Bree van der Kamp je napisao/la:
Hvala na "srdacnim" izrazima dobrodoslice
Mozda nisam obracala paznju na izvor ali samim tim da se u redosledu filmova na pocetnoj strani nalaze i spomenuti filmovi paralise sve ostalo iz revolta.
Tvoj nepotrebni i pretjerani revolt, koji je još i usmjeren na pogrešnu stranu više govori o tebi nego o bilo kome ovdje.
Bree van der Kamp je napisao/la:
Nije mi bila namera nista drugo nego da izrazim svoje razocarenje a vi odmah drvlje i kamenje

Zao mi je ako sam nekog uvredila ili izprovocirala. Jedino sto sam htela je da cujem od vas u cemu je stvar.
Nemojte odmah biti tako grubi i skepticni
Tvoj grubi i skeptični nastup bacanja drvlja i kamenja na sajt i forum Galaksija su uzrok opravdane reakcije članova i vlasnika. Mislim da si uvidjela grešku koju si napravila, povezujući nacionalizam sa ovim sajtom i forumom, na način da to blage veze s mozgom nema. Po mom mišljenju sajt i forum galaksija su na ovim prostorima rijedak primjer ozbiljnog izvora znanja i istine iz mnogih oblasti.
Hajde mi reci kakve veze sajt Galaksija i video materijal na njemu ima sa uređivačkom politikom youtube-a, i načinom na koji youtube vezuje, po njima, srodne video materijale?
Van pameti je odgovornost za nešto urađeno na youtube spočitavati sajtu koji nema nikakvog uticaja na youtube uređivačku politiku. Nadam se da sam ovo dovoljno uprostio te da razumiješ što ti se htjelo reći.
Mnogo bi korisnije bilo kada bi pogledala materijal na tim video zapisima, izvukla neki zaključak i podjelila ga s nama, nego da tražiš dlaku u jajetu koja ne postoji.