Sada je: sri maj 14, 2025 6:53 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2257 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 113  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: ned dec 25, 2005 11:03 pm 
Član foruma

:-k

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 25, 2005 11:21 pm 
Član foruma

Kalki je napisao/la:

Ali stvarno je tako...
Take a look around. Sad bi se našao netko pametan i indoktriniran više nego itko na svijetu, ali vidno uvrijeđen i počeo mi govoriti da sam inkvizitor ili nešto. Jedno je imati u sebi jednu zdravu i pametnu dozu kritike a drugu prihvaćati svako smeće u MORU KUKOLJA koje nas danas okružuje. Danas je , više nego ikad, na internetu više smeća nego što ga je ikad bilo... Što je i razumljivo u neku ruku. I baš danas, koliko je ljudima lakše doći do informacija, postoji i tamna strana medalje, a ta je da se čovjek izgubi u nekim glupostima. Zbog čega? Zbog nekritičkog pristupa prema materiji i ne razmišljanja svojom glavom... Zapravo itekako se razmišlja svojom glavom (jer čijom bi se drugom?), ali po naputcima nekog drugog. To je ono "slijepac
vodi kolo"...

Šta je tako teško biti NORMALAN čovjek sa tendencijom ka učenju, znanju i ljubavi, sa tendencijom da se radi i raste, bez dodatnih preseravanja, elitizacije, mistifikacije, enteogena itd.
To je sve stvar ljudske taštine i ljudske slabosti...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon dec 26, 2005 12:54 am 
Član foruma

Neale Donald Walsch: BOG SUTRAŠNJICE

Ovaj pisac je inače autor knjiga "Razgovori s Bogom" te se i ova nova knjiga bavi sličnom tematikom i napisana je na identičan način kao i prethodne.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon dec 26, 2005 11:56 am 
Član foruma

Citat:
Take a look around.

Svi ](*,)

Citat:
Danas je , više nego ikad, na internetu više smeća nego što ga je ikad bilo...

8-[

Citat:
Zbog nekritičkog pristupa prema materiji

:lol:

Citat:
Zapravo itekako se razmišlja svojom glavom (jer čijom bi se drugom?)

:roll:

Citat:
Šta je tako teško biti NORMALAN čovjek sa tendencijom ka učenju, znanju i ljubavi, sa tendencijom da se radi i raste, bez dodatnih preseravanja, elitizacije, mistifikacije, enteogena itd.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon dec 26, 2005 12:34 pm 
Član foruma

Pa mislim, meni je svejedno, nek ždere droge ko hoće i proglasi to čim hoće,
vidim da je danas svatko sa shizofrenijom guru... Al' ono. I ako si se ti našao prozvanim to je tvoja stvar, šta me briga... Put do znanja i spoznaje nije preko noći, ako se netko hoće zavaravati, trpati drogicama i jeftinom literaturom sa štandova, samo neka izvoli, za početak bi mogao savladati barem osnove matematike i fizike... Ali svako vrijeme nosi svoje, pa mi je to sve skupa više simpatično nego nešto drugo, jer svaka supkultura ima svoje smiješne strane...

Al' eto, najlakše je trkeljat preko neta pa onda stajem ovdje, zauvijek o tome. Ali "ajmo bit subverzivni političari, a ne kužit pol' stvari o povijesti funkcioniranja države" ili "ajmo se bavit' Heideggerom i bit pametni kod njegova tumačenja, a da nismo pročitali ni išta od ranije filozofije" je baš super ideja :roll: .

Ajmo svi bit nepismeni, buntovni te nadasve subverzivni šamani. :lol:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon dec 26, 2005 12:49 pm 
Član foruma

Citat:
I ako si se ti našao prozvanim to je tvoja stvar

Odakle ti to sad?! Ja sam mislio da se kužimo!

Citat:
Ajmo svi bit nepismeni, buntovni te nadasve subverzivni šamani. Laughing

Pa, o tome moramo da razmislimo...

Citat:
Al' eto, najlakše je trkeljat preko neta pa onda stajem ovdje, zauvijek o tome.

Dont stop!

Citat:
Put do znanja i spoznaje nije preko noći, ako se netko hoće zavaravati, trpati drogicama i jeftinom literaturom sa štandova

Yes! I agree!

Citat:
osnove matematike i fizike...

Relativno...

Bitniji je Cilj, znanje je samo sredstvo. Ali ako ga napišeš Znanje, onda to shvaćam.... kad smo kod pismenosti...

Sve u svemu dobro je to što si rekao, ali ništa to nema smisla ako ostane samo na tome, budi promjena koju želiš da vidiš...

Respect! :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon dec 26, 2005 1:00 pm 
Član foruma

Ova zadnja rečenica koju je izrekao Mahatma Gandhi mi se jako sviđa ;). Vrijeme je... A onda dobro, ja sam mislio da se ti meni smajlićima malo rugaš jelte pa sam onda postavio post u malo drugačiji kontekst. Jer obično na forumima na kojim sam prije bio većina tih smajlija znači nešto drugo. Eto, ako su riječi dvosmislene, smajliji su stosmisleni ;).

Uglavnom, sori radi miskoncepcije, teško je nekad baš sve skužit' šta ko misli, zapravo i nemoguće nekad... Lep pozdrav!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon dec 26, 2005 5:34 pm 
Član foruma

galaksija je napisao/la:
Ovdje se mogu daunlodirati sve Kastanedine knjige (engleski), Aldous Huxley, itd...

http://www.voidspace.org.uk/psychology/download.shtml

Pozdrav!

Link za download ne radi :(...
Stranica radi kada se maknu svi ovi sufiksi, ali knjige nisam našao... Jel' netko zna gdje bi se moglo skinuti Huxleyeva "Perennial Philosophy"?! Hvala unaprijed.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri dec 28, 2005 6:27 pm 
Početnik

Hello

Pantagruel je napisao/la:
Ma šta god da jesu i kako god to zvao, izgledaju mi ko neki isfurani kreteni. I ne, neću štediti riječi, likovi su neki fakat debili. Ko da im je sva ta neka "načitanost" i "razbacivanje pojmovima" maska neka, kao "mi smo intelektualci yeah" :roll: . Strašno.

Koji si ti lik...nadam se samo da shvacas da si ovime vise rekao o sebi nego o nama.:roll:

Citat:
Yeah, želim biti šaman kad odrastem, Castaneda je moj prijatelj :roll:

Ovog, ne zelim proturijeciti vasem visocanstvu (ciji nick znaci konoplja), ali mi jedna stvar nije jasna, pa stoga s duznom poniznoscu (jer sam kreten i nepismeni debil) htjedoh priupitat gdje je to ,'ilustrisimus', vidio da se Castaneda spominje?

Citat:
Mislim slatko je to, imati neke svoje tako iluzijice i mali svijet na kojem ćeš moći biti pametan, subverzivan i radikalan, uspijeva im to ako ništa drugo... Došlo mi je da se registriram kao "pismen tip", jer sam bar to ako ništa drugo...

Hehe, ocito imas visko misljenje o sebi, 'pismeni tip', nazvajuci druge nepismenima, debilima...bravo, bravo....
Nego, mozda navratim do Vz unutar sljedecih par mjeseci pa mozemo otic na caj, i sladoled...crystal dream je takodjer pozvan...pa mi mozes u lice reci da sam nepismeni debil...il sto ti vec padne na pamet. Don't worry, nisam nasilan tip (crystal dream ti to moze potvrditi), tako da se ne trebas brinuti...samo me zanima kako si dosao da takvih zakljucaka, i zasto seres po ljudima koje ne poznas te neargumentirano kritiziras tudji rad....

Citat:
Na kraju sam skužio da bi to bilo drastično gubljenje vremena, na dovoljno sam foruma, i previše učlanjen i (relativno) aktivan ;).

Nah, you just chickened out....jak si na jeziku, pogotovo kad mislis da te nitko ne slusa...[/quote]

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri dec 28, 2005 7:51 pm 
Član foruma

kastanjeda je moj drugar je napisao/la:

Hehe, ocito imas visko misljenje o sebi, 'pismeni tip', nazvajuci druge nepismenima, debilima...bravo, bravo....
Nego, mozda navratim do Vz unutar sljedecih par mjeseci pa mozemo otic na caj, i sladoled...crystal dream je takodjer pozvan...pa mi mozes u lice reci da sam nepismeni debil...il sto ti vec padne na pamet. Don't worry, nisam nasilan tip (crystal dream ti to moze potvrditi), tako da se ne trebas brinuti...samo me zanima kako si dosao da takvih zakljucaka, i zasto seres po ljudima koje ne poznas te neargumentirano kritiziras tudji rad....

Trudim se, samo što mislim da čak imam i prenisko mišljenje nekad o sebi pa se nekad i podcjenjujem ali dobro sad... nitko nije savršen :lol:

Gle, ako se netko ne može potruditi makar da mu opisi foruma budu pismeno napisani, onda se pitam koliko je sadržaj uopće kvalitetan. Mislim ne radi se o nekim finesama, radi se o stvarima koje se vide iz aviona i koje su vjerovao ili ne, OSNOVE koje se uče u školi sa istim korijenom u svojem opisu, dakle osnovnoj, i to u nižim razredima iste. Pitam se kako netko može čitati neke vrsne filologe kakav je Heidegger i onda davati svoje "kompetentne" zaključke i to još izdavati. Ne, uopće ne sumnjam da je namjera dobra i cijenim svaki oblik druženja, zajedničke umne aktivnosti itd. ali ček malo, ja vidim vi to neki časopis izdajete, to onda već mjenja malo na težini. Ali nekad se tako može više naškoditi nego napraviti dobrih stvari, jer put do pakla popločan je dobrim namjerama. Ako se ne uključi pamet teško da će nešto pametno ispasti. I da budemo jasni, ja nisam uopće rekao da su svi tamo ljudi kreteni, ja to ne mogu znati, ali čisto ako statistički gledam, to je isto nemoguće. Svugdje uvijek ima svakakvih profila ljudi, to je normalno. Meni je samo zlo dok vidim da se danas svatko bavi svime, da svatko piše knjige, časopise itd. Proći će me jednog lijepog dana, to jeste moja mana priznajem, ali je tu s razlogom. Jednom ću razviti toleranciju na takve stvari, u međuvremenu će mi se desiti da planem dok mi tolika količina bulšitarija odjednom uđe i zagadi sve filtere hehe... Što se tiče truda, i sam se u zadnje vrijeme malo više bavim web designom, radim na nekim stranicama s nekim ljudima i znam kako je to, i zato ne pljujem ja ničiji trud, oprosti ali tu si me krivo shvatio. Danas sam baš još malo gledao, sviđa mi se dizajn, sviđa mi se i to što se može naći hrpa linkova dobrih i to je sasvim normalno, uvijek i iz svega se može nešto naučiti, ali od foruma mi je pozlilo... :roll:

Ali opet tu je hrpa milijun drugih faktora u igri i glupo je bilo kojom rječju nešto generalizirati...
Ne poistovjećuješ se ti valjda s jednom phpBB internet pločom? :roll:

Ali pitaj ti samo, kritiziraj ti mene, dapače ja sam uvijek otvoren za tako nešto, jer kako je netko već rekao bez konflikta nema napredka ;).

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri dec 28, 2005 8:05 pm 
Član foruma

Zora Majmunarija je napisao/la:
Vodić za psihonaute
Projekt Zore Majmuna, pokrenut u želji da se stvri prvi hrvatski vodić za uzgoj i ekstrakciju i konzumaciju prirodnih psihoaktivnih tvari (Psilocibin, DMT, THC, i slične).

Dobro ajde "stvri" može biti tipfeler, nije da se nije mogao ispraviti u ne znam koliko mjesec i kusur dana, ali nećemo sada cjepidlačiti. Nego ovaj "vodić" me nekako bocnuo u oko hehehe... Vidim da droge vole napadati centre za pismenost, osobito su im mili centri sa "č" i "ć" hehe...

Zora Majmuna je napisao/la:
Viconian thunder
filozofja i sociologija kraja povijesti. Postmodernistička misao, istočna misao, njihova genologija i utjecaji. Naslov upucuje na zvukove prve stranice Finnegans Wakea (bababada..), grmljavinu kraja povijesti, zavrsetak jedne ere etc. Termin implicira mnoge metafizicke probleme, a ovdje upucuje na jednu tipicnu temu suvremene filozofije - temu kraja povijesti. Od plicina desnicarskih propagandista poput Fukuyame do suptilnosti Baudrillarda, te nesagledivih dubina Jamesa Joycea, kraj povjesti cini mi se prikladnom metaforom za jedno siroko podrucje suvremenog stanja covjeka, koje seze od religije, mitologije, filozofije, sociologije, psihologije... Mozda naj nekohezivniji forum, ovaj bi trebao obuhvacati sav chatter razlicitih misljenja, jeku Tibetanske dvorane za debate, koja slusana sa strane vjerojatno i zvuci kao Joyceova grmljavina, a koja je tako posve tipicna za pitanja ljudskog duha.
Moderators Flaminije Ruf, aryah

Bokte da sam žensko bi vam odmah dao hehe, kakva rječitost, kakva elokvencija, ostao sam PAF. Podsjeća me na neke političare hehe...

Ali ok, slatko je :). Tri greške u poglavlju:).

Ma šta ja znam, svi ovi opisi dolje su mi ko da čitam neki story, a kad otvorim pojedine teme, bome vidim subverzivno do jaja :)))...
Maske svuda oko nas... To je samo moj stav, stvarno ne vidim zašto je to uopće važno, ti brij svoje, šta mene briga šta ti briješ, kakve droge jedeš, koje kompjutorske igre igraš, nije to moja stvar... Tebi se ne sviđa moj stav, meni se ne sviđa stav tog foruma i gotovo. Mislim bilo bi dobro kada bi još nešto od te silne rječitosti imalo podlogu u nečemu... Ovako sve izgleda ko partija dobrog DND-a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri dec 28, 2005 9:18 pm 
Početnik

Pantagruel je napisao/la:
Dobro ajde "stvri" može biti tipfeler, nije da se nije mogao ispraviti u ne znam koliko mjesec i kusur dana, ali nećemo sada cjepidlačiti. Nego ovaj "vodić" me nekako bocnuo u oko hehehe... Vidim da droge vole napadati centre za pismenost, osobito su im mili centri sa "č" i "ć" hehe...

A, u tom grmu lezi iguana, tipfeleri i dijakriticki znakovi, to si mislio pod nepismenosti (ti takve greske sigurno ne radis)...ok, hvala, iako znam da nisi imao nikakve dobre namjere moram ti zahvaliti na inputu. Mnogi drugi bi samo presli preko toga ne zamjetivsi takve neoprostive greske, ali Pantagruel ne. :wink: Ali stvarno, ti tu vec tri dana za redom kenjas i sve sto imas za zamjeriti je to? Pa daj se barem potrudi, kritiziraj nesto sto smo napisali, potakni raspravu. Ovo mi izgleda kao hvatanje za slamke, nemas pravih argumenta pa sad tu trazis igle u bali sijena. Ocito nisi ocekivao da ce netko od nas procitati sto pises. Ali nema veze, samo ti jos zelim napomenuti da procitas sto si zadnjih par dana napisao....ne trebas se pokusavati opravdati i ulazit u kontradikcije kao u prethodnom postu, samo stani sa strane i pokusaj nepristrano procitat sta si napisao (ako ti ego to omogucuje)

btw. kako si vjerojatno primjetio sajt je jos u stadiju razvoja, i da e-zine je dio tog projekta, i prije ili kasnije ce, nadam se, ugledat svijetlo dana ( i prije toga proci lekturu :wink: ), ali ono sto mozda nisi shvatio jest da je prijekt otovoren za sve koji zele pridonijet...

ps. sve sto si napisao zadnjih par dana su pretpostvake, koje se mogu, a i ne moraju poklapati sa stvarnoscu...hint! idi na wikipediu i napisi General Semantics

pss. mislim da ne bi bilo u redu da nastavimo gomilat smece offtopic raspravama na ovom forumu, stoga se ispricavam adminima, modovima i clanovima galaksija foruma na smetnji

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri dec 28, 2005 11:01 pm 
Administrator

Da, bilo bi dobro da se raspravljate međusobno u Privatnim Porukama... tamo svi neće trebati sve ovo čitati, jer ih to vjerojatno većinu ne zanima.

Hvala obojici.

:wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri dec 28, 2005 11:53 pm 
Početnik

Shvacam kako ovome odgovoru nije mijesto ovdje, no osjecam se prozvan i duzan ovoriti na napadacki ton Pantagruela, barem na neke od optuzbi, jer neke nema ni smisla komentirati. Biti cu kratak.

Prvo zelio bih mu zahvaliti na nenadanom oglasavanju nasih stranica. Losa kritika obicno privlaci ljude. Ako zbog niceg drugog onda da barem vide zasto su toliko lose.
Drugo sto se tice nepismenosti, osobno pokusavam ne koristi znakove kao š, đ, č, i slicne. Oprosti sto ih sada ne koristim (navika). Sto se poneke grske, ispustenog slova ili krivo napisane rijeci tice, da to se dogada, mozda i precesto, no nikada nismo zbog toga imali problema u komunikaciji.
Smatram kako te greske ne umanjuju vrijednost samog sadrzaja, kao sto i tvoja tocnost ne uvecava vrijednost tvog.
Zao mi je ako zbog mog nacina pisnja nisi mogao razumjeti sto sam napisao, no nadam se da ces naci nekoga tko ce ti to prevesti.
Tvoje inzistiranje na knjizevnom i tocnom jeziku cini mi se kao jedan oblik privrzenosti, a svaka privrzenost je losa karma i ne vodi ka zavrsetku kruga umiranja i radanja, vec ga samo produljuje.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri dec 28, 2005 11:58 pm 
Administrator

Dobro.

I sad - dosta ovdje rasprava. Ako to želite - imate temu o tome u OSTALO.

Hvala svima.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet dec 29, 2005 12:53 am 
Član foruma

opasan tekst... OPASAN!!!

http://www.tomislavbudak.com/matrica.htm

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet dec 29, 2005 4:45 am 
Član foruma

ras je napisao/la:

Jedan od najbolje slozenih tekstova na temu matrixa koje sam vidio, a bilo je toga dosta. Citat Orlov dar, Castaneda:

"Sila koja vlada sudbinom svih živih bića naziva se Orao, ne stoga što je to zaista orao ili ima nešto zajedničko s orlom, već zato što se vidovnjaku prikazuje kao nemjerljiv ugljenocrni orao, uspravna držanja baš poput orla, što visinom dotiče beskraj.

Orao, ta sila koja vlada sudbinama svih živih bića, odražava podjednako i istovremeno sva ta živa bića. Prema tome, čovjek se ne može moliti Orlu, tražiti blagonaklonost, nadati se milosti. Ljudski dio Orla isuviše je beznačajan da bi pokrenuo cjelinu."

plus gnostika, Icke, braće Wachowski...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet dec 30, 2005 12:40 pm 
Član foruma

Jack987 je napisao/la:
Da, bilo bi dobro da se raspravljate međusobno u Privatnim Porukama... tamo svi neće trebati sve ovo čitati, jer ih to vjerojatno većinu ne zanima.

Hvala obojici.

Ispričavam se stvarno... Ponijelo me hehe, a i ne volim ostavljati stvari neodgovorenima...
Molio bih da ako smeta, da se privatne prepirke i "subjektivna" mišljenja slobodno obrišu i komentari jer vidim da sam nečije srce povrijedio...
Ja sam svijestan koliko ovo tu ne pripada pa evo imaš moj "blagoslov" da obrišeš sve što sam ovdje offtopic škrabao na zadnje dvije stranice, a "prepucavanja" će se nastaviti na PM, da ne bi sad ispalo da ne odgovaram...

I da, i što onda vidim, poslije tvog posta i molbe dođe još jedan lik i počinje reklamirati site. E pa poslije ovog posta općenitog ide i jedan konkretni jer ako je bal - neka je maskenbal. :twisted: Mislim kužim da, da bi nešto bilo popularno kad je tek u razvojima mora se reklamirati na sva zvona :roll: i braniti stav da se ne bi izgubilo na potencijalnoj popularnosti, ali shvati Flaminije da si se mogao registrirati i pisati mi PM, ako ti je toliko stalo da mi napišeš nešto. Očito ti je više stalo do spektakla i privlačenja pozornosti na site, već u stilu svijeta spektakla u kojem živimo, pa je možda najbolje i da se oglušim na to. Ako misliš da je ono što radiš, dobro, šta ti može itko pa pogotovo jedan tamo lik sa nekog tamo foruma to oduzeti... Ako me trebaš šta, UVIJEK možeš poslati PM, ali u tu opciju debelo sumnjam. Više neću ni riječi prozboriti na ovom topicu o tom siteu, i neću zagađivati topic jer nije u redu zbog drugih, ali daj onda još dovedi cijelu obitelj i rodbinu da svatko po jedan post napišu ovdje, već u maniri kakva jest. Još jednom moje isprike, a kroz par dana kada pročitaju ovo ljudi kojih se ovo tiče, postovi se mogu obrisati... Čak bi bilo i dobro, čisto preglednosti radi... meni svejedno.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet dec 30, 2005 1:16 pm 
Član foruma

Evo kao što sam obećao, još jedan kratak odgovor. Majmun inzistira :).

Flaminije Ruf je napisao/la:
Shvacam kako ovome odgovoru nije mijesto ovdje, no osjecam se prozvan i duzan ovoriti na napadacki ton Pantagruela

Nisi ti ništa vidio ;).

Prvo zelio bih mu zahvaliti na nenadanom oglasavanju nasih stranica. Losa kritika obicno privlaci ljude. Ako zbog niceg drugog onda da barem vide zasto su toliko lose.

I drugi puta.

Drugo sto se tice nepismenosti, osobno pokusavam ne koristi znakove kao š, đ, č, i slicne. Oprosti sto ih sada ne koristim (navika). Sto se poneke grske, ispustenog slova ili krivo napisane rijeci tice, da to se dogada, mozda i precesto, no nikada nismo zbog toga imali problema u komunikaciji.

Ajd super. Pa vi ste prava mala sretna obitelj :).

Smatram kako te greske ne umanjuju vrijednost samog sadrzaja, kao sto i tvoja tocnost ne uvecava vrijednost tvog.

Kakva mudrost! Naravno da je tako pametnjakoviću, ali vidiš, ja sam imao čisto nešto drugo na pameti...

Zao mi je ako zbog mog nacina pisnja nisi mogao razumjeti sto sam napisao, no nadam se da ces naci nekoga tko ce ti to prevesti.
Tvoje inzistiranje na knjizevnom i tocnom jeziku cini mi se kao jedan oblik privrzenosti, a svaka privrzenost je losa karma i ne vodi ka zavrsetku kruga umiranja i radanja, vec ga samo produljuje.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ajd da u kratko probam biti jasan, na stranu sa jeftinom jutarnjom propovijedi ovih novih gurua na sve strane... Nisam privžen nikakvoj gramatici, ali nekad volim vjerovati da neke stvari ipak mogu govoriti hrpu drugih. Kako ipak nešto čak i znam o ljudima, vjerovao ili ne, tako sam i došao do nekih, MOŽDA neutemeljenih zaključaka... eov da ti doakžem da mi pisnemost upćeo njei btnai pkoušati ću ti napistia u angramima. I tša se sda lvioš na tu pisnmeost, pa dja nmeoj :).

Paonta mi je blia prevnestveno u tmeo da se dleja kao što su Hedgiegerov Snei und Ztie ne čtiaju prkeo nćoi i kometnirauj sa skvaim vonabi inertnet panjemtakovićem. Nravno i to se mžoe ali s piamt se kavkim rezulattima. Mžoda da umzemo dorgu neku pa nam mćo sponzaje i hemreneutke dđoe od sbee:). Nsa karju karjeva, dargi pirjatelju, ja satvrno ne zanm zašot ste se vi tkao naljutliili. To je tsoi lšao krama :). Vdidim da ti zašn sve zakonitosti (uspjela mi je jedna riječ dobro hehe), kamre pa odna ne vdiim zašto to ne uviđaš. Mnei je reciimo to sdaa smiješno. Ali ja sam vezan za gramatiku :)))...

Nego, ja kad čitam gotovo Thompsonovsku gorčinu ovdje s kojom "svak brani svoje", pitam se nisam li i ja malo pretjerao sa riječima prvi puta. Očito jesam :lol:... Ali shvati, nisam odradio svoj komplet yoga-asana već nekoliko dana i zato mi oprosti. Imaš pravo evo. Ali to ne mjenja na nekim stvarima ipak:)...

I zanima me samo još nešto, to je više retoričko pitanje ovako za kraj, ali malo da se čovjek zamisli... Da li bi čovjeku koji je upoznat sa nečim što ti samo nabadaš (kad se tiče znanja o nečem konkretnom recimo) i kojemu bi to bila struka, rekao "ti si vezan za genetiku (npr.) i to je loša karma"... Ja mislim da ovdje malo lupetaš ali dobro, i ja sam malo isprva bio energičniji jer sam takav pa je onda tvoj takav pristup razumljiv i opravdan. Što ne znači da je dobar, ali ok:). Shvati da meni nikakva gramatika ne znači ni približno koliko misliš, ali da su neke stvari nekad same po sebi razumljive. Gramatika i pismenost je bitna kao medij i kao štošta još, jer ako jezik uzimaš samo kao puko sredstvo prenošenja
sadržaja upitne vrijednosti ja ti želim sve najbolje kao takvom. Svi smo različiti i moramo makar pokušati tolerirati onda neke stvari... Evo ja ću početi vježbati toleranciju već danas hehe... Gramatika je jedan maaali i gotovo beznačajan (kažem gotovo) segment jezika, a jezik je itekako važan jer uvelike određuje i naš način razmišljanja a poznajući razne jezike poznajemo sve više i značenja (semantiku) onoga što se htjelo reći... Pa sad nekome to nije važno, ali oni zauvijek ostaju na maglovitim pričama o karmi:)...

I nemoj me krivo shvatiti, ja ne podcjenjujem nikakva učenja dragi Flaminijuše, dapače, samo podcjenjujem loše interpretacije istoga... A kad je netko zapeo na osnovama gramatike, ja se samo ZAPITAM (obrati pozornost na pitanje, a ne tvrdnju) je li preskočio neki bitan faktor u temeljnom obrazovanju ili možda to stvarno nije toliko važno. Možda i nije, ali onda vidim još štošta ali o tome nema potrebe sada... E sad ako ja nemam pravo na to da to malo eksplicitnije iznesem neka vrag odnese svu komunikaciju:). Neke stvari zaiste dođu same od sebe, ali opet možda stvarno netko ima problema pri učenju, možda precjenjujem druge ljude, možda je netko disleksičan pa mu se ja ne znajući da je takav rugam, možda podcjenjujem težinu vlastitog jezika i očekujem da ga svi koji se smatraju prozvanima pričati o najdubljim tajnama univerzuma znaju, možda, možda, možda...

Kako god bilo, sretno ti bilo, a ja se svađat neću...
Samo sam napisao kratak prijevod moje prve impulzivne reakcije (za koju opet vidim da možda i nije bila na mjestu i zato ti u neku ruku zahvaljujem što si me i ne znajući možda, upozorio na to, prvenstveno kad si rekao "napadalački ton", kojeg začudo ja u svojoj subjektivnoj impulzivnosti nisam ni percipirao kao takvoga)...

Lijep pozdrav.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 31, 2005 2:54 pm 
Član foruma

Upload-ovao sam svoj sajt ... Dizajn je prost, ali za pocetak dobar..
Objavio sam vecinu tekstova koji vec postoje na stranicama poput :
galaksija.com , znanje, ufos.tk i sl ...Nadam se da se niko nece ljutiti
za prepis .... Zasto sam uopste pravio sajt kada svi ti tekstovi vec postoje na netu? Zato sto je vise ovakvih sajtova, to je veca sansa da se sto vise ljudi zainteresuju za ovakve teme .... Nadam se da ce i moj sajt biti koristan ....
link : http://k.domaindlx.com/ufoportal/

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2257 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 113  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.