Interesantno je i to da kako se pojavljuje sve vise i vise dokaza o postojanju Atlantide, sto je nekima ionako bilo vec odavno poznato, mada ne i siroj javnosti zbog zvanicnog zataskivanja te istine, tako se vec neki Alahovi ambasadori pojavljuju s tvrdnjama kako su Atlantidjani bili niko drugi do – muslimani?!? Aferim!
Sada su na potezu Jehovini igraci, koji ce vjerovatno potvrditi kako su jos oni iz Lemurijske civilizacije, koja je postojala davno prije Atlantide, bili Jehovini sljedbenici.
To je vjerovatno zbog toga sto ukoliko postane i zvanicno jasno da ljudska civilizacija traje u ovom ili onom obliku stotine hiljada godina pa vjerovatno i milione, neko bi postavio logicno pitanje, kako su to svi oni uopste mogli da zive i opstanu bez Biblije i Kurana, i svih onih svetih istina koje su tamo zapisane?!?
Naravno, ova dva mentalna programa su se u kontekstu cijele ljudske istorije tek nedavno pojavili – radi se o samo nekih hiljadu i nesto godina.
Blago nama, s njima “dvojicom”. Oni koji ih se boje i istovremeno uspiju da ih i vole (valjda od straha?!) – imaju osigurano mjesto u raju. Svi ostali su najebali.
Mada se radi o veoma sofisticiranoj manipulaciji ljudske svijesti, ipak je interesantno kako ljudi nisu u stanju da vide kroz tu zavjesu koju su im reptoidi stavili ispred ociju.
Da nema tih nasih ‘komsija’ mozda ne bi bilo ni toliko interesantno?!
Vjerovatno se mi u tom slucaju ni mi ne bi ni dijelili na srbe, muslimane, hrvate, pravoslavce, katolike, protestante, mormone, jehovine svjedoke, nju-ejdzere, irce, engleze, skote, gubitnike, dobitnike, one koji su za…, one koji su protiv…, komuniste, kapitaliste, republikance, anarhiste i jos hiljadu kojekavih grupa i podgrupa. Vjerovatno ne bi ni ratovali, niti se patili.
Istovremeno, na ovoj planeti nasoj postoje samo DVIJE grupe ljudi.
Ljudi sa dusom, i ljudi – bez duse.
Sasvim jednostavno, zar ne?
Oni sa individualnom dusom u ezoterici su poznati kao – adamicni ljudi,
dok su oni bez duse poznati kao pre-adamicni ljudi, antropoidi ili organski portali.
Ovaj tekst, kojeg sam nedavno objavio, upravo govori o tome. Oni koji ga razumiju, moci ce da sklope “mozaik”.
http://www.galaksija.com/organskiportali.htm
Pozdrav!