Da, denzitet je nivo svjesti, ali nije isto što i dimenzija.
Dimenzije su bočno od fronta vala denziteta. I beskonačno ih je. ( Nemoj ovo ni pokušavati objasniti 3D razmišljanjem jer neće uspjeti )
Po mnogim objašnjenjima, 4. denzitet ima drugačija svojstva nego naš 3. Kao glavnu razliku, tamo fizikalnost nije ograničenje, već dom. Uvijek možeš izaći iz nje, i vratiti se. Dakle, imaš i materijalno i eteričko tijelo. Možeš ih odvojiti i prebacivati svoju svijest iz jednog u drugo ili imati oboje. Možeš odlučiti krenuti u neku šetnju, ali ti neki zid neće predstavljati problem. Vidjet ćemo zvukove i čuti svjetlost. Naravno, i obratno kao ovdje. Imat ćemo drugačije percepcije i frekvencijski pojas koji detektiramo ( Kalki, IC vid !!! ), moći ćemo "oslikati" svoju okolinu po želji. Ali, to će biti naš realitet. Svatko ima svoj ionako, već i tu, samo imamo previše ograničenja pa sve vidimo kao jedan jedinsteni realitet, odnosno "stvarnost" koju svi možemo "opipati".
U 4. denzitetu možeš lako kreirati svoju. Što zamisliš - to ti se i desi. Ali samo u tvom realitetu, vjerojatno. Jer bi bilo previše konfliktnih misli koje bi možda i sve uništile. Uglavnom, 1 metar ovdje nije isti kao i 1 metar u 4. denzitetu. Vrijedi drugačija fizika jer nema vremena. Sve varijable koje sadrže vrijeme - odoše... hehe! ( Kalki, morat ćeš opet na faks ! Hehe ) Šala...
Možda bi mogao realitete 4. denziteta opisati rječima 3. denziteta ovako:
Zamislite si da ste svjesna energija i vaš um i misli egzistiraju bez nekog materijalnog tijela. Dakle, živite u eteričkim realitetima, fizičke veličine vam ne predstavljaju probleme, recimo: idete sa mjesta na mjesto trenutnim pomišljanjem na to drugo mjesto gdje želite biti, možete ući u bilo koju materiju, brdo, vodu, vatru... možete proći kroz planetu, ući u sunce, vidjeti kompletnu materiju kao "prozirnu", odnosno vidite energetske obrasce oko materije i doživljavate istinsko 3 D viđenje ( pazite - 3 D !!! Možete vidjeti npr. jabuku i iznutra, prije nego što je zagrizete, nešto slično rengenskoj snimci ). Tako možete vidjeti SVE, a ne samo VANJSKE plohe.
I tako, malo lutate svemirom i gledate mnoge stvari i čudite se kao pura glisti jer to još tako niste vidjeli. Ta brija vas drži neko vrijeme i dosadi jer bi nešto i radili, a ne samo promatrali. Sad, sjetite se da imate i neko tijelo ( recimo da ste upravo prešli u 4. denzitet i da je tijelo bilo zamrznuto u vremenu/prostoru prolaska ) i da na određenom mjestu postojite i kao materijalno dosadašnje tijelo koje je upravo prešlo iz 3 D u 4 D. I gle!
Upadate u tijelo, i čudite se kako više nije teško izlaziti i ulaziti u njega. Nekako vidite sve svoje tijelo, kao prozirno, raznih boja na različitim mjestima ( Kalki, IC pogled? Već te vidim... pičiš okolo ko Terminator i snimaš u IC području, haha! ), ovisno o energiji koju prenosi. Možete si mijenjati bolesne dijelove... možete kreirati ispale zube i slično... STOP ! Propadaju lanci kozmetičkih dućana ( zašto ? ). Pa otkrivate da možete izgledati kako god poželite!!! Igrate se izgledima... to smatraju tamo dječjom igrarijom, ali - nek se djeca igraju! Hehe, što će biti zgodnih plavuša... ehehe... i ljepotana... svi će biti neki manekeni.
Ali nakon nekog vremena i te bedarije vam dosade, pa idete nešto "pametno" raditi... proučavate novonastalu situaciju i koristite sve mogućnosti... tko zna? Svaka budala ima svoje veselje!
Neki primjete "Gle, kako razmišljam, tako mi se stvari i dešavaju!" Kreiramo sami svoju okolinu. Gubaaaaaa! Mijenjamo dizajn sobe milion puta i u stvari vidimo da je to već ionako bezveze... pustimo sve da izgleda kako izgleda... i uputimo se u pohode. Dolazimo tamo gdje je već netko bio/jest/bit će ( čekajte?!? "Hej, nema tu vremena, mali !" pojavi se neko čudno biće i isčezne... aha, ok... ) i primjetimo da je kreirao građevinu koja se nama baš i ne sviđa. Hah, sad ćemo to srediti - sjednete na obližnju fotelju koju ste upravo smislili - i počnete zamišljati tu istu građevinu samo u drugoj boji. ALI ?!? Neće... pokušavate opet... neće... plače vam se, mislite da ste Svemogući Bruce, ali neide... opet. Netko sa većom slobodnom voljom, stvorio je tu građevinu baš takvu i ne dopušta da vaš slabije razvijen mozak to uništi. Neko ima više slobodne volje? Ne. Netko ima više MOĆI. Pojavljuje se stanovnik te građevine: ups, neki djedica koji ima frizuru ko Einstein... malo se ljuti, ali vidi "novajliju" pa kaže: "Sinko - nemoj mi dirati kuću. Ja tvoju ne diram, pa molit ću lijepo... " Sva sreća, bio je ljubazan... odoh ja dalje. Vraćam se poslije kući i vidim da mi je neko ogromno vozilo pregazilo kuću. Šizim. Ali se sjetim da odmah mogu napraviti drugu. Misao. Opa, nova kuća. Cool. Ali, tko je pregazio moju kuću... sad ću ja njemu... mater.
Izađem iz tijela, kao energija promjenim vrijeme/prostor svoje svijesti i pogledam što se desilo. Neki ogromni kontejner mi je prešao preko kuće! Tko to vozi? Pomaknem svijest prema kabini vozila i vidim: OPA! Neka čudna bića upravljaju... shit! Pa liče na Lizzije. Možda su oni. Možda nisu.
Shvatim da ima bezbroj vrsta bića. Neka misle na sebe, a neka ti pomažu. Joj kakav svijet... Samo a me ovi "loši" ne primjete... vraćam se u tijelo i zavlačim u svoju sobu. Razmišljam danima. Opazim da mogu svašta, ali i opet, nisam svemogući.
Prilagođavam se okolini. Pronalazim prijatelje. Razmjenjujemo iskustva. Pomoću misli projiciram iskustva na zid, a nekim direktno u njihov um... Cool. Odigramo partiju Unreala da nas podsjeti na stare dane... A djeca, šta ćeš...
I tko zna što još tamo može biti realnost?!? Mislim da će nas sve to promjeniti drastično.
I ne zaboravimo, i stanovnici nižih denziteta, također možda pređu u jedan viši... tko zna?!? Gle krava pokušava govoriti !!! Medvjedi bacaju kamena s ramena... majmuni igraju križić-kružić na pijesku!?! Svijet je stvarno "poludio"... hehe. Ovo je sve, naravno, samo jedna opcija...
Ne tvrdim da će tako i biti. u stvari, tko zna?!?