Sada je: sub maj 10, 2025 5:40 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2315 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 116  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Chemtrails - kemijski tragovi aviona
PostPostano: čet aug 26, 2010 3:58 pm 
Član foruma

Danas ih ima dosta, svaki put kad oni seru po nebu, vjetar čudno puše...

Vrh

PostPostano: uto aug 31, 2010 5:14 pm 
Član foruma

Čitam po internetu da ih u zadnje vrime nima za vidit skoro nigdi po svitu! :mrgreen:
Pa onda se govori da su nekakvi "insajderi" počeli iznosit istinu po internetu, pa su se glavne face iza ciloga projekta ajmo reć USRALI, i stopirali akciju!

:occasion5: =D> =D> =D>

al, ajmo vi bistri mozgovi koji još čitate ovu temu, pogledajte ovaj prilog i recite iskreno:
"Je li ovo zaista PRAVI AVION, ili smo svi mi možda DEBELO zavedeni!?"

(Hvala na gledanju, komentare, pliz, zadržite u svome Srcu, jer ono jedino razumije!)

:love3:

Vrh

PostPostano: pet sep 03, 2010 8:10 am 
Član foruma

Sinoć pred zalazak sunca su opet revno šarali po nebu poviše Splita i Kaštela i jutros su nastavili, tako da onaj post tu maloprije koji govore da su se smirili zbog nekakvih insidera na netu i ne stoji.

Treba njih smiriti raketicama :twisted: :twisted: :twisted:

Vrh

PostPostano: pet sep 03, 2010 1:02 pm 
Član foruma

Nebo nad Beogradom je išarano do te mjere da je to prosto neopisivo.

Vrh

PostPostano: pet sep 03, 2010 1:12 pm 
Član foruma

3PO je napisao/la:
tako da onaj post tu maloprije koji govore da su se smirili zbog nekakvih insidera na netu i ne stoji.

Ma u pravu si ! I ja sam se danas uvjerio svojim očima u to.
Zapravo, ne pamtim kada sam iznad Splita kroz jutro vidio toliko chem-aviona u tako malo vremena kao danas!

Ali... pošto je Veliko Finale u tijeku, vjerujem da i oni moraju dat SVE OD SEBE!!!

:love3:

Vrh

PostPostano: pet sep 03, 2010 2:40 pm 
Član foruma

U Novom Sadu, do danas, bilo ih je, povremeno, tek po koji.

A od jutros, da covek ne poveruje... Zurka. :cry: Lete na razlicitim visinama, ukrstaju se, idu paralelno, punog ili isprekidanog traga, nema sta nisu ispartali, i to vise puta.

Vrh

PostPostano: ned sep 05, 2010 11:05 am 
Član foruma

U petak je zaista bilo nevjerovatno .... umjesto na posao, umalo se nisam vratila doma po fotoaparat. :?

Evo opet neba otprije par minuta ....

Attachment/i:
IMG_5931.jpg
IMG_5931.jpg [ 46.7 KiB | Pogledano 4379 put/a. ]
IMG_5924.jpg
IMG_5924.jpg [ 53.97 KiB | Pogledano 4379 put/a. ]
Vrh

PostPostano: sub sep 11, 2010 9:05 pm 
Član foruma

What in the world are they spraying? (Čime li nas to prskaju - Zvanični trailer)

Prijevod: angela84showdance
Attachment:

Vrh

PostPostano: sri sep 15, 2010 6:42 am 
Član foruma

Nakon gledanja ovog filma dobila sam mogući odgovor zašto je stanje u mom vrtu takvo kakvo je. Naime, staro sjeme paradajza koje sam imala i sijala donijelo je predivna drva s velikim zelenim paradajzima - ali oni nisu sazorili - na koncu nisam mogla niti spremiti njihovo sjeme jer su svi napadnuti gljivicom koja ih je u roku dva dana pretvorila u gnjile. Ista je stvar u cijelom susjedstvu - održali su se i sazorili samo paradajzi koje ovdje ljudi kupuju od nekog iz Dalmacije - međutim - taj paradajz izgleda kao štancan na traci! Gotovo svi su plodovi iste veličine. On nije podlegao bolesti. Istovremeno nakon pet pokušaja sijanja mrkve - nikome nije nikla. Ima je samo jedan susjed, a on je kupio sjeme u Sloveniji. Ista je stvar s peršinom. Bamija mi nije uopće nikla niti nakon 4 pokušaja sijanja. Tikvice su cvijetale, a cvjetovi su padali prije no što se formirao plod. Uspjela sam ubrati dvije. Prvo sam mislila da sam svoj vrt "zeznula" jer sam prešla na obradu zemlje bez kopanja - polažem slamu, ali kad sam shvatila da se isto događa susjedima koji drugačije tretiraju zemlju, nisam više sigurna da je riječ o načinima obrade tla.

Eto, samo da se zna.

Što se chemova tiče već jutros iza 5 nebo je bilo prepuno tragova.

Alf :blob:

Vrh

PostPostano: sri sep 15, 2010 2:20 pm 
Član foruma

righteous je napisao/la:
What in the world are they spraying? (Čime li nas to prskaju - Zvanični trailer)

Prijevod: angela84showdance
Attachment:
What in the world are they spraying (Čime li nas to prskaju - Zvanični trailer).rar

Prije 2 dana sam mailom poslala ovaj trailer jednoj gospodji koja radi na Univerzitetu Ben Gurion - Izrael.
Pitala sam je da li joj je poznata ova "pojava" (chemtrails) i rekla je da jeste. Pitala sam, koliko vec dugo zna za ovo, rekla je da zna vec par godina. Zahvalila mi se sto sam joj ovo poslala i rekla je da ce to proslijediti jednom gospodinu X koji tvrdi da od kada se sprica chemtrailsima, da je rak u porastu. Gospodin je takodjer iz Izraela.

..............

Ne znam koliki je to doprinos s moje strane, ali ja vec godinama ovdje (u Izraelu) pokusavam objelodaniti postojanje chemtrailsa. Poslije ovog zadnjeg kontakta, cini se da sam konacno pronasla ljude koji ne kazu da je ovo glupost, vec znaju da se ovo dogadja.
=D>
evo zbog toga sam sretna :love9:

Vrh

PostPostano: pon sep 20, 2010 8:01 am 
Član foruma

Da li ove puste kiše i potopi u Europi i Hrvatskoj imaju veze sa ovim chemtrailsima. Mislim znam da imaju ali to je nevjerovatno da to većini nije sumnjivo, nije jasno... U Splitu je malo kiše jer je ovdje specifična pozicija zbog Mosora, Kozjaka, Brača no da nas ne zasipaju nije, nego na dane se pres..avaju do besvijesti. Kako će ovo sve završiti, kada će naša majčica zemlja moći odahnuti od ovih agresora.

Vrh

PostPostano: pon sep 20, 2010 11:12 am 
Član foruma

nioivo je napisao/la:
Da li ove puste kiše i potopi u Europi i Hrvatskoj imaju veze sa ovim chemtrailsima. Mislim znam da imaju ali to je nevjerovatno da to većini nije sumnjivo, nije jasno... U Splitu je malo kiše jer je ovdje specifična pozicija zbog Mosora, Kozjaka, Brača no da nas ne zasipaju nije, nego na dane se pres..avaju do besvijesti. Kako će ovo sve završiti, kada će naša majčica zemlja moći odahnuti od ovih agresora.

Vrlo je jasno da stvar ne ide u dobrom pravcu, pa se i ne moze ocekivati nesto dobro. Ali, ja uvijek u sebi kazem da se mozes boriti aktivno ili pasivno. Pod aktivnim ne podrazumijevam nikakve revolucije, ali zbilja u pogodnom trenutku i mjestu pokusavam zainteresirati ljude cinjenicama. Poslazes im argumente na jedno mjesto, pa onda upitas da li je to sve moguce iz puste slucajnosti da se desava sada, kad se vec desetljecima odvijalo nesto posve drugo? Bar govorim o nekoj bliskoj proslosti prije i za vrijeme nas. Vrlo je malo ljudi koji ce se zbilja pozabaviti sa tim cinjenicama i da im je odmah postalo sumnjivo. Vecini to udje na jedno i izadje na drugo uho.

Mi smo kao jedna gomila koja je vec prekoracila preko ivice ponora i sada dok propadamo ogromnom brzinom, ne da ne mozes ljudima dokazati kako vec propadamo, vec ih ne mozes ubijediti da smo presli preko ivice ponora.

Najvise boli to sto je Majcica zemlja u ozbiljnoj disharmoniji koju smo mi prouzrocili, mi -ljudi....ajd sad necemo o tome koji su sa, a koji bez duse. Mene interesira rezultat. Unistavamo nesto tako prelijepo...nestaje nam divno plavetnilo u koje gledamo kroz zelene prolistale grane(drveca koje je jos uvijek prezivjelo sjecu), sve manje cemo vidjeti sunce koje nam se toplo osmjehivalo, rijetkost je da nocu vidim bar 3-4 zvijezde u koje sam nekada mogla satima gledati i bilo ih je bezbroj. Sjecam se da samo legnem na travu i sutke to sve promatram. Sve manje ce nam pjevati ptice i pticice, ta divna malecka stvorenja koja su uvijek vesela i razigrana. Okovali smo se betonskim zgradama, nemamo vise vremena niti volje i zasta dok nam svakodnevno i odavno zagadjuju sve sto je u obliku vode, zraka, zemlje i vjetra. Da mogu i vatru bi zagadili, ali se tome jos nisu dosjetili. Ali, vazno je da jurimo za novcem, jer ne daj boze, sutra bez posla mozemo ostati.

A, mi smo bili toliko naivni i zavedeni, da sad kad zbilja vidis koliko smo daleko ogrezli, pitas se sta se jos moze uciniti...valjda je preostalo jos to da tragas i ucis sebe istinskom znanju i pomognes onima oko sebe koliko mozes u ovom preostalom vremenu koje nam nezaustavivo i brzo istice. Treba se osloboditi grca straha i prepustiti se onom sto nadolazi, pripremiti sebe koliko jos mozes.

Treba pratiti znakove, jer ce zasigurno priroda pokazati kada se priblizi kraj ovome ruznom vremenu.

Ako zelis da te utjesim, onda se prisjeti kako je ovo sve igra.

Htjela sam biti kratka, ali su navrle sve emocije i krenuvsi od kemtrejlsa...evo gdje zavrsih #-o

Ali zato vam svima zelim svako dobro :love3:

Vrh

PostPostano: pon sep 20, 2010 11:46 am 
Član foruma

Ne znam da li mi se samo cini, ali ovo niti lici na pticu, niti na avion. Ne znam ni na sta lici. Nalazi se u Grinijevim fotkicama koje nam je prethodno poslao. ....ili ja samo sebi zamisljam...

Attachment/i:
06[1].jpg
06[1].jpg [ 24.11 KiB | Pogledano 5471 put/a. ]
Vrh

PostPostano: pon sep 20, 2010 2:53 pm 
Početnik

@levia, nisam sigurna, ali mislim da je to jastreb jer nam doma stalno vrebaju kokoši :D
Evo još nekih slikica, ovo sam uslikala iz auta na putu prema Bjelovaru, bio je lijep, vedar dan i jedino što se vidjelo je ovaj chemtrail koji čudno izgleda, a još čudnija je ova točkica...sad ne znam da li ima veze sa staklom od auta, prociienite sami :)

Attachment/i:
11.8.2010-22.jpg
11.8.2010-22.jpg [ 131.13 KiB | Pogledano 5460 put/a. ]
11.8.2010-11.jpg
11.8.2010-11.jpg [ 113.67 KiB | Pogledano 5460 put/a. ]
Vrh

PostPostano: pon sep 20, 2010 3:48 pm 
Član foruma

grini je napisao/la:
@levia, nisam sigurna, ali mislim da je to jastreb jer nam doma stalno vrebaju kokoši :D
Evo još nekih slikica, ovo sam uslikala iz auta na putu prema Bjelovaru, bio je lijep, vedar dan i jedino što se vidjelo je ovaj chemtrail koji čudno izgleda, a još čudnija je ova točkica...sad ne znam da li ima veze sa staklom od auta, prociienite sami :)

Bolje je da je pravi jastreb, nego "jastrebovi" iz 4D :D ,koji vrebaju na ljude. A ona tackica...to moze biti zvijezda Danica (ako se ne varam). Ja sam je cesto ovdje vidjala u predvecernje sate. Sto se tice spricanja u mom gradu nema tragova. Oni se ovdje ljeti obicno primire (jos je uvijek toplo u Izraelu), ali cim podje hladnije vrijeme i naoblaka, e onda nas zaprasuju. Mislim da im je to taktika kako zapoceti sa epidemijom gripe.

Interesira me kakva su vam iskustva sa orgonskim topovima? Ja bih htjela napraviti takodjer, ali ovdje nisam naisla na bakarne cijevi. Moze li cijevi od neceg drugog? Molim za pomoc onih koji se razumiju u ovo.

Vrh

PostPostano: uto sep 21, 2010 9:15 am 
levia je napisao/la:
Interesira me kakva su vam iskustva sa orgonskim topovima? Ja bih htjela napraviti takodjer, ali ovdje nisam naisla na bakarne cijevi. Moze li cijevi od neceg drugog? Molim za pomoc onih koji se razumiju u ovo.

Levia, ja nemam nikakvih iskustava ali mi svaki spomen orgonskih topova u svrhu neutralizacije chemova (koji nisu obični oblaci!) nameće pitanje kako bi isti mogao neutralizirati, ili moguće i bolje, dezintegrirati molekule aluminija, barija i svog onog smeća kojeg su našli u chemu? Orgonski top će po meni pospješiti rastvaranje nosećeg kondenzata vodene pare i moguće samo pospješiti brže prizemljenje svog tog smeća na tlo, što je ako se ne varam, točno ono što ekipa i želi postići. Bilo bi mi drago čuti i druga mišljenja na ovu temu.

Vrh

PostPostano: uto sep 21, 2010 11:35 am 
Član foruma

levia je napisao/la:

možeš baciti oko vamo, tu bi mogla naći odgovore koje tražiš: http://www.alternativa-forum.com/orgon/

živjela! :occasion5: :occasion5: :hello2: :D

Vrh

PostPostano: uto sep 21, 2010 8:46 pm 
Član foruma

@Artist

Zahvaljujem :love3: :love9:

Vrh

PostPostano: uto sep 21, 2010 8:54 pm 
Član foruma

prasimix je napisao/la:
levia je napisao/la:

Levia, ja nemam nikakvih iskustava ali mi svaki spomen orgonskih topova u svrhu neutralizacije chemova (koji nisu obični oblaci!) nameće pitanje kako bi isti mogao neutralizirati, ili moguće i bolje, dezintegrirati molekule aluminija, barija i svog onog smeća kojeg su našli u chemu? Orgonski top će po meni pospješiti rastvaranje nosećeg kondenzata vodene pare i moguće samo pospješiti brže prizemljenje svog tog smeća na tlo, što je ako se ne varam, točno ono što ekipa i želi postići. Bilo bi mi drago čuti i druga mišljenja na ovu temu.

Zbilja ne znam. Jedno je sta se desava na fizickoj razini, a drugo je sta se desava na duhovnoj razini, kako te energije rade i sta... ali istrazivati se mora, jer se drukcije nece pronaci nista. :love3:

Vrh

PostPostano: pon sep 27, 2010 12:22 pm 
Član foruma

Nove slike zaprašivanja od 05-09 i 07-09-2010 i to na istom području kao i prije 2 mjeseca. Iako su najvjerojatnije tih dana osim Hrvatske zaprašivane i druge susjedne zemlje, samo se na ovim snimkama vide chemtrailsi.

05-09-2010

slika

slika

07-09-2010

slika

slika

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2315 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 116  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.