Sada je: sub jul 05, 2025 6:34 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 64 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Nacisti ili Jevreji?
PostPostano: sri maj 26, 2010 10:03 pm 
Član foruma

iako se slažem s tehutijem da je termin iluminati malo nezgrapan.
to je tajno društvo osnovano u bavarskoj u 18 stoljeću ali svi koriste taj naziv kao za glavne zavjerenike.
zavjera, bolje reći manipulacija čovječanstvom, seže dosta tisuća godina unatrag, kao što kaže LC.

Vrh

PostPostano: sri maj 26, 2010 10:29 pm 
Početnik

LightCaster slozicu se sa tobom oko toga.Britanci su pre 200 godina mislili da ce osvojiti svet,a sta su sada.Tacno je da iluminati menjali svoje center moci tokom godina.Iskreno voleo bih da si u pravu,tj da jevreji ne prave zaveru.

Vrh

PostPostano: sri maj 26, 2010 10:31 pm 
Početnik

MonteChristo nisi uopste u pravu.Iluminati postoje hiljadama godina,samo menjaju oblike.Gledao si tomb rider.Sinovi sunca koji tragaju za moci hiljadama godina u nazad.

Vrh

PostPostano: sri maj 26, 2010 10:33 pm 
Početnik

Iluminati su uzak krug ljudi sa vrha piramide.Svaki idiot moze da se prikljuci i da napreduje u hijerarhiji,ali iluminati ostaju isti,prenose krvnu liniju.

Vrh

PostPostano: sri maj 26, 2010 10:54 pm 
Član foruma

samo ih tako većina naziva. svejedno je kako se zovu. primjedba je samo na terminologiju.
to nije tako jednostavno. u te stvari su uključeni i oni koji pojma nemaju o manipulacijama niti su ih svjesni.
već sam pisao da je masonska legenda vrijedno štivo i gradnja solomonova hrama je težnja za suživotom i zajedničkim djelovanjem s ostalima. samo se to kroz milenije izvitoperilo a u zadnjh par stotina godina i proželo sa zlom.

kroz masone manipulira nas određena priroda koja je iznjedrila komunizam. ima jakih naznaka da je i karl marx bio mason a to je 19 stoljeće. krajem stoljeća priprema se situacija za lenjina, trockog i zinovljeva, za oktobarsku revoluciju 1917. ali neznam točno koliko, mislim 7-8 godina prije toga bio je neuspješni pokušaj revolucije. lenjin i ekipa imali su financija koliko god im je trebalo i to je najjači argument za tezu da masoni stoje iza lenjinizma. sve je bilo osmišljeno već u startu, pa i one "čuvene" gulage kao i tajnu policiju nije ustrojio staljin već lenjin. staljin je samo nastavio "posao".
s drugu stranu nacizam je inspiriran jezuitima. pri dolasku na vlast upravo mu je kršćanska stranka(pod kontrolom jezuita) dala potrebne glasove. ss trupe su kao i današnji opus dei. hitler je samo naizgled uvodio poganske simbole. jezuiti su pod kontrolom luciferskih snaga.
to su dva različita zla (različite prirode) ali jednako destruktivna po nas.

to što su svi "zaluđeni" piramidom, to je samo jer je ljudima tako lakše razumjeti. radi se o iskonskoj borbi dobra i zla, tu nije primjeren čisto materijalistički pristup(piramida).
ja sam sklon tvrdnji onog insidera koji tvrdi da su prave krvne linije nepoznate u javnosti.

nisam gledao tomb rider, ali sunčevi junaci i sunčevi demoni postoje oduvijek, otkada postoji i sunce.

Vrh

PostPostano: sri maj 26, 2010 10:57 pm 
Član foruma

Jeli se meni cini ili ovaj forum nema vise nikakve veze sa metafizikom. Same zavjere su aktualne... #-o

LP

Vrh

PostPostano: sri maj 26, 2010 10:57 pm 
Član foruma

Osnivac Iluminata, bio je HAZARSKI JEVREJIN - Adam Vajshaupt, 1776 godine. Od tada su napravili svaki rat, sve sto postoji, i sve sto percepcija nas obicnih ljudi, moze da dokuci. Ceo sistem u kojem zivimo. Inace, Hazarija je bila zemlja izmedju Kaspijskog i Crnog mora. Zemlja prevaranata. Nalazila se izmedju dva velika carstva, ruskog i turskog, a njihov car, da bi odrzao narod (tursko-mongolskog porekla), morao je da prihvati veru koja nije ni hriscanska ni muslimanska, pa je prihvatio Hebrejsku veru. Zato ih treba zvati JEVREJI HAZARI. Oni danas cine veci deo jevreja, posto je gomila onih, koji nisu hazari, pobijena u drugom svetskom ratu. Inace, Hazarski rabini pisali su TALMUD, jevrejsku versku knjigu, oko 1000 godina. Pravim jevrejima je Mojsije ostavio zivu rec, ali su zato hazari svim jevrejima dodali TALMUD - boziju pisanu rec. Inace TALMUD je knjiga prevara, i u realnosti zivota pravi prevarante, koji u poredjenju sa obicnim ljudima, izgledaju kao kada se uporedi vojnik elitne specijalne jedinice sa obicnim vojnikom. TALMUD je taj koji je jevrejima kazao da su oni jedini sveti, a svi ostali su GOJE, sto znaci - stoka. Zanimljivo je, da je jedan od pisanih bozijih zakona u TALMUDU glasi: "Bice koje je GOJA i koje je starije od 3 godine i 1 dan, sme se slobodno zlostavljati ! ". Vrhusku ILUMINATA sacinjavali su uvek i jedino HAZARI. Od licnosti za koje se malo zna, treba reci, da su hazarskog porekla, izmedju ostalih, bili i Lenjin i Staljin, kao i Josip Broz Tito, koji je vladao u SFRJ nakon drugog svetskog rata, a cije je pravo ime bilo Walter Weis (Valter Vajs), i koji je rodjen u jevrejskoj porodici u Bruklinu, u Americi. Pravi Tito, ubijen je u Spanskom gradjanskom ratu. Inace, hazari su dobro osmisli ubijanje ostalih jevreja u drugom svetskom ratu, pa zbog toga danas niko nista ne sme reci o jevrejima, i zbog toga se po krivicnim zakonima mnogih zemalja, snosi vrlo velika krivica. Sve ide ka jednom jedinom cilju : Novom Svetskom Poretku..

Zadnja izmjena: ApsolutniPocetnik; sri maj 26, 2010 11:07 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: sri maj 26, 2010 11:00 pm 
Član foruma

ApsolutniPocetnik je napisao/la:
Sve ide ka jednom jedinom cilju : Novom Svetskom Poretku..

I, sto ces da uradis u svezi toga?

LP

Vrh

PostPostano: sri maj 26, 2010 11:07 pm 
Početnik

Komunizam je nastao kao osveta.Previ put kad je stvorena ideja o globalnoj vladi jedini se usprotivio ruski car nikolaj,pa su iluminatti zakleli na osvetu.Slicno je i danas.Mislim,nisam neki rusofil,ali oni realno jddini stoje na putu svetskoj vladi.Ako pogledas,svaki film,svaka igrica opisuje ruse kao potencijalne agresore na svetski mir,i ako oni oljudi nista ne rade i ne daju im nikakvog povoda.

Vrh

PostPostano: sri maj 26, 2010 11:10 pm 
Član foruma

zavernik je napisao/la:
MonteChristo nisi uopste u pravu.Iluminati postoje hiljadama godina,samo menjaju oblike.

Tačno. Oni koji hoće da saznaju ko su Iluminati neka prouče ovo.

The Illuminati

tehutija i njegovu promociju masona, iluminata, njihove misli, doktrine, literature i mind control programinga neću ni da komentarišem.

isto tako neću da komentarišem ni neke nazovi insidere u koje se neki ovdje kunu svojim spider čulom, a očigledno je da su ti nazovi insideri čist PSIOPS potureni da samo zamute vodu, i kad im ukažeš na prave izvore informacija lenji su likn da otvore.

Citat:
LightCaster slozicu se sa tobom oko toga.Britanci su pre 200 godina mislili da ce osvojiti svet,a sta su sada.Tacno je da iluminati menjali svoje center moci tokom godina.Iskreno voleo bih da si u pravu,tj da jevreji ne prave zaveru.

Ma prave i oni, oni su im najvjerniji u cjeloj ovoj priči. Samo volim da se fokusiram na glavu hidre.

Uzak krug je metafizički povezan sa manipulatorima čovječanstva. Eto bad.ass da i tebe zadovoljimo. Što sad treba da postamo samo na metafizičkim bordovima, pa što onda postoje ovi?

Citat:
Osnivac Iluminata, bio je HAZARSKI JEVREJIN - Adam Vajshaupt, 1776 godine. Od tada su napravili svaki rat, sve sto postoji i sto percepcija nas obicnih ljudi moze da dokuci, ceo sistem u kojem zivimo. Inace, Hazarija je bila zemlja izmedju Kaspijskog i Crnog mora. Zemlja prevaranata. Nalazila se izmedju dva velika carstva, ruskog i turskog, a njihov car, da bi odrzao narod (tursko-mongolskog porekla), morao je da prihvati veru koja nije ni hriscanska ni muslimanska, pa je prihvatio Hebrejsku veru. Zato ih treba zvati JEVREJI HAZARI. Oni danas cine veci deo jevreja, posto je gomila onih, koji nisu hazari, pobijena u drugom svetskom ratu. Inace, Hazarski rabini pisali su TALMUD, jevrejsku versku knjigu, oko 1000 godina. Pravim jevrejima je Mojsije ostavio zivu rec, ali su zato hazari svim jevrejima dodali TALMUD - boziju pisanu rec. Inace TALMUD je knjiga prevara, i u realnosti zivota pravi prevarante, koji u poredjenju sa obicnim ljudima, izgledaju kao kada se uporedi vojnik elitne specijalne jedinice sa obicnim vojnikom. TALMUD je taj koji je jevrejima kazao da su oni jedini sveti, a svi ostali su GOJE, sto znaci - stoka. Zanimljivo je, da je jedan od pisanih bozijih zakona u TALMUDU glasi: "Bice koje je GOJA i koje je starije od 3 godine i 1 dan, sme se slobodno zlostavljati ! ". Vrhusku ILUMINATA sacinjavali su uvek i jedino HAZARI. Od licnosti za koje se malo zna, treba reci, da su hazarskog porekla, izmedju ostalih, bili i Lenjin i Staljin, kao i Josip Broz Tito, koji je vladao u SFRJ nakon drugog svetskog rata, a cije je pravo ime bilo Walter Weis (Valter Vajs), i koji je rodjen u jevrejskoj porodici u Bruklinu, u Americi. Pravi Tito, ubijen je u Spanskom gradjanskom ratu. Inace, hazari su dobro osmisli ubijanje ostalih jevreja u drugom svetskom ratu, pa zbog toga danas niko nista ne sme reci o jevrejima, i zbog toga se po krivicnim zakonima mnogih zemalja, snosi vrlo velika krivica. Sve ide ka jednom jedinom cilju : Novom Svetskom Poretku..

potpisujem gornje.

Zadnja izmjena: LightCaster; sri maj 26, 2010 11:21 pm; ukupno mijenjano 2 put/a.

Vrh

PostPostano: sri maj 26, 2010 11:14 pm 
Član foruma

Nista!!! Za sada im ne moze niko nista!

Zaboravio sam samo reci zasto je Hazarija bila zemlja prevaranata. Pa, sva roba izmedju Turske i Rusije isla je upravo preko ove zemlje. Hazari su vekovima naplacivali poreze na prelazak robe, a istovremeno ostajli nepokoreni, vrlo lukavom, prevarantskom politikom. Na kraju su ih Rusi ipak samleli, sto je jedan od razloga zbog kojih ruse vrlo ne vole... Inace, hazari su osmislili i novac kakvog danas poznajemo, glavno sredstvo jevrejske magije - KABALE. Tvorci su i Lihvarstva (zelenastva) koje je preteca danasnjeg bankarsta. Naravno ceo svetski bankarski sistem, danas pripada, a kome ce drugom, nego - JEVREJIMA HAZARIMA. Na celu sa, naravno, misticnom :D porodicom Rotshild !!!

Vrh

PostPostano: sri maj 26, 2010 11:26 pm 
Član foruma

u čemu je terminologija bitna. sam kažeš da su osnovani 1776 i od tada napravili svaki svjetski rat. a što sa ratovima prije.
činjenica je da se mi sami ubijamo međusobno i nije nam isprika to što netko to potiče.
ono čime to postižu krije se iza novca i iza strasti. to su samo materijalne manifestacije.
oni to postižu utjecajem na naše emocije na astralnom planu, i na eteričkom. od toga nam ego pravi takvu unutrašnju buku da nismo u stanju funkcionirat kao ljudi.
ja da imam selektivnu atomsku bombu (samo fikcija) sigurno je nebi bacio na iluminate, ni na bilo koga, već bi gledao kako da je rastavim i neposobim.
kada im uzvratim njihovim oružjem postajem kao i oni. zato me ne zanima koliko njihova piramida ima stupnjeva, već me zanima da se nađem sa dragim prijateljima i bacimo večer poezije.

i ono što je badass primjetio. gdje je tu metafizika,duhovnost,spiritualizam. izaberi izraz koji hoćeš.

Vrh

PostPostano: sri maj 26, 2010 11:27 pm 
Član foruma

i oprosti mi na pomalo emotivnom postu.

Vrh

PostPostano: sri maj 26, 2010 11:28 pm 
Član foruma

Pre 1776 nisu uticali na sve. Na sve su poceli da uticu tek od 1776, od postavljanja Iluminata koji su se infiltrirali u Masone. Ono sto si rekao ima nekog smisla. KABALA je opasna magija... gde je magija, tu ima i metafizike :D

...jos mozda treba reci, da ono sto David Icke prica, a odnosi se na Reptilsku krv, posebne DNA, odnosi se upravo na HAZARE. Arijevci smo mi - bela rasa.. Citajte o Ninu Belovu. Hazari su se mesali s' nama. Pa, jedan od zakona TALMUDA (pilsali hazari) kaze otprilike, da jevrejin sme da oskrnavi (seksualno) svaku ne-jevrejku (GOJU), i to u neogranicenim kolicinama, te da pravi decu nejevrejkama u neogranicenim kolicinama. Naravno jevrejkama je strogo zabranjeno mesanje sa ne-jevrejima (GOJAMA). Hazari su postigli, prevarom, naravno, jos daleke 1112 godine, da Engleski zakon prema njima deluje isto kao i prema svim ostalim englezima. Tada je zapravo doslo do rasnog mesanja sa britanskom krunom. Naravno, pretpostavljate - jevrejin i britanska kraljica. Kasnije su se hazari na celu Engleske mesali iskljucivo medju sobom... :-)))) eh, ta reptilska krv...

Price da je Adolf Hitler jevrejin ili hazar, nisu tacne. On je samo od njih zaveden. Naravno, kada je provalio o cemu je rec, tok novca se preusmerio, a drugi svetski rat zavrsio onako kako je zavrsio. Iluminatima bi, veroavtno, vise prijalo da je Hitler dobio rat, ali morali su da menjaju plan. Njima je i onako, manje-vise, bilo sasvim sve jedno koja ce strana da pobedi, ali kada su videli zverstva koje je Hitler cinio, dali su mu prioritet. Ovaj se, medjutim previse osamostalio u svom ludackom samouverenju, pa je poceo da tera kako je hteo, a to su iluminati morali zaustaviti. Na kraju su ga ipak, nagradili zivotom, nakon drugog svetskog rata, posto su im se svidela zverstva ali i politika, posebno medijski uticaji koje je Hitler ostvarivao. Hitler je prebacen na Antarktik, a velika grupa nacista, kroz operaciju SPAJALICA u USA, gde su nastavili sa razvitkom nacistickih, i medijskih i tehnickih ostvarenja, koja su pod kontrolom iluminata vrlo uspesno iskoriscena da dovedu do ostvarenja njihovog cilja: Novog svetskog poretka. Glavni kreatori ove price su naravno: Zbignjev Bzezinski i Henri Kisindzer..

P.S. Nemoj mene kriviti sto je ovaj topic u okviru ove teme. Moderatori foruma bi trebalo da ga prebace u drugu temu...

Zadnja izmjena: ApsolutniPocetnik; čet maj 27, 2010 12:12 am; ukupno mijenjano 4 put/a.

Vrh

PostPostano: sri maj 26, 2010 11:46 pm 
Član foruma

MonteChristo je napisao/la:
u čemu je terminologija bitna. sam kažeš da su osnovani 1776 i od tada napravili svaki svjetski rat. a što sa ratovima prije.
činjenica je da se mi sami ubijamo međusobno i nije nam isprika to što netko to potiče.
ono čime to postižu krije se iza novca i iza strasti. to su samo materijalne manifestacije.
oni to postižu utjecajem na naše emocije na astralnom planu, i na eteričkom. od toga nam ego pravi takvu unutrašnju buku da nismo u stanju funkcionirat kao ljudi.
ja da imam selektivnu atomsku bombu (samo fikcija) sigurno je nebi bacio na iluminate, ni na bilo koga, već bi gledao kako da je rastavim i neposobim.
kada im uzvratim njihovim oružjem postajem kao i oni. zato me ne zanima koliko njihova piramida ima stupnjeva, već me zanima da se nađem sa dragim prijateljima i bacimo večer poezije.

i ono što je badass primjetio. gdje je tu metafizika,duhovnost,spiritualizam. izaberi izraz koji hoćeš.

MonteChristo, evo postavio sam odgovor na tvoje pitanje, ali ti ne čitaš moje postove.

Citat:
Uzak krug je metafizički povezan sa manipulatorima čovječanstva. Eto bad.ass da i tebe zadovoljimo. Što sad treba da postamo samo na metafizičkim bordovima, pa što onda postoje ovi?

A ovdje ti je info da su postojali i prije 1776. Samo ste ljenji linkove da otvorite i proučite. I još nešto linkujte svoje tvrdnje nemojte se bacati tvrdnjama koje ničim ne podupirete. Uskraćujete druge da nešto novo saznaju.

The Illuminati

Nećeš poezijom nikog probuditi, ljudima trebaju informacije i buđenje i zato služe linkovi. Metafizika je ovdje itekako prisutna samo ti to ne vidiš. Ako se ne govori o 4D OPS i ostalim striktno metafizičkim stvarima ne znači da se nešto ne postiže i metafizički.

:love3:

Vrh

PostPostano: sri maj 26, 2010 11:53 pm 
Član foruma

Citat:
A ovdje ti je info da su postojali i prije 1776.

Tacno, Iluminati su postojali nesto pre 1776, ali te godine su preuzeli vrhusku medju masonskim organizacijama, na celu sa Adamom Vajshauptom. Drugim recima poceli su da kontrolisu sve ostale masonske organizacije... :D

Vrh

PostPostano: sri maj 26, 2010 11:57 pm 
Član foruma

opet ću ti ponovit: stvar je terminologije. zovi to kako hoćeš, nije mi naročito bitno.
oni postoje oduvijek, ako baš hoćeš, postoje vjerojatno i prije nas (oni koji su u pozadini igre).
nema smisla ovo dalje, tu si u pravu.
što se tiče dokaza, tu ne postoje neki klasični dokazi već ono što je meni dokaz tebi nije. i obratno.
za materijalnu znanost ti trebaju materijalni dokazi, za ove stvari bi radije ako može intuiciju. i sad se može filozofirat i ovo i ono, ali broj pročitanih stranica i prožvakanih web siteova nije nikakva garancija.
i varaš se za poeziju. osim toga ja nisam mesija. a i ljudima najviše pomažeš samim svojim bićem ako imaš malo svijetla.

Vrh

PostPostano: čet maj 27, 2010 12:38 am 
Član foruma

LightCaster je napisao/la:

E. A sada ovaj citat profiltiraj kroz svoj signature "Beskonacna Ljubav je Istina, Ostalo je Iluzija."

LP

Vrh

PostPostano: čet maj 27, 2010 12:50 am 
Početnik

I sta je poenta NWO.Mislim,i sta kad ga stvore.I ovako imaju moc i bogatstvo.

Vrh

PostPostano: čet maj 27, 2010 12:54 am 
Član foruma

zavernik je napisao/la:
I sta je poenta NWO.Mislim,i sta kad ga stvore.I ovako imaju moc i bogatstvo.

Opcenito smatram pricu o NWO-u punom rupa ko sir ementaler. :mrgreen:

LP

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 64 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.