Dobro jutro vsem!
Sigma: čisto točno ne vem, v katerem kontekstu sem napisal, da pišem "zelo zelo kodirano."
V splošnem pomenu pri tej oznaki mislim na pisanje, ki je:
- subjektivno glede na ves moj spiritualno-intelektualni razvoj doslej oziroma, takšno pisanje "izžareva" kvaliteto, ki je svojstvo tega razvoja
- je v preseku med STS/STO (OPS/OPD) in še hkrati v preseku med mojo svobodno voljo in Vašo (od bralcev - od vsakega posebej). Vse, kar mi sproduciramo tukaj in sedaj, je produkt tega dogajanja v tem preseku med temi tukaj naštetimi dejstvi
- je zelo relativno zaradi moje "kontaminirane" zavesti, ki deluje sedaj in tukaj in zdaj in je platforma za vse miselne procese v meni, torej tudi za pisanje samo
- drugo ... kot tudi to, da se točno zavedam, da se mora končno razumevanje mojega besedila (ali drugih nasploh) prebiti skozi vse te nevarnosti in še te naslednje, ki so spodaj pod črto (kontrola) ...
Tega se zavedam in še kljub temu vsi moji teksti naletijo na "napetost" pri bralcih. Nekdo mi je celo očital, da "namerno zbrkam in otežim" besedila....
Te moči nimam - vsak je sam ujetnik svojih samoustvarjenih mehanizmov....
Vprašanje (@Sigma): prosim, če mi citiraš točno tisti del besedila, kjer sem konkretno uporabil oznako "vrlo, vrlo kodirano" ker Ti lahko samo tako odgovorim bolj natančno in bolj točno... če Ti je še kaj nejasno, vprašaj ...
--------------------
Bistvo STS/STO in visoka manipulacija, ki se dogaja glede na to polarno opredelitev pa je v tem, da v veliki meri opažam naslednjo manipulacijo iz 4-D:
1. nekateri, ki vse to dosti bolje razumejo od mene in ki poznajo to učenje že zelo dolgo, so prepričani, da lahko v imenu svojih sodb, ki so si jih ustvarili v tem času, odkar mislijo, da "razumejo bistvo" polaritete STS/STO, tukaj na forumu delijo "znanje", komentirajo tekste, itd .... v tem smislu:
2. da pazijo, da "popravijo" (ali pa usmerjajo in kontrolirajo) tekste prav takrat, ko kdo poskuša povedati bistvo duhovnega učenja (kateregakoli, npr. Css, Pl, ..... in drugih). To počnejo v imenu česa in zakaj?
3. mislijo in delujejo tako, da izpodbijajo (demantirajo) vsak poskus nekaterih zanesenjakov v tem, ko kdo iskreno in resno pristopi k duhovnim temam
4. njihov argument je, da smo mi vsi tukaj STS. Eto, če smo vsi - so potemtakem prav tako tudi prav tisti (tudi moderatorji Jack, juzni krst, Aragorn itd ......), ki nam tako "solijo pamet" nič boljši in so prav tako v osnovi bitja v 3-D = STS. Heh.

Se pravi: manipulirajo z nami.
5. to je bistvo, zakaj vseskoz čutim potrebo, da se umešavam v dogajanje na forumu.
Na forumu so tudi taki avtorji, ki zagovarjajo Ljubezen in to, da smo lahko tudi v 3-D in v polariteti STS DOBRI do drugih da nismo v osnovi samo slabi. Takšne podpiram!!!!!
6. ni pomembno, da moji tkesti skoraj vedno naletijo na velik odpor. Napisal sem vam sedaj. zakaj je tako. NI pomembno, da so ti "kontrolorji" tukaj zelo zelo izvežbani (vešči in sposobni) in lahko blokirajo člane foruma, lahko "zmagajo" v protiargumentih, itd ..... pomembna je resnica tega sporočila.
7. zaradi te manipulacije je prvotno Znanje dezinformirano in kontaminirano in prihaja do bralcev nepopolno.
Tudi sam nisem v stanju, da prepoznam vse mogoče manipulacije in dezinformacije, ki nastajajo zaradi te zablode. To pa ni kriterij, da nimam prav. V stvari to ni bitno, ker niti ne želim zaradi tega nobene dominacije in podobnega.
Na zemlji so žal močnejše STS sile, ampak to ne pomeni, da Resnica ni prisotna tudi med nami tukaj v 3-D.
resnica je tukaj, le mi je ne vidimo "pravilno" ali pa je sploh ne vidimo ...
Eto - tudi vse to pomeni, da pišem "vrlo, vrlo kodirano" in prav na vsakem D zavesti so specifične nevarnosti in specifični načini dezinformiranja in manipulacij, ne dogaja se to samo nam tukaj in sedaj. Samo "treniramo" za še večje izzive in še bolj "subtilno" bojevanje za Resnico in za Pravo Znanje.....
Na forumu in na splošno v ljudeh ni vse slabo in ni vse dobro. Tisto kar pa je "vmes" pa ima nešteto možnih vsebinskih variacij. Smo si podobni in hkrati zelo različni. V končnem smislu pa smo vsi samo del 3-D in se vsi učimo drug od drugega, med seboj smo povezani.
Namesto, da se tukaj prepiramo in poskušamo dominirati, bi morali graditi na tistem kar imamo skupnega in bi tako vsi postali "močnejši" oziroma boljši ljudje.
Tako pa so nas te nove oznake kot je npr. STS/STO samo še bolj razdvojile, onesposobile, demantirale, omejile ...... v zameno, da nam nekdo xy transkriptira kao (Z)nanje ... eh ljudje, kam smo zabredli in komu smo nasedli???
Nič od tega ni tako novo. Vendar pravi Modreci (ne mi sedaj navajati Jezusa, Mohameda, itd ....) nikoli niso delovali tako. Pravi Modrec je skromen, preprost, nikoli ne dominira pa čeprav živi Resnico tukaj in sedaj. Torej je možno biti tudi na zemlji "prosvetljen" ker ni bitno, če z vsakim dihom požrem 1000 majhnih bitij, to še ni razlog da sem le STS bitje (@Jack).
Če bi bili tako enodimenzionalni, kar pa nismo, bi to bilo tako, ampak ni.
Z višjimi plemenitimi dejanji in cilji in z disciplinirano hojo za Resnico MI sami ustvarjamo velike kvalitativne prezežke energije, ki nas duhovno povzdiguje naprej in ne nazaj.
Ujetost je iluzija, ker je tudi 3-D iluzija. To je relativna manifestacija oddvojene stvarnosti od Enega Kreatorja.
Indijske Vede učijo to že tisočletja.
Bodite dobro in lep dan!
D.N.