Sada je: sri maj 07, 2025 12:32 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 4399 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 220  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Alternativne Vijesti
PostPostano: pon maj 31, 2010 10:25 pm 
Član foruma

http://www.vecernji.hr/vijesti/alternat ... nak-148306

............. :)

Vrh

PostPostano: uto jun 01, 2010 11:16 am 
Član foruma

pomalo zavidim.... a pomalo sam još vezana za ovu farsu. A i ko bi od mojih pristao otići - nitko, a bez njih ne bi ni ja.

Vrh

PostPostano: uto jun 01, 2010 11:40 am 
Član foruma

Sta je ovo ljudi, ima li ko neku ideju ?

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/191958/Og ... ospratnicu

isuvise je pravilnog oblika

Vrh

PostPostano: uto jun 01, 2010 1:55 pm 
Član foruma

Pise ti na tom sajtu sta je i kako nastaje.

Vrh

PostPostano: uto jun 01, 2010 2:05 pm 
Administrator

Ako je suditi prema poslednjoj webbot analizi kao i nekim prijašnjim (mogu se naći na ‘galaksija download’ pod nazivom The Shape of Things to Come - 3/ća stranica) s onim “vulkanom nafte” (“oil volcano”) u Meksičkom zaljevu moglo bi biti gadnih komplikacija, pogotovo ako se na kraju primjeni “nuklearna opcija” zatvaranja bušotine koja se u poslednje vrijeme sve više pominje. (Rusi su navodno u par navrata s polovičnim uspjehom rješavali slične probleme podzemnim detonacijama nuklearnih bombi, ali na tlu tj. ne na velikim dubinama ispod mora.) Ukratko, prema nekim crnjim opcijama iz webbot analize, posljedice ove avanture bi mogle koštati čovječanstvo negdje oko 1.2 milijarde života a životinjski svijet i zagađenje prirode da ne pominjemo!? (Pojam koji se javlja zajedno s nuklearnom opcijom je i “izraelska greška” i Clif High ga je prvobitno vezao s napadom Izraela na Iran i pogađanjem nuklearnim projektilom nekog tamošnjeg izvora nafte, nakon čega bi nastao radioaktivni oblak koji bi nekoliko puta obišao planetu i sijao smrt iza sebe. Tako, još uvijek nije jasno da li se taj pojam sada odnosi na vlasnike BP-a, koji su navodno uglavnom Jevreji ili će se izraelska armija ponuditi da izvodi radove na zatvaranju bušotine?!

[Teško da ce se ovo nedavno ubijanje humanitarnih radnika od strane izraelske vojske u javnosti nazivati “izraelskom greškom” jer koliko vidim, kontrolisani mediji (a ko to nekim “slučajem” kontroliše blizu 90% njih?!), prilično dobro zataškavaju taj događaj ili iskrivljavaju činjenice?!].

Dakle, prema jednoj verziji analize webbotova, radioaktivni oblak koji bi se tom prilikom oslobodio, navodno bi bio ono što bi posijalo smrt širom planete. Tu se pominje i egzodus Amerikanaca iz jugoistočnih područja prema sjeveru i zapadu države. (Naravno, postavlja se pitanje odakle ‘radioaktivni oblak’ ako bi eksplozija bila duboko ispod mora, međutim, zajedno s naftom često idu i razni gasovi koji imaju tendenciju da se dižu prema gore, tako da bi njihovim oslobađanjem uz pomoć nuklearne eksplozije i istovremenom radioaktivnom kontaminacijom, oni ipak mogli izbiti na površinu, odnosno, u atmosferu?!)

Nadalje, prema nekim izvještajima, nafta izbija na nekoliko mijesta a ne samo na onom kojeg BP zvanično pokušava da zatvori a “mrlja” koja se širi ISPOD vode zbog promijenjenih svojstava tj. specifične težine, usljed djelovanja hemijskih agenasa za razlaganje nafte, nije ništa manja od one koja pliva na površini. Navodno, u budućnosti bi moglo doći do kontaminacije cijelog okeana ako bi nafta nastavila da ističe ovom brzinom tokom nekog dužeg vremenskog perioda.

Čini se da se rukovodstvo BP-a do sada više trudilo da napravi kaptivažu bušotine tako da može da iskorištava tu naftu a da su pokušaji njenog zatvaranja bili samo šarena laža tj. priča za javnost!? Od multinacionalnih korporacija/psihopata bi bilo malo previše za očekivati da se odreknu zlatne koke sve dok postoji teoretska mogućnost da je mogu držati pod svojom kontrolom i iskorištavati. A koliko znamo, oni nisu u stanju ni da sagledaju moguće konsekvence svog ponašanja.

U svakom slučaju, kad je webbot analiza u pitanju, stvari se mogu tumačiti ‘vako i ‘nako ali za sada se možemo jedino nadati da bar nuklearne bombe neće koristiti ni u jednoj varijanti!? Međutim, kad je svjetska patokratija u pitanju, čovjek treba biti spreman za svakojaka iznenađenja.

Vrh

PostPostano: uto jun 01, 2010 2:26 pm 
Član foruma

galaksija,

hvala za info i analizu, slaže se sa onim što dobijam od izvora koji su se dosad pokazali tačnim, samo bih dodao da postoje jake indicije da jedan dio patokrata stoji iza ovoga kao namjerno izazvane sabotaže.

Vrh

PostPostano: uto jun 01, 2010 2:39 pm 
Član foruma

Artemida je napisao/la:
pomalo zavidim.... a pomalo sam još vezana za ovu farsu. A i ko bi od mojih pristao otići - nitko, a bez njih ne bi ni ja.

Ja im nisam zavidan i osjećam da su na pravome putu i da sve ljude koji žive u kontaktu sa sobom takva budućnost očekuje - jedinstvo s prirodom iz prve ruke!

Oni su samo "pioniri" i normalno da imaju početničkih problema...
ali nam pokazuju put...!

:love3:

Vrh

PostPostano: sri jun 02, 2010 12:06 pm 
Član foruma

dosao je i taj dan...

iiiihaaaaaaaaaa

Vrh

PostPostano: čet jun 03, 2010 7:28 am 
Član foruma

glock je napisao/la:
Pise ti na tom sajtu sta je i kako nastaje.

Izgleda, druze moj, da ipak nije sve tako kako izgleda da jeste.

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/192207/Ge ... -Gvatemali

Vrh

PostPostano: pet jun 04, 2010 1:33 pm 
Član foruma

Iako nemam nikakvih dokaza niti linkova kojima bi se podkrijepilo sljedeće, mislim da je dobro izreći ono što se dlakavom Alfu mota po glavi!

Dakle: platforma o kojoj ste pričali u više navedenim rečenicama nalazi se u neposrednoj blizini Bermudskog trokuta. Dijeli ih Florida.

Istovremeno nitko u posljednjih mjeseci ne zna kako točno "postojimo" i što se usljed svih potresa, klizišta, erupcija dogodilo. Gdje su polovi, koliko smo se pomakli i sl. Tako negdje unutar moje malenkosti - raste slutnja da se Bremudski trokut možda više ne nalazi na mjestu na kojem je bio.
Sve ovo može biti samo misao, mogućnost, a možda i nije za odbaciti.

U svakom slučaju bilo bi interesatno onako - alternativno vidjeti što mislite o tome!

Alf :blob:

Vrh

PostPostano: pet jun 04, 2010 3:09 pm 
Član foruma

@ galaksija: Ta webbot analiza, prvi put sam malo detaljnije pogledao tekst, unutra pise dosta konkretnih stvari za buducnost, koliko su se prijasnji izvjestaji pokazali tocnima?

Vrh

PostPostano: pet jun 04, 2010 7:13 pm 
Član foruma

Ali Alf, zar je Bermudski trokut toliko ovisi o magnetskim polovima i nečim iz dubine Zemlje?

Mislio sam da dobrim dijelom ono što se događa tamo možemo pripisati ostacima Atlantidskih piramida, bazama vanzemaljaca i njihovim experimentima na mjestu koje je pogodno za otvaranje prolaza u druge dimenzije.

Naravno da ulogu u svemu tome vjerojatno imaju i polovi ali zar je ona tako naglašena i jeli ikako moguće provjeriti trenutno stanje polova?

Vrh

PostPostano: pet jun 04, 2010 7:21 pm 
Član foruma

Observer je napisao/la:
Ali Alf, zar je Bermudski trokut toliko ovisi o magnetskim polovima i nečim iz dubine Zemlje?

Mislio sam da dobrim dijelom ono što se događa tamo možemo pripisati ostacima Atlantidskih piramida, bazama vanzemaljaca i njihovim experimentima na mjestu koje je pogodno za otvaranje prolaza u druge dimenzije.

Naravno da ulogu u svemu tome vjerojatno imaju i polovi ali zar je ona tako naglašena i jeli ikako moguće provjeriti trenutno stanje polova?

Da to mogu provjeriti - imali bi odgovor - zar ne?

Alf :blob: - srdačno!

Vrh

PostPostano: pet jun 04, 2010 7:22 pm 
Član foruma

stanje polova se provjerava, tako je izašao podatak da su se u toku prošle 2009 godine pomakli za 54 km. znači da znaju točno gdje su.

Vrh

PostPostano: pet jun 04, 2010 7:29 pm 
Član foruma

MonteChristo je napisao/la:
stanje polova se provjerava, tako je izašao podatak da su se u toku prošle 2009 godine pomakli za 54 km. znači da znaju točno gdje su.

Super podatak - 54 km - e sad - Alf je dlakav, glupav i slijedi samo intuiciju - tko može izračunati što se pomaklo od točke jednog kraka Bermudskog trokuta (one na Floridi) do mjesta platforme?

Meni to ne ide, možda je pravo pitanje znamo li što je Bermudski trokut? Zašto se sve događa baš na toj lokaciji?

Da nazovemo Teslu?

Alf :blob:

Vrh

PostPostano: sub jun 05, 2010 4:36 pm 
Član foruma

http://www.source.ba/clanak/74426116020 ... ?ref=tiker

:angel4:

Vrh

PostPostano: ned jun 06, 2010 6:41 am 
Član foruma

Da li ima kakvih novih vijesti u vezi one "rupe"? Nisam našao na netu ništa novo niti da su se istraživači spustili dolje da ispitaju.

slika

Šta mislite jeli ovo nastalo kao:
- Prirodni fenomen, rijedak ali događa se
- Djelovanjem ljudi (neki experiment ili slično)
- Djelovanjem drugih sila (vanzemaljaca, 4D itd...)

Znate šta mi je čudno, da se na dnu (ako je uopće ovaj crni talog na kraju dno) ne vide ruševine kuće ili asfalta čiji bar dio bi se trebao isticati od poda.
Kao da je sve samljeveno u prašinu (kao kavu doma kad meljemo).

Pada mi na pamet da smo čitali o tome kako Amerikanci rade na nekom oružju iz orbite koje bi u slučaju potrebe pucalo po vanzemaljskim podzemnim i podmorskim bazama na Zemlji i probijalo put do njih.
recimo neka laserska zraka debljine oko metra koja u radijusu otprilike 20m mrvi teren (to bi objasnilo dio kuće koji je ostao viriti nad provalijom).

Inače ništa ne tvrdim, samo mi je pala ta hipoteza na pamet i nadam se i dalje kako je sve ovo samo prirodni događaj. :-k

Vrh

PostPostano: ned jun 06, 2010 12:31 pm 
Član foruma

Ima takvih rupica još po svijetu npr.Great Blue hole
http://en.wikipedia.org/wiki/Great_Blue_Hole
i da sve je to prirodno ko kamene kugle po Bosni
:-k
slika

Vrh

PostPostano: pon jun 07, 2010 8:02 am 
Član foruma

Opa, ovo nisam očekivao - tvrdokorna konzervativna NASA po prvi put govori javnosti o umjetnom objektu ne-zemaljskog porijekla za koje se donedavno mislilo da je asteroid.

Koliko vidim ova vijest se naravno ne spominje ni na jednoj domaćoj stranici ali strani siteovi i forumi o tome dosta pišu:
Approaching Space Object ‘Artificial, not Asteroid’
Near-Miss Asteroid Found to be Artificial
Approaching Space Object 'Artificial, Not Asteroid' says NASA

slika

Ipak zanimljivo je da na njihovim (NASA) službenim stranicama još nisam našao potvrde ali ionako im ne vjerujem previše...

Vrh

PostPostano: pon jun 07, 2010 8:50 am 
Član foruma

5.6.2010 Australija

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 4399 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 220  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.