Sjenko je napisao/la:
Navigatore, opet ti meni govoriš o mom iskustvu. Ono što pišem se temelji na mom znanju i razumjevanju koje je ponajprije rezultat onoga što sam vidio i osjetio na vlastitoj koži.
Da imas ikakvog iskustva o stvarima o kojima pricamo, bar bi uspeo da razumes onako prost citat.
Sjenko je napisao/la:
Da znaš osnovne zakone nastanka ove kreacije onda bi znao zašto sam uspio shvatiti da tu "opisuje nekog tko može manifestirati svoje sanjačko tijelo u fizikali".
Pa znam vrlo dobro zasto si uspeo tako iskrivljeno i pogresno da shvatis ono sto si procitao. Jednostavno nemas snage.
Sjenko je napisao/la:
Vrhunac svakog praktičnog djelovanja nekog čarobnjaka/shamana/adepta je manifestacija apstrakcije na fizičkoj razini. Da bi manifestirao, praktinkat mora jako dobro poznavati nemanifestirano, svijest bez upliva interpretacije, unutarnju tišinu. Zato je djelovanje sa sanjačkim tijelom u fizikali vrhunac sanjanja, dok je druga strana toga sanjanje bez štitova interpretacije, nesporedno sanjanja o kojem sam ti već pričao.
Da, s tim sto se ovde govorilo o vrhuncu sanjanja u sanjanju, ne u nasoj svakodnevnoj realnosti, i sto ti nikako da shvatis.
Sjenko je napisao/la:
Ovo što ti doživljavaš su realne i prilično žive astralne projekcije. To što tamo možeš vidjeti, čuti, napipati, namirisati i okusiti isto kao i ovdje ne znači da si postao majstor svoje pažnje, te dostigao sam vrhunac sanjanja nego si samo došao do jedne kompletne razine koja će te zarobiti ako ostaneš ovako suludo zaljubljen u nju. Znam zato što sam i sam bio na njoj, ali sam s vremenom razbio svoju fascinaciju iste i otišao dalje. Želim ti sreću pri pokušajima nadilaženja iste.
Sorry, ali da si iskusio samo delic od toga o cemu pises, bio bi u stanju da shvatis onako prost citat. Ti ipak samo previse citas.
Kao sto rekoh, ti si ono sto je citirano totalno pogresno shvatio, on ne govori o tome sto mislis, tako da ne vredi da pricas o bilo cemu drugom, prvo treba da skupis snage da budes sposoban da imas neka osnovna razumevanja, bez gubljenja i pogresnih tumacenja.
Jasnije od onoga ne moze, a ja sam ti i objasnio sta je receno u citatu. Ako nemas snage da shvatis tako jednostavnu konstrukciju, sigurno je nemas za to o cemu bi voleo da pricas.