Citat:
Ono sto ja hocu tebe Jack da pitam je: koliko se ovo kosi sa OPD opredeljenjima? A drugo,pricali smo o ocekivanjima. E pa ovo najbolje funkcionise kada sebe dovoljno ubedis da ce se odredjena zelja ostvariti.
Evo, ukratko: čak i u našem 3. denzitetu, naše misaone forme rade tok i put našeg života. Dakle, kako razmišljaš - tako se i uklopiš u jedan od bezbroj mogućih životnih puteva. I koji NEPRESTANO mijenjaš svojom sviješću.
Te misli ne moraju nužno biti očekivanja, a niti želje. Mogu biti recimo samo opservacije ( pogledi na nešto ), zapažanja, zapitkivanja mogućih puteva i slično... Dakle, nije nužno nešto očekivati ili željeti da se to ostvari. Čak je u mnogim slučajevima - upravo obratno, da ti se dogodi baš suprotno od očekivanja ili želje.
Ove stvari koje ne funkcioniraju koje si nabrojila - to tvoje više "ja", ili podsvjest, odnosno duša, sprečavaju te da ne napraviš neke stvari za koje bi dobila karmički "teret". U biti, sama sebe čuvaš. Više o tome kako se sami štitimo, ima u jednom zanimljivom tekstu koji sam preveo i stavio na:
http://www.val.hr/znanje/pravila3denziteta.html
OPD uključuje čisto "plutanje prirodnim tokom". Promjeniš nešto samo ako te to traži ili zamoli, ne protiviš se nikakvom prirodnom procesu. U stvari, balansiraš sistem. Tu nema potrebe za nikakvom željom, ako se nešto protivi balansu - ti napraviš neki potez koji "vuče" u suprotno od tog nekog neprirodnog procesa. Samo djeluješ. Ne želiš.
Teško je sada nama ljudima koji smo tisućljećima OPS, objasniti kako postati ono suprotno, OPD opredjeljenje. Naš realitet 3. denziteta, nije ni predviđen za OPD varijantu, niti je tako konstruiran. Ali, pošto se bliži kraj ovog razreda, sagledajmo lekcije koje smo naučili i polako se pripremimo za idući.
Naravno - na idućem možemo izabrati hoćemo ostati OPS ili se prebaciti na OPD. Na nama je.