Zaista vrijedi pogledati Petrovića... fino sve objašnjava, nije iritating lik, calm (lol ne popizdi nakon 10 sec kao Alex Colier.. nije da blatim Alexa..), "zrači pozitivno" sto bi neki rekli sa galaxije

i sto je najbolje, priča balkancima razumljiv jezik

domaće je najbolje jelda

meni je fakat dojadilo slušati one ameriCUNT voices..
Čini se isprve puno 17 partova ali nije.. mada uostalom možete malo danas malo sutra pogledati

Nego..evo ja sam odgledao svih 17 partova. Iako sam dosta vec znao sto on spominje, bilo je stvarno super tema i factova za koje nisam, a i moram reći da su full shocking!!!
Ono za Noć Vještica, zapise Jezuita, oni pervers zakoni u Njemačkoj, zakoni Arnija u Kalifoniji koji uništavaju porodicu....

soooo bizarno sto bi Miroljub rekao..
Jedino što se ne bi svidilo nekim gledateljima, kao naprimjer nekim galaxičarima koji furaju Ickea, reptile, itd.. je upravo to da on ne spominje nikakve vanzemaljce i reptile.. nego ih predstavlja kao đavole/šejtane, iz drugog duhovnog svijeta koje ljudi prizivaju u ovaj- Baš kao što rečeno i prije mnogo hiljada godina i u Kršćanstvu i Islamu.. da postoji svijet nevidljiv covjeku. i da žive bića u njemu nevidljiva covjeku. (Ali da ih možemo uz rituale pozvati)
I kao sto u našem svijetu ima dobrih i zlih, oni koji su uz boga, svjetlost ljubav i istinu, i onih koji su uz zlo, mržnju i uništenje- tako isto postoji i u drugom svijetu...