Sada je: pon maj 05, 2025 10:26 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2319 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 116  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: 93!
PostPostano: pet jul 09, 2010 2:49 pm 
Član foruma

aamon je napisao/la:
LJUBAWOLJA je napisao/la:
aamon je napisao/la:
@ LJUBAWOLJA

jel ovo možda jedan od "insidera" ima malo volje objasniti nam di smo i šta smo?

:angel4:

:love3:

Što ti točno nije jasno? Slobodno pitaj... :love3:

Sve mi jasno.
Nemam pitanja.

:hello2:

iznimno inteligentan odgovor... :love3:

Vrh

Naslov: Re: 22.12.2012. - Kraj vremena i ovog ciklusa
PostPostano: čet jul 15, 2010 11:11 pm 
Član foruma

dosta se priča o "podizanju frekvencije" čovjekove DNK putem duhovne spoznaje i radom na tom polju, i evolucija ide u tom smjeru, pa će u skladu sa tim, ljudi iste napredne frekvencije naći u istom realitetu. Zanima me da li neko zna postoji li način za mjerenje trenutne frekvencije čovjeka, da li postoji neka metoda (ili sprava?) za takvo što? jeli to uopšte moguće mjeriti i postoje li egzaktni podaci u vezi sa tim?

Vrh

PostPostano: pet jul 16, 2010 6:19 am 
Član foruma

Uskost je napisao/la:
dosta se priča o "podizanju frekvencije" čovjekove DNK putem duhovne spoznaje i radom na tom polju, i evolucija ide u tom smjeru, pa će u skladu sa tim, ljudi iste napredne frekvencije naći u istom realitetu. Zanima me da li neko zna postoji li način za mjerenje trenutne frekvencije čovjeka, da li postoji neka metoda (ili sprava?) za takvo što? jeli to uopšte moguće mjeriti i postoje li egzaktni podaci u vezi sa tim?

Moze da ti pomogne, knjiga Proces svetlosnog tela : http://www.scribd.com/doc/21795851/Proc ... nog-tijela

U njoj se cak opisuju i simptomi koji mogu da se jave prilikom promene DNK...tacno ces da prepoznas na kojoj si razini, sto bi se reklo. Pozzz

Vrh

PostPostano: pet jul 16, 2010 3:55 pm 
Član foruma

Fairy je napisao/la:

Moze da ti pomogne, knjiga Proces svetlosnog tela : http://www.scribd.com/doc/21795851/Proc ... nog-tijela

... a možda ti i pomogne da malo oslušneš svoje Srce...
imam dojam da su nam u njemu svi odgovori na sve tajne skriveni! :wink:

Vrh

PostPostano: sub jul 17, 2010 7:25 am 
Član foruma

aamon je napisao/la:
... a možda ti i pomogne da malo oslušneš svoje Srce...
imam dojam da su nam u njemu svi odgovori na sve tajne skriveni! :wink:

Kako da oslušnemo svoje Srce? :-k

Vrh

PostPostano: sub jul 17, 2010 3:00 pm 
Član foruma

Fairy je napisao/la:

Fairy, da li možda znaš postoji li link za ovaj tekst u originalu?
Ovaj prijevod je pomalo aljkavo postavljen, odnosno fali teksta na kraju reda (dok na početku ima previše slobodnog prostora).... :-s

(Besprijekornost, besprijekornost!!!! :wink: )

Vrh

PostPostano: sub jul 17, 2010 4:04 pm 
Član foruma

čitao sam knjigu ali nisam našao odgovor na moje pitainje. knjiga nije loša ali me većinom podsjeća na horoskopske tekstove. pitao sam konkretno ako neko zna kako je moguće ako je uopšte moguće odrediti frekvenciju to jest vibraciju neke osobe. pretpostavljam da se radi o frekvenciji kojom vibriraju ćelije tijela pa onda i čitavo tjelo sve kao posledica DNK mutacije, mislim da to ne bi bilo ne moguće izmjeriti, pa sam se nadao da ću naći konkretne informacije u vezi toga ali nema nigdje..

Vrh

PostPostano: sub jul 17, 2010 5:49 pm 
Član foruma

Uskost je napisao/la:
čitao sam knjigu ali nisam našao odgovor na moje pitainje. knjiga nije loša ali me većinom podsjeća na horoskopske tekstove. pitao sam konkretno ako neko zna kako je moguće ako je uopšte moguće odrediti frekvenciju to jest vibraciju neke osobe. pretpostavljam da se radi o frekvenciji kojom vibriraju ćelije tijela pa onda i čitavo tjelo sve kao posledica DNK mutacije, mislim da to ne bi bilo ne moguće izmjeriti, pa sam se nadao da ću naći konkretne informacije u vezi toga ali nema nigdje..

Da se razumemo, što se tiče merenja frekvencije, mislim da ne postoji uređaj koji meri frekvenciju ćelije.

Postoji uređaj za merenje frekvencije mozga, a to je encefalogram i sasvim je dovoljan po mom mišljenju da bi se razumela celokupna situacija tela.

Vrh

PostPostano: sub jul 17, 2010 9:19 pm 
Član foruma

charleston je napisao/la:
Fairy je napisao/la:

Ovaj prijevod je pomalo aljkavo postavljen, odnosno fali teksta na kraju reda (dok na početku ima previše slobodnog prostora).... :-s

možeš ovdje naći: http://nogard.4shared.com u folderu "books for open minded"

:love12:

Vrh

PostPostano: sub jul 17, 2010 9:50 pm 
Član foruma

Uskost je napisao/la:
mozda je ovo povezano s tvojim odgovorom...http://consciousnessproject.org/article ... -overview/

probaj googlat dalje, pa javi

Vrh

PostPostano: sub jul 17, 2010 11:00 pm 
Član foruma

zanimljivo ovaj tip je napravio njegovu sopstvenu skalu ljudi po svijesti, ali izgleda da se ne govori o frekvenciji. na dosta mjesta na internetu prica se o "raising your vibrational frequency" to jest to je zapravo i ključno za duhovno uzdizanje ali nigdje nisam našao precizno da se govori o tačnim frekvencijama i jeli ih moguće mjeriti, mada sam na jednom mjestu pročitao da je normalna frekvencija čovjeka 60hz i da je ispod toga negativnost, mržnja, ljubomora, pa i bolest etc. a iznad toga balans, duhovni napredak, lightbody, etc.. ako neko ima neko detaljnije objašnjenje u vezi ovoga, neka se uključi...

Vrh

PostPostano: sub jul 17, 2010 11:10 pm 
Pokusavas sebe mijenjat... Nece ti to ici. Ako ti je vrijeme u ovom zivotnom ciklusu da shvatis to, shvatit ces. Ako nije, ocito nije. Informirat se da, citat da, pokusavat ne bas. Mislim mozes ali iskreno, neznam bas koliko ti to moze biti od pomoci. Praksa se tu ne stece trudom kao u 3D-u. Treba pustit da stvari idu svojim tokom i fokusirat se na bitne stavke a ne na sbbkbb (sta bi bilo kad bi bilo)

Vrh

PostPostano: ned jul 18, 2010 10:19 am 
Član foruma

Iz knjige: Tashira Tachi-ren:

" Proces svjetlosnog tijela
12 stupnjeva od nepropusnog do prozračnog tijela
Kanalizirano od Arhanđela Ariela "

"Nadamo se da osjećaš promjene kroz koje prolaziš. Ako tvoje mentalno tijelo može kazati: « Aha, to dakle pripada osmoj
tjelesnoj razini» to onda ublažuje bujanje straha u tebi. Dakle vrlo je važno da se informacije iz ove knjige proširuju, jer je u
ovom momentu strah vrlo jak, naročito u fizičkim i mentalnim tjelima. Ako znadeš što se s tobom događa i da je to dio procesa
osjećat ćeš se manje « ludim« .
Svaki put kada neki planet odlazi u svjetlost taj je povratak kući iz odvojenosti jedinstveni događaj. Taj je proces za svaki
planet i svaku civilizaciju drugačiji. Ovdje opisani model vrijedi za ljudsku vrstu na planeti Zemlji.
Postoje 383 daljne planete koje će ići simultano zajedno sa Zemljom. I večina vas su inkarnirani na večini ovih planeta. No
Zemlja je ipak nešto posebno. Ona je iskusila največe moguće odvajanje od Izvora i vraća se sada kući. I to će biti uspješno.
Neće biti nikakve apokalipse u tom paralelnom realitetu. Ustvari je postojalo jedno vrijeme u kojem nismo bili sigurni dali se
ovaj planet može vratiti kući, no sada slavimo izvjesnost sigurnog povratka.

Neki speciji mogu uzaći, a da njihova planeta to ne čini zajedno s njima. Vaša specijesi nisu prvi koji uzlaze s ove planete. Prije
vas su već postojale četiri druge rase. Ono što je tako prekrasno u ovom momentalnom procesu je to što će također i planeta
Zemlja uzaći. Zemlja je jedno svijesno, živo biće. Ona se složila s ovom igrom odvojenosti pod jednim uvjetom, da i ona na
kraju isto tako može uzaći."

"Obzirom da egzistiramo simultano vaše smo ponovno spajanje već vidjeli i radujemo se s vama dijeliti vašu radost
kada ćete ga sami doseći."

Vrh

PostPostano: pet jul 30, 2010 6:32 pm 
Član foruma

nogard je napisao/la:
charleston je napisao/la:
Fairy je napisao/la:

možeš ovdje naći: http://nogard.4shared.com u folderu "books for open minded"

:love12:

Thanks!!
:occasion5:

Vrh

PostPostano: sri sep 01, 2010 11:51 pm 
Član foruma

Nedavno sam naletio na ovaj spot zeitgeist pokreta, koji možda pokazuje šta nas očekuje 2012. godine.

Razmišljajući što su ljudi naopaki, došao sam do zaključka zbog nedostatka ljubavi što uzrokuje strah, a strah uzrokuje mržnju, a mržnja nasilje. I mnogo toga još da ne širim.
Povodom toga mi je pala na pamet jedna misao, da će nas 2012 hodine, možda zapljusnuti val kosmičke ljubavi, koji će svakom od nas pokazati beskrajnu ljubav Univerzuma koju ima prema svako od nas. Ljudi će po prvi put mogli osjetiti da su voljeni i u njima će se probuditi obilje ljubavi, koja će ih osloboditi teških emocija poput straha, paranoje, mržnje i zagriženosti, koje sputavaju čovjeka. Time bi mogli nestati svi otpori, i ljudi bi se mogli približiti jedni drugima i oprostiti sebi, oprostiti drugima i zatražiti oprost za sve što su loše doživjeli ili nekome učinili. To može osloboditi ogromnu pozitivnu energiju, promjeniti svakog pojedinca, pa tako i cijelo čovječanstvo. Ljudi bi tako mogli postati izboji slobodne svijesti koja će proširiti širom planeta i srušiti dosadašnju kolektivnu svijest zasnovanu na principu "jači i tlači". Ukoliko bi se to dogodilo, sigurno bi došlo do promjene i u svijesti čovječanstva, koja ukoliko oslobodi svoj puni potencijal može promjeniti cijelo ljudsko društvo i preporoditi planetu Zemlju. Kao što možda i nastoji polazati navedebi spot!!!

Vrh

PostPostano: čet sep 02, 2010 11:06 am 
Član foruma

što se više bliži taj famozni datum 22.12.2012., (ili je možda 21.12.2012.... :-k ), sve više sumnjam u to, najprije sam vjerovao u teoriju sa Nibiru-om koji je trebao zakloniti sunce 2012., a krajem 2009. se trebao vidjeti sa nekih dijelova Zemlje...bliži nam se kraj 2010. i ne čujem da itko spominje Nibiru, Sitchina ili Sumerane koji su to "predvidjeli"...slažem se da je ovjde previše toga da bi se tek tako zanemarila ta godina i taj datum...prvo što mi pada na pamet pri spominjanju iste jesu Maye i njihov kalendar, koliko sam shvatio njihov kalendar je jedan od najtočnijih i još k tome kružni, a taj krug završava baš na taj datum, no to nužno ne mora značiti kraj, nego možda čak i novi početak... 8)

http://s3.ba.battle-knight.org/index.ph ... f=MTAyNTQw

Vrh

PostPostano: čet sep 02, 2010 1:39 pm 
Član foruma

TaoOm je napisao/la:
Povodom toga mi je pala na pamet jedna misao, da će nas 2012 hodine, možda zapljusnuti val kosmičke ljubavi, koji će svakom od nas pokazati beskrajnu ljubav Univerzuma koju ima prema svako od nas. Ljudi će po prvi put mogli osjetiti da su voljeni i u njima će se probuditi obilje ljubavi, koja će ih osloboditi teških emocija poput straha, paranoje, mržnje i zagriženosti, koje sputavaju čovjeka. Time bi mogli nestati svi otpori, i ljudi bi se mogli približiti jedni drugima i oprostiti sebi, oprostiti drugima i zatražiti oprost za sve što su loše doživjeli ili nekome učinili. To može osloboditi ogromnu pozitivnu energiju, promjeniti svakog pojedinca, pa tako i cijelo čovječanstvo.

e, pa sada si točno opisao ne ono šta ja MISLIM nego ono šta mi intuicija govori da će se SIGURNO ubrzo desit...
ne želim spekulitat o datumima, niti je bitan točan DAN...
uglavnom: TO ĆE BIT!!! jer to moja duša ZNA! :wink:

Vrh

PostPostano: čet sep 02, 2010 1:41 pm 
Član foruma

Citat:
Zemlja uzaći. Zemlja je jedno svijesno, živo biće. Ona se složila s ovom igrom odvojenosti pod jednim uvjetom, da i ona na
kraju isto tako može uzaći."

Može li gore od ovoga? Bolje i katastrofalan kraj nego katastrofa bez kraja.
Ne znam kome je ovakva perverzija uopće trebala i još gore zašto su ovoliki sudionici pristali na tu igru.
Zbog toga stanja sam osobno jako nesretan i pun mi je kufer svega, želim što prije odavde ne želim dočekati ovdje starost i ugušiti se u vlastitoj sluzi i izmetu, nije ovo za mene.
Tko se ovdje pametan može smatrati sretnom i spokojnom osobom kad ne znaš što te čeka već iza slijedećeg ugla.
Davno je Isus ovo mjesto nazvao rajem za budale.

Svud se govori o nekom napretku i uzdizanju globalne svijesti, ja osobno to ne vidim na drugim ljudima, onaj tko je bio budala prije deset godina to je i danas, tko je bio pijanac i danas je a takvi čine većinu populacije, kako će takav do prosvjetljenja, fućkaj ga ako je prsvjetljenje namjenjeno šačici duhovne elite, to je slično lutriji svi igraju a jedan dobija ono što su drugi izgubili. ](*,)
Jedino šo primjetim a to mišljenje dijele i drugi je ubrzanje vremena sa tim se slažem jer se to fakat osjeti a ostalo tko preživi pričat će. Vjerujem samo u ono što se dogodi a sve ostalo je na vrbi svirala.

Vrh

PostPostano: čet sep 02, 2010 7:37 pm 
Član foruma

Vrh

PostPostano: ned sep 05, 2010 6:50 pm 
Početnik

Zanimljive su te teorije za 2012. Mene samo zanima da li smo STVARNO u 2010. godini ili smo možda negdje pobrkali neke brojke, pa smo u biti malo iza ili ispred 2010. Uglavnom, mislim da nitko ne može sa 100%-tnom sigurnošću reći da će se nešto dogoditi upravo u taj neki određeni trenutak.

Lithium

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2319 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 116  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.