baki je napisao/la:
Čitajući vas pametne ljude, zaključio sam da homosexualnost nije bolest. Da, ona to definitivno nije, sudeći prema definiciji bolesti.
Dakle, homosexualnost je anomalija i to upravo po definiciji
Izvinjavam se, moja greška, ja sam i mislio anomalija a pisao bolest
Neću kao neki linkovati teme, jer znam da se slepome ne mogu otvoriti oči!
Samo ću vas pozvati na nepristrasnost, i kada ju postignete, krenite na surf netom, na surf lokalnom bibliotekom, na surf stvarnim životom... Tada ćete videti snagu najraznovrsnijih manipulacija, fizičkih i mentalnih, snagu mentalnih programa.
To je ono što neki ljudi ne registruju, njima je to smešno a zbog njih najebaće i ostali

...
Zašto ima budala koja ne tolerišu različitosti?
Pa možda baš zato što su na delu videli tu snagu o kojoj se govori. Možda zato jer su bili dovoljno nepristrasni te nisu otkrivanju istine pristupili strašću već razumom...
Eto šta je strast na primer, ovako sam se obraćao onima pred čijim sam se argumentima osetio ugroženim kada sma bio mali:
teh_zoh je napisao/la:
prestani više, jadno je. Nisi uspio iznjet nijedan argument koji bi potvrdio po čemu je homoseksualnost bolest i ovo što sad radiš je več očajno.
I narkomani brane drogu, i ubice ubijanje, i lažovi laganje...
vincent je napisao/la:
Gay parada je završila.
Zapravo tek je počela, ali da bi se to videlo moraš da pogledaš bolje
Potpuno sam nepristrasno, bez ikakvog mišljenja o tome, primetio da na temi nema niti jedne žene koja je na bilo koji način homosexualce stavila u negativan kontext...
To se donekle poklapa sa rezultatima moje ankete...
A sve skupa jako intrigira...
Postavlja se pitanje da li žene protestuju nasilju pa zato ovako reaguju, da li to samo materinski instikt brani one koje svi napadaju, ili je po sredi nešto puno komplexnije...
Prema definiciji bolesti koju je Dačo dao, konačno, ni incest nije bolst.
Šta ostali kažu?
Pozdrav
Pa ja sam rekla da ne shvaćam što uopće traže, možda nisam bila jasna ali - ja sam "protiv" toga da posvajaju djecu!
Nekada sam se bavila tom problematikom i na koncu - tužno je da je jako mali broj posvojene djece došao u dobre ruke! Ima tu svega, svuda. Ali bez obzira na to što bi možda istospolna obitelj i bila skladna - ne mogu to prožvakati. Možda je to moj "problem". Ova je tema jako teška i kompleksna.
A što će isti danas dok još nemaju ta prava raditi i kako i kada - briga me.
Ali mogu reći ono što već godinama primjećujem - a to je da i kod muškaraca i kod žena raste broj onih mladih ljudi koji "misle" da su gay! Moje je mišljenje da to nisu svi i da je to produkt pomodarstva ili nekog drugog problema koji nema apsolutno nikakve veze s njihovom unutrašnjošću i opredjeljenjem. To je nešto što su "pokupili" kroz ovo današnje doba.
Što se parada tiče jasno sam rekla da mislim da je to način koji oni koji nama upravljaju debelo koriste! I to je to. To je svrha! I ne mogu vjerovati da se o gay paradi ovoliko raspravlja. Ali to im je i bio cilj!
I na koncu da li su homoseksulaci ili lejzbijke bolesni - teško je reći. Društvo je danas bolesno, toliko da mnogi više niti čuju niti vide. Iskreno ja ih ne razumijem, ali nemam niti potrebe razumijeti ih, jer o njima ne razmišljam, niti se bavim njima. Interesantni su mi samo zato što su dozvolili da ih se ovako manipulira! U tom kontekstu - da - bolesni su od gluposti! Ali kao što sam već rekla u svom prvom postu na ovoj temi - pitanje je tko je na paradi! Tko paradira, a tko protestira. To je pravo pitanje, kao i zašto to čine!
I za kraj jedan vic koji je moja kćer dobila na facebook! Pa da završim temu:
Pismo jedne djevojčice u jednoj rubrici, jednog časopisa:
Dragi dr.......imam 13 godina, još sam uvijek djevica, pa se brinem! Šta nije u redu s mojim tatom?Eto, dotakla sam se i incesta, a ako ovakvi vicevi kruže među klincima te dobi - nismo li bolesno društvo?
Alf