Sada je: sub maj 10, 2025 7:44 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2315 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 116  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Chemtrails - kemijski tragovi aviona
PostPostano: sub okt 23, 2010 5:57 pm 
Član foruma

Zahvaljujem se ovim putem dragom prijatelju Mike Phiblin-u na izuzetno važnom infu u pdf formatu. Naćićete ga na medijafire linku na kome sam ga postavio.

http://www.mediafire.com/?6noc61supgc2b9s

Ukratko...

riječ je o zvaničnom, do sada nedostupnom dokumentu, koji između ostalog nudi dokaze da Pentagon posjeduje i sprovodi aerosolno zaprašivanje, uticaj na klimu i njeno modifikovanje, koristi elektromagnetna oružja, i dokaz o primjeni istih u želji da ostvari dominaciju nad klimom na globalnom nivou do 2025 god. Na tome se ozbiljno radilo još od 1996 godine. Detaljnije o tome na sledećem linku.

Weather as a Force Multiplier: Owning the Weather in 2025

Takođe još jedan bitan text koji možete naći na prvom linku u pdf formatu, a na koji vam skrećem pažnju je postavljen i na Rense.com linku...

Aerosol and Electromagnetic Weapons In The Age Of Nuclear War

O takozvanoj "pametnoj prašini" vidi sledeće linkove...

Real Nanoparticles

Center for Responsible Nanotechnology

"Smart Dust" Sensors to Be Used for Eco Detection

Hvala luckee1 za info koji je pronašla i postavila, od izuzetne je važnosti ako hoćemo da znamo što sve udišemo a nalazi se u chemtrailsima.

Vrh

PostPostano: sub okt 23, 2010 7:01 pm 
Član foruma

Još jedan interesantan momenat je šema korištena prilikom prikaza upotrebe modifikacije vremena (klime) u vojnim operacijama. Na šemi se jasno vidi obris Jugoslavije. Radi komparacije postavljam i kartu.

http://img251.imageshack.us/img251/9366/43862018.png

http://img242.imageshack.us/i/yumap1962.jpg

Vrh

PostPostano: sub okt 23, 2010 7:06 pm 
Član foruma

Danas je na nebu najvise aviona i tragova sto sam ikada vidio, doslovno je bilo oblacno, a nijednog pravog oblaka :(

Vrh

PostPostano: sub okt 23, 2010 7:23 pm 
Član foruma

2. znam

- kod mene je slabiji urod, točnije, a i pisala sam o tome na prethodnim stranicama pa pogledaj, neke biljke nisu niti izrasle....
Paradajz (staro domaće sjeme!) sam izgubila - bio je velik i lijep, ali zelen - nije uspio dozoriti!!!! Tikvice su lišćem bile prelijepe, procvale bi i onda bi cvijet u jednom trenu otpao i ništa!!! Posljednjih pet godina mogla sam njima opskrbljivati cijelo naselje, ubrala sam jednu!

Mrkve nisam uopće imala, rikole malo u tragovima, blitva je izrasla i onda se sparušila kao da je bio mraz, peršin je niknuo nakon petog sijanja, ali nije se razvio do kraja, tanak je kao da je tek niknuo......

Ima toga još, ali obzirom da je velika razlika u odnosu na prošle godine - razliku vidim. Ista se može zaista objasniti s premalo sunca, ali zašto nema sunca?

Sva sreća da ne živim od gledanja u njega - jer od 8 mjeseca na ovamo mogu na prstima ruku izbrojati njegovo viđenje!

To je činjenica - imamo jako malo sunca, činjenica je i da kad se i pojavi pojave se i chemtrailsi i nakon nekoliko sati sunca više nema.....Govorim o široj okolici Zagreba prema Sloveniji....

Danas su prašili kao ludi, a i noćas!

glock

- nemoj to dirati golim rukama! :love3:

Alf :blob:

Vrh

PostPostano: sub okt 23, 2010 7:29 pm 
Član foruma

dzabaludin je napisao/la:
Danas je na nebu najvise aviona i tragova sto sam ikada vidio, doslovno je bilo oblacno, a nijednog pravog oblaka :(

Tačno, isto sam primjetio, nebo je bukvalno preplavljeno vještačkim oblacima. Prijatelj iz UK mi kaže da je kod njih isto. Danas su nas dobro potkačili.

slika slika

alf je napisao/la:
To je činjenica - imamo jako malo sunca, činjenica je i da kad se i pojavi pojave se i chemtrailsi i nakon nekoliko sati sunca više nema.....Govorim o širok okolici Zagreba prema Sloveniji....

Ista situacija je nad Beogradom. Dobijam potrebu da ih poobaram sa neba!

slika

Vrh

PostPostano: sub okt 23, 2010 9:24 pm 
Član foruma

LightCaster je napisao/la:
dzabaludin je napisao/la:

Tačno, isto sam primjetio, nebo je bukvalno preplavljeno vještačkim oblacima. Prijatelj iz UK mi kaže da je kod njih isto. Danas su nas dobro potkačili.

slika slika

alf je napisao/la:
To je činjenica - imamo jako malo sunca, činjenica je i da kad se i pojavi pojave se i chemtrailsi i nakon nekoliko sati sunca više nema.....Govorim o širok okolici Zagreba prema Sloveniji....

Ista situacija je nad Beogradom. Dobijam potrebu da ih poobaram sa neba!

slika

I nad Sarajevom danas 9 aviona, čiji su se tragovi ukrstili u formi mreže. Inače obično operira 4-5 aviona. Ne znam koliko ima veze, ali kada operiraju intenzivnije, smog u Sarajevu je jači i gušći.

Vrh

PostPostano: sub okt 23, 2010 11:33 pm 
Član foruma

Ovo će biti odličan film. Čim se pojavi na rapidu ili torentu skidam. \:D/

Vrh

PostPostano: ned okt 24, 2010 12:15 am 
Član foruma

TaoOm je napisao/la:
I nad Sarajevom danas 9 aviona, čiji su se tragovi ukrstili u formi mreže.Inače obično operira 4-5 aviona. Ne znam koliko ima veze, ali kada operiraju intenzivnije, smog u Sarajevu je jači i gušći.

Nešto kao na prvom postu ovdje, mrežasto pokrivanje, da nas ne promaše slučajno.

slika

Vrh

PostPostano: ned okt 24, 2010 1:19 pm 
Član foruma

Ja samo vidim postove gde pise " danas su prasili, danas su prasili, eno opet prase, celo nebo prekriveno" a nigde nikakvih informacija da li se nesto radi protiv toga ? Mozemo mi ovako da postavljamo slike koliko nam volja.

Vrh

PostPostano: ned okt 24, 2010 1:49 pm 
Početnik

jucer je kod nas bilo dosta zaprasivanja :?

Vrh

PostPostano: ned okt 24, 2010 2:44 pm 
Član foruma

Flamell je napisao/la:
Ja samo vidim postove gde pise " danas su prasili, danas su prasili, eno opet prase, celo nebo prekriveno" a nigde nikakvih informacija da li se nesto radi protiv toga ? Mozemo mi ovako da postavljamo slike koliko nam volja.

Mozda se udruziti u grupe pa ciljano postavljati orgonske topove . Valjda radi ? Navodno tamo gdje rasture oblake odmah se pojavljuju helici valjda da vide gdje su zaje.... .

Ameri prase ! Ok ! Ali zasto onda prase po americi ako hoce druge narode zeznuti . S druge strane pa bas da se niti jedna vlada u svijetu ne angazira oko toga . Englezi kao best saveznici barem bi trebali biti postedjeni . I ako se radi o promjeni klime zasto je naglasak stavljen iznad gradova . Pa ne sadi se nista na asfaltu i betonu.
LightCaster dobija potrebu da ih poobara sa neba! Vjerojatno su zato trazili kod ulaska u nato da se uniste svi laki pzo raketni sustavi tipa strijela koje je relativno lako maznuti iz vojnih skladista.
Mozda nas Mahmoud rijesi chemtraila . Cini mi se da on jedini javno progovara protiv amera dok ovi nasi traze autograme .

Vrh

PostPostano: ned okt 24, 2010 3:14 pm 
Član foruma

:love3:

Vrh

PostPostano: ned okt 24, 2010 5:10 pm 
Član foruma

@Alf, citao sam o tome i nisam dirao rukama vec stapom. Dugacka nit se zakacila za antenu od auta a jedo parce je bilo i blizu ulaznih vrata. Poskidao sam i posto mi je mikroskop bio pri ruci hteo sam da vidim kako to izgleda uzivo. Mislim da je problem u tome sto su ova dugacka parcad samo 'fabricka greska' a ostalo je toliko sitno da se moze udisati i tesko se vide golim okom. A sad da te utesim jer je godina stvarno bila losa (kisovita) sa malo sunca, paradajz masovno ostao zelen ali je grasak (domace seme staro ~30 godina) odlicno rodio. Stara jabuka delishes je skoro redovno podbacivala a ove godine ima toliko da se ne moze ni obrati, verovatno voli dosta vode.
Nije sve tako crno, ima tu i sivog... :roll:

Vrh

PostPostano: ned okt 24, 2010 5:44 pm 
Član foruma

[quote="aamon]
Armageddon - The Final Countdown
[/quote]

Nije ni cudo da neki chemove uzimaju s rezervom kad ima debilčina koji svaki k.... pretvaraju
u nlo . (Dvobojni avion) Rod Hilderman ima pravih snimaka kao govno vitamina . I dok ce biti takvih laznjaka bit ce i podsmjeha od strane ljudi koji bi nesto mogli uciniti. Zato ih nabijem na .
Ufff sto mi digo zivac !

Vrh

PostPostano: ned okt 24, 2010 5:52 pm 
Član foruma

:love3:

Vrh

PostPostano: ned okt 24, 2010 7:26 pm 
Član foruma

glock je napisao/la:
@Alf, citao sam o tome i nisam dirao rukama vec stapom. Dugacka nit se zakacila za antenu od auta a jedo parce je bilo i blizu ulaznih vrata. Poskidao sam i posto mi je mikroskop bio pri ruci hteo sam da vidim kako to izgleda uzivo. Mislim da je problem u tome sto su ova dugacka parcad samo 'fabricka greska' a ostalo je toliko sitno da se moze udisati i tesko se vide golim okom. A sad da te utesim jer je godina stvarno bila losa (kisovita) sa malo sunca, paradajz masovno ostao zelen ali je grasak (domace seme staro ~30 godina) odlicno rodio. Stara jabuka delishes je skoro redovno podbacivala a ove godine ima toliko da se ne moze ni obrati, verovatno voli dosta vode.
Nije sve tako crno, ima tu i sivog... :roll:

Slažem se godina je zaista bila loša....Imala sam jako puno mahuna, to sam zaboravila spomenuti - eto vidiš kako i mi možemo zastraniti....pa ne vidimo ono što je dobro.....

Ma i pored sivog ima i svih drugih boja - barem sad - onih jesenjih!

Nikada ništa nije crno, ponekad je to i potrebno da bi vidjeli bijelo. Neću sad o tome što je bijelo, a što crno, te u kakvoj su međusobnoj vezi....

Kod mene je danas bilo sunca i kiše i chemtrailsa, sve u jednom danu!

Kako do tog sjemenja za grašak, jel može na pm?

Drago mi je da nisi dirao rukama... =D>

Alf :blob:

Vrh

PostPostano: ned okt 24, 2010 7:51 pm 
Član foruma

Izgleda da je jučer Europljane dobro zaprašilo. Prema izvještajima, a i NASA-inim snimkama chemtrailsa je najviše bilo u Španjolskoj, zatim na jugu Francuske, Sardiniji, Korzici, Balkanu pa čak i na sjeveru Alžira, kao i na jugu Rusije. Bilo ih je i na sjeveru Europe, ali su se slabije vidjeli zbog naoblake.

23.10.2010

Sjever Hrvatske i jug Mađarske

slika

Sjeverozapad BiH

slika

BiH i središnja Srbija

slika

slika

slika

Sardinija, Korzika

slika

slika

Jug Francuske

slika

Sjever Španjolske i Biskajski zaljev

slika

slika

slika

Alžir i zapadno Sredozemlje

slika

slika

Jug Rusije, Astrahan, Kaspijsko jezero

slika

slika

slika

Jugoistok Rusije, Saratov, Samara

slika

slika

Vrh

PostPostano: ned okt 24, 2010 11:40 pm 
Početnik

ovo je snimljeno nebo iznad Stutgarta, 06. Oktobra 2010. mojim mobilnim telefonom. Na prvom snimku su tek napravljeni tragovi na nebu, a na drugom snimku isto to samo 20 minuta kasnije. Uocava se kako se tragovi razlivaju i sire, tj. nastaju oblaci! Naravno, te noci je pocela kisa da pada.

Vrh

PostPostano: pon okt 25, 2010 2:17 pm 
Početnik

2.znam je napisao/la:
Rapedsky je napisao/la:

pozdrav!

odakle podatak da su urodi slabiji zadnje dvije godine?

ja ne sadim nista, ali starci mi znaju puno ljudi koji zive od poljoprivrede,pa slusam kad se dodu jadat, svi govore da im je ova godina najlosija ikad, da moglo bi se to opravdati , sušama i nedostatkom sunca, no te suše i oblacno vrijeme su opet maslo chemova, a ne treba bit previse lukav da se zakljuci da te kemikalije unistavaju biljke, nije to neka nauka...

evo i alf ti je rekla, nazalost samo gmo ce uspjevati , i tu je onda kraj nama nesretnicima...

Vrh

PostPostano: pon okt 25, 2010 5:16 pm 
Član foruma

blue_sky je napisao/la:
ovo je snimljeno nebo iznad Stutgarta, 06. Oktobra 2010. mojim mobilnim telefonom. Na prvom snimku su tek napravljeni tragovi na nebu, a na drugom snimku isto to samo 20 minuta kasnije. Uocava se kako se tragovi razlivaju i sire, tj. nastaju oblaci! Naravno, te noci je pocela kisa da pada.

Dobrodošao blue_sky!

:hello2:

Ovo je katastrofalno! Da li ljudi gore kod vas pričaju o chemtrailsima i koliko su uopće upućeni o ovoj temi?

Jug Njemačke, Stuttgart, 06.10.2010

slika

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2315 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 116  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.