Bok Got, dobrodošao!
Citat:
Sto nas, ako ista, sprijecava da jedan od nas tj. onaj koji je svijestan toga, povuce sve ostale/koje zeli/cijeli svijet u taj medjuprostor i tako obavi prelazak cijelog svijesnog svijeta u 4 denzitet ?
Jedna verzija prelaska 8 koju si vjerojatno tu negdje pročitao ) je iz Valerian Matrix books... tamo spominje 3 dana nestanka magnetskog polja... itd. Ne tvrdim da će tako biti - uzmimo to samo kao jednu opciju. Ali nije bitno, htio bih objasniti ovo što sam tebe citirao...
Ako se desi da kad pomisliš na nešto - da ti se to i ostvari - znači da si već u 4. denzitetu, jer tamo vlada takav zakon ( ne možemo to provjeriti dok ne stignemo tamo ). ALI !!!
Izgleda da je uvjet da se ne KOSI, odnosno, da nije u konfliktu s nečijom tuđom misli. Ako su u konfliktu, možda prevlada ona koja ima više moći. A možda se i obe ostvare ALI U DRUGIM REALITETIMA.
Dakle, kad "tamo" pomisliš da su svi tvoji sa tobom, to ti se ostvari i ti si sa njima u jednom - tvojem realitetu. Dok ISTOVREMENO, tvoji ( svako pojedinačno ) ima svoju misao i stvori SVOJ realitet. Oni i ti, ako ne razmišljate isto - niste u istom realitetu! Čuo si već za paralelne univerzume, zar ne? Čak i tu u 3. denzitetu.
Kako to objasniti? Tako da TI nisi samo TI ovdje u materijalnom tijelu. Negdje drugdje, u nekom paralelnom realitetu, manifestiraš se možda na isti način, ali djeluješ drugim putem. ( Nekad se pitaš, pa što je taj Deja Vu ??? ). Osjećaj sebe u paralelnom realitetu. Ponekad se realieti križaju, tj. napravi se presjek ( nisu više paralelni, nego ima dodirnih točaka... ) i tu u toj točki vremena/prostora egzistiraš i svjestan si svega toga u presjeku. Opet, možda te ima i još na 253435 mjesta/vremena ili više, i na tim drugim mjestima uopće nemaš ikakvu vezu sam sa sobom na ovaj način.
Dakle, prelazak sam je neki proces ( koji ćemo vjerujem ubrzo osjetiti ), ali možda se može manifestirati na 987 raznih načina. Možda nema generalne sheme po kojoj bi se to trebalo desiti. Ne brini. Ako si spreman, znat ćeš. Ako nisi - vjerojatno ćeš okusiti reset civilizacije, kao što su i mnogi u prijašnjim cikusima ( uh, kamo su "nestale" Maye, Atlantiđani... ).
Val kao val, ne mora značiti neku fizičku stvar. Možda je to val energije. Tako da, ako želimo o valu još prodiskutirati, molio bih u već danoj temi - Talas.
@Kalki...
Ništa nije ključ. Osim onog što guram u bravu. Hehe. Nego, ozbiljno, i ključ za svakog različitog pojedinca je najvjerojatnije - različit !!! Već bi trebali shvatiti da je slučaj drugačiji za svakog pojedinca. Nekom su bitni denziteti - nekome ne. Ovisi o njemu.
Dalje, nitko neće biti spašen - ikada !!! Put je kontinuiran i cikličan! Spas je samo percepcija promatrača - sudionika!!! Svih nas. Spasa nema u generalnom pogledu, ali ako se bar izjednače mogućnosti predatora i žrtve ( što je isto subjektivno ), bar ćemo se moći boriti istim sredstvima!
@Svima:
Stara ciganska kletva glasi: Dabog da vam se SVE želje ostvarile!!! Izvucite sami poantu iz ovoga. Želja je OPS htjenje. Bilo pozitivna ili negativna. Htjenje je OPS. Nije bitno - još uvijek smo OPS. A neki će i ostati OPS i u 4. denzitetu, ovisno o njegovim opredjeljenjima. Sve želje imaju i svoje refleksije negdje na nekim/svim nivoima.
@Kalki opet:
Citat:
Želja je glavni uzrok karmičkog procesa...
Mislim da je ona više uzrok boli u karmičkom procesu. A glavna svrha su, dakako, lekcije.
Citat:
Želja nas je sve ovdje i dovukla gdje smo sada!
Definitivno! Yes.
Hm... sad energija nije materijalna, iako se MANIFESTIRA kroz materiju. Magnetsko polje koje stvara tvoj ispravljač za struju u kompjuteru, npr., nije materijalno, već se manifestira u materijalnom ( tijelu transformatora ) i vrši određeni tok koji radi određene akcije ( inducira el. struju u sekundarnim namotajima bakrene žice koja se dalje pretvara u istosmjerni... ). Dakle, energija NIJE materija, već MIJENJA MATERIJU u određenom smislu. Stvara slobodne elektrone, razliku potencijala... a dalje to uzrokuje struju elektrona i el. energiju... Slično je i sa drugim vrstama energije.
Citat:
Ako znamo gdje se nalaze, i svjesni smo toga, čak i komuniciraju s nama znači da su materijalni.
To uopće neznamo!!! Ako mislimo da znamo - to i ne mora biti istina. Rekli su da jašu val. Hajde, reci mi kako da izračunamo to sve, prostor/vrijeme gdje su. A mogu pristupiti SVUGDJE i bilo koju točku vremena/prostora, ne samo našeg realiteta. Ako netko komunicira s nama NE MORA biti materijalan. Ako komuniciraš, npr. sa nekim duhom, kako je on materijalan? Ili bilo kojim eteričnim entitetom?
Citat:
Neke podatke su čak davali u, nama ljudima, mjernim jedinicama, što znači da ako je nešto mjerljivo onda je materijalno.
Upravo sam izmjerio NAPON u utičnici. Napon nije STRUJA, već samo razlika potencijala između dvije točke. Izmjerio sam recimo 225 V. I nisam ništa materijalno izmjerio, već potencijalnu energiju koju mogu dobiti iz STRUJE ako zatvorim neki strujni krug određene konstrukcije. JAČINA POLJA ( recimo elektromagnetskog ) također predstavlja eteričnu stvar i nju također možeš izmjeriti nekim aparatima.
Stvar je u tome da ENERGIJA radi određene PROMJENE u MATERIJI.
Citat:
Energija je isto materija, samo suptilnijeg oblika. Možeš je kontrolirati.
Heh, Kalki... fizika... energiju možeš - ali i ne moraš moći kontrolirati. Baš me zanima kako bi ti kontrolirao energiju, recimo, groma?!? Možda si mislio na manje tokove energije. Ok, možda neke i možeš, ali ne sve.
Citat:
Oni se ne mogu izolirati do te razine da ih mi percipiramo, tj mogu ali neće.
Mislim da sam uočio kontradiktornost u tvrdnji, sve do "ali neće". Pa vjerojatno da ako požele, da nam budu "gluhi telefon". I ako su OPD bića i ako su ih neki ljudi "pozvali", zašto se nebi i javili?! To ti je kao da napišeš post tu na forum sa pitanjem, i ako ima neka dobra duša - odgovori ti. Ali i ne mora. Ovisi o njoj i njenim opredjeljenjima.
Ako s nam moraju komunicirati putem medija znači da su ograničeni. Ne radi njih, već radi nas. Kako bi mi lakše komunicirali. Ali, ako nisi još shvatio, radili su i direktno kanaliziranje preko Franka... U biti oni otkodiravaju misli sudionika i "vide njihovim očima". Da bi elektromagnetski val bilo koje vrste mogao prenijeti informacije, mora imati MEDIJ !!! Pitaj kolegu iz fizike. Ako meni već ne vjeruješ. Da, i nemoj vjerovati - SAZNAJ !
Citat:
Na kojem god se denzitetu nalazio, vjeruj mi da si materijalan, jedino kad se njih oslobodiš nisi. Moramo ih prevazići.
Um, inteligencija¨... su isto materijalni!
?!? Nije misao - mozak! Kalki, vidim da si "zapeo" u materijalizmu... hehe, peace brother!
I rješi se "napasnika", mislim da si pod "vatrom"... napadi su skoro već konstantni na sve članove istinotragača...
Ne branim nikoga, niti Kasiopejce, niti sebe, niti ikog sa foruma - nema potrebe za time! Samo pokušavam objektivno sagledati što se sve događa u zanje vrijeme... Ionako je ISTINA DRUGAČIJA na drugačijim NIVOIMA! Drugim rječima - nema sheme.