo moja percepcija.

Vrh

PostPostano: čet jan 20, 2011 9:41 am 
Član foruma

Pa neke od tih stvari se već događaju.Prvo moramo raditi na sebi a ne na drugima. Najveća pomoć od nas ojeinaca ljudskoj vrsti jeste ako sami sebe što više podignemo. Ne trabamo se zamlaćivati neizvodivim da druge mijenjamo.
Jedan fantastičan primjer je sa onim pandemijskim gripom H1N1 đe su sav svijet o jadu zabavili i naravno spremili se da napune džepove. Sve je bilo spremno čak su i vakcine napravljene u rekordnom roku kad šipak. Narod neće da se vakciniše. Propadoše grdne gomile vakcina na stotine hiljada naravnopropadoše i desetine miliona eura i nikom ništo. Evo čitam po novinama da su promjenili uslove kad se proglašava pandemija.Moraju silom na sramotu. Objaviše sinoć da je umrla i druga osoba u CG od H1N1 (ovo kao onaj robot iz ratova svjetova) istina dodadoše da je imala 80 i nešto godina i da je bila bolesna i od drugih olesti pa mi je bilo čudno kao od njih neumrije, ali se račina H1N1.
E ovo je primjer kako se ljudska vrsta osvješćuje. Sve zahvaljujući internetu i slobodnim ljudima koji jedino tu mogu nešto reći. Sad je uočena moć interneta i društvenih grupa virtuelnog svijeta i odmah je krenulo sa zakonima o ograničenjima i kontroli. Naravno i to ćeproći kao i onaj H1N1.

Vrh

PostPostano: čet jan 20, 2011 10:19 am 
Član foruma

Sama izjava "dolazak ne-zemljana" je prijeteći izraz, tako nas uče naši Zemaljski predstavnici, američka vlada, kroz razne filmove itd.
Čim je nešto nepoznato letjelo na nebu, nisu se zvali znanstvenici da ispitaju, nego borbeni avioni koji su to pokušali srušiti.

Dakle bilo kakav dolazak nekoga tko je ne-sa-Zemlje je već u startu označen kao neprijateljski.

Neka viša inteligencija, leteći u letjelici na zemljom, nebi ni u svojem najmračnijem kutku svijesti smatrala da u zraku postoje granice radi čega su nekoga ugrozili i taj netko ih zato želi napasti, pa oni samo lete atmosferom jedne od planeta koja je u Svemiru, isto kao i njihov dom

Mislim da je sve spremno za bilo kakav izvan-zemaljski dolazak, samo me strah posljedica koje će "naši predstavnici " izazvati.

To sustavno odbijanje da postoji išta van naše planete je u biti ono što nas je zarobilo, jer samo jedno slijetanje ne-zemljana, a čiju letjelicu nebi naravno Ameri prije srušili, promijenilo bi sve ono što na Zemlji je do tada postojalo, svi zakoni, pravila koja postoje, sve se ruši.

Dakle ne treba nam kataklizma, jedan potpuno svemirski-prirodan i lijep događaj, globalno popraćen bi promijenio sve iz temelja

Vrh

PostPostano: čet jan 20, 2011 11:45 am 
Član foruma

ali BuKvaLno \:D/ :love6: :love11: :love12:

Vrh

PostPostano: čet jan 20, 2011 3:13 pm 
Član foruma

Mike20 je napisao/la:
Sama izjava "dolazak ne-zemljana" je prijeteći izraz, tako nas uče naši Zemaljski predstavnici, američka vlada, kroz razne filmove itd.
Čim je nešto nepoznato letjelo na nebu, nisu se zvali znanstvenici da ispitaju, nego borbeni avioni koji su to pokušali srušiti.

Dakle bilo kakav dolazak nekoga tko je ne-sa-Zemlje je već u startu označen kao neprijateljski.

Neka viša inteligencija, leteći u letjelici na zemljom, nebi ni u svojem najmračnijem kutku svijesti smatrala da u zraku postoje granice radi čega su nekoga ugrozili i taj netko ih zato želi napasti, pa oni samo lete atmosferom jedne od planeta koja je u Svemiru, isto kao i njihov dom

Mislim da je sve spremno za bilo kakav izvan-zemaljski dolazak, samo me strah posljedica koje će "naši predstavnici " izazvati.

To sustavno odbijanje da postoji išta van naše planete je u biti ono što nas je zarobilo, jer samo jedno slijetanje ne-zemljana, a čiju letjelicu nebi naravno Ameri prije srušili, promijenilo bi sve ono što na Zemlji je do tada postojalo, svi zakoni, pravila koja postoje, sve se ruši.

Dakle ne treba nam kataklizma, jedan potpuno svemirski-prirodan i lijep događaj, globalno popraćen bi promijenio sve iz temelja

Oni i hoce da ti tako "mislis" :mrgreen: (mislis namerno pod navodnicima)

Da su dobri, ostali bi kod svoje kuce i gledali svoja posla.

Vrh

PostPostano: čet jan 20, 2011 4:16 pm 
Član foruma

slazem se, sumnjicav sam prema svemu sto ima bilo kakav oblik probavnog sustava, i doslo je izdaleka.
taman i da je doso "samo da popije kaficu i pomogne mi ofarbat ogradu".
nemam nista protiv da mi flash gordon otchepi energetske tokove, ali neka mi prvo objasni sta jede, i kakvu energiju trosi. [-(

Vrh

PostPostano: čet jan 20, 2011 4:25 pm 
Član foruma

Slažem se! Jedan kvalitetan susret sa naprednom produhovljenom pozitivnom kozmičkom braćom i život na ovoj planeti nikad više neće biti isti kao ni mi svi na njoj. Šta će nam kataklizme, imali smo ih mali milijon i nisam primjetila da smo puno pametniji iz njih izašli.

Vrh

PostPostano: čet jan 20, 2011 6:50 pm 
Početnik

Pozdrav svima!

da bismo shvatili značenje 2012 godine i svega što sa njom dolazi moramo shvatiti djelovanje univerzuma sikronizirano sa Stvoriteljem

pa da iznesem svoje razmišljanje:

2012= izravnavanje sunčevog sistema sa središtem mlječnog puta nosi snop svjetlosti
Svjetlost=kreacija
Svjetlost=svijest=znanje
više svjetlosti (od snopa) = reprogramiranje dna

ako kužite šta mislim s tim

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2319 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 116  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.