lone_bird je napisao/la:
Tvoja pitanja su koliko blesava toliko i legitimna. Biljka nije bila živući entitet u mojem slučaju, (hell dal je takvo što uopće moguće? Odakle ti takva ideja?) nego jednostavno katalizator i opskrbljivač energijom, ona je samo donijela nešto kao ključ za otvaranje oklopa prve pozornosti da pokaže ono što već svatko od nas nosi unutra.
Da pa rekao sam da je biljka mrtva, a ne živa, nagađam da je otud i tvoj potpis da si ništa.
Ali energija te biljke ima svoj poptpis i formira tvoju pažnju po potpisu iz bivše žive biljke, utoliko nisi sasvim svoj.
lone_bird je napisao/la:
Ne samo da mislim da je takvo otkrivenje nemoguće pogrešno protumačit nego mislim da je iskustvo takve vrste JEDINO što sam u svom životu do sad mogao biti u potpunosti siguran.
To što je to JEDINO, u tome i jest problem. A to JEDINO je ujedno i poprilično tuđe i gledano iz mrtvog.
lone_bird je napisao/la:
Pitaš se da li je moguće da je nešto tu krivo protumačeno, kakav paradoks. Tek kad sam se vratio u okove prve pozornosti shvatio sam da je ona CIJELA samo jedno krivo tumačenje. Toliko o tvojoj dilemi.
Joj pa kakav paradoks!!! Ne vjerujem ti na riječ, a ti si takav autoritet da se stresem čim te pročitam. A to što si sad napisao za mene uopće nije dilema, ja to znam.
lone_bird je napisao/la:
Ne tražim od tebe da vjeruješ jer to jednostavno nisi u stanju. Ali tražim da imaš otvoren um i ne doneseno mišljenje o situaciji. Jer to je logički gledano i najmanje što smiješ učiniti.
Ja ti vjerujem da ti vjeruješ i čak ti i vjerujem da je to što si iz svojeg "viđenja" vidio tako, ali to nije i ne može biti sve.
lone_bird je napisao/la:
Jesi li se zapitao čemu sumnja i otpor? Je li nešto izneseno u postu gore bilo kontroverzno, teško razumljivo ili teško prihvatljivo i kome to točno?
Pa jesam se zapitao, u pitanju je toj nastup kao da daješ bogomdana objašnjenja, a u biti mirišu na pompoznost, strašno su kontraverzna a svejedno vrlo isključiva... itd..., istovremeno ne daju ništa osim "papaštrumf je rekao" i zato ostajem otvorenog uma pa pokuštavm utvrditi otkud si takav i što ti mogu vjerovati.
Ja te svejedno poštujem i ne omalovažavam tvoje iskustvo, imaj to na umu, dok ti recimo svako malo sve oko sebe popljuješ.