Traktor je napisao/la:
Jel meni neko obrisao post ili se izgubio?
Mislim da sam sinoc pisao nesto u temi: Misao trenutka, ali sada ne vidim to.
Ne, post nije obrisan. Šta je bilo s njim to je već misterija.
Inače, iz ličnog iskustva, riječ dvije o toj problematici
Ponekad mi se znalo desiti da napišem post i da ga postam ali da on ne završi na forumu. Najčešći razlog bi bio taj što nisam čekirao onu opciju "zapamti me" (remember me) prilikom logovanja/prijave, pa bi mi isteklo vrijeme. Pošto je vrijeme isteklo kad kliknem na pošalji to se ne dešava, post nije poslat
ali mislim da jeste. I tu je zajeb !
Obično si tad prebačen na glavnu stranicu zna se desiti da se ne primjeti da nisi na temi na kojoj si pisao. Naravno ako sam bio pažljiviji primjetio bih tako što. Jasno bi se vidjelo da nisam logovan i da se shvati potom da post nije uopšte postan. Znalo se desiti da nisam toliko pažljiv

. Ne vidjevši da sam u stvari izlogovan te da post nije poslat počinjem da tražim kasnije "đe je ba zapelo "....a to je, u ovim slučajevima, bilo čisto gubljenje vremena. Zajeb je uvijek bio isti, nisam čekirao "zapamti me" opciju.
E da se to više ne bi dešavalo ima ona opcija da se u brovseru (Opera, FireFox, ...) zapamti/snimi log-in sa sve čekiranom opcijom "zapamti me" (remember me) pa sad nema tih problema.
No i tad zna biti zajeba. Određeni šort kijevi (npr.: "ctrl + R" ili sl.) kad se pritisnu na tastaturi znaju da zajebu stvar pa da se odradi riloud stranice (ponovno učitavanje) ili sl. akcija koja obriše ono što se piše tj. ponovno učita stranicu. Ako je post bio kilometarski, onda se prilazi ka toj situaciji laganim bijesom koji se može katkad ispoljiti na materijalnoj ravni ( lupanje tastaturom od sto ) ili udarajem šakom glavu, tzv. hrkljuš u krug. Može i glavom od sto
Zato koristim mahom notepad pa kad završim sa pisanjem uradim copy-paste.